Sağol canım.
Sagolasin.tr_lelli bebisin sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun en önemlisi o ben 2. Hamileligimde kayınvalidemler erkek beklediler ben kız olur inşallah dedim çünkü bacısı olsun çok istedim benim erkek kardeşim var evlenince sık görüşemiyoruz haftada bir iki anca konusuyuruz konuşurken iyimisin nasılsın çocuklar nasıl okadar bide farklı şehirlerdeyiz çalışıyor karısı çalışıyor çocuklarıyla dönüşümlü ilgileniyorlar hayat kosturmacası ama kız kardeşim olsaydı nasıl nasıl konuşurduk herhalde diyorum yani bence kızın varsa kızın oğlun varsa oğlun olması ilerdeki ilişkilerde daha iyi olduğunu düşünüyorum
Aynen öyle Allah vermiş çok şükür sağlıklı sıhhatli doğsun en başı o insan bi üçüncü cins olsa onuda ister ama önemli olan hayırlı evlat olsun kız da olsa erkekte olasa sevgileri bir canından can işteSagolasin.
Bencede benimde bir erkek kardesim var.
Yani aramız iyi bekar suan.
Ama herseyde konusulmuyor ki
Bizde naber napiyosun nasil gidiyor ancak oyle
Bende keşke kız kardesim olsaydi dedim.
Erkek erkeği daha iyi anlar.
Kızda kizi.
Mesela kardeşimle oglum anlasiyorlar.
Oğlumun neleri sevebilcegini, ilgi alanı nedir vs kardeşim biliyor
Araba alayim seninle şuraya buraya gideriz diyor
Memlekete giderken oglum gelmek istemiyor ama dayisi gelince o da gelmek istiyor
Onun peşinde beraber balık tutucaz gezicez diye geliyor.
Annemle ya da benimle bir yere gelmek istemiyor artik
Yani bu kiz olursa cok paylaşımları olmaz zaten
Arada yaş farkıda varya.
Biz kendi nefsiniz icin istiyoruz iste.
Rabbim onları birbirlerine yoldaş olsunlar diye belki öyle istedi.
Kim bilir.
Şuan dayısı nasil oğlumla ilgileniyorsa onlarda ileride iki kardeş oyle olurlar belki.
Bilemeyiz ki.
Çok haklısın.Aynen öyle Allah vermiş çok şükür sağlıklı sıhhatli doğsun en başı o insan bi üçüncü cins olsa onuda ister ama önemli olan hayırlı evlat olsun kız da olsa erkekte olasa sevgileri bir canından can işte
Zor Allah yardımcın olsun benim 2.kızım mayıs 15 dogdu ama mersindeyimdik orası şubattan sonra sıcak mayis bile beni zorlamisti artık nefes alamıyorum son zamanların yaza gelmesi bunaltiyorÇok haklısın.
Sağ sağlim alsam kucağıma bende baska bir şey istemiyorum artik.
Sıcaklar gelicek yaz falan derken bakalim neler bekliyor beni.
Oglumda mayıs doğumluZor Allah yardımcın olsun benim 2.kızım mayıs 15 dogdu ama mersindeyimdik orası şubattan sonra sıcak mayis bile beni zorlamisti artık nefes alamıyorum son zamanların yaza gelmesi bunaltiyor
Vallahi oyle.Günaydın hanımlarr
Hayırlı haftalar
H.sonu kardeşimin bebek ateşlendi.Onun için hastanedeydik.1 gece ben kaldım.Yeni doğan katı öyle zorki..Tam odamıza yakın yenidogan yoğun bakımı vardı bideSabaha karsı bir feryatla içim geçmiş uyandım.Bi anne feryt figan ağlıyor.Nabzına bakın diye..500 gr dogmus bebeği.Nabzı düşmüş bi ara ama sükür toplamış sonra..
Dİyeceğim oki @tr_lelli kız oğlan önemli değil.Rabbim sağlıklı ömürler versin ins
Ya çok sevindimGunaydin kizlar
Ben uzun zamandir yazamadim. Kizima kavusali 10 gun oldu. 4 aylik kucuk prensesim. Hemen bez mama arastirmasina girdik. Haftada bir kutu mama bir kutu bez bitirdi. :)))))) fikir verirsiniz artik mama bez konusunda. Kavusma sevincimi sizinle paylasayim istedim. Ancak vaktim oldu.gercekten annelik cok baska bir duyguymus. Oncesinde hissettiklerimden cok daha farklii
Gunaydin kizlar
Ben uzun zamandir yazamadim. Kizima kavusali 10 gun oldu. 4 aylik kucuk prensesim. Hemen bez mama arastirmasina girdik. Haftada bir kutu mama bir kutu bez bitirdi. :)))))) fikir verirsiniz artik mama bez konusunda. Kavusma sevincimi sizinle paylasayim istedim. Ancak vaktim oldu.gercekten annelik cok baska bir duyguymus. Oncesinde hissettiklerimden cok daha farklii
Sizin adınıza çok sevindim.Gözünüz aydin.Gunaydin kizlar
Gözün aydın canımGunaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?