Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın
Çok yoğun, koşturmalı ve harcamalı haftalar geçiriyorum.
O yüzden okuyup geçtiğim oluyor.
Cmtesi eve temizlik için abla aldım
150 lira verdim
Artık düzenli alacağım
Ev kirli olunca içime sinmiyor
Haftasonu yapmak zor oluyor yetiştiremiyorum
Kendime spor ayakkabı aldım
Kilo verdiğim için kıyafet alışverişi yapmıyorum
Dolap boşaltıp , üzerime olanları bırakıyorum
Düzenli almaya çalıştığım altını almak ve mutfak giderini uygun ve israfsız kurtarmak bile yetiyor şuan
Herkese sağlıklı, huzurlu , bereketli haftalar dilerim

Günaydın bayanlar bugün hava çok güzel bahar iyice hissettirdi kendini bu hafta güzel gösteriyor meteoroloji haftaya eşim izne ayrilacak kış iznini bu sene nisana yazdı özellikle hep 15 tatile yazıyorduk ya benim ailem ya onun ailesi gelin diye tutturuyolardi şimdi okul var diye kimse sesini çıkaramadı iyi oldu evdeyiz ama yine biraz gezilir haftaya izmir kitap fuarı başlıyor eşimde büyük kızımda çok sever kitapları biraz kitap alırlar bi de hayvanat bahçesi istiyorlar babası izindeyken oraya gidilir belki ikisi yeter eşim bu yıl çok yoruldu dinlensin zaten bizim yaz izinleri yollarda geçiyor ben trakyalıyım eşim Ankaralı izin araba kullanırken geçiyor 12 gün bari dinlensin bu hafta temizlik falan bitirmem lazım evdeyken bişey yaptırmaz kendi başına bir yerede gitmez anca yemek yaparım haftaya

tr_lelli bebisin sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun en önemlisi o ben 2. Hamileligimde kayınvalidemler erkek beklediler ben kız olur inşallah dedim çünkü bacısı olsun çok istedim benim erkek kardeşim var evlenince sık görüşemiyoruz haftada bir iki anca konusuyuruz konuşurken iyimisin nasılsın çocuklar nasıl okadar bide farklı şehirlerdeyiz çalışıyor karısı çalışıyor çocuklarıyla dönüşümlü ilgileniyorlar hayat kosturmacası ama kız kardeşim olsaydı nasıl nasıl konuşurduk herhalde diyorum yani bence kızın varsa kızın oğlun varsa oğlun olması ilerdeki ilişkilerde daha iyi olduğunu düşünüyorum

Sagolasin.
Bencede benimde bir erkek kardesim var.
Yani aramız iyi bekar suan.
Ama herseyde konusulmuyor ki
Bizde naber napiyosun nasil gidiyor ancak oyle
Bende keşke kız kardesim olsaydi dedim.

Erkek erkeği daha iyi anlar.
Kızda kizi.

Mesela kardeşimle oglum anlasiyorlar.
Oğlumun neleri sevebilcegini, ilgi alanı nedir vs kardeşim biliyor
Araba alayim seninle şuraya buraya gideriz diyor
Memlekete giderken oglum gelmek istemiyor ama dayisi gelince o da gelmek istiyor
Onun peşinde beraber balık tutucaz gezicez diye geliyor.
Annemle ya da benimle bir yere gelmek istemiyor artik

Yani bu kiz olursa cok paylaşımları olmaz zaten
Arada yaş farkıda varya.

Biz kendi nefsiniz icin istiyoruz iste.
Rabbim onları birbirlerine yoldaş olsunlar diye belki öyle istedi.
Kim bilir.

Şuan dayısı nasil oğlumla ilgileniyorsa onlarda ileride iki kardeş oyle olurlar belki.
Bilemeyiz ki.

Aynen öyle Allah vermiş çok şükür sağlıklı sıhhatli doğsun en başı o insan bi üçüncü cins olsa onuda ister ama önemli olan hayırlı evlat olsun kız da olsa erkekte olasa sevgileri bir canından can işte

Çok haklısın.
Sağ sağlim alsam kucağıma bende baska bir şey istemiyorum artik.
Sıcaklar gelicek yaz falan derken bakalim neler bekliyor beni.

Günaydın hanımlarr
Hayırlı haftalar
H.sonu kardeşimin bebek ateşlendi.Onun için hastanedeydik.1 gece ben kaldım.Yeni doğan katı öyle zorki..Tam odamıza yakın yenidogan yoğun bakımı vardı bideSabaha karsı bir feryatla içim geçmiş uyandım.Bi anne feryt figan ağlıyor.Nabzına bakın diye..500 gr dogmus bebeği.Nabzı düşmüş bi ara ama sükür toplamış sonra..
Dİyeceğim oki @tr_lelli kız oğlan önemli değil.Rabbim sağlıklı ömürler versin ins

Çok haklısın.
Sağ sağlim alsam kucağıma bende baska bir şey istemiyorum artik.
Sıcaklar gelicek yaz falan derken bakalim neler bekliyor beni.
Zor Allah yardımcın olsun benim 2.kızım mayıs 15 dogdu ama mersindeyimdik orası şubattan sonra sıcak mayis bile beni zorlamisti artık nefes alamıyorum son zamanların yaza gelmesi bunaltiyor

Zor Allah yardımcın olsun benim 2.kızım mayıs 15 dogdu ama mersindeyimdik orası şubattan sonra sıcak mayis bile beni zorlamisti artık nefes alamıyorum son zamanların yaza gelmesi bunaltiyor
Oglumda mayıs doğumlu
Rahattim onda istanbuldayim.
Bunda naparim bilmem.

Vallahi oyle.
Ben duruma alıştırdım kendimi.
Hatta oğlumun herseyini saklamistim.
Tertemiz bu kuzumuda buyutur Allahin izniyle.
Hirkaları yelekleri kazakları montları hepsi taş gilibi duruyorlar.

Etraf sinirimi bozmaya başladı bile.

Cinsiyeti bellide olsa net soylemicem artik kimseye
Böyle bir karar aldim.
Bu da erkek deyince bi agit yakip dizlerine vurmadiklari kaliyor.

Kimin hayirli evlat olacagini Allah bilir.

Benim k.v 3 kızı 3 oğlu var.
Hadi ben anlaşamadım ama bak 3 kızıda bakmiyor.
Yine ogullarinda kaliyor.
Kadın anjiyo oldu elalem gibi gelmis kizi annesini hastanede görmüş oysa aynı semtte o da kardeşleriyle.
Alip annesine bakabilirdi almamis.

Hani 2 oğlan 2 hayırsız evlat gözüyle görenleri ben anlamıyorum hic de anlayamicam.

Moral bozmak yerine Allah saglikla kucağına alsın demek nekadar zor.
Sanki kendileri bakacak buyutecek.
Bir de moral bozuyorlar.
Ya sabır.

Gunaydin kizlar
Ben uzun zamandir yazamadim. Kizima kavusali 10 gun oldu. 4 aylik kucuk prensesim. Hemen bez mama arastirmasina girdik. Haftada bir kutu mama bir kutu bez bitirdi. :)))))) fikir verirsiniz artik mama bez konusunda. Kavusma sevincimi sizinle paylasayim istedim. Ancak vaktim oldu.gercekten annelik cok baska bir duyguymus. Oncesinde hissettiklerimden cok daha farklii

Ya çok sevindim
Gözünüz aydın
Bez huggies yasa prima külot bez iyi sleepy de fena değil
Mama içerik olarak en iyiler sma hipp evolvia

Selamlar.
Lellimm boşboğazlara bakma sen keyfini çıkar Rabbim nasip etmiş sağlıkla gelsin takılma.
Bizim bütçe aldı başını gidiyor. Pazara falan gitmicem evde bezelye barbunya dolmalık biber kabak havuç kıyma salatalık malz. 2kilo elma 1 kilo kadar da kivi var.
Olanla yetinsin ev halkı.

Çok sevindim rabbim siZi birbirinizden hiç ayırmasın

Sizin adınıza çok sevindim.Gözünüz aydin.

Gözün aydın canım
Kız bebekse huggies tavsiye ederim
Bez ne kadar kalın olurasa kalça sağlığı açısından o kadar iyi
Mamada hipp kullanmıştım Dr tavsiyesi ile organik diye ve şeker oranı düşük

Dün sucuk yumurta süt atıştırmadık aldım48 tl
Kızlara kek ve poğaçacı yaptım dondurucuya attım
Sanırım fırınım bozuluyor önce pişirmesi dereceyi arttırdım bu defa kuruttu geçendede derece ile oynamıştım
Bozulursa kötü olur normalde çok güzel pişirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…