Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bu yıl benim listemde kabarık soslar salçalar. Tarhana yaparım yine 3 yıldır kendim yaptım. Mantı yapıp koyucam
Konserve fasülye kızartma yapma planım var. Çok az köz biber patlıcan yapmışım.
Salata yerine çok iyi oluyor.
Lutenitsa çok severix bu yıl yapmadım nasıl arandık makarna et yanına.
Bu yıl bende karıncayım.

Canım benim hayırlı olsun çok sevindim ne kadar güzel birşey :)) Güle güle iyi günlerde büyütün bebişinizi

adeta benim beyimin aynı sürümü :)

ya neden ama neden? markete gönderirim bir ekmek bir süt derim 8 çeşit peynir ve antik kuntik meyvelerle gelir ucuz şunu buldum der piyasanın üstünde çıkar fiyatı :)

3 haftadır haftalık limit koyuyorum diye biraz dikkat ediyor bugün ne söylediysem onu alıp gelmiş mesela çok şaşırdım

Varken alıyor ekmek var ekmek alır meyve var yine alır.
Elma kivi armut var zaten ne gerek oğlan seviyor aldım.elma varken elma da alıyor
Peynir 1 kilo kaldımı kıtlık çıkacakmış gibi peynir kaşar alıyor. Bir fe tahin pekmeze yağa takık. 5 kilo yağı ilk defa bu ay tamamen bitirdikten sonra aldık. Yok alma sakın alma diye diye başının etini yedim bidon bidon kiler.
kızlar bezelye koymaya başladınız mı?

pazarda 2₺ydi bilemedim ben zamanı geldi mi yahu?
Daha dondurucu bitmedi bu yıl çok yapmışım oğlumda hiç sevmiyor bezelye çok koymam 2 kilo koyarım bıktık bu yıl.
Bir iki hafta daha bekle istersen zamanı gelmiştir ama mayıs sonuna kadar devam eder sanırım daha iyileri çıkar

ellerinize saglık kızlar ck tesekkurler bızım tursuları hep annem yaparda mor lahanayıda ben denım bakım bı gun olcakmı

yedirenk79 ayy cok sevındım canım süper bi haber bu Rabbim analı babalı buyutsun mükafatını versin sana da ınsAllah cok ıyı bir anne olacagına emınım

Vallahi annelik cok baskaymis hic tahmin ettigim gibi degilmis daha derinmis. Esim de ben de iyiki diyoruz. Tek dedigimiz sey baska bir bebegi verseler mumkun degil yerine koyamayiz. Allah herkese annelik duygusunu yasatsin

Vallahi annelik cok baskaymis hic tahmin ettigim gibi degilmis daha derinmis. Esim de ben de iyiki diyoruz. Tek dedigimiz sey baska bir bebegi verseler mumkun degil yerine koyamayiz. Allah herkese annelik duygusunu yasatsin

Cok sevindim en iyi ben anlarim sizi, esiniz nasil tecrubelerinizi uzun uzun dinlemek isterim nasil karar verdiniz hic basvurmamayi dusundunuzmu

Cunartesi avmde bulasiklik ve yagdanlik denk geldi almadik, pisman olduk.
Bugun gidip onlari aldim annemle yemek yedik bana spor ayakkabi aldi cok mutluyumm benim vardi ama siyah fosforlu pembe karisikti bir tane daha istiyordum gri mavi aldim skechers marka giydikten sonra digerleri neymis diyorum
Annemde duz siyah aldi, oda cok rahatmis dedi cikarmadi bi daha ayagindan
Yine moralim bozuk, icim huzunlu, elecda tr_lelli zelalke sizden ayrica dua istiyorum isin icinden cikamadan yasayip gidiyorum ne esimle bir araya gelebildik ne baska bir adim atabildik
Birde tatil icin donus ucak bileti aldim
Puanla aldim, gidise karar veremedim beklemedeyim
Otelde marmaris te iki otel arasinda kaldim ama odaklanamiyorum karar veremiyorum

Bu gün Dr gittim 14 tl yol parası
48 tl ilaç ve katkı payları
5 tl ekmek süt
42 tl kıyma aldım dönüşte
Bayağı harcamalı bir hafta olacak gibi

merhaba arkadaşlar ben de aranıniza katılmak istiyorum üye oldum buraya yazmak icin☺
Merhaba hoşgeldiniz.
Çalışıyormusunuz ev hanımı mı

Günaydın kızlar.
Kumbaralar ne alemde devam ediyormusunuz en son içinden çıkanla geçen ay 2 gram aldım bu ayda ancak 1 gram alırım

Bugün yemegim var çok mesudum.

2tanede cam sildim.

Kaldi 2 balkonların cami

Onlarda yarına artik balkonlarida yıkamam lazim cunku hic gozum kesmiyor.
Evi süpürüp çamaşır asicam.

20tl param var
5tl pazardan kalanı oglumun kumbarasına attim.

Iclal aydının kitabını alicam o 20tl ile.
Bu ay bitsin ya.
Parasız kaldim şimdiden.

kızlar günaydınn
Aksam inccir+cennet hurması kurusu 17 tl verdim.
Market 16.50
Gram altın aldım 175 tl.
Bir de içinizde kalan yemekleri difrize atıp sonra çıkarıp yiyen var mı??Cok kararsızım bu konuda.Yapan cok ama koci bakteri üretir olmaz öyle diyorrr

canım içini ferah tut.. herşey düzelir her evlilikte dönem dönem olur böyle.. dualarım seninle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…