- 21 Mart 2018
- 1.881
- 6.747
- 158
teşekkür ederim canım.. allah razı olsun..Hayırlı olsun canim gözün aydin
Canım ellerine sağlık, tarhana çorbasını Nasıl yapıyorsun, et suyu koyarsam nispeten daha iyi oluyor ama sanki çok iyi yapamıyorum ben.Selam kızlar.
Mutfağı temizledim bugün mis gibi oldu badanadan sonra.
Yarın parka götürcem oğlumu bitik gelirim. Sonraki gün de kiler giricem.
Orasıda boyanacak çıkartıcam ne var ne yok.
Hem ne var ne yok bakarım.
Bugün son tarhanayıda pişirdim havuçlu.
Off çok sevdiğime kokkaya koklaya içtim.
Rabbim yenisini yapmayı nasip etsin. Bu yıl bol yapıcam Allah kısmet ederse.
Dondurucum boşaldı 1 paket bezelye 2 de mısır kaldı. Gerisi bakliyat.
Onur market indirim yapmış oraya uğrarım.çok iyi indirimler varsa alırım 2 3 tl için almıcam. Kart hafiflesin 400 e düşürmek lazım.
Elektrik de 54 geldi.
Önden ıslatıyorum canım. 2 saat duruyor suda.Canım ellerine sağlık, tarhana çorbasını Nasıl yapıyorsun, et suyu koyarsam nispeten daha iyi oluyor ama sanki çok iyi yapamıyorum ben.
Hayırlı kandiller kızlar
Süt koymuyordum o şekilde deneyeyim, o kadar bekletmiyordum bir de onu da yapayım, sağolasın canımÖnden ıslatıyorum canım. 2 saat duruyor suda.
1 kaşık salça kavuruyorum.
Islanmış tarhanayı salçaya ekleyip 1 çay bardağı süt koyuyorum kaynatıyorum.
Havuçlu yaparsan da önce havucu rendele kavur sonra salça.
İyice kaynasın.tarhanan ince değilse ne kadar suda durursa o kadar iyi.
Hayırlı kandiller kızlar
HAyırlı olsun cnm..Saglıcakla al inşallah kucağınamerhaba kızlar.. bebişimizin cinsiyeti belli oldu.. kızımız olacak.. rabbim sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin.. benim ilk bebeğim farketmiyordu cinsiyet hazırlıklarıma başlayacağım artık..
dün neler yaptım yazim.. hastaneye gittik önce bebişi görüp geldik.. kv ve iki tane görümcem de hazırlandılar benim evin bahar temizliğini yapacaz diye.. sağolsunlar kızlar evi en detayına kadar temizledi.. kayınvalide de kızlar temizlik yaparken bizde içli köfte yaptı akşam beraber yeriz diye, ben de ona yardımcı oldum .. 4 yemeklik de dondurucuya atmam içim ayırdı.. gerişini pişirdik.. akşam yedik hep beraber..
iş yerinde iki aydır maaş alamıyordum, bazı sıkıntılar vardı dün maaşımı topluca yatırmışlar.. bu sayede 6000 tl yatmış oldu.. ödemelerimiz de baya var ama biz maaşım yatmamış gibi düşünerek ayın 1 ine kadar cebimizdekilerle idare etmeye karar verdik.. mayıs 1 de çok fazla ödeme var.. benim maaş olmadığı için de eşimin hesabından eksi hesaptayız zaten..offf çok dağınık hesaplar.. aşağı mayıs ayı ödemelerini yazıp görmek istiyorum..
nasıl da su gibi gidiyormuş..
- 1250 tl eksi hesap
- 1000 tl ev kredisi
- 750 tl kredi kartı
- 500 tl eşimin bi yere olan borcu
- 250 kv
- 150 elektrik + su olsun
- araba bakımı olacak o da 1000 tl
- bu durumda toplam 4900 ediyor biz buna 5000 tl yuvarlak hesap diyelim..
teşekkür ederim canım.. rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...HAyırlı olsun cnm..Saglıcakla al inşallah kucağına
merhaba kızlar.. bebişimizin cinsiyeti belli oldu.. kızımız olacak.. rabbim sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin.. benim ilk bebeğim farketmiyordu cinsiyet hazırlıklarıma başlayacağım artık..
dün neler yaptım yazim.. hastaneye gittik önce bebişi görüp geldik.. kv ve iki tane görümcem de hazırlandılar benim evin bahar temizliğini yapacaz diye.. sağolsunlar kızlar evi en detayına kadar temizledi.. kayınvalide de kızlar temizlik yaparken bizde içli köfte yaptı akşam beraber yeriz diye, ben de ona yardımcı oldum .. 4 yemeklik de dondurucuya atmam içim ayırdı.. gerişini pişirdik.. akşam yedik hep beraber..
iş yerinde iki aydır maaş alamıyordum, bazı sıkıntılar vardı dün maaşımı topluca yatırmışlar.. bu sayede 6000 tl yatmış oldu.. ödemelerimiz de baya var ama biz maaşım yatmamış gibi düşünerek ayın 1 ine kadar cebimizdekilerle idare etmeye karar verdik.. mayıs 1 de çok fazla ödeme var.. benim maaş olmadığı için de eşimin hesabından eksi hesaptayız zaten..offf çok dağınık hesaplar.. aşağı mayıs ayı ödemelerini yazıp görmek istiyorum..
nasıl da su gibi gidiyormuş..
- 1250 tl eksi hesap
- 1000 tl ev kredisi
- 750 tl kredi kartı
- 500 tl eşimin bi yere olan borcu
- 250 kv
- 150 elektrik + su olsun
- araba bakımı olacak o da 1000 tl
- bu durumda toplam 4900 ediyor biz buna 5000 tl yuvarlak hesap diyelim..
Canım kızın oluyormuş.teşekkür ederim canım.. rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
allah razı olsun canim. Amin amin..Sağlıcakla doğsun, Hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.
evet tahminler tutmadi :) evet yaa rabbim saglikla gelmesini nasip etsin daha ne isteyeyim.. cok teşekkür ederim..Canım kızın oluyormuş.
Erkek dedik tutmadı. Önemli değil zaten cinsiyet sağlıklı olsunlar hayattaki en büyük şans.hayırlısı olsun. Hayırlı evlat olsun.
Allah yardımcın olsun canim.herkese merhaba
hayırlı kandiller
lellican o kadar yoğun bir zamandaydım ki anlatamam
iş çok yoğun eve gel ev işi haftasonları misafirim oldu
haftaiçi hep açtım bilgisayarı inan bakamadan uyuyakaldım okuyamadan
dişim kırıldı dişçiye git gel neyse o da bugün bitti ödemesi cabası
neyse daha sık yazıcam artık özledim hepinizi
herkesler özellikle bebişler iyidir umarım
hemen indirim haberleri vereyim
rosmannda pazar gününe kadar birçok üründe %50 indirim var
yarın happy centerda indirim başlıyor broşürü sitesinde yayınlanır mutlaka
ama indirimler hep uyduruktan artık marketlerde
herşey çok pahalılanıyor çok sinirleniyorum
3 parça şey alıyorum 50 liradan aşağı çıkamıyorum
bugün peynir,domates,biber,soğan,patates,elma,pırasa,abur cubur, meyve suyu,
tatbaktan kuruyemiş aldım 70 küsur lira ödedim
yemekte de ızgara köfte ve erişte vardı
şimdi çay keyfi
yarın yine kahvaltıya misafirim var
Allah kabul etsin herkesin kandili mübarek duaları kabul olsunBende bugun pek bisey yapmadim.
Topla temizle supur.
Et sote - pilav yaptim.
Eşim 4 de geldi erkenden.
Aksamda dayim geldi.
Hep birlikde annemlerdeydik.
Şimdi eve indik esimle.
Esmalarimi çekip yatıcam insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?