O değilde 2 arkadasim var ikisininde 2 çocuğu var.
Hamilelik haberimi çocuklarda ogrendi(oglumun ilk okul arkadaslari buyuk olanlar) yani veli arkadaslarim.
Kızım senin yüzünden biz doğurcaz 40mizdan sonra çocuklar seni duydu kardeş istiyorlar diyo
Beni aldı bir gülme.
Çocukların bile canını cektirdik bebege iyimi
Annelerine babalarına biz kardeş istiyoruz diyorlarmis.
Sakin olun 6 ay sana 6 ay sana veririm bezden falan kurtulunca alirim sizden dedim
Canim ya Allah gonlune gore versinBenim oğlum 15 aylık şu iki aydır bizde istiyoruz 2. Yi araları yakın olsun arkadaş gibi olsunlar istiyoruz ama süt koruyo galiba henüz bi gelişme yok seni okudukça daha çok ister oldum ne yalan söylim
bencede
Hayırlı olsun trlelli oğluşun .. rabbim hayırlı evlat eylesin .. benim de bir oğlum var cinsiyeti belli olana kadar kızımız diye sevmiştik taki pipiyi görene kadarşimdi ikincisi de erkek olursa zerre üzülmem rabbim hayırlısını versin yeterki .. bizim oralarda hep gardaşa gardaş bacıya bacı gerek derler
Biz oğluma her bakışımızda iyiki olmuş diyoruz %100 Emin’im sizde öyle diceksiniz .. altın top derler ya gerçekten öyle birbirimize atıp atıp gülücükler saçıyoruzCanim ya Allah gonlune gore versin
Benim bebeği duyan şok :)
Çünkü ben 2. Hiç istemiyordum esim cok istiyor diye oldu.
Rabbim de 13 yıl sonra nasip etti.
Ama suan içimde ya nasıl seviyorum seviniyorum.
Eşim bana dediki hamis haberini alinca aşkım inan cok guzel olacak sen bile iyiki yapmışız diceksin dedi.
Evimize ses neşe olacak dedi.
Baktim okadar heves ediyorki oglumda malum büyüdü bebek özlemiştik.
Şimdi hayal ediyorum.
Aksam surda oynicak.
Eve ses olacak.
Pesimde dolanacak.
Babasının yollarini beklicez.
Babasıyla oynicak bana meşgale olacak.
Parklara gidicez Aksam sahillere gidicez heveslendim iyice.
Oğlum artik bizimle bir yere gelmiyor tam ergenlikde.
Biz esimle edi büdü geziyoruz.
Bu bizim maskotumuz olcak insallah
Bizde ilk defa aldık ben çok anlamam da esim anlıyo güzel çıktı 11 tl tütmüş .. 2 tane de minik kavun onlarda 21 tl tütmüş fişi görünce şok oldum Allahtan tatlı çıktı yoksa çok üzülürdüm bu kadar pahalı oldugunu bilsem almazdım zatenAiy ne dicem bi de esime gecen gun meyve aldirdim o da karpuz almis.
Yani malum karpuz mevsimi degil daha.
Babamlarin surekli alışveriş yaptığı buranin yerel bir marketi.
Babam icin selami var karpuz istiyo demis iyi bisi versinler diye.
Tam kelek cikti.
1 dilim yedik sıcaktım dün babamda tesadüf gördü bu nasıl karpuz dedi.
Esimde babamın selami var karpuz istiyo dedim bana bunu verdi dedi.
Babam daha durur mu tam cirkeftir zaten ben bunu geri goturcem yemeyin dedi.
Ya 25tl bosver adam napsin falan dedik yok o bana boyle karpuz vermezdi niye vermis dedi gitti geri goturdu yenisini almis.
Aiyy valla bu adamdan korkulur.
Ama babam her ay 1000-1.500tl harcıyor orada.
Nazi geciyor müdüründen calisanina herkese
Ona hep indirim yapıyorlar babam aliyor mesela bisiler evi biliyorlar babam eve gelmiyor gelip arabayla bırakıyorlar eve.
Adam valla gitti üşenmedi karpuzu aldi geldi cok da guzel cikti.
Bundan sonra siparişleri babama vercem.
Oglumada erik ve yeni dünya almis.
Rabbim canlarıni sağ etsin.Biz oğluma her bakışımızda iyiki olmuş diyoruz %100 Emin’im sizde öyle diceksiniz .. altın top derler ya gerçekten öyle birbirimize atıp atıp gülücükler saçıyoruz
Benim de Eymen adı çok hoşuma gidiyor.Hem yeni hemde güzel bir isim.Kizlar ben kiz olursa Lina
Erkek olursa Eymen olacak dedim.
Esimde karışmadi.
Nasıl güzel dimi Eymen.
Bu ara revacda ama kulağa cok artistlik geliyor
Oğlumun adıylada gider
Soyadımizda isim gibi zaten bizim.
Canim kuranda geçiyorBenim de Eymen adı çok hoşuma gidiyor.Hem yeni hemde güzel bir isim.
Anlamı da güzelmiş. Evet Yiğit Efe ve Eymen uyumlu da olur.Canim kuranda geçiyor
Bir de uğurlu , talihli demekmis anlami.
Oğlumun adıda Yiğit Efe.
Adıyla yaşadın eymen ismi de çok güzelCanim kuranda geçiyor
Bir de uğurlu , talihli demekmis anlami.
Oğlumun adıda Yiğit Efe.
Amin canimAdıyla yaşadın eymen ismi de çok güzelbenim oğlumun adı da muhammed yiğit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?