- 22 Kasım 2012
- 1.110
- 5.296
- 358
Günaydınn
Birikimsiz tasarruf yapma günlerinden merhaba :)
Bugün dip köşe salonu temizlemeyi düşünüyorum umarım düşüncede kalmaz
Son aylarda buzluğu kullanıyordum tamamen tüketmiştim ki annem ziyarete gelirken ne var ne yok getirmiş yine doldu
Bi ay full dolaptan yapsam ancak biter
Bu ara bebek yemeklerine kafayı takmış durumdayım
Oğluma hergün farklı çorba hazırlamaya çalışıyorum tıkandım
Faydalı bebeğe uygun tarifleriniz varsa alırım :)
Yeni üye oldum ama geçmişi okumuştum o yüzden hatırladım sizi.O zaman tekrardan hoşgeldinizSelamın aleyküm hanımlar .. sürekli okuyorum ama yazmaya çok fırsatım olmuyor artık aktif şekilde yazcam inşallah bazılarınız beni hatırlar belki ama yine de kısaca bahsedeyim 2.5 yıllık evliyim 15 aylık bi oğlum var şuan ücretsiz izinde olduğum için çalışmıyorum eşimin verdiklerinden biriktirmeye çalışıyorum .. 1000 lira kurban parası biriktirdim 300 emlak vergisi 2 tane de çeyrek biriktirebildim .. bu yaz tayinciyiz son 2 ayımız kaldı inşallah
Hayırlı uğurlu olsn ana kraliceeeKizlar bebeğimiz %100 erkek.
3. Erbaş yani.
Evde bir koğuş oluşturcam artik.
Bölük başıda ben.
Sağ başdan say erbaş diye tekmil verdirticem
Eşim kesin mi diyor hala doktora
Doktorda net kesin dedi guldu.
Hakkımızda hayırlısı buymuş demek Rabbim böyle istemis.
Yine ay yinemi erkek?
3 erkek mi?
Bu da mi? sorularına maruz kalıcam bolca.
Artık umrumda değil kimse, cevabini alip otururlar.
Canımı yakanın canını yakicam.
Bu konuda kararliyim.
Sağlıkla gelsin kücügum
Sağlıkla gelsin minik prensKizlar bebeğimiz %100 erkek.
3. Erbaş yani.
Evde bir koğuş oluşturcam artik.
Bölük başıda ben.
Sağ başdan say erbaş diye tekmil verdirticem
Eşim kesin mi diyor hala doktora
Doktorda net kesin dedi guldu.
Hakkımızda hayırlısı buymuş demek Rabbim böyle istemis.
Yine ay yinemi erkek?
3 erkek mi?
Bu da mi? sorularına maruz kalıcam bolca.
Artık umrumda değil kimse, cevabini alip otururlar.
Canımı yakanın canını yakicam.
Bu konuda kararliyim.
Sağlıkla gelsin kücügum
Amin..Sağlıkla gelsin minik prens
Öyle diyenleri gerçekten anlamıyorum onlara ne ki.Büyütecek olan sizsiniz sizin çocuğunuz.Onlara laf söylemek düşmez ki.Kız hayırlı erkek hayırsız mı oluyormuş ne kadar saçma.
Benim bir arkadaşım var ona bakınca diyorum ki içimden (kınamıyorum da ama)ileride benim böyle bir kızım olacaksa hiç olmasın Allahım diyorum.
Önemli olan ailesine ülkesine hayırlı vicdanlı evlat olsun.
Saol canimHayırlı uğurlu olsn ana kraliceeeValla seçtirmiyorlar dersn Bence onu diyenler sorunlu zaten hic takmamak lazım.Evladı bulmuşlarda cinsiyet mi ayırıyolar töbe töbe
Çok sağol canımtr_lelli oğlunu çok güzel yetistirmissin .Eminim doğacak bebeği de çok güzel yetistireceksin..Sen iyi bir annesin o yüzden çevrendekilerin Allah yardım etsin dedikleri gibi bir durum söz konusu olmayacak.
hayırlı olsun canım benim eşim de iki erkek kardeşler birbirilerine çok düşkündürler birinin başı sıkıssa diğeri yetişir hep destekler...benim de bir oğlum var ikincisi de erkek olursa baba ve amcası gibi olsunlar isterimÇok sağol canım
InşAllah.
Güzel ahlaklı çocuklar olsunlar ne isterim baska.
Tabi cnm.Saglıcakla gelsin de kız da bir erkek deSaol canim
Ay sorma derdi onlara dusuyor.
Herkes farklı cinsi ister ama Rabbimden gelene sual mi olur?
InşAllah.hayırlı olsun canım benim eşim de iki erkek kardeşler birbirilerine çok düşkündürler birinin başı sıkıssa diğeri yetişir hep destekler...benim de bir oğlum var ikincisi de erkek olursa baba ve amcası gibi olsunlar isterim
Banada herkes kız demişti bunda.tr_lelli hayırlı olsun canım oğluna arkadaş olur ne güzel :)
Bende ilk hamileyken herkes oğlana benziyo diye diye erkeğe empoze etmişiz kendimizi doktor kız deyince suratımız düşmüştü farkında olmadan :)
Normalde sağlıklı olsun kız erkek farketmez derdik hatta bekarken kızım olsun isterdim hep işte millet erkek diye gaza getirince kalakalmıştık :))))
Hayırlı olsun trlelli oğluşun .. rabbim hayırlı evlat eylesin .. benim de bir oğlum var cinsiyeti belli olana kadar kızımız diye sevmiştik taki pipiyi görene kadarBanada herkes kız demişti bunda.
Ama kısmet nasip.
Çin takvimiymiş
Rus takvimiymiş
Yumurtlamamış
Hücre yenilenmesiymis
Surekli eksi seyler canimin istemesi yemem falan
Bebegimin surekli solda olmasi vs
hepsi sozde kiz bebek olarakti.
Ama oglum oluyor.
Benim esimde hep kizim diye sevdi karnimi
Hayırlı olsun trlelli oğluşun .. rabbim hayırlı evlat eylesin .. benim de bir oğlum var cinsiyeti belli olana kadar kızımız diye sevmiştik taki pipiyi görene kadarşimdi ikincisi de erkek olursa zerre üzülmem rabbim hayırlısını versin yeterki .. bizim oralarda hep gardaşa gardaş bacıya bacı gerek derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?