- 21 Mart 2018
- 1.881
- 6.747
- 158
Evet yeni nişanlı.İnsan en yakınından böyle birşey duyunca daha çok üzülüyor.Çarparm ağzına herhalde basıma gelse:)Ne demek güvenmiyor.Yeni nişanlıysa onun gazıdır.
Ben bekardım daha bi arkadaşım nişanlıydı.Bi h.sonu carsıya mı ne gitcez evlerine gittim kapıdan alcam kızı.Annesi dediki cnm pesine takılan falan biri yok dimi dedi,gönderiyorz senle X i ama nişanlı kız dedi.Bir nevrim döndü.Hadi dedim sus.Allahı var arkadaşım anne saçma sapan konuşma gir içeri demişti.Anlıyorm cnm nasıl üzüldüğünü.Evlensin de görsün,simdi kendini prenses sanıyo:)Düğünden sonra balkabağına dönüscekkk:)))Evet yeni nişanlı.İnsan en yakınından böyle birşey duyunca daha çok üzülüyor.
Yada en yakınım değilmiş ben öyle zannetmişim.
Biz üniversiteyi beraber okuduk Butunlemelere kaldı ders calistirdim hatalarinda uyardım kız kardeşim gibi gördüm onu.Mesela benim annem ona güvenmiyorum dese anne niye böyle düşünüyorsun derim ama o demedi.Ben bekardım daha bi arkadaşım nişanlıydı.Bi h.sonu carsıya mı ne gitcez evlerine gittim kapıdan alcam kızı.Annesi dediki cnm pesine takılan falan biri yok dimi dedi,gönderiyorz senle X i ama nişanlı kız dedi.Bir nevrim döndü.Hadi dedim sus.Allahı var arkadaşım anne saçma sapan konuşma gir içeri demişti.Anlıyorm cnm nasıl üzüldüğünü.Evlensin de görsün,simdi kendini prenses sanıyo:)Düğünden sonra balkabağına dönüscekkk:)))
Oo bayağı abartmış..Koy mesafeni cnm aynen..Biz üniversiteyi beraber okuduk Butunlemelere kaldı ders calistirdim hatalarinda uyardım kız kardeşim gibi gördüm onu.Mesela benim annem ona güvenmiyorum dese anne niye böyle düşünüyorsun derim ama o demedi.
Bide dışarı çıkınca beni arıyor genelde 1 saat konuşuyor kapatmak istesem laf geçiştiriyor yada duymamazlıktan geliyor eve gireceği zaman kapatıyor.Bende birşey demek için arasam beni niye evdeyken arıyorsun disardayken arasana dio.
Düşünüyorum da güzel kullanmış beni.
http://www.nefisyemektarifleri.com/video/arnavut-cigeri-tarifi-cok-pratik-videolu/ canım bu tarifi denemelisin çok güzel oluyorBelki saçma gelecek ama Ciğerin unla kızartıldığını duymamıştım.Biz tavuk cigerini de dana ciğerini de hep unsuz et kavurur gibi biraz da su koyarak kavururuz.
Çok şey öğrendim burdan gerçekten özellikle de sizden.
Çok teşekkür ederim.İlk fırsatta deneyeceğim.http://www.nefisyemektarifleri.com/video/arnavut-cigeri-tarifi-cok-pratik-videolu/ canım bu tarifi denemelisin çok güzel oluyor
hayırlı olsun lellicim Rabbim en ıyısını bılır demekki sen enn hayırlı erkek annesı olacaksın oyle sectıgıne gore YaratanInşAllah.
Benimkilerde birbirlerine dayanak olurlar.
Birbirlerini anlarlar.
Sağlıkla gelsinhayırlı olsun lellicim Rabbim en ıyısını bılır demekki sen enn hayırlı erkek annesı olacaksın oyle sectıgıne gore Yaratan
Zamanında bende dost kazığı yemişliğimden ötürü artık takmamayı umursamamayı öğrendim .. Allah herkesin gönlüne göre versin derim hep kendimi üzdüğüne değmez cnm bazı şeyleri es geçeceksin ..Evet yeni nişanlı.İnsan en yakınından böyle birşey duyunca daha çok üzülüyor.
Yada en yakınım değilmiş ben öyle zannetmişim.
afiyet olsun canım..Ekmek almaya gitcektim vazgeçtim buzlumdan lavaş ekmek çıkardım dünkü fasulyem var karpuz yoğurt bugünde böyle geçer sabah ta bazlama yapcam ne zamandır canım istiyo
Allah kabul etsin.Bende pazartesi ve persembeleri tutuyorum.afiyet olsun canım..
bende bugün niyetliydim
iftara kuru fasulye pilav ve ayran corbasi salata ayran var pilavım kaldı sadece
Doğru söylüyorsunuz.Bu da hayat tecrübesi oldu benim için.Zamanında bende dost kazığı yemişliğimden ötürü artık takmamayı umursamamayı öğrendim .. Allah herkesin gönlüne göre versin derim hep kendimi üzdüğüne değmez cnm bazı şeyleri es geçeceksin ..
Allah kabul etsin cnmafiyet olsun canım..
bende bugün niyetliydim
iftara kuru fasulye pilav ve ayran corbasi salata ayran var pilavım kaldı sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?