Küçük Düşün Büyük Olsun!

Evet yeni nişanlı.İnsan en yakınından böyle birşey duyunca daha çok üzülüyor.
Yada en yakınım değilmiş ben öyle zannetmişim.
Ben bekardım daha bi arkadaşım nişanlıydı.Bi h.sonu carsıya mı ne gitcez evlerine gittim kapıdan alcam kızı.Annesi dediki cnm pesine takılan falan biri yok dimi dedi,gönderiyorz senle X i ama nişanlı kız dedi.Bir nevrim döndü.Hadi dedim sus.Allahı var arkadaşım anne saçma sapan konuşma gir içeri demişti.Anlıyorm cnm nasıl üzüldüğünü.Evlensin de görsün,simdi kendini prenses sanıyo:)Düğünden sonra balkabağına dönüscekkk:)))

Biz üniversiteyi beraber okuduk Butunlemelere kaldı ders calistirdim hatalarinda uyardım kız kardeşim gibi gördüm onu.Mesela benim annem ona güvenmiyorum dese anne niye böyle düşünüyorsun derim ama o demedi.
Bide dışarı çıkınca beni arıyor genelde 1 saat konuşuyor kapatmak istesem laf geçiştiriyor yada duymamazlıktan geliyor eve gireceği zaman kapatıyor.Bende birşey demek için arasam beni niye evdeyken arıyorsun disardayken arasana dio.
Düşünüyorum da güzel kullanmış beni.

Oo bayağı abartmış..Koy mesafeni cnm aynen..

Evet sonunda tatilimize karar verip alabildim, geç aldığımız için biraz pahalı oldu ama içime sindi, dönüş biletlerimi puanla aldım, gidiş bileti arayışındayım :)

Merhaba kızlar
İyi haftalar
Yoğun bir haftaya başladık.

Maaşlar yattı bu ay biraz zorlu geçecek
Market parasını idareli kullanmam şart
Buzluğa devam

@tr_lelli bende çok severim mutfakta israf etmemeyi
Arta kalan malzeme ile yemek yapmayı
İdare etmeyi
Öyle yapınca çok mutlu oluyorum
Ramazan da geliyor illa ki bereketlenir mutfaklarımız

Kalan ekmekleri fırınlarım çorbaya koymak için, tost yaparım , buzluğa atar daha sonra çıkartırım yemek için.
fazla alınan ya da yapılan kurabiye ,açma, kek gibi ürünleri buzluğa atar daha sonra çıkarırım.
Kalan yemekleri taze iken dondurucuya atarım sonra yenir.

makarna kaldıysa fırın makarna yaparım kaşarlı
peynir parçalarını bir kapta toplar böreklik ayırırm
fazla alınan peynirleri parça parça buzluğa atarım.

Çok şükür
Buraya yazarken bile mutlu oluyorm

selam kızlar.. ben de haftasonu evdeydim.. bi kaç kere eşimle markete gittik o kadar.. evle ilgilendim, gelen giden oldu bi şekilde zaman geçti.. bu akşam da hem kuaföre giderim hem de eşimle dışarda yer avm ye gideriz.. uzun zamandır ertelediğim alışverişi yapsam iyi olur.. gömlekle bol kesim üst almam gerek. belki de bi gebe pantolonu daha.. inşallah fazla dolanmadan bulurum üstüme olacak birşeyler..

Canım sıkılıyo bu ara
Dışarı çıkasım yok
Mutfak gelse diye bekliyorum elim birseye gitmiyor.
Yatip yuvarlaniyorum.

Evet yeni nişanlı.İnsan en yakınından böyle birşey duyunca daha çok üzülüyor.
Yada en yakınım değilmiş ben öyle zannetmişim.
Zamanında bende dost kazığı yemişliğimden ötürü artık takmamayı umursamamayı öğrendim .. Allah herkesin gönlüne göre versin derim hep kendimi üzdüğüne değmez cnm bazı şeyleri es geçeceksin ..

Annem sarma yapmis bende nasiplendim.
Bana 20liralik ev mantısı almis oglum seviyor diye.
Buzluga koy az az pişirirsin uğraşma dedi..
Isime gelir o da yemek seçiyor malesef
Benim kaderim sanirim.
Kurufasulyemi pisirdim.
Ciğerde hazır
Eşim gelsede yemek faslı çıksa aradan.

Babam kahve istiyor benden annem su kızdan bisi istemeyin günah diyor.
Kardeşim çay istiyor istemeyin günah diyor.
Anne ev iside yapmim günah dimi dedim.

Anne yüreği ya kıyamıyor
Bana eziyet gibi görüyor
Oysa Allah'a şükür iyiyim.
Ağırlaşınca ne olur bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…