Güvenememe sebebi ne ki acabaSize birşey sorucam.
Benim en yakın arkadaşım dediğim bir arkadaşım var.
Bugün telefonla konuşurken kaynanasiyla (yeni nişanlandi)ilgili bir konu geçti tam ben söz söyleyecekken sen ne bilirsin dedi susturdu beni.
O an birşey diyemedim ama moralim bozuldu.
Sonra ortak bir arkadaşımız var o aradı özledim sizi görüşelim dedi ben bunu en yakın arkadaşıma söyledim annem izin vermez size güvenmiyor dedi.
Şimdi düşünüyorum ben ne yaptim güvenilmeyecek diye.
Ne yapmak istiyor anlamadım.Size soruyum dedim.Sadece ben mi kötü düşünüyorum.
Başınızı şişirdim kusura bakmayın.
Amin insAllahafiyetle tüketin canım benim eşimde polisti rabbim tekrardan görevine iade olmasını nasip etsin çok seviyordu mesleğini. .
En önemliside bu değilmi zaten.amin canım herseyin hayırlısı çok şükür rabbim hiç Darda koymadi eşim bi gün boş kalmadi helal rizkinin peşinden koştu çok şükür. ..
Bu kızın annesi hiç istemiyordu nişanlanacağı kişiyi kız erkek tarafının her dediğine tamam diyor acaba annesi ben ve diğer arkadaşım akıl veriyor mu zannetti bilemedimGüvenememe sebebi ne ki acaba
O nişanlı siz bekarsınız bisi dersiniz cayılır vs gibimi acaba
Ay böyle nisanlaninca evlenince buldumcuk olanları hic sevmiyorum.
Oladabilir.Bu kızın annesi hiç istemiyordu nişanlanacağı kişiyi kız erkek tarafının her dediğine tamam diyor acaba annesi ben ve diğer arkadaşım akıl veriyor mu zannetti bilemedim
O da olabilir bir gün iyi bir gün kötü davranıyor ama soğudum artık arama mesafe koyucam kendi bilir benim gerçekten vicdanım rahatOladabilir.
Kızda bahane buluyor olabilir sizinle görüşmek istemiyorsa.
Kötülük yapanlar hem bu dünyada hem öbür dünyada yaptıklarını çekecek.Benim şu sevmedigim eltimin kocası olan kaynim esimden is istiyor.
Bana iş bul diyor.
Dükkanı zamanında yediler esimi borçla ortada bıraktilar.
Şimdi esimden is istiyor.
Rabbim şunları bize muhtaç etti ya.
Zerre uzulmuyorum yalan soylemicem.
Ben 1 odada doğalgaz yakip 3umuz o odada yatıp tasarruf edicem diye ağlarken, borçlarla esim ortada işsiz kalmışken onlar dükkan bize kaldi diye uçuyorlardı.
Allah cok buyuk.
Zerre uzulmuyorum.
Esime bana is bul diyor yüzsüz.
Allah razi olsun canım tabiki hayat standardimizda hiçbi değişiklik olmadı rabbkm o kadar merhametliki..hakkı olan sebepsiz elinden alindi ..haki olani rabbim iade etsin bizim için inşaatlarda çalıştı şu anda da ağır bi iste çalışıyo bir gün bile şikayet etmedi Allah razı olsunEn önemliside bu değilmi zaten.
Hep dilimdedir Allahım bize haram lokma yemeyi nasip etme diye.
Allah doğru yolda olanı aç açıkta bırakmaz.
Bizim bir komşumuz da polisti görevinden alınmıştı ama sonra görevine döndü.İnşAllah eşinizde dönerAllah razi olsun canım tabiki hayat standardimizda hiçbi değişiklik olmadı rabbkm o kadar merhametliki..hakkı olan sebepsiz elinden alindi ..haki olani rabbim iade etsin bizim için inşaatlarda çalıştı şu anda da ağır bi iste çalışıyo bir gün bile şikayet etmedi Allah razı olsun
teşekkür ederim inşallah canım doneegine suphemiz yok lakin hersey çok yavaş ilerliyor inşallah en kisa zamanda diyelimBizim bir komşumuz da polisti görevinden alınmıştı ama sonra görevine döndü.İnşAllah eşinizde döner
neden ihraç olduğunu hala öğrenemedik kurum içi fişleme diye düşünüyoruz rabbim suçluyu suçsuz u ayırt etsin en kisa zamanda..teşekkür ederim inşallah canım doneegine suphemiz yok lakin hersey çok yavaş ilerliyor inşallah en kisa zamanda diyelim
afiyet olsun yarasın kuzunuza.ne güzel Kilo da almamissiniz oysaki ben ilk aylarda en çok kiloyu almistimBugün iştahım coştu eyvahlar olsun
Ne guzel kilo almadan 3.5 aya gelmistim.
4.aya kadar hic kilosuz gidesim vardi oysa.
Bugun kardim kattım midemi.
Az az yedim ama baya sık yedim.
Sanırım vitaminler iştahımi acti.
Sabah kahvaltı
Öğlen corba
Sonra gözleme
Sonra meyve
Sonra üzümlü draje
Ekmek yemedim ama sabah yarim simit yedim sadece.
Hep dikkat ederek gittim.afiyet olsun yarasın kuzunuza.ne güzel Kilo da almamissiniz oysaki ben ilk aylarda en çok kiloyu almistim
İnşallah cnm rabbim herkesin gönlüne göre versinneden ihraç olduğunu hala öğrenemedik kurum içi fişleme diye düşünüyoruz rabbim suçluyu suçsuz u ayırt etsin en kisa zamanda..
Vitaminler benimde çok iştahımı açmıştı .. üstelik bende bulantı kusma olayı da hiç olmadı 15 i geçmezsem iyi derken totalde 21 kilo aldımHep dikkat ederek gittim.
Hâlâ hamur isi pasta şerbetli tatlı yemiyorum.
Yogurt Süt yumurta peynir corba ceviz kuru kayısı kuru incir meyve, sık ve bunlardan yiyerek idare ediyorum.
Akşam bisi yemiyorum.
Oğlumda cok kilo almistim.
Bunda temkinliyim.
Ama vitaminler etki etmeye başladı sanirim.
InsAllah 10 kiloyu geçmem.
Canım bu bebekde nasil olur bilmem ama benim pek sutum olmuyor.tr_lelli canım son aylar daha çok alınıyor kilo ben ilk hamileliğimde 12,5 kilo
İkinci hamileliğimde 14 kğ ile bitirdim ama eve gelince çoğu bende kaşmıştı
Bide ilkinde Doğumdan sonra kilo aldım onu ye bunu ye süt olsun bide iştah açılıyor emzirince en büyük hatam o olmuştu ama ikincisinde aynı hatayı yapmadım
Ama ikinci çocuğumda az emiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?