Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ayy 13 sene uzerinde bi kuzu olsun evimize neşe olsun dedik beni hemen kaynana yaptılar

Aiy sanki ömrümüzün garantisi.

7.oglu olan arkadaş eltiside yürek yemiş ya.
Yani 7 çocuk bu zamanda.
Sabır gerek cokca.

EYMEN gelsinde hepsini şikayet edicem oğluma.

Son düzenleme:
Hah böyle ol işte lellicim gül geç sorana da ‘2 oğlu oldu sırtı yere gelmedi dersiniz ‘ de geç

Hah böyle ol işte lellicim gül geç sorana da ‘2 oğlu oldu sırtı yere gelmedi dersiniz ‘ de geç
Esim k.v soylemis.
Bi kızın olsaydi iyiydi de olsun uşak uşaktır yine demiş.
Onlar erkeğe uşak diyolla ya.
O erkekci zaten hoşuna gitmistir.

Lelli ya ne minnoşsun :) Önceki mesajını alıntılayamadım telefondan, kayınvalidenin durumuna üzülüyorsun sana helal olsun. Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Rabbim şifa versin ona da, çocuklarına da akıl fikir versin iç huzuru versin ama senden ailenden uzak olsunlar. Ben de değişmeyeceğine inananlardanım zaten sen artık hamişsin, böyle bir sorumluluk almana hiç gerek yok sanki. Herkes yerinde mutlu olsun, içleri huzurlu olsa kimseye bulaşmazlar zaten.

Bir de hakikaten bitmiyor bu insanlar, benim kızım da tam bir oğlan çocuğu pembe filan giydirmezsem direkt erkek sanıyorlar :) zaten babasının kopyası. Bugün parkta -yine- bir teyze ay bir oğlan anneye bu kadar benzer dedi yaniiiiiiii hakikaten çocuğun bana benzeyen bir zerresi yok görseniz şok olursunuz sanki eşim kendi kendine çoğalmış

Yapıyorlar hoşlarına gidiyor, ilginç işte :/ Bir de hemen 2. yi soruyorlar ya ne diyeceksin ne anlatacaksın. Hiç saygı yok, incelik yok. Belki olmuyor -ki zaten durumumu biliyorsunuz- belki eşimle boşandım ya da boşanma sürecindeyim belki bir rahatsızlığımız var yani her şey olabilir ne kadar tuhaf bir toplum olduk. Eskiden sadece akraba sohbetinde dönerdi şimdi yolda soruyorlar bir garip :/

Canım biz babannemle büyüdük.
Ölene kadar bizimleydi.
Yazları 3 ay anneannemin yanında kalırdım dedem ve anneannemle.
Yaşlı insanlar birlikde yemek yapar gezerdik.
Dedemin koluna girer aylik alışverişe giderdim.
Maaşını alinca markete giderdik hemen.
Anneannemle bahçe yapardık.
Yani ben yaşlı insanları seviyorum.
Ama benim k.v degisik..
Anlayışlı, sevecen, vicdanlı biri degil.
Bencil biri.

Allah kısmet ederse bu hafta sonu bezelye işini halledeceğim artık 10 kilo alırım.

Bal kabağı koydum, bu sıra bezelye dışında konulabilecek bir şey var mı kızlar ya?

Allah razı olsun, yaşlıya merhamet öyle önemli bir şey ki benim için de.

Yahu zaten vicdanlı olsa sevecen olsa çocukları böyle olmaz. Bir çıkar iki çıkar işte bencillik işin içine girince orada huzur kalmıyor.

Sonra ne bereketi kalıyor ne huzuru kalıyor ailelerin.

Eşimden meyve falan istemiş gelirken uğramış bırakmış esimde.
Ben gorusmuyorum ama esim bütün masraflarını karşılıyor aslinda suan oglunun evinde.
Almıyorlarmi bilmem.
Uğruyor görüşüyor

Lelli para versen de kötü oluyorsun vermesen de kötü oluyorsun. iyisini yapmışsın verip kötü olacağına vermeyip kötü ol.

Ben de birine borç para versem bereketim gidiyor parasız kalıyorum kaç kere test ettim.İyi gelmiyor .Borç para vermeye korkar oldum.

Son düzenleme:
canım senin bu anlattıklarından aklıma komsumuz geldı aslında bize gore dısarıya yani ıyı bı kadındı ama gelınıyle hıc anlasamazdı acıksın falan fılan derdı hep oglu ıckı ıcıyodu alt ust oturuyolardı cogu zaman kavga dövüş falan ogluyla gelini. neyse gelini unıyı kazandı ogretmen oldu hiç unutmam bi gün adam ıcmıs kadını dovmüşmü ne yani cok buyuk bı kavga olmustu kaynana ılla dedı oglumun bası belaya kalcak bosan oglumdan falan tutturdu.dövülen kadın düşünebılıyomusun bu yapılan? neyse kadın hala yuvam yıkılmasn falan dedı yalvardı yakardı yok dedı bosancaksınız.oglu onlarda kaldı kadın gıderken ben hakkımı helal etmeden canın cıkmasın dedi.inanırmısın o kadın sıyah lekeler doktu yataklara dustu mınnacık kaldı kurudu resmen ama ölmüyodu acı cekıyodu en son gelini geldı ıstanbuldan onu gordu ve öldü hiç unutamam kimsenin ahı kımsede kalmaz ya bu dunyada ya öte tarafta

Yaa okurken bile irkildim
Yinede kimse acı ceksın istemiyorum ama annemde boyle düşünüyor.
O senin cocugunla ortada kalmanı boşanmanı istedi.
Çocuğunu düşünmedi babasizmi kalir ne olur.
O çocuğun hakkı bile cikacak ondan dedi bugun.
Bunlar daha iyi günleri dedi.
Allah hepimizin kalbini kötülükten korusun.

Öncelikle iyi akşamlar yeni katıldım aranıza kısa süre önce fark ettim burayı üye oldum gerçekten çok güzel paylaşımlar yapıyorsunuz
Lelli canım daha önceki yaşadıklarını tam olarak bilmiyorum ama geçmişte olanlara takılma derim eşinin annesi çocuklarının babaannesi onların hatrına bak hamilesin rabbim kolaylığını verir

Esim k.v soylemis.
Bi kızın olsaydi iyiydi de olsun uşak uşaktır yine demiş.
Onlar erkeğe uşak diyolla ya.
O erkekci zaten hoşuna gitmistir.
Canım rabbim önce sağlık versin inşallah üçüncü kız olur onu da tattirsin her anneye kız evlat şart çevremden gözlemlediğim kızlar aileye daha bağlı

Canım yaşadıkça gördükçe fikirler çok değişiyor eminim şuan çok netsin ama yarin böyle düşünmeye bilirsin
Oğlun kaç yaşında lelli
Ben gayet netim bu konuda
zaten sezaryan olacak ve baglaticam .
Başka cocuk düşünmüyorum .
Rabbim olana ömür saglik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…