hehehe. .valla ben de istemiyordum hiç ağlıyordu mecbur yere yatak serin oğlumla uyuyordum. .eşim çoğu zaman gece çalışıyordu zaten..ama aklı biraz biraz kesmeye başlayıncaBende bizle uyusun istemiyorum beşiğine alışsın istiyorum zira benle uyursa yatakta babasına yer kalmıyor rahat yatamıyoz
arkadaşım var kv ile arkadaş gibi her espiriyi yapıyorlar imreniyorumKızlar günaydınnnn
Okuduklarımı görünce kendi kvdeme şükrettim yalnız:)Tmm benimki de bilmiştir.Sıkıdır.Ama karışmaz bize.Yada ben bayağı mesafe koydum bilemiyorm.Düğünde etliye sütlüye karışmadılar,misafir gibi geldiler.Sırf para harcamasınlar diye.Ama Allah büyük.Kendi evladından sıktı,evlat ayırdı.(küçük görümcem gözdesidir)Noldu.O küçük kızı onu hasta etti.Hastaneye bile gelmedi.Hamileydi.Mikrop kaparım dedi gelmedi bi görmeye anasını.Sanki hamilelikte hic hastaneye girmiyorlar.Kocamla büyük ablası kaldı basında dönüşümlü.Ama yine de sağlıklı olsun,bizden uzak olsunlar.Ayda 1 bilemedin 2 yemeğe gideriz iste.
Benim cocugum henüz yok,ama yigenlerimi 3 gün görmiyim özlüyorum.Bir insan evladını haftlaarca nasıl görmez,aramaz sormaz bilemiyorum.Her doğuran ana olamıyor maalesef
Ayyh ne dertliymişim kız sabah sabah
a 101 de indirime giriyorKek kalıbım iyice eskidi içinin nohut tanesi kadar sırı kalkmış idare ediyorum ..
Bu akşam benimde dizim var eşim Yok oğluş 8 de uyur zaten ayaklarımı uzatıp dizikeyf yapicimDün turta yapmaya usenmistim.
Bugün turta yaptim.
Peşinden üzümlü elmalı kek attim firina.
Oğlum nasıl sevindi turtayı gorunce.
Bunları alıştırırsam ev mamalarına boyle kedi gibi aranırlar.
Yemegim var.
Evimide topladim.
Aksama dizi var.
Benden bisi isteyeni vururum diyorum.
Ne istiyorsanız dizi başlamadan isteyin ya da kendiniz alin.
Dizi başlayınca benimle konuşmayın
A101 e gitme imkanım olmuuo cnm baya uzak bize hepsiburada da granit kek kalıbı görmüştüm orta boy 20 tl onu alırım sanırımarkadaşım var kv ile arkadaş gibi her espiriyi yapıyorlar imreniyorum
a 101 de indirime giriyor
Bende Ekim e kadar az keyif yapimdeBu akşam benimde dizim var eşim Yok oğluş 8 de uyur zaten ayaklarımı uzatıp dizikeyf yapicim
Netten al canim.A101 e gitme imkanım olmuuo cnm baya uzak bize hepsiburada da granit kek kalıbı görmüştüm orta boy 20 tl onu alırım sanırım
inşallah ülkemiz için güzel şeyler olur..Erken seçim kararı alınmış kızlar 24 haziran
Aa bisiler diyolardi ama pek dinlemedim.Erken seçim kararı alınmış kızlar 24 haziran
Evet 24 haziran 2018Aa bisiler diyolardi ama pek dinlemedim.
2018 haziran mi?
Hayırlısı olsunEvet 24 haziran 2018
Ohh tam yaz gelirken hafif menüler en sevdigim.Çorbam var birde kabak mücevheri yapıyorum bugünde böle
Canım gebeyken doktor bana salam sosis sakatat yasak etmişti bi doktoruna danış istersen ben kefir i de sormuştum özellikle ona da Yok demiştiBende y.odami talan etmiştim sabah onu toparladim.
Esim gelince korkmasın adamcagiz
Şimdiden saldın demesin.
Bugün 1 sosisli sandovic yedim.
Canım bisi istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?