Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bende bizle uyusun istemiyorum beşiğine alışsın istiyorum zira benle uyursa yatakta babasına yer kalmıyor rahat yatamıyoz
hehehe. .valla ben de istemiyordum hiç ağlıyordu mecbur yere yatak serin oğlumla uyuyordum. .eşim çoğu zaman gece çalışıyordu zaten..ama aklı biraz biraz kesmeye başlayınca
kendi besiginde yatmaya başladı o da şurda bi ön gündür falan ablası. .

Ayhh benim annecimmm.

Markete gitmis meyve almis bana.
Yufkacidan yufka almis.
Oglumada sosis sandiviç ekmeği falan almis.
Köfte yapmis oglumada getirdi.

Kardesim de cuma akşamı patronuna gitcekmis orda yemek yiceklermis bekar takiliyolla.
Anneme menü vermiş corba manti falan.
Adamda bisiler hazirlicakmis adamin cocuklari falan var ünili birlikde yemek yiceklermis.

Geçenlerde de nusrete götürmüştü kardesimi oğullarını falan.
13 senedir kardesim orada onlarla calisiyor.
Çok seviyorlar kardesimi.
Kardesim de oyle aile gibi olmuslar.

Annem hepimize yetişiyor valla.
Hakkini naapsam ödeyemem.

Yakın olmanın iyi yanları bu ne olsa eli uzerimde.

Babamla kardesim aksam geliyorlar kahve içmeye geldik diye annem alip goturuyo onlari su kizi bi rahat bırakın diye :)

Bende eksik listemi yaptim.
Kart kesilince bi 200tl gidecek hemen kesin.

Buzlulara son 1 litre köy sütüm vardı oğluma yoğurt mayaladım .. bide havuçlu cevizli kek yaptım yarım sb sütüm kalmış onu da sulandırdım .. oğluş da Balkabğı çorbası içti kavga döğüş

arkadaşım var kv ile arkadaş gibi her espiriyi yapıyorlar imreniyorum
Kek kalıbım iyice eskidi içinin nohut tanesi kadar sırı kalkmış idare ediyorum ..
a 101 de indirime giriyor

Dün turta yapmaya usenmistim.
Bugün turta yaptim.
Peşinden üzümlü elmalı kek attim firina.
Oğlum nasıl sevindi turtayı gorunce.
Bunları alıştırırsam ev mamalarına boyle kedi gibi aranırlar.

Yemegim var.
Evimide topladim.
Aksama dizi var.

Benden bisi isteyeni vururum diyorum.
Ne istiyorsanız dizi başlamadan isteyin ya da kendiniz alin.
Dizi başlayınca benimle konuşmayın

Bu akşam benimde dizim var eşim Yok oğluş 8 de uyur zaten ayaklarımı uzatıp dizikeyf yapicim

Bu akşam benimde dizim var eşim Yok oğluş 8 de uyur zaten ayaklarımı uzatıp dizikeyf yapicim
Bende Ekim e kadar az keyif yapimde
Benim 2 dizim var onlari izlerkeen tirsiyolla benden
Kardesim gidiyo bazen kizip
Sen beni dinlemiyosun ki diyo 2 saat sus da diyorum.

Dizinin onemli yerlerini kaciriyorum.
Netten izleyince zevk vermiyor.

Bende y.odami talan etmiştim sabah onu toparladim.
Esim gelince korkmasın adamcagiz
Şimdiden saldın demesin.

Bugün 1 sosisli sandovic yedim.
Canım bisi istemiyor.

Bende y.odami talan etmiştim sabah onu toparladim.
Esim gelince korkmasın adamcagiz
Şimdiden saldın demesin.

Bugün 1 sosisli sandovic yedim.
Canım bisi istemiyor.
Canım gebeyken doktor bana salam sosis sakatat yasak etmişti bi doktoruna danış istersen ben kefir i de sormuştum özellikle ona da Yok demişti

Selam canlar, nasilsiniz:)

Bu hafta hava cok güzel buralarda. Kendimi biraz iyi hissedince, hem park hem Piknik yaptik iyi bir arkadasimizla. Evden herseyimizi aldik, kizim dondurma istedi ona 2 Lira harcandi sadece.
Mercimek köfte yaptim, cok az bulgurum kalmisti Ben de patates ilavesi yaptim cok güzel oldu. Bi yerde görmüstüm deneyeyim dedim, hem de gidip hemen bulgur almamis oldum.
Cumaya kadar, dolabi bosaltip hicbirsey aksama hedefim var ama esimle bu durumu nasil basaricam bilmiyorum, Adam kitlik moduna giriyor hemen, bense yenilmeyip atilan yiyeceklere ve giden alin terimize üzülüyorum.bakalim.

Birikim henüz yok, tam tersi bir sürü Ödeme var, Insallah altindan kalkariz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…