Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım çok teşekkür ederim.
Seninde 2 oglun vardi.
Allah evlatlarımıza saglik versin.
Allah razi olsun.
Iyisin insallah.
İyiyim canım çok teşekkür ederim. Sürekli koşuşturup duruyorum. Ev, iş, çocuklar...Büyük oğlum seneye üniversite sınavına girecek lise 3 bu sene. Küçük ise lise 2 de...Şimdiden telaşımız, stresimiz başladı. İnan her yaşın, her dönemin ayrı zorluğu var. Küçükken "ah bir büyüseler" diyordum, şimdi de "küçükken ne iyiymiş, altını değiştir, karnını doyur tamam" diyorum. Allah sağlık versin dediğin gibi...hepsi olup gidiyor...
Ben de iki erkek annesiyim evet. İki aslan parçası, iki yakışıklı, iki delikanlı, iki adam...
Erkek çocuğu annesine ayrı bir düşkün oluyor. Onların varlığı bile evde ayrı bir güven bana. Elim ayağım oldular büyüdükçe. Büyük oğlum 1.90 oldu lelli ablası. Ve esas önemlisi bu devirde kız evlat yetiştirmek daha zor sanki. Tabiki çocuk çocuğa benzemiyor. Benimkiler okuldan eve, evden okula..Çok şükür beni hiç üzmediler...Ama iki kız yeğenim ergenlik döneminde bayağı problem yaşadılar aileleriyle...Onları görünce kendimi çok şanslı hissediyorum...
Eymen Paşa da sağlıkla gelsin, uzun bir aradan sonra güzel olacak evde bir bebek sesi...Hem büyüyünce abisiyle arkadaş olacaklar...Destek olacaklar birbirlerine ömür boyu...İki kız ya da iki erkek sanki her zaman daha iyi gibi...Büyüdükçe ne kadar samimi olunsa da cinsiyetler farklı olunca her şeyi paylaşamıyorsun...Hayırlı olsun tekrar...

Ya ne guzel yazmışsın yine
InsAllah hayirli evlat olsunlar.
Ahlaklı guzel huylu haramı helâli bilen
Allah korkusu olan insan olsunlar.
Ne isteriz baska.

Bugün sabah parkta yarim saat yürüdük annemle.
Akşama da biraz yemek vardı ama değisik olsun diye gözleme yaptik.
Hazır üşenmemişken bide ıspanakli mini pastalar yaptım derken akşam oldu.

Dışarı çıkmak beni bozdu.

Yani kendimi cok bitkin hissediyorum.
Uzaktı birazda 25dk kadar yurudum.
Dönüşte 25dk.
Sadece evi supurdum mutfağı topladim ve dus aldim.
Hâlâ yemegim yok.
Sanırım aksama Yemek de yumurta var.

Niye boyle oldum bilmiyorum.
Oysa dolapların içlerini düzeltesim vardi.
Toz almak istiyordum.
Kısmet baska zamanaymis demek.

10tl harcadım bugun börek aldim giderken.

Aiy mah. Hareketlilik var.
Müteahhide verenler taşınmaya basladilar.
Hadi bagalim.
Çok merakla bekliyorum.

Selam kızlar ben de bugün biraz halsizim haftasonu nişan var.Dış çekim yaptıralım dedik 400 tl fiyat vermiş fotoğrafçı.Nişanlıma dedim gerek yok kardeşimin kamerası var ona çektirelim dedim.Düğünde zaten dış çekim yaptıracağız ne gerek var .Salonda yaş pasta kuru pasta ikramlık olacak su böreği ve kuruyemiş de alalım demiştik.Annem de böreğe gerek yok akşam yemeği yeyip gelecekler misafirler dedi bana uygun geldi nişanlıma dedim boşver böreği kuruyemiş olsa yeter.Kuaförde makyajı 40 tl yapıyoruz dedi nişan deyince 100 tl dedi.Kuzenin kuaförde çalışıyor güzel ağda yapar saç yapar makyaj yapıyor.Sözümde o yapmıştı çok da güzel olmuştu.Kuzenime yaptıracağım makyajı saçımı kuaförde yaptırırım :) Saçımı da boyatacaktım karar veremedim çikolata kahveye 80 tl de kuaför onu dedi.Cumartesi gideyim diyorum arkadaş da önce boyatsaydın renk otururdu diyor.Yarın öğleden sonra izin alsam kuaföre mi gitsemki.Bir de dış çekimi nişanlım cumartesi yapalım diyor.Ama iki kere mi hazırlanayım pazar akşam nişan.Pazartesi yapsak dış çekimi nişan sonrası kıyafette kirlendi derdi olmaz rahat ederiz.Bu fikrimi daha nişanlıma söylemedim.Sizler ne düşünüyorsunuz kızlar sizce nasıl yapalım genel olarak

Kızlar okuyorum ama her zaman yazamıyorum
tr_lelli sağlıkla kucağına al eymen bebeği inşallah
Kostebekpasta canım üzülme diyeceğim ama insan çok üzülüyor bende küçük kızımı düşürdüm uyutmuştum duşa girdim geldim yatağın kenarına gelmiş şimdi kıpırdatırsam uyanır saçımı kurutayım öyle yerinden oynatayım dedim makinayı alıp odaya geçtim küt diye bir ses çığlık koştum istifa etti bir iki soydum yıkadım dr direk yoldaşa kustu
Kustu diyince dr emara gönderdi ile gittik sabaha kadar oradaydık bir şey çıkmadı ama hala içimde sızı ya ileride bir şey olurda diye çok kızıyorum kendime

Bu arada hafta sonu kıyafet hediye yemek sirk derken 570 tlharcamışım
Dün yeğenlerime aldığım hediyeleri yolladım 22,5 kargoya verdim
Kıyafet aldım yeğenlerime
Yarında kızımın arkadaşının doğum günü var hediye almaya gittik kızlarımda aldı birer peluş oyuncak bende kendime plates bandı aldım toplam 79 tl verdim

Canım cok sagol
Allah razi olsun.

Bende evimi iyice sadelestirmeye calisiyorum.

Bebek olunca isim cabuk bitsin bebekle daha cok ilgileninm zamanım daha cok olsun diye.

Emeklemeye başlama , yürüme ve dönmeye başlama dönemleri önemli.
Yürüdükten sonrada düşürebileceği çarpabilecek sivri koreli şeylere falan dikkat edince rahatlıkta gelir.

Günaydın.
Erbaşlara tost yaptim birazdan cikarlar.
Çocuğumun tüm dersleri 5.
Ing.96
Seç.ing:96
Sosyal 100
Mat 92
Fen:90
Vs vs.

Geçen dönem çocuğuma teknoloji tasarımcı 70 girmisti.

Bu dönemde müzik 80 girmis.

Allahım delircem.
Cocuk yapiyo beğemiyorlar.
Bu gereksiz derslerden nefret ettim.
Çocuğumun ortalamasını etkiliyor.

Yahu çocuğun tüm notlarını goruyorlar sinif icinde de hangi ogretmeniyle konussam hepsi memnun cok sayagili diyorlar.

Neden çocuklara bu derslerden boyle notlar verip ortalamalarinin etkilenmesine izin veriyorlar anlamiyorum.

4 vermiş cok umrum degil ama ortalamasını düşürüyor.

Günaydın uzun süredir giremiyorum işler çok yoğun.Hayırlı olsun lelli cinsiyeti belli olmuş .Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Maşallah oğlunun notları da çok güzel.

Aiy bu tüy toplayici zımbırtı ne büyük nimetmis.
Oglumdan kalan yelek ve kazakları ayirmistik.
Dedim bos vaktım varken tüylerini temizlim.
Hem temiz temiz yıkarız ugrasmayiz.

Ayy bu daha giydirilmez ya bile dedigim kazaklar mis oldu.
Böyle koyu renk tüylenmişti bide bej rengi kazak.
Çok saçma duruyordu .

Temizledim tüy toplama mak. Tertemiz oldu.
Yelekler kazaklar kendi hirkalarım diye gidiyorum bakalim.
Banada meşgale cikti.

Nevresimleri degistim.
4 mak. Camasir sırayla yıkanıyorlar
Toz alip ev süpürürüp sonra yemek yapicam.

Bugün fırında izmir köfte ve pilav yapicam.
Açma yapıcam birazda, buzluktan maya cikarttim.
Buzluğa koymayada kalmaz galiba annemlere bize derken biter zaten.

günaydın arkadaşlar
hayırlı Cumalar....

bayadır gelmiyordum :) özelden mesajları görünce, genele de bir selam vereyim dedim... :) umarım herkes iyidir.... şöyle bir göz attım da, mesajları özlenen arkadaşlar da buralardaymış... :)

Günaydın kızlar hayırlı cumalar .. kahvaltı ev süpür oğluşu yıka uyut günlük rutin tamamlandı bende duşa gircem birazdan Cuma’dan cumaya kuran okuma yapıyoruz bu gunde üst komşudayız oraya gitçem saat birde iyi oluyo oğlumda çocuklarla oynuyo bu arada annem gece rahatsızlanmış istifa falan etmiş acile götürmüşler dualarınızı eksik etmeyin kozlar şu mübarek günde Allah kabul eder inşallah

Allah şifa versin canim.
Okuduğunuz kuran-ı seriflerinizide kabul eylesin.

Allah şifa versin canim.
Okuduğunuz kuran-ı seriflerinizide kabul eylesin.
hayırlı cumalar bacilar
Allah hepimizin evine birlik dirlik aşk muhabbet sadakat sağlık sıhhat afiyet bereket versin..
ben de bugun bimden eğitici kartlardan aldım çok güzeller
küçük çocuğu olanlara tavsiye ederim

Gelmis dimi.
Bende netten baktim gecen fiyatlarına bi aktuelle bakim.
Bana çok erken ama almak istiyorum.
Dursun kilere koyarim.
Hele boyle marketlere gelince indirimli takip edim.

Amin inşallah
Kaç yaş için kartlar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…