Küçük Düşün Büyük Olsun!

Alış-veriş yaptim.
300tl yakın tuttu.
Pazarda sadece 25tl harcadim.

Allahım herşey ateş pahasi.
Hem kira verip hem 2-3 cocuk okutup buyutenlerin Rabbim yar yardımcısı olsun.

Bizim diğer evin kirası gıda ve faturalari kesiliyor iyi oluyor.

Yag deterjan kasap kahvaltılık süt vs 1 ay almam daha.
Ancak su meyve yogurt gibi seyler aliriz.
Tarihi cok uzun olmayan.

Göğüs eti, tavalık aldım ve bütün tavuğu parcalattim.
Ramazanda cok iyi olur elimin altinda.

Şehriyeli yeşil mercimek çorbası yaptım içtik oğluşla .. arkadaş aradı akşam sana gelcem diye mercimek köftesi koydum ocağa tekrar aradı araba Yok gelemicem diye yarın gelecekmiş bende yapıp dolaba koyacam .. birde köstebek pastam var hazır kutuda olanlardan onu yaparım buzluk ta da kurabiyem var

afiyetle tüketin canım gerçekten hersey çok pahalı paranın hiç kıymeti kalmadı. .benimde bugün çok harcamali geçti avm gittik oğluma bikaç parça bişey aldım termos aldım tantitoniden 150filan harcamisimdir bu hafta çok harcamisimdir buraya yazmadım da neyse mutfak ihtiyacı hariç bişey almayacagim maasa kadar

Ahh aynen oyle.

Oglum spor ayakkabi istiyor.
Ayakkabısı artik sıkıyor.
Yarın ona ayakkabı bakicaz.
Sonra tshrte ihtiyacı var.
Yani mecbur alınacaklar listesi bunlar.
Kısılacak şeylerden bir sekilde kısıyoruz ama boyle mecburi ihtiyaçlarıda alıyoruz yapacak birsey yok.

Bugun pazardan şort baktim ogluma evde giysin diye daha tam gelmemis.
Geçen seneki tshrtleri olmuyo bunlarida kilere kaldırılan artik.
10 sene sonra tekrar çıkarlar ortaya

Ben esimede soyleniyorum.
Hamileyim bu ara çok uzun yürüdüğümde 2-3 defa aşağı doğru baskı hissettim.
Yani belki normaldir bebek baski yapiyor olabilir cok anlayamadim dr. Sorucam.
Yani artik eski tempom yok.

Üzerine giyecek hafta sonları icin swet tarzi seye ihtiyaci var ama gidip almiyor.
Bekliyorki ben alayim.

Tamam hep ben alıyordum gidebiliyordum avm falan geziyordum.
Ama artık kendime guvenemiyorum.

Kendide asla magza gezmeyi sevmez kendine bile olsa.
Gömlek bile aliyor iş icin vs denemiyor
Olmazsa gidip bir büyüğünü aliyor yine.

Bu sabah soylendim.
Artık yetemiyorum bak oğlanın ihtiyaçları var.
Bebeğin oyle.
Bari kendine sen al dedim.

Atlet alincak bende.
Çorap alincak bende.
Eşofman alincak bende.
Yani ben ne alırsam giyer ama suan gezebilecek kadar kendimi iyi hissetmiyorum.

Yani beni anlıyor istemiyor idare ederim diyor.
Ama ben dusunuyorum ne giyecek diye.
Tshrt giydi gecen hafta üzerine bisi aldi ama usudum dedi.
Dün ince kazak giydi pistim dedi.

Yinede 2dk ugrimde bi magzaya alayim demiyor.
Hep usenmekden.

ben
ben de evde giymelik pazardan alıcam oğluma canim..senin gibi oğlumun kuculenlerini bende sakliycam birlerine vereyim diyordum ama vazgeçtim kardeşi olursa giyer Allah in izniyle..

benim eşimde öyle canm herseyi bana bırakmış

ben

ben de evde giymelik pazardan alıcam oğluma canim..senin gibi oğlumun kuculenlerini bende sakliycam birlerine vereyim diyordum ama vazgeçtim kardeşi olursa giyer Allah in izniyle..
Canım ben okadar cok da verdim ki
Umarım işlerinede yaramıştır arkadaslariminda.

Ama hani saklamak bir yerde iyi.
Giysi yani bir daha alacağımıza giysinler ne olacak.
Inan hic lekeleri bile yok.
Oglum titizdi yani üzeri azicik ıslansa bile ağlar cikarttirirdi.
Oglum birazdan desek bile durmazdi.
O sebepden tertemiz hepsi.
Yeleklerindeki 1-2lekeyede bulaşık mak.parlaticisi ve pril döktüm oyle yikadim cikmis lekeler.

Mesela oglumun ilkokulda olan tshrtlerini vermeseydim Eymene o yaşlarında da almazdim.
Hepsi tertemizdi.

Hep aman kiz olursa boşuna saklamış olcam nasiplensin biri dedim.

Şimdi 3 tane pant. var bordo, lacivert ve açık kahve.
Posetledim bile :)
3 tanede kısa kollu spor gömleği var onlarda Eymene.
Tshrtleride kaldiricam.

Bir de mesela ogluma ozamanlar hep bebe mağazalarından almistim suan piyasada yok o modeller.
Yani lcw alinca bebelerin hepsi aynı oluyor ya.
Bunlar değişik markaların modelleri.

Şuan yakalik , çorap gibi eksiklerimiz var.

benim eşimde öyle canm herseyi bana bırakmış
Aslında biside demiyor ama ben uzuluyorum.
Evde giydiği ust seyleri giyip gidiyor kotun uzerine.
Nolcak diyor.

Yani ne bilim temiz giyinsin çıkıp bakicam yarın bulabilirsem.
Kendine iç çamaşır al dedim ben nerden bilim diyor şaka gibi.

tr_lelli , internetten siparis versen ya canim, Ben kizimla Magazin gezemexecegimi anladigimdan beri netten siparis veriyorum. Olmayanlari, geri gönderiyorum daha kolayima geliyor.

beren_naz , hayirli olsun. Güne odaklan, Hersey istedigin gibi gecer Insallah.

Ben de esime kizdim Bu gün, iki gündür cok yordum kendimi, enerjim bitti resmen. Biraz uyuyayim dedim, yanima gelip, uyutmadilar beni, bir de Kalk yemek hazirla diyince, cok kizdim. Allah razi olsun, temizligi yapar, cok yardimci olur ama bi yemek elinden gelmez, simdi hamilelik dolayisuyla halsiz, yorgun olunca Hersey büyüyor gözümde, iki birsey oraya koyup karin doyurmak zor olmasi gerek. ..

Bu arada , yavastan bebek icin alisverisi basladim.ikinci el bi bebek arabasi buldum. Bebek arabasi, anneanne evindeki ikinci yedek oldugu icin en az üc kere kullandik dedi, yepyeni duruyor, bir ay önceden yikanan yerlerini cikarip yikarim oh mis.bebek arabasina 100 verdim.
Bir de ekstra, Puset icin, kücük bi aparat aldim, Doktor ve eandevular icin arabada yer kaplamadigi icin, kolaylik olur diye onu da ikinci El 50 ye aldim. Ve Bu da cok temiz kullanilmis. Bu ay bunlari hallettim. Diger seyleri de her ay birseyler alarak son zamana xüklenmek istemiyorum.
Eger Yeni almaya kalksam, 1000 lirayi gözden cikarmaliydim, Kara Kara düsünüyordum nasil yapicam diye, hem o kadar para da Vermek istemedim acikca, ikinci eller de baktiklarim hep pahaliydi. Bu kadin iyi denk geldi cok sükür.
Toplamda, 150 harcadim, bunu 50 sini geri alicam annelere yardim eden bi kurumdan. O kadar kafaya takmistim ki nasil alicam diye, kul sksmayinca, hizir yetisnezmis bosuna dememisler.
Hepimizin isi rast gitsin güzeller.

Canım 1-2 net mağzası buldum.
Hatta dun begendim.
1 battaniye
2 takım
Şu bandana seklindeki yakaliklardan falan begendim.
Hastane çıkışı buldum 79.90a
Onuda begendim.
Sanırım alicam.
Çünkü gercekden bi oraya bi oraya kendimi halsiz hissediyorum.
Dolmuşlarla gitmek hele eziyet gibi.
Darlaniyorum hemen

Ben de kizimin cogu kiyafet ve esyalarini bagisladim. Bi kismini da arkadasa ödünc verdim, geri vericekti bi ara uzunca görüsemedik, alamazsam da sorun bdegil. Baska cocuklar nasiplensin sevinirim. Bi ara kilere inip , bi kac hatiralik ayiririm. Eger ikinci Kiz ise kullanirim. Bakalim. Kardesim icin saklamayi düsünüyorum, isterlerse onlara veririm, istenezlerse de direkt yardim kurumuna bagislarim.

Inanirim, Ben de öyleyim. Bi saat birseyler yapsam, enerjim bitiyor , bütün gün uyuma dinlenmeler ihtiyaci hissediyorum. En iyisi netten siparis Vermek, begenmezsen, istedigin gibi cikmazsa geri gönderimi var nasilsa.

Bunları beğendim
Hastane çıkışını oyle nakışlı süslü kurdelalı vs sevmiyorum.
Genelde bej alıcam.
Bordo ve ben krem rengi oglumda cok kullanmistim.
Mavi cok biseyi yoktu.
Hepside cok uygun seyler bu arada %100pamuk.
Çok paralar vermem daha.
Zaten giyeceği muhtemel bir kac ay.

1 tanede tavsanli tulum begendim.

Inanirim, Ben de öyleyim. Bi saat birseyler yapsam, enerjim bitiyor , bütün gün uyuma dinlenmeler ihtiyaci hissediyorum. En iyisi netten siparis Vermek, begenmezsen, istedigin gibi cikmazsa geri gönderimi var nasilsa.
Valla en mantiklisi
Oglum bile anne yat sen halsiz görünüyorsun dedi bugun.

Cok güzeller canim. Begendiysen al.Ben daha cinsiyetini bilmiyorum ama Ilk kiyafetlerini her iki cinsiyete uygun olanlardan alicam insallah.

Çok güzeller güle güle giyer inşallah oğluşun .. bende mavi hiçbişey almamıştım hep ara renk aldım kıza da erkeğe de olsun 2. Si kız olursa oda giysin diye ama hediye gelenler hep mavi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…