Bu detoxlar diyetler bana cok lazim olacak.kızlar günaydın
Mutlu hafta sonlarrıı
Bugün sekersiz 21 gün detoxuna başladım.Gecen sene yapmıştım.Gayet memnun kaldım.Aslında senede 3 kere yapmak lazımmış..
Sabah tam buğdaylı ekmeğe tost yedim.Ben sadece seker,pirinç,beyaz un ve paketli ürün almamaya dikkat ediyorm.Porsiyonları kısıtlamıyorm.Kilom 52 zaten.
Arada yeşil elma yedim 1 tane saat 10.00 da
şimdi türk kahvesi söyledim ofise.Zaten cayı kahveyi sekersiz içerim yıllardır.
Öğlene evdn tam buğdaylı makarna getirdim.İçine sarımsakla taze soğan ve mantar kavurdum.
Aksma yemek yapmam lazım ama kendime:)
Bir de esmer bulgur alcam.Esmer bulgurdan kısır yiyebilirmişiz.Bol bol kısır yerim artık 21 gündeDetox yapcam derken kilo almasam bari
Herkese hayırlı h.sonları canlar
Hayırlı akşamlar kızlar .. bugün günüm verimli geçti baya okumalarımızı yaptık tecvit öğreniyorum sohbet ettik elişlermizi işlerken oğlumda çocuklarla oynuyordu düştü galiba ben görmedim kolu çıkmış ağar topar acile götürdüm pıt diye taktı doktor rabbim beterinden korusun eşime söylücem sadaka versin .. şimdi uyuyo yemeğimi yeni yiyorum pasta böreği fazla kaçırmışım gündüz .. ratatuy yapmıştım ..tr_lelli güle güle giysin eymen efendi abisinin cicilerini .. benimde ablamın 3 oğlu olunca onun küçülmeler giyiyo hep yiğitim Bayadır kıyafet almıyorum oğluma .. ne demişler çocuğun yediği helal giydiği haram
MaşAllah oğlunuza
O kadar haklısınız ki çocukları sabah sokağa bırakıp akşam alıyorlar.
Dersleriyle filan hiç alakaları olmuyor bazı anne babaların.Üstüne üstlük birde şiddet uyguluyorlar.
Bizim burda 12 yaşlarında bir çocuk vardı.Çocuk akşama kadar sokaktaydı.
2 hafta filan önce çocuk ağaca tırmanırken düşmüş.Beyin kanamasından çocuk öldü.Çocuk düştüğünde sokaktan geçenler haber vermişler annesine.
O çocuğun bir kardeşi daha var oda sabahtan akşama kadar yine dışarda.Bundan da ders alamamış annesi babası.
Çok katıldığım cümleler bunlar.
Benimde ilk evlâdım erkek olacak..
Sonrakiler ne olur bilmem.
Ancak Allah'ın verdiğine böyle burun kivirmak
Nankörlük ve sukursuzlukte bulunmak ne kadar kendilerine yakıştırdıkları bir durum orası onların vicdanı ve hassasiyetine kalmış.
Allah bize çocuk nasip etti. Insan evladı sağlıklı doğmasa bile canına ciğerine basıyor. Daha benimki anne karninda ama bir takım lezyonlar görülmüş karaciğerin altında. Başka doktora gözükeceğiz. doğar doğmaz ameliyat derse ameliyat olcak.
Böyle insanlar da niye sağlıklı değil vs gibi şeyler derler mi acaba bilmem.
Napacagim çocuğumu çöpe mi atacağım . Hayalimdekiyle cinsiyeti ya da sağlığı uyuşmuyor diye.
Yarımkızlar günaydın
Mutlu hafta sonlarrıı
Bugün sekersiz 21 gün detoxuna başladım.Gecen sene yapmıştım.Gayet memnun kaldım.Aslında senede 3 kere yapmak lazımmış..
Sabah tam buğdaylı ekmeğe tost yedim.Ben sadece seker,pirinç,beyaz un ve paketli ürün almamaya dikkat ediyorm.Porsiyonları kısıtlamıyorm.Kilom 52 zaten.
Arada yeşil elma yedim 1 tane saat 10.00 da
şimdi türk kahvesi söyledim ofise.Zaten cayı kahveyi sekersiz içerim yıllardır.
Öğlene evdn tam buğdaylı makarna getirdim.İçine sarımsakla taze soğan ve mantar kavurdum.
Aksma yemek yapmam lazım ama kendime:)
Bir de esmer bulgur alcam.Esmer bulgurdan kısır yiyebilirmişiz.Bol bol kısır yerim artık 21 gündeDetox yapcam derken kilo almasam bari
Herkese hayırlı h.sonları canlar
Bezelye çok uygunmuş bizim pazarda 4 tl idiSelam kızlar
Pazara gittim yine 2 haftalık yaptım alışverişimi 59₺ harcadım geldim 25₺’si peynir yalnız. Onu saymazsak 34₺ harcadım. Bezelye yoktu bugün gittiğim pazarda ya haftaya diğer pazara gidicem oradan 2₺ye bulmuştuk bezelye.
a101’e uğradım sallama çay ve makarna aldım 6.5₺ de orada verdim.
Bu hafta niyetim hiç markete girmemek, bakalım yapabilecek miyim?
Hayırlısı olsun cnm. Inşallah herşey gönlünce olurYarın akşam nişanım var kızlar hayırlısı ile güzel geçer inşallah.Stres oldum
Amin cnm teşekkürlerHayırlısı olsun cnm. Inşallah herşey gönlünce olur
Sağol canımberen_naz hayırlı olsun cnm güzel heyecanlar bunlar keyfini çıkarmaya bak .. kızlar ben pert eve biraz önce geldim komşum akşamdan oturmaya çağırmıştı bu saati ettik ... gündüz oğlumu oyun parkına götürdüm oynadı sonra markete gittik arkadaşla 100 lira harcadım market fişinden ama aldığım hiçbişey yok 32 TL’si sucuk 10 TL’si kavurma 15 i dondurma gerisi Fas’a fiso seyler .. paranın adı var gerçekten ..
Hayırlı olsun canımYarın akşam nişanım var kızlar hayırlısı ile güzel geçer inşallah.Stres oldum
Günaydın cnm en iyisimi patatesli yumurta yapGünaydın
Yine bir hafta sonu klasiği biri yumurta öteki patates diye basladi.
Bi uzlastiramiyorum şunları bi noktada.
Ayri ayri yap hazirla.
Bezdum.
Pazara gidicem hemencik evimi toplim.
Keşke yeselerGünaydın cnm en iyisimi patatesli yumurta yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?