Küçük Düşün Büyük Olsun!

selam kızlar.. ben de iş yerindeyim.. birazdan çıkarım.. eşim bu haftasonu da mesai yapıyor ben de evde takılırım. çamaşır, ütü yemek temizlik geçer haftasonum. ne yemek yapacağımı da bilemiyorum.. bi düşüneyim..

kızlar günaydın
Mutlu hafta sonlarrıı
Bugün sekersiz 21 gün detoxuna başladım.Gecen sene yapmıştım.Gayet memnun kaldım.Aslında senede 3 kere yapmak lazımmış..
Sabah tam buğdaylı ekmeğe tost yedim.Ben sadece seker,pirinç,beyaz un ve paketli ürün almamaya dikkat ediyorm.Porsiyonları kısıtlamıyorm.Kilom 52 zaten.
Arada yeşil elma yedim 1 tane saat 10.00 da
şimdi türk kahvesi söyledim ofise.Zaten cayı kahveyi sekersiz içerim yıllardır.
Öğlene evdn tam buğdaylı makarna getirdim.İçine sarımsakla taze soğan ve mantar kavurdum.
Aksma yemek yapmam lazım ama kendime:)
Bir de esmer bulgur alcam.Esmer bulgurdan kısır yiyebilirmişiz.Bol bol kısır yerim artık 21 günde Detox yapcam derken kilo almasam bari
Herkese hayırlı h.sonları canlar

Bu detoxlar diyetler bana cok lazim olacak.
Not alayim

Bugün yemegim var cok sukur.

Camasir asmaya devam.
3. Mak. yikandi asildi.

Evi supurur mutfagi toplarim.
Dün akşam kuruyemiş çekirdek falan döktüler.

Yarın pazara cikicam.
Yine aldıklarım beni 10gun idare ediyor.
Bereketli oluyor.

Kiler suan cok karışık benim mutfak eşyalarım orada.
Oradaki bebek eşyalarını yıkamaya basladim.
Beşiğini falan çıkarıp tentesini yıkayıp silicem.
Paketli suan.

Çok karışıklar
Kışlık, yazlık, yaş yaş ayiricam.

4.ayim +800gr almisim.

Haydi bakalım neler olacak.
Canım bisi istemiyor genelde ama bazen direniyorum resmen yememek icin.
Onun sana faydası yok vücudunu boşuna yorma agirlastirma diyorum.

Birde cok kilo alırsam su korkum var.
Kaza sebebiyle boynum yeteri kadar darbe aldi.
Ağrı yasamak istemiyorum
Vucuduma ağırlık çöktükçe sırtım belim ağrıyacak zaten.
Gerek yok yormaya.

Tabi suan hayaller bu yönde gagamı tutabilirsem bakalim.

Ben sabahtan temizlik yaptım. Temizlik dediğim ortalığı yatağı giysileri toplamak

Aksama dolapta taze fasulye vardı. Onun salatasını yapcam.
Yanınada güzel bie tavuk yemeği yaparım

Dolapta pişmeyi bekleyen patlicanlarida kızartıp difrize aticam. Yarın kahvaltıda eşim yer.

Ancak kaynım kaza yapmış.
Kaynanama gidbilrikm belki onu aradım haberi yoktu arkadasina gitmis benide cagirdi. bişey demedim. Kayinbabamda evde yatiıyomuş.

750 lira artı 120 lira biriktirdim.
120 lirayı belki biraz harcayabilirim.
Alışveriş yapmak istiyorum kendime. Normalde değişik değişik giymeyi sevdiğim için hamilelikte çok sıkıntı çekiyorum bu yüzden. 4 tane elbisem var onları dönüşümlü olarak giyiniyorum eşarp ve şal çekmece mi hafifletmek istiyorum artık kullanmadığım çok var. tülbent şal atmayı da kıyamıyorum. Ama bakıyorum çevreme benden Yaşlı insanlar bile kendi giysilerine daha özen gösteriyor yani yeni olarak ne çıksa üstlerinde görüyorum. Bende biraz daha kullanmayı seveceğim tülbentler alsam herhalde daha mutlu olurum. Suanki tulbentlerim hep ceyizden hiç almadim daha.
Ayakkabı ihtiyacım var. Bunu da halletmem lazım. Bebek icin hiç bişey almadık eşimle artık halletmemiz gerekiyor. 30. Haftaya giriyorum. Ve eskisi gibi hareket etmekten keyif almıyorum. Dinlenmeye daha çok ihtiyaç duyuyorum
Ayak ağrılarım sabaha kadar geçmedi. Yeni yeni kendilerine geliyolla

Çok geçmiş olsun canım, çok şükür

Selam kızlar

Pazara gittim yine 2 haftalık yaptım alışverişimi 59₺ harcadım geldim 25₺’si peynir yalnız. Onu saymazsak 34₺ harcadım. Bezelye yoktu bugün gittiğim pazarda ya haftaya diğer pazara gidicem oradan 2₺ye bulmuştuk bezelye.

a101’e uğradım sallama çay ve makarna aldım 6.5₺ de orada verdim.

Bu hafta niyetim hiç markete girmemek, bakalım yapabilecek miyim?

Bir aile vardı öyle 2 oğulları kadın temizlik hastası
Çocuklar okuldan gelir eve almaz ta akşam adam gelene kadar adam da iş çıkışı kahveye gider gece gelirmiş çocuklar ne ödev ne ders şimdi koca adamlar ama bir meslek edinemediler okul hayatları kötü gitmiş
Hatta. Mahalle de hırsızlık falan olsa onlardan bilirlerdi kötü bir durum

Geçmiş olsun umarım cidddi bir durum değildir

Yarım
Bende yapayım diyorum ama cesaret edemiyorum
Bende şimdi karnıbahar kısırı yaptım süper oldu

tr_lelli canım takma kafana bence öylesine düşünülmeden söylenen sözler onlar
Yani aslında köyü niyetli değildir insanlar hani bizde kızımız varsa erkek isteriz çevremizde ki insanlarda öyle düşünüyordurlar

Bezelye çok uygunmuş bizim pazarda 4 tl idi

beren_naz hayırlı olsun cnm güzel heyecanlar bunlar keyfini çıkarmaya bak .. kızlar ben pert eve biraz önce geldim komşum akşamdan oturmaya çağırmıştı bu saati ettik ... gündüz oğlumu oyun parkına götürdüm oynadı sonra markete gittik arkadaşla 100 lira harcadım market fişinden ama aldığım hiçbişey yok 32 TL’si sucuk 10 TL’si kavurma 15 i dondurma gerisi Fas’a fiso seyler .. paranın adı var gerçekten ..

Sağol canım

Günaydın
Yine bir hafta sonu klasiği biri yumurta öteki patates diye basladi.
Bi uzlastiramiyorum şunları bi noktada.
Ayri ayri yap hazirla.
Bezdum.

Pazara gidicem hemencik evimi toplim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…