iyiyim cok sukur canim sagol. Sen nasilsin? Iyi simdilik Allah.a sukur.Ay hamilesin çok sivindim
Nasılsın nasıl gidiyor?
çok şükür büyüyo cnm 15 aylık olducanim nasilsin buyuttun mu bebisini?
oo masallah annesi baya buyumus. Benim bebişler ( Allah kismet ederse ikiz :) ) sagolasin canim insallah saglikla dogar buyur senin gibi buyuturumçok şükür büyüyo cnm 15 aylık oldusenin bebiş de hayırlı olsun inşallah
Ev konusunda ben muzdaribim.Günaydın herkese
Karar vermemiz gereken bi durum var evimizle ilgili, fikirlerinize ihtiyacım var.
Bi miras durumu var muteahite verildi 2 daire düşüyo bize 2. Kat köşebaşı ayri mutfak kuzey dogu havuz manzaralı birde 5.Kat güney cephe onu acik ama ortada bir daire amerikan mutfak, mutfağı bolsek penceresi yok. Evler ufak 80 m2 civarı.
Ben güney batı cephedeki daireleri planını daha çok beğendim; köşebaşı mutfağı ayrı ev güneş dolu.
Siz olsaydınız 5. Kattaki daireyi verip ayrı mutfak ve köşebaşı olsun diye 6.Kattaki daireye 35 bin fark verirmiydiniz
Not: 2. Katta köşebaşı ama kuzey cephe salonla mutfak sabah güneşi aliyo sadece
Bukadar kısalabildim kusura bakmayın
SagolEv konusunda ben muzdaribim.
Nefret ettiğim bir evde yasıyorum.
35 degil 50binde olsa veririm icime sineni alirim.
Sonuçta ev sizin olacak
Hep orada yaşayacaksınız dusunsenize.
Aklınız o evde kalmayacak.
Içinize sinecek.
Ayrıca amerikan mutfak hic sevmiyorum.
Umarım içinize sinen olur
Daireyi ben görüp bilemedigimden bu konuda bisey demiyim.Sagoltr_lelli seninde az kaldi bence gonlune gore olur insallah.Aslında 5 sene oturup 3+1 eve geçeriz diye düşünüyoruz. 2.kattaki daireyle aynı tip aslında yani para vermeyip geçip orayami otursam sonuçta kendi malımız müteahit çok uyanıklık yaptı. Ama bende güneş tutkunuyum karanlık ev istemem .
Şöyle bi tekliftede bulundular.6 diil de 2. Kati al üstüne para verme 3 kat assagi kafa kafaya ama 1 kat yukarı 40 bin ver dediler yani
Lelli sen evimden nefret ediyorm dedikçe ben nerelere gideeem cekiyorm içimdenEv diyince dun esim arkadasinin evine bakmaya gitti.
Onların siteydi müteahhit aldi 2 büyük blok yaptı.
Henüz taşınmadılar oyle bakmışlar.
70m2 mis.
2+1
Ama esim hic kucuk durmuyor cok kullanışlı dedi.
Adam gömme dolap , 1 duvara taş falan dosetmis.
Ve 800bin ederi varmis dairenin.
Yani satışı 800binden.
Eski halleri 200bin ancak ederdi
Kâr a bakarmisiniz.
Şu dunyada yeterki bir dikili ağacın yani gayrimenkulün olsun elbet degerleniyor.
En iyi yatirimdir.
Bizim buralarda yapılsa 600binden aşağı etmez.
Hatta 95m2 den yapılacak 3+1.
Nekadar daha beklicek babam bakalim.
Daha cok daire alabilmek icin bekletiyor bizi.
Ama cok sıkıldım.
Aslında ilk4 kat sosyal tesis 2 dediğim 6 .Kat, 6 dediğim 10. KatDaireyi ben görüp bilemedigimden bu konuda bisey demiyim.
Ama ben alt katları sevmiyorum 3.den aşağısında oturmam.
Hem ses hem toz hem manzara beni boguyor alt katlarda.
Diğer evim 5.katdi.
Bu da 3. Kat
Yeni binadakide mutlaka 4.-5. katda olur.
Kaç kat atarlar goreyimde.
Beni ailemde biliyo alt kattlarda oturmam.
Teras olursa ailem oturur hemen alt katı benim olur.
Canim küçüklüğünden ziyade kullanissiz benim evim ve dis cephe vs yok.Lelli sen evimden nefret ediyorm dedikçe ben nerelere gideeem cekiyorm içimdenStüdyo dairedeyim 5 yıldır.Üstelik kira.Kentsel dönüşümden ötürü Bursa da kiralar cok uçtu.Uygun diye cıkmıyorm.1+1 eviim ama mutfağı,banyosu ayrı.Nerden baksan 50-60 senelik apartman:)Ama seviyorm.Her gelen kızım çıksana büyük eve dior.Hersene tmm busene cıkıcam diorum ama yine kopamıyorum:)Huzurlu bi evim var,temizlemeesi kolay:)
Isınmaz kuzey cephe haklısınCanim küçüklüğünden ziyade kullanissiz benim evim ve dis cephe vs yok.
Kuzey cephe cok sevimsiz.
Yani hep surekli imara açılcak diye sabrettim açıldı şimdide babam daha cok daire diye inat etti.
Ama yıkıma başlandı mahallede
Çok uzak değil sanirim yeni eve cikmam.
Sen mutluysan evinde ne mutlu sana.
Ben evde olmayı çok severim ama evi sevemiyorum ne yaptiysam.
Şimdi Mutfakda yapılacak ya hiç gözümde yok.
Sırf işimi görsün diye.
Kullanılmayan alan sinir bozuyor evet.Annemin ev 180 m2.60 m2 önünde terası var.Anacım adamlar bi salon yapmış,dar uzun.Yürüyüs parkuru sankibabyloading87 mesela kocaman bir hol var ve hic kullanılmıyor
Tam eski usul.
Eşim evde şimdi gidince sana resim atarim özelden evimin.
Amin canimIsınmaz kuzey cephe haklısınBenim mantolaama ben girmeden bikac ay önce yapılmış.Üst katım doluydu bu kısboşaldı.Ay resmen üst komsu ısıtıyomus benim evi Allahtan cok bos kalmadı .Bide söyle bisey var.Ben haftada 1 gün tam zmanlı evdeyim.Onda da eve sarılasım geliyor.Sen hergün evdeiin onunda etkisi vardır.İns tez zamanda anlaşırlar gönlüne göre bi eve geçersin bacım
Kesinlikle bizim burada proje plan vs yok.Kullanılmayan alan sinir bozuyor evet.Annemin ev 180 m2.60 m2 önünde terası var.Anacım adamlar bi salon yapmış,dar uzun.Yürüyüs parkuru sankiEsyası da yanlara diziliyor eşya bile göstermiyor kendini
Ah o dedeler zaten.Bizimde annemlerin Bursada evi var aslında ama dedem rahmetli bi proje çizmişKesinlikle bizim burada proje plan vs yok.
Dedem kendi çizmiş kendi yapmis.
Abuk sabuk bi ev iste.
Ya tabiki kira vermiyorum Allah razi olsunda sevmiyorum napim.
Ki ben 1 hafta evden çıkmasam sıkılmayan biriyim.
Evde hep oyalanacak bisi bulurum.
Ama bu ev enerjimi falanda dusuruyor.
Bebegim olunca daha cok baski yapicam babama sığamıyorum vs diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?