Küçük Düşün Büyük Olsun!

Atlatırsın umarim hemencik.
Yemekler çok pratik olmus rahatlık.
İnşallah kuzum
Ben hep böyle yapıyorum iki hafta rahat ediyorum
Bugünde tavuk köfte kıyma atıcam
Bide oğluma kemik suyu hazırlıycam
Doğumdan sonra acı eşiğim yükseldi sanki :)

Çok sıcak ve ben 2 katı yanıyorum sanki.
Bu yaz napicam bilmem.
Ancak ortalik toparladim.
Oğlumla kahvaltı yaptik.
Evi süpürüp yemek yapmam gerek.

size de kolay gelsin mavimli hem bebekler hem yeni bir ülke çok kolay olmasa gerek
Ama yurtdışının da düzenli hali ne güzel ya
Trafik yok çevre temiz ve bol yeşilli
Sağolasın canım evet yeşillik ve park her yer. Bebeklilere her yerde ayrıcalık var toplu taşımada özel bölümler var. Tabi bütün tanıdıklarım sevdiklerim Istanbulda kaldı

Sağolasın canım evet yeşillik ve park her yer. Bebeklilere her yerde ayrıcalık var toplu taşımada özel bölümler var. Tabi bütün tanıdıklarım sevdiklerim Istanbulda kaldı
Ahh ne güzel bi yanın buruktur tabi.
Ama inan surda cocuk büyütmek dahi istemiyorum.
Parklar pislik icinde.
Mahalle bozuk.
Yeşil alan yok denecek kadar az yada uzakda.
Esime surekli yazlik alalim ya da köyden ev diye baskı yapiyorum.
En azindan yazin giderim ara ara cocuk kosar oynar diyorum.
Oglum genelde evde buyudu.
Tek salamazdım dışarı birlikde çıkıyorduk ee oynayacak yer kisitli.
Şuan çıkmak istemiyor disari.
Buda oyle buyucek malesef.

Çok özeniyorum evinin yakınında korular, kocaman yeşil parklar yurume parkuru falan olanlara.

Mesela oglum avm, ya da otel vs sevmiyor
Çünkü kısıtlı yapabilecekleri.
Sıkılıyor.

Yeni yerler keşfetmeyi dağ bayır dere kenarı gezmeyi cok seviyor.
Geçen yıl ballikayalara gittik ist and yakasında olanlar bilir.
Uzunca engebeli kayaların üzerinden atlayıp falan yürünen bir akar kenari.
Ben bittim artik oglum hic yorulmadı sıkılmadi.
Oturunca sıkıldim demeye basladi.

Köyde de cafede vs oturtmuyor bizi hadi yuruyelim.
Arabaya binmeyelim..
Yokuş cikalim inelim köylere cikalim bayiliyor.
Oturunca mızmızlanıyor.
Biz cafede oturuyoruz o deniz kenarında yuruyor.

Bazen köyde dolmuşla geçiyorduk eve annem yoruluyordu anneannem dolmuşla gitsin biz yürüyelim diyordu.

Yani keske boyle yerlerde yaşasa çocuğum eve kapanmasa.
Annesine çekmiş sakinliği, doğayı, yeşili cok seviyor.

yarın işe gelmicem ben de.. izin aldım.. eşim bu haftasonu da mesai yapacağı için beraber annemlere gidemicez.. ben dolmuşa atlar giderim dedim ama yok diyor bu akşam ben seni götürür bırakırım.. bakalım ikna edersem yarın sabah dolmuşla giderim..

Annem de dün 2 tl den almış bezelye 10 kilo.evleneceğim 5 kiloyu sana korum dedi artık iki ev oluyoruz canım annem her yaptığını böler herşeyimi yapar benim :) Allah başımdan eksik etmesin.

Ben geldim lelli yok şimdi de.
Selam kızlar nickimi fazla değiştirmeden üyelik aldım
Dün kk ye giremedim. Sayfa güvenlik uyarısı verdi.
Bugün yeni girebiliyorum.
Başka bir mail adresi açmak durumunda kaldım çünkü her iki şifremide ne yaptığımı hatırlamıyorum.
Çok denedim ama sürekli yaptığım şifrelerden başka yapmışım. Telimde kk sürekli şifre ile açık olduğuna unutmuşum. Üstelik mail adresimide unuttum.
Bugün güvenlik uyarısı gitmiş.
Girebildim.

Kızlar daha önce mantı yapıp donduruvuya koydum .
Dondurma kabında bekleyerek ama bazen fırınlayıp koyuyorlar bu şekilde deneyen var mı haşlanınca kuru olur mu. Birbirine yapışanlar olmuştu nasıl engellerim yapışmayı.
Kış için bu yaz yapıp koymak istiyorum. Hazır elime gelsin

biz mantıları tepsiye dizip öyle dondurmuştuk önce...donduktan sonra da teker teker çıkarıp poşetlemiştik...bu şekilde yapışma olmuyor...köftede de bu yöntemi kullanabilirsiniz..

Köftede poşetlere pişirimlik yapıyorum mantıda tepsiye dizip yapayım. Çok yapışmadı ama en altta kalanların bazıları yapışmıştı.
Köftede de deneyeyim tek tek çıkarırım
Sağol canım

Eline hic para gecmeyen arkadaslar nasil birikim yapiyorsunuz? Yani maas da harcamalar da hep kartla bizim

Kumbara yöntemi.
Pazar üstü dönüşleri market dönüşleri bozuklukları biriktiriyorum.
Öyle para birikmez demeyin birikiyor yağmasa damlıyor
Kumbara candır az biriktirmedim zamanında. Bozuk ve kağıt ayrı yapardım. O bozuk hayalet paralar öyle güzel birikirdi ki inanamazdim Kumbarayi açınca.

Kumbara işini ben pek beceremedim ya lazim olunca ekmeğe ıvıra zıvıra hemen ordan harcıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…