İnşallah kuzumAtlatırsın umarim hemencik.
Yemekler çok pratik olmus rahatlık.
Sağolasın canım evet yeşillik ve park her yer. Bebeklilere her yerde ayrıcalık var toplu taşımada özel bölümler var. Tabi bütün tanıdıklarım sevdiklerim Istanbulda kaldısize de kolay gelsinmavimli hem bebekler hem yeni bir ülke çok kolay olmasa gerek
Ama yurtdışının da düzenli hali ne güzel ya
Trafik yok çevre temiz ve bol yeşilli
Ahh ne güzel bi yanın buruktur tabi.Sağolasın canım evet yeşillik ve park her yer. Bebeklilere her yerde ayrıcalık var toplu taşımada özel bölümler var. Tabi bütün tanıdıklarım sevdiklerim Istanbulda kaldı
Günaydın hanımlar ben yine dükkanı açıyorum 06.30’da :)
Şimdi söyleniyorum ama işe başlayınca çok arayacağım bu günleri biliyorum.
dün pazar’a uğradım benim 2₺lik bezelyeler olmuş 4₺! 3₺’den veririm dedi ama almadım haftaya şansımı deneyeceğim yeniden benim cumartesi pazarında :/ herkes almaya başlayınca mı arttırmışlar ne
Bu arada ben de yaprak atmıyorum annem atıyor ama :) sağolsun. Ben hiç yapmıyorum ki sarma aslında artık yapmaya başlama gerek, eşim de pek sever. ben en iyisi öğreneyim bu işi, her şey hazır olunca sararım güzel güzel ama iç hazırlamayı yaprağın kıvamını filan hiç bilmiyorum
Banlanmıs.Ben de farkettim.Hatta konuya baktım.Bisy de dememiş kız.Ama tartışma cııkmıs galiba bi formda.Yok yere banlamışlar yineetr_lelli neden üzgün o olmadan olmaz ki
Kızlar daha önce mantı yapıp donduruvuya koydum .
Dondurma kabında bekleyerek ama bazen fırınlayıp koyuyorlar bu şekilde deneyen var mı haşlanınca kuru olur mu. Birbirine yapışanlar olmuştu nasıl engellerim yapışmayı.
Kış için bu yaz yapıp koymak istiyorum. Hazır elime gelsin
Yapmiyorum.Eline hic para gecmeyen arkadaslar nasil birikim yapiyorsunuz? Yani maas da harcamalar da hep kartla bizim
Kumbara yöntemi.Eline hic para gecmeyen arkadaslar nasil birikim yapiyorsunuz? Yani maas da harcamalar da hep kartla bizim
Kumbara candır az biriktirmedim zamanında. Bozuk ve kağıt ayrı yapardım. O bozuk hayalet paralar öyle güzel birikirdi ki inanamazdim Kumbarayi açınca.Kumbara yöntemi.
Pazar üstü dönüşleri market dönüşleri bozuklukları biriktiriyorum.
Öyle para birikmez demeyin birikiyor yağmasa damlıyor
Anladim zaten norml yontm o.:) biz hic para kullanmiyrz karttan nasil kumbaraya atabilirim?Kumbara yöntemi.
Pazar üstü dönüşleri market dönüşleri bozuklukları biriktiriyorum.
Öyle para birikmez demeyin birikiyor yağmasa damlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?