Küçük Düşün Büyük Olsun!

Eve çıktım simdi eve geldim Allah razi olsun kızlar.

Uzandım anlaticam.

Dün sabah idrarımı yapınca peceteye kan geldi 3 damla.
Hemen dr. Aradim.
Ağrım sizim hic bisim yok ama
Doktor hemen gel dedi
Bebek 15 haftalık olması gerekti
Gittim.
Hemen ultrasona aldi.
Bebekde sorun var kalbi atmıyor dedi.
12+6da yani 13.haftada kalmis.
Kalbi durmus.
Ben fark etmedim hic.
Neredeyse 10-12 gun ölü gezmişim
Kanama olmasa yine anlamicaktim.

Çok kötü bir gün ve gece geçirdim
Tüm gün hastanede ağlayarak salak gibi dolandim.
Saat 2 de yatışım yapildi.
2 serum içine 6 iğne
Alttan 4 ilaç belli aralıklarla.
Dil altı + hap ile bebeği asagi indirmeye calistilar.

Bebek Yukarida ve büyük ben kanama olmadan müdahale edemem rahmine zarar veririm dedi doktor.

Kanamam agrım hic bisim yoktu.

Serumlar ilaçlar fayda etmedi.

Hemşire +doktor Sürekli alttan muayine ettiler.
Saat 2de yatışım yapıldı gece 3 de ben bebegi dusurdum.
Kendim canlı canlı uyusturulmadan o bebegi dusurdum.
Helak oldum.

Ben ağrıdan ağlarken yan odada bebek ağlıyordu yeni doğmuş.
Kahroldum.
Nasıl bir sınavdı bu bilmiyorum.
Daha cok agladim.

Rabbim kimseye yaşatmasin.

Bebeği kendim düşürdüm eşi ve parçaları temizlemek icin kürtaja alindim.
Uyutuldum ve temizlendi.

Hayatımin en kötü günü ve gecesini geçirdim dun.
Şuan agrım yok ama bebegim gözümün önünden gitmiyor.
Her yeri oluşmuş

Bebek patolojiye gitti.
Bendende kan alındı genetik araştırma yapilacakmis.

Rabbim sınıyor...

Ama ben bebegimi kaybederken o yan odadaki bebeğin sesi kulaklarımdan hic gitmiyor.

Ya sabır.

Allah yardımcın olsun canım çok acı.Ne desek boş sanırım.Bundan sonra gözyaşların mutluluktan akar inşAllah.

Ben hiç dayanamıyorum ya Rabbim sabrını versin sana. Kurban olduğum Allahım yiğidini sana bağışlasın hiç bir anne üzülmesin

Allah sabrını versin inşallah zor daha önce benimde başıma gelmişti düşük yaptırıldım 9.haftada kalmıştı gelişimini tamamlayamamış patolojiden kötü bişey gelmemişti ama doktorların dediği yaşasaydı hasta özürlü bir bebek olma olasılığı yüksek olmasıydı Allah herşeyi bilen herşeyi gören yiyecek ekmeği içecek suyu yokmus şu an çok zor biliyorum Allah olanlara uzun ömürler versin ben düşükten sonra bir ay adetten sonra 2. Ay büyük kızıma hamile kaldım şimdi 10 yasinda sanada yine nasip olsun inşallah

Bu 2. dusugum.
Ilkide ekim ayında dustu.
Doktorda bana genetiğinde bozukluk olabilir dedi.
Hemşirede yolunda gitmeyen bisey vardi bebekde öyle düşün dedi.
Demen gibi bi sakatlık özür vs.
Öyle bakıyorlar hic bilmiyorum
Ama düşük sonrası baktim gordum bebegimi her yeri belirgindi.
Pipisi bile netti.

tr_lelli ahh ya canım benim inan çok üzüldüm ama vardır bir hayır diyelim. Belki hatırlarsın ben de 30 lu haftalarda erken doğum yaptım ve 3. Günü kaybettim bebeğimi. Nasip diyelim.
Allah oğluna sağlık sıhhat versin

Ben hiç dayanamıyorum ya Rabbim sabrını versin sana. Kurban olduğum Allahım yiğidini sana bağışlasın hiç bir anne üzülmesin
Ahh ne oldu nasil oldu hala inanamıyorum ki
Sabah bi anda dr gitmemle yatisimin yapilip bebegin alınması bir oldu.
Zaten panik atak var bende titremekden aglamaktan sakinlestiricilerden hala salak gibiyim
Sakinlestirici iğne ve dil altı verdiler.
Bir de o muayeneler agrilar.

Rabbimden gelene sual olmuyor

Biliyorum canim Allah geridekileri bize bagislasin.
Allah razi olsun.

Lelli doğru söylüyorsun ben zaten en çok bebekler için gidelim dedim yoksa benim İstanbulda evim iyi işim iyi. Ama işte bebekler olunca hayat bir değişik akmaya başladı.

Lellim noldu inanamıyorum şimdi gördüm çok üzüldüm be güzelim ne desek boş

Lellim noldu inanamıyorum şimdi gördüm çok üzüldüm be güzelim ne desek boş

Lelli çok üzüldüm canım. Rabbim sana sabır güç kuvvet versin. Inan içimde hissettim acını. Çok zor. Dinlen ve kendini toparlamaya çalış canım. Veren de alan da Allah...Dikkat et kendine...

Hayat bazen çok acımasız oluyor biliyorum ben de 28. Haftada ölü doğum yaptım aynı seninki gibi iki hafta içimde kalmış kalbi durmuştu bebeğimin. Üstelik artık büyük bir bebek olduğu için tam bir hafta sürdü doğurmam üstelik doğumdan sonra içimde parça kaldı dediler kürtaja da soktular sonra bir uyandım yanı başımda bebeğini emziren anneler yeni doğum odasına koymuşlar beni. Ağla ağla öldüm çok kötüydü. Bu günler de geçecek Lellim sabır ve güç dilerim canım.

Canım bebeğimi kaybetmenin zaten üzüntüsü üzerine birde dusurttuler okadar zor bisiymis ki.
Bana bebek rahme inince kanamayla müdahale edicem dedi dr.
Ama bebek düstu sadece içimi temizledi kurtajla.

Canlı canlı nasil düşürdüm yani cok tuhaf bisi.
Hemsire ve doktorum cok ilgilendi Allah razi olsun.
Hemşire bile sen dogum yaptin dedi.
Bebek düştü kordonu esinde kaldi ikindirarak o kordonu aldi.
Kürtajı bilerek yapanlar nasil hangi akılla yapıyorlar aklım almadi.

Nasıl bir gece geçirdim suan hala saf saf bakiyorum.

tr_lelli Çok üzüldüm canım. Allah sabır versin. Çok şükür sen sağlıklısın, senin durumunda tehlikeye girebilirdi. Allah seni evladına bağışlamış.

Lelli çok üzüldüm canım. Rabbim sana sabır güç kuvvet versin. Inan içimde hissettim acını. Çok zor. Dinlen ve kendini toparlamaya çalış canım. Veren de alan da Allah...Dikkat et kendine...
Saol canim ust uste yasamak yipratti.
Diğeri cok belli belirgin degildi onda pek bise anlamamistim..
Ama bu mahfetti bizi.
Esim ağladı ben ağladım.

Rabbim geridekileri uzun saglikli ömür versin
Yaa annem bakamadı ama gözleri yarı acıktı iyice baktim inceledim suratını her yerini.
Gözleri yarim acıktı

Insan ne düşüneceğini bilemiyor sukadarcik şeye can veren Rabbim sabrinida verir insallah

Kizlar hastanedeyim bebegimi kaybettim

ilk mesajı görür görmez kaldım öyle rabbim onun ömrünü oğluna versin inşallah rabbim yardımcın olsun cnm çok zor bi durum Allahım bi daha yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…