Yani bizimde ayni bende harcamalari hafta hafta boldum. Dolayisiyla artan bi miktr oluyo aslnda. Acaba baska seklde yapan var mi diye dansmak istedmYapmiyorum.
Yapamıyorum.
Kazanırken yaptım şimdi tek maaş, ev kira, kredi bir yandan ay sonu gelirse öpüp başıma koyuyorum.
Sevgiler.
Canım bizde kart kullanıyoruz genelde ama üzerimizde buşunan az miktar nakitten ayırıyoruz.Anladim zaten norml yontm o.:) biz hic para kullanmiyrz karttan nasil kumbaraya atabilirim?
Bende hiç yok bu ay diyorum en az bozuk 150 200 birikiyor gerçekten en iyi yöntem benim içinKumbara candır az biriktirmedim zamanında. Bozuk ve kağıt ayrı yapardım. O bozuk hayalet paralar öyle güzel birikirdi ki inanamazdim Kumbarayi açınca.
Ben tepsiye diziyorum biraz un serpip buzlukta 5-6 saat bekletiyorumKöftede poşetlere pişirimlik yapıyorum mantıda tepsiye dizip yapayım. Çok yapışmadı ama en altta kalanların bazıları yapışmıştı.
Köftede de deneyeyim tek tek çıkarırım
Sağol canım
Tamam canım sağolasın.Ben tepsiye diziyorum biraz un serpip buzlukta 5-6 saat bekletiyorum
Sonra çıkarıp poşetliyorum
Sorun yaşamadım hiç
canım hiç nakit para kullanmıyorsan ve para biriktirmek istiyorsan en iyisini kartını kumbaraya at senAnladim zaten norml yontm o.:) biz hic para kullanmiyrz karttan nasil kumbaraya atabilirim?
Tamam canım sağolasın.
Ah bu kredi kartına borçlar.
Ne güzel 400 e inmişti.
Kış dolayısı ile 900 buldu bizimde.
Neyseki taksitler bitiyor ve d.gazda olmadığı için bitecek.
Kış için stok alışveriş listesi çıkardım
Yavaş yavaş alıp koyucam kenarıma.
Haha cok komik. Kart kullanip para biriktrenlere sordum zatencanım hiç nakit para kullanmıyorsan ve para biriktirmek istiyorsan en iyisini kartını kumbaraya at sen
Bende hesapta belli miktar birakmaya calisip ay sonunda kalan parayi cekiyrm. Ve sikisip da o parayi kullanirsak borc gibi alip. Bidahaki ay onuda ödüyorum. Haftalik sabit harcama belirledim bende. Boyle iyi gibi bakalımCanım bizde kart kullanıyoruz genelde ama üzerimizde buşunan az miktar nakitten ayırıyoruz.
Ay başı hesap yapıp idare edeceğimz miktarı hesapta bırakıp geri kalanı ile birikim yapmaya çalışıyoruz.
Kart hesabına birikim yada maaş hesabından yatırım hesabı açtırıp her ay otomatik ödeme ile yada kendiniz farklı miktarlarda o hesaba para aktara bilirsiniz yada altın hesabı açığip altın alabilirsinizEline hic para gecmeyen arkadaslar nasil birikim yapiyorsunuz? Yani maas da harcamalar da hep kartla bizim
canım teşekkür ederim sen nasılsın. .evet canm satıyorum sattiklarimla bin liradan fazla kazandım 6 ay gibi bi suredeclbsirma cnm nasılsın ? Sen iğne oyası yapıyorum demiştin satıyor Muş’un ?
Tesekkurler. Bi hedef belirlyip belli miktar ayirmak sart gercktnKart hesabına birikim yada maaş hesabından yatırım hesabı açtırıp her ay otomatik ödeme ile yada kendiniz farklı miktarlarda o hesaba para aktara bilirsiniz yada altın hesabı açığip altın alabilirsiniz
Bende onu soracaktım bende satıyorum düşük mü veriyorum acaba diye düşünmeye başladım kaça veriyosun sen çok ağır olmayan bi modeliiyiyim
canım teşekkür ederim sen nasılsın. .evet canm satıyorum sattiklarimla bin liradan fazla kazandım 6 ay gibi bi surede
Çok üzüldüm.Ne diyeceğimi bilemedim.Allahım sabır versin.Kizlar hastanedeyim bebegimi kaybettim
Çok ama çok üzüldüm Rabbim sabrını versin inşallah kardeşim Allahım rahmet eylesin. Neden oldu belli mi sabah sabah beynimden vurulmuşa döndüm. Başın sağolsun inşallahKizlar hastanedeyim bebegimi kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?