Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yapmiyorum.
Yapamıyorum.
Kazanırken yaptım şimdi tek maaş, ev kira, kredi bir yandan ay sonu gelirse öpüp başıma koyuyorum.
Sevgiler.
Yani bizimde ayni bende harcamalari hafta hafta boldum. Dolayisiyla artan bi miktr oluyo aslnda. Acaba baska seklde yapan var mi diye dansmak istedm

Anladim zaten norml yontm o.:) biz hic para kullanmiyrz karttan nasil kumbaraya atabilirim?
Canım bizde kart kullanıyoruz genelde ama üzerimizde buşunan az miktar nakitten ayırıyoruz.
Ay başı hesap yapıp idare edeceğimz miktarı hesapta bırakıp geri kalanı ile birikim yapmaya çalışıyoruz.

Ben tepsiye diziyorum biraz un serpip buzlukta 5-6 saat bekletiyorum
Sonra çıkarıp poşetliyorum
Sorun yaşamadım hiç

Selamlar
Bu ara birikime para atamıyorum ama şükür borçlarımızı da güzel ödeyebiliyoruz. Kredi kartı borcumuz yok gibi bir şey. İki kredi kartımız var. Birisinin toplam borcu 955 liraymış. Eşimle yarı yarıya yatırıp kapattık. Diğerinde de ne var hatırlamıyorum ama yok gibi bir şeydir.

Bu hafta çok harcamamız oldu, şehir dışından ailemiz geldi, dışarıda yedik içtik biz ödedik, helal olsun.

Bir de nisan ayının yakıt ve aidat ını ödemeye gittim gitmişken mayısı da ödeyim dedim. Onu da çıkarttım aradan.

Ben tepsiye diziyorum biraz un serpip buzlukta 5-6 saat bekletiyorum
Sonra çıkarıp poşetliyorum
Sorun yaşamadım hiç
Tamam canım sağolasın.
Ah bu kredi kartına borçlar.
Ne güzel 400 e inmişti.
Kış dolayısı ile 900 buldu bizimde.
Neyseki taksitler bitiyor ve d.gazda olmadığı için bitecek.
Kış için stok alışveriş listesi çıkardım
Yavaş yavaş alıp koyucam kenarıma.

Ne alacaksın mesela?
Ben markette indirimde bulup fazladan çamaşır deterjanı alsam benimki hemen söyleniyor evi kimyasallarla doldurdun diyor.

Canım bizde kart kullanıyoruz genelde ama üzerimizde buşunan az miktar nakitten ayırıyoruz.
Ay başı hesap yapıp idare edeceğimz miktarı hesapta bırakıp geri kalanı ile birikim yapmaya çalışıyoruz.
Bende hesapta belli miktar birakmaya calisip ay sonunda kalan parayi cekiyrm. Ve sikisip da o parayi kullanirsak borc gibi alip. Bidahaki ay onuda ödüyorum. Haftalik sabit harcama belirledim bende. Boyle iyi gibi bakalım

Eline hic para gecmeyen arkadaslar nasil birikim yapiyorsunuz? Yani maas da harcamalar da hep kartla bizim
Kart hesabına birikim yada maaş hesabından yatırım hesabı açtırıp her ay otomatik ödeme ile yada kendiniz farklı miktarlarda o hesaba para aktara bilirsiniz yada altın hesabı açığip altın alabilirsiniz

Dün
55 tl pazara verdin sadece meyve aldım
18 tl de markete ödedim
35 ye ayrı bir markete ama fiyatlar bayağı uçmuş
2 yada 3 hafta önce 3 lü ton başlığı almıştım marketten 11.95 ti
Dün baktım 15.45 olmuş çok şaşırdım
Bu aralar ihtiyacım olmadıkça gitmiyorum markete eskiden bir bakayım indirimde ne var dersim ve mutlaka bir şey alarak çıkardım

Hayırlı akşamlar kozlar nasılsınız .. lelli bin konusunu okudum üzüldüm ya koz hiç bişey dememiş oysaki kendi şahsına münhasır konuşmuş .. en kısa zamanda dönersin inşallah lelli Bugün gardrobumu döktüm bir poşet elbise ayırıp kapıya gelen sütçü çocuklara verdim çok mutluyum bugün benden sıfır harcama Zulam da 610 tl oldu Allah bereket versin oğluma yazlık kıyafet almam lazım zıbın gömlek ve tişört pijama türü eşimle çıkcaz haftaya inşallah 5 kilo fasulye haşlayıp buzluğa attım

Tesekkurler. Bi hedef belirlyip belli miktar ayirmak sart gercktn

iyiyim

canım teşekkür ederim sen nasılsın. .evet canm satıyorum sattiklarimla bin liradan fazla kazandım 6 ay gibi bi surede
Bende onu soracaktım bende satıyorum düşük mü veriyorum acaba diye düşünmeye başladım kaça veriyosun sen çok ağır olmayan bi modeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…