Kuzum hissettiklerin çok normakİnşallah canim
Bir şekilde zaman geciyor.
Yıprandım ama surekli bi hamilelik hastaneler testler sonra kayiplar.
Hormonlar zaten tavan.
Dün doktor bebekde sorun var kalbi atmıyor dediği an hep böyle yankılanıyor kulağımda ve gözünün önünde doktorun o surati.
Keşke keske boyle görüşmeseydik diyebildim doktora aglayarak.
Ya o düşükden sonra baktim inceledim ki ödlegimdir annem bakamadı o benim parçam dedim gözleri yarı acikti.
Ya öyle o aylarda gözleri ya da gercekden gözleri açık durmuş kalbi bilmiyorum.
Sanki hep yaşıyor gibiydi.
Ya da esimin dediği gibi ya kalbi atarsa yine.
Göğüs kafesimiz varya onlar bile perdeli cizgicizgi olusmus.
Rabbime isyan etmek değilde niye ben dedim.
Niye?
Çok zor şeyler gerçekten.Allah bir daha yaşatmasın .Dualarım seninle.Benim 1 kere düşük olmuştu .Araştırmadık bir de bilmiyordum o zaman böyle pıhtılaşma konularını. Sonra da hamile kalınca baktırmadım .Dr.sadece coraspin vermişti tedbir olarak.İçmeseydim nolurdu bilmiyorum açıkçası.Canım çok sagol
Peki araştırma yapildimi.
Ben en çok nedenini merak ediyorum.
Int. Araştırdığımda gore boyle 2-3 düşük olunca devamında düşük olma riski yuksekmis
Ben tekrar denemeye korkarim.
Çünkü kürtaj cok ama cok kotu bisi..
Yani kürtaja bisi yok ama öncesi cok kotu
Bebeğimi kaybetmişim onamı canim yansın + cok canimi yaktılar bebek büyük ve kanamam yok diye müdahale edemedi doktor
2 serum (suni sanci)6 igne , alttan 4 ustten(agizdan) 4 hapla zorla dusugu gerceklestirdiler.
Surekli hem doktor hem hemşire elleriyle vajinal muayine yaptılar defalarca.
ben o bebegi doğurur gibi dusurdum.
Hatta ikindirarak kordununu falan aldilar normal dogum gibi.
Kalan parcalar icin kürtaja alindim.
Ben bunları tekrar yasayamam.
Bu araştırmalarda herşey çıkıyormu?
Sebep falan.
Çok sağol cnm Allah razi olsun.
Amin canim insallah.
Çok yiprandim.
lellicim çok geçmiş olsun . aynı durumu bir arkadaşım da yaşadı ilk çocuğu 6. yaşındayken 2. bebeğe karar verdi. önce 5 haftalıkken düşük yaptı snr 15 haftalıkken kayıp etti. 3. hamileliğinde sorunsuz bir şekilde kızını kucağına aldı. ama ilk 3 ay kesinlikle kendini yormadı,dinlendi yattı. şimdi kızı 1,5 yaşında.Canım çok sagol
Int. Araştırdığımda gore boyle 2-3 düşük olunca devamında düşük olma riski yuksekmis
Bebeğimi kaybetmişim onamı canim yansın + cok canimi yaktılar bebek büyük ve kanamam yok diye müdahale edemedi doktor
2 serum (suni sanci)6 igne , alttan 4 ustten(agizdan) 4 hapla zorla dusugu gerceklestirdiler.
Sebep falan.
Amin canim insallah.
Çok yiprandim.
Çok üzüldüm canım, rabbim sabır versin, öteki dünyada şefaatçin olsun inşallahKizlar hastanedeyim bebegimi kaybettim
Bilmiyorum canimKuzum hissettiklerin çok normak
Kim olsa düşünür niye diye
Genetik test sonuçları ne zaman çıkacak
Bi öğren bakalım sebebini
Bak bugün kandil
Rabbim huzur versin kalbine
Biraz zor olacak belki ama geçecek sende biliyorsun
Sadece kendini kapatma
Saol cnm Allah razi olsunÇok üzüldüm canım, rabbim sabır versin, öteki dünyada şefaatçin olsun inşallah
Böyle yaşayanlar varmislellicim çok geçmiş olsun . aynı durumu bir arkadaşım da yaşadı ilk çocuğu 6. yaşındayken 2. bebeğe karar verdi. önce 5 haftalıkken düşük yaptı snr 15 haftalıkken kayıp etti. 3. hamileliğinde sorunsuz bir şekilde kızını kucağına aldı. ama ilk 3 ay kesinlikle kendini yormadı,dinlendi yattı. şimdi kızı 1,5 yaşında.
benim bildiğim sağlıklı olmayan bebekler düşük yapıyor.
allahım sabır versin .
Okadar test yapıldı acaba o testlerde cikmazmiydi kan pıhtılaşması olsa.Çok zor şeyler gerçekten.Allah bir daha yaşatmasın .Dualarım seninle.Benim 1 kere düşük olmuştu .Araştırmadık bir de bilmiyordum o zaman böyle pıhtılaşma konularını. Sonra da hamile kalınca baktırmadım .Dr.sadece coraspin vermişti tedbir olarak.İçmeseydim nolurdu bilmiyorum açıkçası.
Allah razi olsun insallah.tr_lelli sizi tanimiyorum ama okuyunca çok üzüldüm.rabbim yardimciniz olsun.inşallah bi dahaki sefere sağlıkla kucaginiza alırsınız.
Benim annemde 3 düşük yaşamış.Bir tanesi de 6.5 aylık ölü doğum.Hastane hastane gezmiş ama 3.düşükten sonra anlaşılmış kanında pihtilaşma olduğu.Bana hamile kaldığında doktor bir hap vermiş.Hapı kullanınca hiçbir sorun olmamış.Canım çok sagol
Sebep falan.
Amin canim insallah.
Çok yiprandim.
Bu kan pıhtılaşması icin test falan mi yapiliyor nasil anlasilirBenim annemde 3 düşük yaşamış.Bir tanesi de 6.5 aylık ölü doğum.Hastane hastane gezmiş ama 3.düşükten sonra anlaşılmış kanında pihtilaşma olduğu.Bana hamile kaldığında doktor bir hap vermiş.Hapı kullanınca hiçbir sorun olmamış.
Kan testi canım ben özelde yaptırdım birkaç bin lira verdim çok pahalı testler malesef.Bu kan pıhtılaşması icin test falan mi yapiliyor nasil anlasilir
Bunu sorucam doktora.
Insan bilmek istiyor.
Tabiki herşey Allahdan ama tıbbi bir adi sebebi vardır belki.
Devlet hast falan yapmazmi.Kan testi canım ben özelde yaptırdım birkaç bin lira verdim çok pahalı testler malesef.
Doktorlar daha iyi bilir tabi ama galiba kan testleri yapılıyor.Bide ailenizde bu durumun olup olmadığı da önemli diye biliyorum.Bu kan pıhtılaşması icin test falan mi yapiliyor nasil anlasilir
Bunu sorucam doktora.
Insan bilmek istiyor.
Tabiki herşey Allahdan ama tıbbi bir adi sebebi vardır belki.
Allah razi olsun insallah.
Oğluma yıllar sonra bir kardeş eve bir ses bize bir nefes olur dedik.
Ama rabbim nasip etmedi.
İnsallah.
Mübarek gün Rabbim yardimcimiz olsun.
Devlet 3 düşükten sonra yapıyor bildiğim.Devlet hast falan yapmazmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?