Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kuzum hissettiklerin çok normak
Kim olsa düşünür niye diye
Genetik test sonuçları ne zaman çıkacak
Bi öğren bakalım sebebini
Bak bugün kandil
Rabbim huzur versin kalbine
Biraz zor olacak belki ama geçecek sende biliyorsun
Sadece kendini kapatma

Çok zor şeyler gerçekten.Allah bir daha yaşatmasın .Dualarım seninle.Benim 1 kere düşük olmuştu .Araştırmadık bir de bilmiyordum o zaman böyle pıhtılaşma konularını. Sonra da hamile kalınca baktırmadım .Dr.sadece coraspin vermişti tedbir olarak.İçmeseydim nolurdu bilmiyorum açıkçası.

Bende de kan pıhtılaşması çıkmıştı iki kayıptan sonra anlaşıldı. Ben son hamileliğimde coraspin artı iğne kullandım doğuma kadar. tr_lelli bence mutlaka pıhtılaşma için baktır. Bir çok çeşidi var bu arada.

Bir de devlette 3 düşük ve üstüne yapılıyor bu test.

lellicim çok geçmiş olsun . aynı durumu bir arkadaşım da yaşadı ilk çocuğu 6. yaşındayken 2. bebeğe karar verdi. önce 5 haftalıkken düşük yaptı snr 15 haftalıkken kayıp etti. 3. hamileliğinde sorunsuz bir şekilde kızını kucağına aldı. ama ilk 3 ay kesinlikle kendini yormadı,dinlendi yattı. şimdi kızı 1,5 yaşında.
benim bildiğim sağlıklı olmayan bebekler düşük yapıyor.
allahım sabır versin .

Bilmiyorum canim
Pazartesi kontrolüm var ozaman detaylı sorcam
Allahdan gelene ne care.

Böyle yaşayanlar varmis

Ama cesaretim yok.
Üst üste düşükler sonrası düşük olma riski yuksekmis.
Aynı şeyleri tekrar yaşamayı göze alamam sanirim

Çok ama çok aciydi.

tr_lelli sizi tanimiyorum ama okuyunca çok üzüldüm.rabbim yardimciniz olsun.inşallah bi dahaki sefere sağlıkla kucaginiza alırsınız.

Okadar test yapıldı acaba o testlerde cikmazmiydi kan pıhtılaşması olsa.
Ya da nasil anlaşılıyor bir arastiricam.
Bebeğin incelenebilecegini vs. Bilmiyordum.
Ameliyathanede söyledi dr.
Bebeği patolojiye yolluyoruz dedi.
Benim içinde genetik testden bahsetti.

tr_lelli sizi tanimiyorum ama okuyunca çok üzüldüm.rabbim yardimciniz olsun.inşallah bi dahaki sefere sağlıkla kucaginiza alırsınız.
Allah razi olsun insallah.
Oğluma yıllar sonra bir kardeş eve bir ses bize bir nefes olur dedik.
Ama rabbim nasip etmedi.
İnsallah.
Mübarek gün Rabbim yardimcimiz olsun.

Benim annemde 3 düşük yaşamış.Bir tanesi de 6.5 aylık ölü doğum.Hastane hastane gezmiş ama 3.düşükten sonra anlaşılmış kanında pihtilaşma olduğu.Bana hamile kaldığında doktor bir hap vermiş.Hapı kullanınca hiçbir sorun olmamış.

Bu kan pıhtılaşması icin test falan mi yapiliyor nasil anlasilir
Bunu sorucam doktora.
Insan bilmek istiyor.
Tabiki herşey Allahdan ama tıbbi bir adi sebebi vardır belki.

Bunu sorucam doktora.
Insan bilmek istiyor.
Kan testi canım ben özelde yaptırdım birkaç bin lira verdim çok pahalı testler malesef.

Bunu sorucam doktora.
Insan bilmek istiyor.
Doktorlar daha iyi bilir tabi ama galiba kan testleri yapılıyor.Bide ailenizde bu durumun olup olmadığı da önemli diye biliyorum.

Allah razi olsun insallah.
Oğluma yıllar sonra bir kardeş eve bir ses bize bir nefes olur dedik.
Ama rabbim nasip etmedi.
İnsallah.
Mübarek gün Rabbim yardimcimiz olsun.

çok üzüldüm canım, derdi veren Rabbim, sabrını da verecektir....
evet çok zor bir durum, ama mutlaka vardır bunda da bir hayır, biz bilemeyiz, Rabbim bilir...

tr_lelli cok zor bir surec. Allahim sabir versin. Yazdiklarini okuyunca cok uzuldum. Benimde 1 dusugum var. Acisini cok iyi bilirim. Biz esimle sarilip butun gece aglamistik. Allahim kimseye yasatmasin. Sanada sabir diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…