Amin canim Allah razi olsun.tr_lelli . Mesajini görünce Cok cok üuüldüm canim. Basin sagolsun, Allah sabir versin sana ve esine. Cok ama cok zor bir durum, Allah güc sabir versin.
Çok sağol canim amin insallah.tr_lelli çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm.
Rabbimin hikmetinden sual olunmaz. Verende o, alanda o.
Rabbim sana, ailene; sabır ve dayanma kuvveti versin.
Bende granit alicam.tr_lelli sen anlattıkça içim parçalanıyor.
Allah sabrını versin.
Sizlere bir şey soracağım. Tencerelerim yetmiyor. 2 büyük 2 küçük çelik tencerelerim var. Büyükleri pek kullanmıyorum.
1 büyük seramik pilav karnıyarık tencerem 1 de orta boy teflon tencerem var.
Ama yetmiyor. Üstelik çok eskidi. Seramik olan çizildi. Küçük çelik karardı.
Granitlere heveslendim ama ne alsam? Var mı öneriniz?
Bebek patolojiye gitti.Toparlandiginiz zaman genel kontroldan gecin.genetik ve pihtilasma testleri yaptirin
Banada granit icin bi satici şunu soyledi.tr_lelli ben de bugün tencereler için bir dolaştım da dediğin gibi set yapmışlar hep. Fiyatları da 300-400 arası değişiyor mağazalarda. Bir de diyorlar ki granitin kendisi koyu gri ve kahverengi renklerindeymiş doğada. Bu yüzden başka renk granit almayın başka renklerin içine başka metaller falan katmışlardır diyorlar.
Bende granit için ne kadar agirsa o kadar kaliteli diye duymuştum.Ağır olan granitte ham madde daha çok kullaniliyormus.Hafif olanlarda içine başka malzemeler katiliyormuş.Banada granit icin bi satici şunu soyledi.
Kenari hani metal olan ici granit olan tencereler kaplamadir dedi.
Kenarı metal olmayacakmis.
Aklımda kaldi bu da.
Nekadar doğru bilmem ama hep gozum oraya takılıyor bakarken.
yılbaşında karacadan almıştım canım 300 tl idi çok memnunum açık kahve rengi kenarları dediğin gibiBanada granit icin bi satici şunu soyledi.
Kenari hani metal olan ici granit olan tencereler kaplamadir dedi.
Kenarı metal olmayacakmis.
Aklımda kaldi bu da.
Nekadar doğru bilmem ama hep gozum oraya takılıyor bakarken.
Şuan anneler günü indirimi var her yerde alınabilir aslinda uyguna.yılbaşında karacadan almıştım canım 300 tl idi çok memnunum açık kahve rengi kenarları dediğin gibi
evet canımŞuan anneler günü indirimi var her yerde alınabilir aslinda uyguna.
Lelli merhaba sonunda bende bir adres aldım. Uzun zamandır sizi adresim olmadan takip ediyordum. Büyük bir hayranınızım . çok şey öğrendim. Çalışıyorum buradaki tarifler, tasarruf yöntemleri çok şey kattı. Artık tanımak için adres aldım. Bebeğin hayırlı uğurlu olsun. Çok iyi bir annesin ve eşsin.Şuan anneler günü indirimi var her yerde alınabilir aslinda uyguna.
Çok üzüldüm mesajları geç okudum...Benimde bu 2. Dusuk oldu
Biri daha kandı kendiliğinden attı vucut.
Bu dusurterek kürtajla.
Tekrar demeye korkarım baya bi süre sanirim
Çok geçmiş olsun canım .Benim de ilk bebeğimin kalbi 8 haftalıkken durmuştu .Seni çok iyi anlıyorum .Rabbim sabır versin . Benim ilkinin kalbi durduğu için 2.hamileliğimde doktor her ihtimale karşı coraspin vermişti kanı sulandırıyor.Bir zararı da yok.Testlerle de anlaşılıyor kan pıhtılaşması olup olmadığı.Ona göre önlem alınabiliyor.İnşallah canim
Bir şekilde zaman geciyor.
Yıprandım ama surekli bi hamilelik hastaneler testler sonra kayiplar.
Hormonlar zaten tavan.
Dün doktor bebekde sorun var kalbi atmıyor dediği an hep böyle yankılanıyor kulağımda ve gözünün önünde doktorun o surati.
Keşke keske boyle görüşmeseydik diyebildim doktora aglayarak.
Ya o düşükden sonra baktim inceledim ki ödlegimdir annem bakamadı o benim parçam dedim gözleri yarı acikti.
Ya öyle o aylarda gözleri ya da gercekden gözleri açık durmuş kalbi bilmiyorum.
Sanki hep yaşıyor gibiydi.
Ya da esimin dediği gibi ya kalbi atarsa yine.
Göğüs kafesimiz varya onlar bile perdeli cizgicizgi olusmus.
Rabbime isyan etmek değilde niye ben dedim.
Niye?
NeeeKizlar hastanedeyim bebegimi kaybettim
Canım çok sagolÇok geçmiş olsun canım .Benim de ilk bebeğimin kalbi 8 haftalıkken durmuştu .Seni çok iyi anlıyorum .Rabbim sabır versin . Benim ilkinin kalbi durduğu için 2.hamileliğimde doktor her ihtimale karşı coraspin vermişti kanı sulandırıyor.Bir zararı da yok.Testlerle de anlaşılıyor kan pıhtılaşması olup olmadığı.Ona göre önlem alınabiliyor.
Çok sağol cnm Allah razi olsun.NeeeCanımm basınız saolsunnn ((Şok oldum suan ((
Amin canim insallah.tr_lelli canım o kadar üzüldüm ki kalbimin derinliklerinde hissettim acını.başın sağolsun rabbim bir daha yaşatmasın sana böyle bir acı. evladına bağışlasın seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?