Küçük Düşün Büyük Olsun!

tr_lelli . Mesajini görünce Cok cok üuüldüm canim. Basin sagolsun, Allah sabir versin sana ve esine. Cok ama cok zor bir durum, Allah güc sabir versin.
Amin canim Allah razi olsun.

tr_lelli çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm.
Rabbimin hikmetinden sual olunmaz. Verende o, alanda o.
Rabbim sana, ailene; sabır ve dayanma kuvveti versin.
Çok sağol canim amin insallah.
Bende granit alicam.
Karacaydi galiba(tekrar bakınca net yazarim) 1 pilav 1 çorba 1 karnıyarık tenceresi vardi +tava 350tl.
Granitdi.
Koyu gri bende ona bakicam.
Taksit yapıyorlar elden.
Ayrıca 3lu omlet tavası bakmıştım yine granit o nehirdi o da 110tl idi.

Çelikleri seviyorum ama ben yinede
Toparlandiginiz zaman genel kontroldan gecin.genetik ve pihtilasma testleri yaptirin
Bebek patolojiye gitti.
Bendende kan aldılar genetik test icin dendi.
Ama pıhtılaşma vs nasil bakılır bi arastirim acaba pıhtılaşma mi vardı.

Haftaya pazartesi kontrolum var doktora sorucam ne testler yaptırmak gerek diye.

tr_lelli ben de bugün tencereler için bir dolaştım da dediğin gibi set yapmışlar hep. Fiyatları da 300-400 arası değişiyor mağazalarda. Bir de diyorlar ki granitin kendisi koyu gri ve kahverengi renklerindeymiş doğada. Bu yüzden başka renk granit almayın başka renklerin içine başka metaller falan katmışlardır diyorlar.

Banada granit icin bi satici şunu soyledi.
Kenari hani metal olan ici granit olan tencereler kaplamadir dedi.
Kenarı metal olmayacakmis.
Aklımda kaldi bu da.
Nekadar doğru bilmem ama hep gozum oraya takılıyor bakarken.

Aklımda kaldi bu da.
Bende granit için ne kadar agirsa o kadar kaliteli diye duymuştum.Ağır olan granitte ham madde daha çok kullaniliyormus.Hafif olanlarda içine başka malzemeler katiliyormuş.

Aklımda kaldi bu da.
yılbaşında karacadan almıştım canım 300 tl idi çok memnunum açık kahve rengi kenarları dediğin gibi

Şuan anneler günü indirimi var her yerde alınabilir aslinda uyguna.
Lelli merhaba sonunda bende bir adres aldım. Uzun zamandır sizi adresim olmadan takip ediyordum. Büyük bir hayranınızım . çok şey öğrendim. Çalışıyorum buradaki tarifler, tasarruf yöntemleri çok şey kattı. Artık tanımak için adres aldım. Bebeğin hayırlı uğurlu olsun. Çok iyi bir annesin ve eşsin.

A 101 e has cevher granit gelmisti almadim ama pisman oldum benim de en kullandigim tencerem bozulmaya basladi ilk geldiginde alicam cok hosuma gitmisti agir ve koyu renkli fiyati da uygundu. Set halinde ihtiyacim yok yada eminonunde bir yer var oradan alirim nehir granit tavalarini kullaniyorum cok memnunum

Arkadaşlar seramik yada granit özelliklerde granit çok sert bir maddedir dolayısı ile granit diye satılan tencereler granit tozu ve farklı maddeler eklenerek yapılıyor

Bu granit tencere sağlıklı mı
Ben hiç birşeye güvenemiyorum da artık.
İyi iyi diyorlar sonra başkası çıkıo çok kötü diyor. En güveniliri yine çelik gibi geliyor.

Kalbim çok ağrıyor bugün.
Sol tarafım tüm ağrıyor ayağımın üstünefe basamıyorum
Eşim de işte mesaj attı ağrım var yazdım unuttum tele bakmayı oğlumda kucağımda uyuyor baktım telefonum çalıyor annem aramış 15 kex panik baban yola çıktı kötüymüşsün.
Durun ya bir ne oldu eşim komşuları bile aramışş. Ahh kızsam mı kızmasam mı bilemedim.herkes kapıda

Çok geçmiş olsun canım .Benim de ilk bebeğimin kalbi 8 haftalıkken durmuştu .Seni çok iyi anlıyorum .Rabbim sabır versin . Benim ilkinin kalbi durduğu için 2.hamileliğimde doktor her ihtimale karşı coraspin vermişti kanı sulandırıyor.Bir zararı da yok.Testlerle de anlaşılıyor kan pıhtılaşması olup olmadığı.Ona göre önlem alınabiliyor.

tr_lelli canım o kadar üzüldüm ki kalbimin derinliklerinde hissettim acını.başın sağolsun rabbim bir daha yaşatmasın sana böyle bir acı. evladına bağışlasın seni

Canım çok sagol
Peki araştırma yapildimi.
Ben en çok nedenini merak ediyorum.
Int. Araştırdığımda gore boyle 2-3 düşük olunca devamında düşük olma riski yuksekmis
Ben tekrar denemeye korkarim.
Çünkü kürtaj cok ama cok kotu bisi..

Yani kürtaja bisi yok ama öncesi cok kotu
Bebeğimi kaybetmişim onamı canim yansın + cok canimi yaktılar bebek büyük ve kanamam yok diye müdahale edemedi doktor
2 serum (suni sanci)6 igne , alttan 4 ustten(agizdan) 4 hapla zorla dusugu gerceklestirdiler.
Surekli hem doktor hem hemşire elleriyle vajinal muayine yaptılar defalarca.
ben o bebegi doğurur gibi dusurdum.
Hatta ikindirarak kordununu falan aldilar normal dogum gibi.
Kalan parcalar icin kürtaja alindim.

Ben bunları tekrar yasayamam.
Bu araştırmalarda herşey çıkıyormu?
Sebep falan.

Neee Canımm basınız saolsunnn((Şok oldum suan((
Çok sağol cnm Allah razi olsun.
tr_lelli canım o kadar üzüldüm ki kalbimin derinliklerinde hissettim acını.başın sağolsun rabbim bir daha yaşatmasın sana böyle bir acı. evladına bağışlasın seni
Amin canim insallah.
Çok yiprandim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…