Küçük Düşün Büyük Olsun!

Karaca’nın setini hediye olarak görümceme aldım çok sevdi, mor olandan. sitesinden inceleyebilirsin canım

çok üzüldüm canım, derdi veren Rabbim, sabrını da verecektir....
evet çok zor bir durum, ama mutlaka vardır bunda da bir hayır, biz bilemeyiz, Rabbim bilir...
Öyle canim Allah razi olsun.

tr_lelli cok zor bir surec. Allahim sabir versin. Yazdiklarini okuyunca cok uzuldum. Benimde 1 dusugum var. Acisini cok iyi bilirim. Biz esimle sarilip butun gece aglamistik. Allahim kimseye yasatmasin. Sanada sabir diliyorum.
Gercekden cok acı bisiymis.
Ne desek boş kalıyor.
Tarifi yok.
Sagolasin
tr_lelli canım geçmiş olsun, Allah sabır versin. Şu anda göremediğimiz mutlaka bi hayır vardır
Mutlaka canim rabbimden gelene sual olmaz.
Nasibimizde yokmus.

tr_lelli, geçmiş olsun. İnan seni internet ortamında tanıyorum buraya yazdıklarınla biliyorum. Üzülme diyemem ben üzüldüm. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Annem hep söyler sınavı büyük olanın mükafatı da büyük olur diye. İnşallah hakkında hayırlısı olsun. Anlattığına göre normal olarak düşürmüşsün ben ilk kızımı normal doğum ile dünyaya getirdim çocuk çok yardımcı oluyor anneye kendini doğuma hazırlıyor. Sen çok zorlanmışsın ama çok şükür iyisin evindesin, çocuğunun başındasın ve sağlığına kavuşucaksın. Çok yazdım ama inan yazmasam benim içim rahat etmezdi. Kadınlar Kulübünün tüm güzel kadınlarının kandilleri mübarek olsun, Rabbim hepimize öncelikle sağlık versin çocuklarımıza eşimize sevdiklerimize ve bizler de hep ayakta kalma gücü versin.Gerisi zaten olur.

Kizlar hastanedeyim bebegimi kaybettim

ahhh lellimmm şimdi okudum topiği.. içim cız etti, gözlerim doldu.. canım benimm yaaa..Allah seni korumuş evladına eşine bağışlamış.. şükürler olsun ki iyisin.. rabbim sabır versin kuzum yaaa..

Canım burdan da yazmak istedim..Tekrar çok çok geçmiş olsun..
Rabbim sana sabırlar ve acil şifalar versin..Çok acı üzücü birşey yaşadın. Rabbim büyük..
İnşaallabu günlerde geçecek canım..
Rabbim bu imtihanı hayırlısıyla geçirmeni nasip etsin..
Bu mübarek kandil de senin için dua edeceğim canım..

Bu arada herkesin kandilini mübarek olsun...Hayırlı Kandiller..

Saol ekurim aradın sordun Allah razi olsun.
Dualar yeter sagolasin iyiki varsin.
Iyiki varsiniz.

Kizlar en önemlisi de doktor seçimiymiş bunu daha iyi anladim.
Doktorum hastanenin en iyi doktoru.
Daha öncede başka hastanede cok bilinmiş bir doktordu.
Bol hastalı yoğun.

O gün 4 de isi bitti aslında hastaneyle

Benim icin yine 8 e kadar bekledi.
Sonra baktı ne kanama var ne ağrı evi yakınmış surekli seni takip edicem dedi.
Esimlede disarida ayrica konusmus hic merak etmeyin evim yakin 5dk burdayim bisi olunca demis.
Hemşireyle konuşup mesajlasarak yonlendirdi.

Hemşire her saat gelip kontrolümü yapti.
Ben artık lütfen canim cok yanıyor dedim.
Ama doktor hanım surekli haber istiyor takip ediyor yapmam lazim dedi.

Gece 2.5 gibi düşüğüm olunca doktor 10dk aldi beni.
Ameliyathane hazırdı zaten
Ve hep başımdayken kontroldeykende hastanede aşkım, canim , korkma, sen cok guclusun dedi.
Sarildi.
Elimi tuttu.
Saçımı oksadi.

Gece geldi kürtajı gerçekleştirdi.
Anneme açıklama yapmış dusunu alsin yemeğini yesin dinlensin kanaması olur ilaçlarını alsin vs vs.

Bu sabah yine yardımcısı aradi durumumu sordu.

Allah razi olsun.

Çok ilgilendi bu onun isi tabiki ama ilgisizde nicesi var.

Gece kalkıp gelmeyen doktor duydum para istiyormuş gelmek icin.
O an orada bulunan gece nöbetçi olan doktorlar bakitiriyorlarmis kalkıp gelmiyorlarmis.

Neler var.

tr_lelli Çok çok geçmiş olsun dün 7 de uyanmıştım mesajını ilk ben görmüş bile olabilirim ancak cevap yazmaya hazır hissettim kendimi allah sana,oğluna can sağlığı versin inşallah.
1 sene içerisinde 2 tane 20 haftalık kaybim var; çok uzulduk çok yıprandık. 2. Kaybimdan sonra 1 sene ara vermeye karar verdim kendimi toparladim genetik araştırmalarımı yaptırdım.
Çok şükür şimdi 2.5 yaşında yavrum çok şükür. Söyleceğim suki kendine zaman ver bütün tahlillerini yaptır perinatolog bul ve tahlillerini araştırmanı öyle hallet.

Allah razı olsun o doktordan.Neler neler duyuyoruz.Ne kadar iyi bir insanmış.

Cok tesekkur ederim. Amin Allah razi olsun.

Kesinlikle iyice tahlil , Kontrol, araştırma yaptırmadan tekrar bebek dusunmem.
Yeterince yıprandım.
Hayırlısı olsun nasip de varsa artik.

Allah razı olsun o doktordan.Neler neler duyuyoruz.Ne kadar iyi bir insanmış.
Kesinlikle.
Hani bende gergindim canim yandikca ama hep sabırlı davrandi.
Hemşire bile kontrollerde sen hazır olunca ve durarak yapicam dedi.
O da korkma hic bisi olmicak sen hasta değilsin ki kalk dolaş int. Gir.
Tv izle dedi.
Başka hastalardan bahsetti.
Surekli rahatlatmaya çalıştı.

Kanki geçmiş olsun yeni okudum burayı

Allah razı olsun o doktordan lelli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…