Oyaliyorum iste kendimi.Kendini yavaş yavaş topladığını görmek mutlu etti canım. Mutluluklar gibi üzüntüler de bizim için. Hepsi geliyor geçiyor izler bırakıyor elbette ama hayat devam ediyor...Hayattan kopmamak sımsıkı sarılmak lazım hayata her zaman...ne yaşanırsa yaşansın güçlü olup önümüze bakacağız... seni tebrik ediyorum o yüzden...iyi gördüm seni...masallah daha da iyi olacaksin her geçen gün...
Kendini yavaş yavaş topladığını görmek mutlu etti canım. Mutluluklar gibi üzüntüler de bizim için. Hepsi geliyor geçiyor izler bırakıyor elbette ama hayat devam ediyor...Hayattan kopmamak sımsıkı sarılmak lazım hayata her zaman...ne yaşanırsa yaşansın güçlü olup önümüze bakacağız... seni tebrik ediyorum o yüzden...iyi gördüm seni...masallah daha da iyi olacaksin her geçen gün...
Biraz tevekkul, biraz iyimserlik, biraz tebessüm canım... Hepsi bu...Ahhh canım, sendeki şu hayat enerjisinden ben de istiyorum birazcık...
Biraz tevekkul, biraz iyimserlik, biraz tebessüm canım... Hepsi bu...
Yaşadıklarımdan öğrendiğim en onemli şey:
"Hayat devam ediyor..."
Bazen nefesim yetmiyor yoruluyorum biraz soluklanıp yine devam...
beren_naz bu arada, bence de kırmızı :)
Hayırlı olsun, Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin canım....
Çok teşekkür ederimtr_lelli cok gecmis olsun. uzunca bir zaman bakamadim buraya. gecmisi soyle bir okurken gordum.
kendine iyi bak.
Bimde sırma 4 lt yağ 22.95 ama 1 mayıstan itibaren gecerliymiş.Günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Stok için sıvı yağ, salça ve sivi çamaşır deterjani almak istiyorum. Ama hic indimde bulamadim. Bulduğum en uygun yağ 26.90 TL sizin bildiginiz indirimler varmi
Adese burda yok ama bime bakayım cnm teşekkürler :)Bimde sırma 4 lt yağ 22.95 ama 1 mayıstan itibaren gecerliymiş.
Tercih edermisiniz bilmem ama birde adesede 7 mayısa kadar zevk 4.5 lt ayçiçek yağı 22.95
Yaa cok teşekkür ederim.
Nasil moral oldunuz.
Hoşgeldiniz ne iyi geldiniz.
Keske birbirimize yakın olabilseydim...
Finanscimizda geldiğine gore kizlar yaz sonu hizaya giriyoruz.
hoşbuldum :):)Hoş geldiniz...
Ne içten, ne güzel şeyler yazmışsınız. Sohbetinizden, tarzınızdan ayrı bir keyif alıyor insan...Hep yazın lütfen..
Hoşgeldin dimplehoşbulduk..
ben size anında kredi, altın,usd bilgilerini geçerim :)
kesinlikle hizaya girmemiz gerekiyor :):)
sen bizim prensesimzisin :)
bu zor günleride hızla atlatacaksın ....
Yaaa enerjin cok guzelhoşbulduk..
ben size anında kredi, altın,usd bilgilerini geçerim :)
kesinlikle hizaya girmemiz gerekiyor :):)
sen bizim prensesimzisin :)
bu zor günleride hızla atlatacaksın ....
tşk ederim :):)Hoşgeldin dimplenickin ne güzelmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?