Küçük Düşün Büyük Olsun!

Oyaliyorum iste kendimi.
Allah'a şükür sabrinida veriyor Rabbim.
Sınaniyoruz Rabbim yardimcimiz olsun.

Ahhh canım, sendeki şu hayat enerjisinden ben de istiyorum birazcık...

Ahhh canım, sendeki şu hayat enerjisinden ben de istiyorum birazcık...
Biraz tevekkul, biraz iyimserlik, biraz tebessüm canım... Hepsi bu...
Yaşadıklarımdan öğrendiğim en onemli şey:
"Hayat devam ediyor..."
Bazen nefesim yetmiyor yoruluyorum biraz soluklanıp yine devam...

Biraz tevekkul, biraz iyimserlik, biraz tebessüm canım... Hepsi bu...
Yaşadıklarımdan öğrendiğim en onemli şey:
"Hayat devam ediyor..."
Bazen nefesim yetmiyor yoruluyorum biraz soluklanıp yine devam...

O nefes yetmeme durumu bende çok oluyor bu aralar...
Elhamdülillah, elle tutulur hiç bir derdim yok... maddi/manevi güzellikleri fazlasıyla verdi Rabbim çok şükür... her şeyin de bilincindeyim... ama arada o tuhaf haleti ruhiyeye bürünüyorum...

Var bir yerlerde bir eksiklik ama çözemedim henüz... :)

Daha dün cami yanında olmaktan, ezan ve sela sesinden rahatsız olmaktan bahseden birine " her birimizin, er yada geç bir camiye gidip o ezan ve sela sesini duyacağımız için, şimdiden alışsak hiç fena olmaz " yorumunu yapıp, bugün ofis komşumun eşinin ani vefatıyla, cami bahçesinde sela dinledim...

Yine herşey sustu....

Şu an bir baş ağrısı ve tuhaf bir psikolojiyle burdayım işte....

Bi taraftan da bu akşam açıklanan fed in faiz kararının, altın ve dövize etkisini takip ediyorum... :)

İnsanoğlu ne garip, dünya ne garip......

Günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar

Stok için sıvı yağ, salça ve sivi çamaşır deterjani almak istiyorum. Ama hic indimde bulamadim. Bulduğum en uygun yağ 26.90 TL sizin bildiginiz indirimler varmi

Günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar

Stok için sıvı yağ, salça ve sivi çamaşır deterjani almak istiyorum. Ama hic indimde bulamadim. Bulduğum en uygun yağ 26.90 TL sizin bildiginiz indirimler varmi
Bimde sırma 4 lt yağ 22.95 ama 1 mayıstan itibaren gecerliymiş.
Tercih edermisiniz bilmem ama birde adesede 7 mayısa kadar zevk 4.5 lt ayçiçek yağı 22.95

Yaa cok teşekkür ederim.
Nasil moral oldunuz.
Hoşgeldiniz ne iyi geldiniz.

Keske birbirimize yakın olabilseydim...

Finanscimizda geldiğine gore kizlar yaz sonu hizaya giriyoruz.

hoşbulduk..
ben size anında kredi, altın,usd bilgilerini geçerim :)
kesinlikle hizaya girmemiz gerekiyor :):)
sen bizim prensesimzisin :)
bu zor günleride hızla atlatacaksın ....

kızlar merhaba.. nasılsınız bakim.. bu akşam kız kardeşim ve arkadaşı eğitim için yaşadığım yere geliyor, akşam geç geleceklermiş bana yatıya.. dışarda yeriz dediler.. bi de liseye giden görümcem bende olacak.. biz yemek işini yine evden hallederiz.. geçen gün gelen misafirlerim için dışardan lahmacun yaptrmıştım bir de buraya özgü börek, kapalı lahmacun gibi düşünün. fırında yaptırdığım için fazla fazla yaptırdık.. dondurucuya da attım bol bol.. ondan çıkarır yanına yeşillik veya salata, ayran turşu koyar yeriz üçümüz.. bu akşam da yemek konusunda kafam rahat..

kızlar bu aralar tek maaşla geçinme konusuna takmış bulunmaktayım.. önümde doğum izni olacak ve ben maaş alamayacağım için eşimin maaşıyla geçinmek nasıl olacak onu en azından denemek istiyorum.. şöyle düşündüm:
mayıs 1 de eşimin maaşı yatınca ve benim de önceki maaştan kalanları bir araya getirip ödemelerimizi yaptık. haziran 1 e kadar elimizde kalan harçlıklarımızla idare ederiz.. idare edilebileceğiz gibi.. 1 haziranda eşimin maaşı (mesailerle beraber ) 2800 tl civarı yatar.. 1000 tl ev kredisi, 500 tl kk, 250 tl kv, 100 elektrk toplam 1850 tl sabit ödeme var.. 1000 tl ile bir ay geçiniriz inşallah.. bu durumda benim maaşı hesaba katmamış olduk.. inşallah hesaplarım tutar.

Hoş geldiniz...
Ne içten, ne güzel şeyler yazmışsınız. Sohbetinizden, tarzınızdan ayrı bir keyif alıyor insan...Hep yazın lütfen..
hoşbuldum :):)
her fırsatta yazacağım ...
sizin iki oğlunuz var.. çok takdir ediyorum tek başınıza ne güzel evlatlar yetiştirmişsiniz.
çok iyi bir annesiniz.

lelicimin oğluşun derslerine destek olması bende bir yıldız çaktı. dedim bende yardım etmeliyimm.
çok konuda bu sayfa benim gözümü açtı ...
keşke diyorum ilk evlendiğim yıllarda bu bilgilere sahip olsaydım.
herşey çok farklı olurdu...

Şuan oğluş 4,5 yaşında kreşe gidiyor.
ama 2 yıl sonra bizde okullu olacağız. dersler ödevler başlayınca bizde birlikte çalışacağız...

bugün hasta olduğu için babaannemize bıraktım..

akşam babamların bahçeden gelen ıspanağı kavurup yanına bir salata planım var.
eşim eskiden çok yemek seçerdi. onuda alıştırdım
artık ne pişerse o yeniyor.

ramazan ayında kayınvaldem de iftar yapıyoruz. sağ olsun iyi niyetli bir insan. biz gittiğimizde herşey hazır oluyor..
zaman zaman anlaşmazlıklarımız oldu. özellikle benim yeni doğum yaptığım günlerde. ben çok gergindim ... ilk dogum da insan ne ile karşılaşacağını bilmiyor. sıkıntılar çok oluyor. sinir sistemim çökmüştü...
ama yine de hep idare eden taraf oldu. 40 gün bana baktı. evimi temizledi, yemeklerimi yaptı, misafirimi ağırladı. en ufak ses çıkarmadı. 36 ay olana kadar da baktı. 36 aydan sonra kreşe gitmeye başladı saat 4 den sonra kayınpederim alıyor. ben işten gelene kadar babaannesi yemeğini yediriyor. kayınvalde ve ve kayınpederin hep eli üstümüzde. allah eksiklerini göstermesin.
bende onları kırmamaya anlaşmaya özen gösteriyorum. tek gelini onunda mürveti nihayetinde..

tek hayali çocukları mutlu olsun . ben çok çektim onlar çekmesin der. hiç bir işimize karışmaz.
üzerine düşen bir görev var ise yapar fikir bile yürütmez ki sizin istediğiniz olsun der.

çok kendimden bahsettim sıkmayım :):)
zaman ile daha çok anlatırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…