Küçük Düşün Büyük Olsun!

kızlar merhaba,

şifrem olmadan takip ediyordum bazen sorularınıza cevap vermek istiyordum, ama yazamadığım için okumak 2 yılın sonunda sıktı.
lelli başta olmak üzere sempatik kız,papatya,zelalke ,bir yudum mutluluk hepinizi buradan tanıyorum.
lellicim belki inanmayacaksın ama tüm samimiyetim ile söylüyorum seni tanımak benim için çok büyük bir mutluluk oldu.
bitmeyen enerjin , evde pratik oluşun ,detaycılığın kendime çok yakın hissettim. bana çok şey ögrettin
şuan yaşağıdığın sıkıntıyı derinden hissediyorum
seninde yazdığın gibi biraz gezmek hava değişimi iyi gelecek inşallah.

kendimden kısca bahsediyim, Finans sektöründe çalışıyorum. 4 yaşında bir oğlum var.
ama birikimi ben burada senden ve arkadaşlardan ögrendim.
özellikle evde neler yapabileceğimi , çözüm yollarını...

keşke aynı şehirde olsak diyorum...
bende işyerinden giriyorum.

hoşgeldin canım.. sık sık yaz bundan sonra.. biraz kendinden bahseder misin.. geliriniz, krediniz normal giderleriniz.. bol bereketli birikimler şimdiden..

Aramıza hoşgeldin cnm

hoşgeldin canım.. sık sık yaz bundan sonra.. biraz kendinden bahseder misin.. geliriniz, krediniz normal giderleriniz.. bol bereketli birikimler şimdiden..

hoşbuldum :)

eşim maaşını bana veriyor.
konut kredimiz , bireysel kredilerimizi ben takip ediyorum.
amacım ocak ayına kadar kredi kartımı toparlamak...
şuan kk ve kmh toplam 6.000-TL borcum var.
düzenli ödüyorum tabi harcıyorumda. gelirimiz güzel ama giderimiz hiç bitmiyor.
ufak ufak dolar alıyorum, gram alıyorum ve kumbaram var.
biraz yavaş gidiyorum ama ocak ayında 1,500-tl lik geri ödemesi olan bir kredim bitti.
şimdi anca toparlıyorum.
konut kredim 25 ay taksiti kaldı.
bireysel kredilerim yeni çektiğim için daha devam edecek.
amacım borçları toparlamak ve oğlumun okul zamanı yanında olmak.
eşimin ve benim araçlarımız ayrı olduğu için masrfamız biraz çok oluyor.
benim temmuz itibari ile kk daki taksitlerim bitecek o zaman biraz daha birikime döner diye umut ediyorum
herşeyin başı sağlık tabi .
ama insan burayı takip ettikçe farkındalığı artıyor.
eskiden alış veriş yapar ne yaapcagımı düşünür dururdum
şimdi evde ne varsa ona göre planlıyorum.
eşimide alıştırdım:)
hafta da 2 kez dışarda yiyoruz.
bizede değişiklik oluyor.
1 gün kayınvadeli mutlaka yemeğe davet ediyor veya yaptığı yemeklerden hazırlayıp veriyor.
pazar günü 2 çeşit yemek yapıyorum bunu pazartesi ve salı yiyoruz. bir gün kahvaltı derken hafta bitiryor zaten.

bereketli olsun maaşlarınız.. yemek olayını evdeki malzemelerle yapmak ne büyük mutluluk:)

bereketli olsun maaşlarınız.. yemek olayını evdeki malzemelerle yapmak ne büyük mutluluk:)
kesinlikle :)

salatalık varsa cacık
domates ,biber varsa salata :)
makarna çevir erişte olamdı domates biberli bulgur , üzümlü fsıtlıklı iç pilav :):)

akşam kabak ve erişte var:) dün yaptım
yanına salata yaparım bahçenini yeillikleri ile :)
babamların köyde bahçesi var yeşillik ve taze süt geldi
hemen yogurt yaptım.

Yaa cok teşekkür ederim.
Nasil moral oldunuz.
Hoşgeldiniz ne iyi geldiniz.

Keske birbirimize yakın olabilseydim...

Finanscimizda geldiğine gore kizlar yaz sonu hizaya giriyoruz.

kızlar eşim mesaj attı. bir tam altın bir de yarım altın almış. tam 1140 tl yarım 570 tl.
Bereketli olsun cnm
kızlar bu akşam buzdolabında kalan yemekleri tüketmeyi planlıyorum. .. içli köftem var ısıtacağım, cacık var, biraz etsiz çiğköfte var.. çok az spagetti de yaparım.
Afiyet olsun

Kalk lelli kalk dedim bende.

Agrım yok şükür sadece kanamam var.
Ve halsizlik.
Ama kendimi yorgun hissediyorum.

Evi supurdum.
3 mak. Camasir astim.
Dünden pilav vardi yanina firinda güveç orman kebabı yaptim(patates, Patlıcan, et, biber , domates falan koydum)

Montlari kisliklari yıkayıp bazanin altina yerlestiriyorum.
Battaniyeler yikandi

Pazara çıkamadım meyve ve pisirilcek sebze bitti gibi bisi.
Kahvaltilikda azaldı.

Ramazan girmeden alışveriş yaparim.
Ramazanda evdeyiz zaten 2gunluk yine azar azar menüler olusturcam.

Merhaba

Sabah markete gittim, patlıcan, çilek, bir iki pasta malzemesi, süt yumurta aldım. Eve geldim pasta yaptım söylemesi ayıp. Pasta için çileklerin yumuşak nispeten daha kötü olanları koydum. Dedim sonra kendi kendime ben evde kendi yaptığım pastaya bile çileğin kötüsünü koyuyorsam hazır pastalara kimbilir neler koyuyorlardır.

Bir de evi derleyip topladım. Haftasonu misafirlerimden kalan yatak yorganları kaldırdım, çarşaflarını attım makineye. Bazanın altını yerleştirdim. Kitaplığımı, kızımın çekmecesini yerleştirdim

Merhabalar geçen pazar Ankara'da 2 türbe ziyaret ettik nişanlımı götürdüm.Müdürlük mülakatına girdi biraz dua edelim dedim bana hep iyi gelmiştir ziyaretler.Dün sabah da 5:30 da nişanlım ailesi eltim kızı ve benim ailem Nevşehir'e Hacı Bektaş-ı Veli'ye kurban götürdük nişanlım araba aldı kan akıtmamış.Kan akıtalım istedi.İnşallah kazasız belasız sürer.En son ziyaretimden sonra uzun yıllardır hakkım olup da yapılmayan terfim yapıldı.Ben de gene ziyaret etmek istedim.

Ordan da Ürgüp'e gittik Avanos'a gittik.Sallanan köprü varmış.Ondan geçtik ama nasıl bir sallanıyor köprü nişanlım dedi bu normal bir sallantı değil.Neyse zar zor geçtik köprüden aşağıda foto çekiliyorduk.Bir baktım köprüyü kapattılar halatlardan birinde sıkıntı varmış.Görevliler yapmaya çalışıyordu 1 saat sürer dediler.Büyük tehlike atlattık ya kopsaydı o kadar kişi 100 kişiden fazla kişi vardı sanırım belki daha fazla göle düşerdik.Göl de derinmiş. Allah korudu.Yolu uzattık köprünün diğer tarafına geçtik.Sonra Ürgüp'e gidip ordan da Ankara'ya geldik çok şükür.

Öğleden önce de izin almıştım.İyi ki almışım o yorgunlukla iş çok zor gelirdi.12 ye kadar uyudum sonra kalkıp kahvaltı yapıp işe gittim.

8000 kk borcum var çoğu arabanın masrafları benzin,kasko,lastik, bakım parası vs.Bikaç aya inşallah sıfırlayabilirim.150 tl gün parası verdim.Gün bitti.Daha girmeyeceğim.Bizim şirket personeli abla Maraş'tan biber getirip satıyor 50 tl ye biber aldım ama çok güzel.

970 kredimin birini ödedim.1870 de yarın diğer kredim için eft yapacağım.3 ay kalacak sonra 1870 den kurtulmuş olacağım inş.

Kendini yavaş yavaş topladığını görmek mutlu etti canım. Mutluluklar gibi üzüntüler de bizim için. Hepsi geliyor geçiyor izler bırakıyor elbette ama hayat devam ediyor...Hayattan kopmamak sımsıkı sarılmak lazım hayata her zaman...ne yaşanırsa yaşansın güçlü olup önümüze bakacağız... seni tebrik ediyorum o yüzden...iyi gördüm seni...masallah daha da iyi olacaksin her geçen gün...

Hoş geldiniz...
Ne içten, ne güzel şeyler yazmışsınız. Sohbetinizden, tarzınızdan ayrı bir keyif alıyor insan...Hep yazın lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…