Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hosgeldinnnn
Haftada 2 cok değil mi dısarda :)Ben ayda 1-2 yapıyorm.Tabi herkesin gelir gideri farklı.Ama bana cok gereksiz geliyor artık.2 kişi gitsen 100 tl kaçıyor Aparatif bile olsa en az 50 gidiyor..Gecenbiyere gittik,menude cola 21 tl yazıyo.Kutu cola.Dedim kalk gidioruz.Oturmadım valla,sehir kulubu diye kendimi yolduramıcam dedim:)

Slm kızlarr
Dün 175 tl gram aldım attım zulaya,bu hafta evden getiriyorm ögle yemeğimi,sabah annem aradı babama nakit lazımmış 1000 tl bugun için.Dedim dur bende var,eft yaptım.Ay kıyamam aradı kızım haftaya veririm dedi.Dedim saçmalama senin isin görülsün önemli olan o.Bi içim rahatladı ama ,ise yarar hissettim kendimi:)
Dogum günü hediyeleri var buay,arabanın bakımı var.agır bakım,masraflı geccek.Ramazan bereketiyle gelir neyseki:)
Öpüyıorm sizi kızlar,görüsmek üzere...

Eşim bu aksam izmire gidecek.
Aksama dünden kalan yemekler yenir.

Yarın ve cumartesi günü yemek yapmam.
Annemden yeriz oglumla.

Evi süpürüp mutfağı toparlasam yeter bugünlük bana
Hâlâ uzanma tv modundayim.

Kizlar gratis anneler günü indirimi başladımı?
Haberi olan var mi?
Vücut spreyi, şampuan ve rimele ihtiyacım var.
Indirim bekliyorum.
Yazarmisiniz indirim baslayinca

Haberi olan var mi?
Indirim bekliyorum.

ben de öğrenmek isterim indirim başladı mı acaba.. benimde alacaklarım var gratis ve watsondan.
Bana mesaj olarak geliyor gratisin indirimleri.İnşAllah unutmazsam haber veririm.

Haberi olan var mi?
Indirim bekliyorum.

ben de öğrenmek isterim indirim başladı mı acaba.. benimde alacaklarım var gratis ve watsondan.

Ben dün migrostan 4 adet roll on, acı badem sütü ve makyaj temizleme mendili aldım
Birde annemin klasik arkolarından 6 tane kaptım
Yüzüm çok kötü oldu, biraz kese ağzını açtım eş bank desteği ile dermatolojik ürün aldım, çok çabuk yağlanıyor ve pütür pütürdü
Migros indirimi dün başlamış, el yüz kremleri temizleyicileri indirimde.
Gratis kuyrugundansa bu işime geldi

Kızlar size birşey danışıcam.

Sizce biriktirdiğim çeyrek altınları kuyumcuya verip 15 gramlık bilezik almak mantıklı mı?

Dün kardeşim kendi maaşını bitirmiş ve benden kız arkadaşıyla buluşmak için altın aldı.Maaşını 15 günde bitirip benden kıyafet için gezmek için altın alır.5 6 yıldır böyle bu durum.

Benim de aklıma bilezik almak geldi.Belki bileziği isteyemez bende vermem .Ama annem de ben önceden bilezik aldım zarar ettim dedi.Sizce bilezik alıyim mı ve alacaksam hangi modellerden alıyim?

eve yakın bol mezeli bir tantunici var. 2 kişi 30 tl veriyoruz.
birde ekmek arası çok lezzetli köfte yapan bir amca var. çok temiz 25 yıllık bir köfteci.
bazı akşamlarda orada yiyoruz . onlarada 30 tl gibi bir şey veriyoruz
bazen pidecimiz var orada yiyoruz orası da temzi ve uygun.
ben yemek yemeyi çok severim.
tatillerde lezzet duraklarını önceden ayarlarım :):) hem lezzetli hem temzi hem uygun yerleri özenle seçerim :):)

dediğiniz gibi 100-tl olursa çok pahalı..

Bende sırf bu yüzden 22 ayar gr alıp bileziğe çeviriyorum.
Çeyrekleri alış değil de kendi sattıkları fiyattan alacak kuyumcu bulursanız olabilir.
Bende amaan ev hediyesi düğün derken geçen yıl 15 gr a yakın altınım yok oldu, bari mecbur olduklarımı alırım.

Haklısınız çeyrek yarım olarak biriktirdim bayağı da vardı.Ama bir şekilde kayboldu gitti.
Yorumunuz için teşekkürler.

Selamlar,

Bugün ve yarın izinliyim. Yarın kızıma okulda doğumgünü yapacağız:)) Bugünü hazırlıklara ayırdım. Sabah parti malzemeleri satan eve yakın bir dükkana gittim. Kızlar için Elsa'lı, erkekler için örümcek adam'lı tabak, bardak, peçete ve çatal aldım. Bir duvara asma süsü, birkaç tane de balon aldım. Çocuklar için 15 tane küçük atlı karınca figürü siparişi verdim.

Yüz boyama için biri gelecek, onu ayarladım. Pasta siparişini verdim. Küçük hanımın talebi çilekli ve çikolatalı olduğu için onun istediği şekilde istedim.

Kızım aslında Ağustos doğumlu. Geçen yıl kreşte bütün arkadaşlarının doğumgünü oldu. Kızıma yapmamıştık. Bu sene isyan etti:) Temmuz'dan sonra bu kreşten ayrılıp başka bir okula başlayacak. Ağırlaşmadan ve ramazan gelmeden halledeyim, bu kreşteki arkadaşları ile bir doğumgünü anısı olsun istedim. Paraları eşyalar için değil de biraz da anılar için harcayalım:)

Bu arada bugün kasa kiraladım. Eve temizliğe yeni kadın başladığı ve haftada bir geleceği için evdeki takı ve altınları alıp koyarım diye düşündüm. Eve yakın Akbank'tan orta boy kasa kiraladım. Küçük kasa niyetiyle gitmiştim ancak ellerinde yokmuş. 297 lira ödedim.

Uzun vadede zarar etmezsin
Isciligi az olan lazer kesim ya da burma gibi model al
Hatta yatırımlık aliyorum de onlar sana verir

Esimlerin servislerini aldıkları bi firma var.
Ucanyaglar.
Kozmetik üzerine bir fabrika.
Dün esim 15 paket islak mendil getirdi.
Makyaj temizleme mendili falanda var icinde.

Büyük boylar geneli.

5paket anneme verdim gerisi zula.
Biz el falan silmek içinden ziyade ayakkabı siliyoruz.
Uzun yolda lazim oluyor tatillerde vs.
Toz alıyorum bazen.

Bu sene yine karadeniz turu olursa gidicez..
Ben karadeniz asigiyim her sene olsa giderim.

Didim kuşadası taraflarında otel bakiyorum ayrıca..
Genelde 4gece5 gündüz 2000tl+.
Çok lux aramiyoruz.
Yemek ve hijyen yorumları onemli benim icin.
Yorum bakiyorum.
Hem de zaman geciyor.

Haftaya biraz alışveriş yapicam.
Başka semtlere bakicam.

Benden bu yaz birikim cikmaz.
Ama olanada dokunmam.
Kartla alicam.
Otelide karta taksit yaptiricaz.

ben de biraz altın alınca birikim hevesi başladı.. burada da altın birikim muhabbetleri arttı gibi, ya da algıda seçicilik :) bol bol tasarruf yapalım veya birikim kızlar.. benim de şuanda toplam 1 tam altınım, 2 yarım ve 3 çeyreğim oldu:) devamı gelecek inşallah.. kumbaram duruyor ondan ve bendeki 50 doları da bütünleyip altın alırım ama şuan değil.. biraz daha zaman geçsin bakimm

İyi eğlenceler bol fotoğraflar  çok eğlenceli oluyor minişlerin doğumgünleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…