- 21 Ağustos 2015
- 32.137
- 97.533
- 798
- 38
Hosgeldinnnnhoşbuldum :)
eşim maaşını bana veriyor.
konut kredimiz , bireysel kredilerimizi ben takip ediyorum.
amacım ocak ayına kadar kredi kartımı toparlamak...
şuan kk ve kmh toplam 6.000-TL borcum var.
düzenli ödüyorum tabi harcıyorumda. gelirimiz güzel ama giderimiz hiç bitmiyor.
ufak ufak dolar alıyorum, gram alıyorum ve kumbaram var.
biraz yavaş gidiyorum ama ocak ayında 1,500-tl lik geri ödemesi olan bir kredim bitti.
şimdi anca toparlıyorum.
konut kredim 25 ay taksiti kaldı.
bireysel kredilerim yeni çektiğim için daha devam edecek.
amacım borçları toparlamak ve oğlumun okul zamanı yanında olmak.
eşimin ve benim araçlarımız ayrı olduğu için masrfamız biraz çok oluyor.
benim temmuz itibari ile kk daki taksitlerim bitecek o zaman biraz daha birikime döner diye umut ediyorum
herşeyin başı sağlık tabi .
ama insan burayı takip ettikçe farkındalığı artıyor.
eskiden alış veriş yapar ne yaapcagımı düşünür dururdum
şimdi evde ne varsa ona göre planlıyorum.
eşimide alıştırdım:)
hafta da 2 kez dışarda yiyoruz.
bizede değişiklik oluyor.
1 gün kayınvadeli mutlaka yemeğe davet ediyor veya yaptığı yemeklerden hazırlayıp veriyor.
pazar günü 2 çeşit yemek yapıyorum bunu pazartesi ve salı yiyoruz. bir gün kahvaltı derken hafta bitiryor zaten.
Saol canim iyiyim.tr_lelli nasılsın canım?
ben de öğrenmek isterim indirim başladı mı acaba.. benimde alacaklarım var gratis ve watsondan.Kizlar gratis anneler günü indirimi başladımı?
Haberi olan var mi?
Vücut spreyi, şampuan ve rimele ihtiyacım var.
Indirim bekliyorum.
Yazarmisiniz indirim baslayinca
İyi yapıyorsun gez toz kuzum iyi gelir.Saol canim iyiyim.
Biraz uzanıyorum biraz evimi topluyorum
Öyle anneme çıkıyorum gunduz
Kizlar gratis anneler günü indirimi başladımı?
Haberi olan var mi?
Indirim bekliyorum.
Bana mesaj olarak geliyor gratisin indirimleri.İnşAllah unutmazsam haber veririm.ben de öğrenmek isterim indirim başladı mı acaba.. benimde alacaklarım var gratis ve watsondan.
Kizlar gratis anneler günü indirimi başladımı?
Haberi olan var mi?
Indirim bekliyorum.
ben de öğrenmek isterim indirim başladı mı acaba.. benimde alacaklarım var gratis ve watsondan.
Hosgeldinnnn
Haftada 2 cok değil mi dısarda :)Ben ayda 1-2 yapıyorm.Tabi herkesin gelir gideri farklı.Ama bana cok gereksiz geliyor artık.2 kişi gitsen 100 tl kaçıyorAparatif bile olsa en az 50 gidiyor..Gecenbiyere gittik,menude cola 21 tl yazıyo.Kutu cola.Dedim kalk gidioruz.Oturmadım valla,sehir kulubu diye kendimi yolduramıcam dedim:)
Kızlar size birşey danışıcam.
Sizce biriktirdiğim çeyrek altınları kuyumcuya verip 15 gramlık bilezik almak mantıklı mı?
Dün kardeşim kendi maaşını bitirmiş ve benden kız arkadaşıyla buluşmak için altın aldı.Maaşını 15 günde bitirip benden kıyafet için gezmek için altın alır.5 6 yıldır böyle bu durum.
Benim de aklıma bilezik almak geldi.Belki bileziği isteyemez bende vermem .Ama annem de ben önceden bilezik aldım zarar etmiştim dedi.Sizce bilezik alıyim mı ve alacaksam hangi modellerden alıyim?
Haklısınız çeyrek yarım olarak biriktirdim bayağı da vardı.Ama bir şekilde kayboldu gitti.Bende sırf bu yüzden 22 ayar gr alıp bileziğe çeviriyorum.
Çeyrekleri alış değil de kendi sattıkları fiyattan alacak kuyumcu bulursanız olabilir.
Bende amaan ev hediyesi düğün derken geçen yıl 15 gr a yakın altınım yok oldu, bari mecbur olduklarımı alırım.
Uzun vadede zarar etmezsinKızlar size birşey danışıcam.
Sizce biriktirdiğim çeyrek altınları kuyumcuya verip 15 gramlık bilezik almak mantıklı mı?
Dün kardeşim kendi maaşını bitirmiş ve benden kız arkadaşıyla buluşmak için altın aldı.Maaşını 15 günde bitirip benden kıyafet için gezmek için altın alır.5 6 yıldır böyle bu durum.
Benim de aklıma bilezik almak geldi.Belki bileziği isteyemez bende vermem .Ama annem de ben önceden bilezik aldım zarar ettim dedi.Sizce bilezik alıyim mı ve alacaksam hangi modellerden alıyim?
Teşekkür ederim.O zaman ben haziranda lazer kesim olanlardan aliyim.Uzun vadede zarar etmezsin
Isciligi az olan lazer kesim ya da burma gibi model al
Hatta yatırımlık aliyorum de onlar sana verir
İyi eğlenceler bol fotoğraflar Selamlar,
Bugün ve yarın izinliyim. Yarın kızıma okulda doğumgünü yapacağız:)) Bugünü hazırlıklara ayırdım. Sabah parti malzemeleri satan eve yakın bir dükkana gittim. Kızlar için Elsa'lı, erkekler için örümcek adam'lı tabak, bardak, peçete ve çatal aldım. Bir duvara asma süsü, birkaç tane de balon aldım. Çocuklar için 15 tane küçük atlı karınca figürü siparişi verdim.
Yüz boyama için biri gelecek, onu ayarladım. Pasta siparişini verdim. Küçük hanımın talebi çilekli ve çikolatalı olduğu için onun istediği şekilde istedim.
Kızım aslında Ağustos doğumlu. Geçen yıl kreşte bütün arkadaşlarının doğumgünü oldu. Kızıma yapmamıştık. Bu sene isyan etti:) Temmuz'dan sonra bu kreşten ayrılıp başka bir okula başlayacak. Ağırlaşmadan ve ramazan gelmeden halledeyim, bu kreşteki arkadaşları ile bir doğumgünü anısı olsun istedim. Paraları eşyalar için değil de biraz da anılar için harcayalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?