Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar ben Ramazan a kadar dikkatli gitmeyelim. Sonrası daha kolay kayınvalide de yeme içme olacağı için bir ay rahat ederim. Snr da kk taksitler biter. Bakalım hayırlısı olsun. Birikime anca eylül de döner . 7. Ayda arabaların vergisi var.maaştan kalanı ayırıp 8. Ayda elime kalan para ile birlikte eylül de tatil planım var. Karadeniz tatilini de bayram da eşime gelen prim ile gidersek. Borçlar toplanmış olur. Elimde şuan 1.000 tl var. Dikkatli gidersem sorun olmaz sanırım

selam kızlar.. dün planlarım tamamen değişti.. güya eve gidip yemeğimi hazırlayıp evde kızkardeşim ve arkadaşını beklicektim:). kızkardeşim işten çıkmaya yakın aradı ve ısrarla avm ye geçtik sen de gel dedi. onlara takıldım yemek yedik. watson a gittim bir ürün alana 2.ürün 1 tl kampanyası vardı.. hindistan cevizi yağı aldım karnım için ikincisini de kardeşimin arkadaşı aldı saçı için. 52 tlye bi şişe ikitanesini 53 e aldık.. benim payımı bile kızkardeşim ödedi..
bari yemek ısmarlim dedim kızkardeşim başka yerden yaptırdı ( körili tavuk falan), biz hamburger yedik.. arkadaşına ben ısmarladım, onlar biraz alışveriş yaptı, ilerleyen saatlerde eşim bizi almaya geldi:)
toplam harcamam 35 tl harcadım o da yemeğe.. halbuki fazlasını kızkardeşim bana harcadı..
ailem bana birşey harcatmıyor yaa, borçlarınız var ne lazımsa biz destek verelim diye düşünüyorlar..

Yazlık varsa bencede yazlik daha iyi.
Yani ahh alabilsem yazlik , otele falan gitmem daha.
Turlarla gezerim merak ettiğim yerleri.
Yazlık yeter bana.
Yazlıkta neyin ne olduğunu biliyorsun o güzel. Kendi evin isrediğini yapıyorsun. Ama hep aynı yerlere gidiyorsun. Küçük çocukla turlarda olmuyor yolda perişan oluyor diye uzak yerlere gidemiyoruz 2 3 sene daha böyle takılıcaz ama en güzeli yaz kış farketmez kafa dinlemeye yer var.
Para var yok her daim tatil hizmeti sunuyor

Merhaba Arkadaşlar..Ben de üye olduğumdan beri ilk defa yazıyorum. Anlayacağınız gizli takipcinizim :)
34 yaşındayım.9 aylık evliyim. Çalışıyorum.Evlenmeden önce başladım burayı okumaya.Bu sayede hem daha ekonomik bir evliliğe hazırlık süreci geçirdim, hem de şu anda daha kısa sürede evlilik borçlarımızdan kurtulduk. Bu süreçte bana habersiz de olsa çok destek oldunuz :)
Evlendiğimizden beri toplam gelirimizin yaklaşık 1/3 ünü birikime ayırıyoruz. Ayrıca kumbara yöntemiyle ek birikim yapıp aramıza katılacak bebeğimiz için euro alıyorum.
Hamilelik ve doğum sonrası dönemde haklarımı kullandıktan sonra ücretsiz izin almayı, sonrasında da bakıcı masrafları ile birlikte birikim yapmayı düşlüyorum :) Şimdilik hesabı denkleştiremedim ama sizi okudukça olabileceğine inancım artıyor :) Hedefim herkes gibi bir ev ve araba sahibi olabilmek.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Aranızda olduğumu bilmek güzel :)

Bugün ablamı dışarıya yemeğe davet ettik.kızı ile gelecek. Biraz harcamam olur. Yarın da kuaför işlerim var. Pazar belki arkadaşlar ile bir Abant planımız var. Hafta sonu jet hızıyla geçiyor

Bende bekliyorum bir iş değişikliği. Umarım hayırlı olur. 2 yıl daha çalışmaya direniyorum. Snr sı için evde dinlenmek istiyorum çok yoruldum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…