Küçük Düşün Büyük Olsun!

Esimde yok
Oğlumda pc de.
Kaldım bir basima.
Yalnizlikda zor valla
Alışığız o ordan msj atıyor ben burda sıkılıyorum diyorum.
Ben annemle memlekete gidiyorum her yıl bi ozaman 10-15gun ayri kaliyoruz.
O da bizimle kaliyor ya da almaya geliyor ozaman kaliyor uzun sure kalmadığından mecbur yani.
Onun harici yalnız bir yerde kalmıyoruz hastalık onemli bisi olmazsa

Insan alışıyor ya da bilemedim.
Ev boş geliyor.

Dizide yok bu akşam aksi gibi

Uykumda yok.
Bisiler yemek de istemiyorum kabakla iyi gecistirdim bugun.
Guzel oldu

Oyalancak bisiler bulim ben.

Ben her yıl aliyorum.
Ama bitiyor bizde..
Ben normalde de kullaniyorum.
O sebepden yazında onu kullanıyoruz tatilde bitiyor
Her yıl alıyoruz aynisindan.
Bizim bitmese de azalıyor ama oğlumun yarıya inmiyor. Belli saatlerde çıkarıyorum dr u da sürekli sürme bir kere sür kısa dur demişti öyle yapıyoruz. Sabahtan da hiç sürmeden çıkarıyorum d vitamini güzel alsın diye.bu yıl yeni bakayım

Senin kuzu kucuk yani ona ayri kullanıyorsun tabi.

Biz hepimiz aynısını suruyoruz.
Yani ben ne kullanırsam onlarda onu kullanmak zorunda kaliyor aslinda
Bende 50+ kullaniyorum.
Hiç yanmadan geliyoruz.
Eşim bazen sürdürmez o esmerlesir.

Bu yıl temmuz gibi yenilerim ben.
Şuan biraz daha var normalde de kullandığından biter.

Ben de geçen yıl aldım bu senede kullanırım sanırım bitmiyor ki hemen birde pahalı ufacık şey

Allah daim etsin canım.aileyi sevmek çok önemli. Ne kadar uzak olsan da sevemedin mi huzurun kaçıyor

Amin canım sağol.Ben çok seviyorum onun anne babasını kardeşini ve eltiyi kızını.O da benim ailemi sevdiğini söylüyor.Özellikle erkek kardeşime bayılıyor :) İnşallah hep böyle güzel gider değişmez hiçbirşey.

Didimde önerebileceğim otel var mi?
2 tane buldum biri denize biraz uzak ama yorumların hepsi cok guzel
Eşim denize yakın olsun dedi.
Diğerine bakiyorum ama onda da bir kac tane olumsuz yorum okudum.

selam...
Didim'e gidecekseniz ;
oranın bir yokuşu var...sahile plaja inerken....o yokuş yüzünden gittiğinize pişman olabilirisiniz...naçizane tavsiyem plaja yakın otobüs yazıhanelerine yakın yerlerden bakının otel,motel, pansiyon....biz gezinirken öğrendik...bizim için iş işten geçmişti..

geceleri süper ama...o türkü barlardan sizi aşk hasret biraz da siyaset fısıldayan azıcık ta şahlandıran türküler...denizi temiz,insanları görgülü,ilgili,esnaf centilmen...tekrar gidilir..

günaydın bu arada........

Son düzenleme:

selam.... Nivea 50 +rengi yeşil olan. bitene kadar kullandım..birkaç yıl sürdü...çok ta güzel korudu kızımı ve beni....hiç sorun yaşamadık...

Günaydın cok tesekkurler.
Gidip görenlerin yorumları önemli.
Biz ilk defa gidicez hic bilmiyoruz.
Dikkate alicam cok teşekkür ederim.

Günaydın.
Gün başladı bakalim.
Oğlumla sessiz sedasız takılıp uyumusuz.
Ev nasil sessizdi.
Evin tüm sesi esimden çıkıyormuş :)
O gelip bize sariyordu gidikliyordu sakalasiyordu.
Kalkıp oynuyordu.

Bugün yemek yapim ben aksam üzeri gelir esim.
Mutfağa giresim yok :/
Oglum dun diyorki anne mutfakdaki beton duvarda cok guzel olmus diye dalga geciyor.

Yatak odasına yere kovalarla leğenlerle yığdım kalanları kilerde doldu yerler falan.

Karnıyarık ve pilav yapicam.
Karpuzda var yeter.

Aa bu arada ikeamız açıldı sonunda.
Umarım alışkanlık yapmaz bende.
Amin.

Aynn bende otel tatiline de gitsm,illa bi gezerim.1 günü ona ayırırım.Kalesini,dağını tepesini gezerim:)Biz Bursada bile her pazar dag tepe ,köy köy geziyoruz:)Köy mahsullerine bayılıyorz..:)

Aynn bende otel tatiline de gitsm,illa bi gezerim.1 günü ona ayırırım.Kalesini,dağını tepesini gezerim:)Biz Bursada bile her pazar dag tepe ,köy köy geziyoruz:)Köy mahsullerine bayılıyorz..:)
Bursada cok guzel ama
Biraz gezdik.
Hele o cumalikizikdaki kahvaltilar on numara.

Bursada cok guzel ama
Biraz gezdik.
Kahvaltısı güzel ama cumalıkızıgı sevmiyorm ben,hep kalabalık,hem pahalı,hem de köylüsü isi ticarete dökmüş..Yollarda saldırıyorlar bisyler satmak için resmen.Bi bardak su istesen parayla vercek.Misal diğer köylerde öyle değil,Karacabey köyleri var insanları sıcak kanlı,Tirilyenin içi cok güzeldir.Yabancı sokmuyorlar pek,Bursa sanayi sehri olduğundan Suriyeli cokTirilye tarafına kacıyorz bizde daralınca:)

Kızlar günaydın
Dünküleri okudum,iş değişikliği isteyen bi ben değilmişim.3.senem burda,ama dün alıp çantayı çıkasım geldi.Ivır zıvır seylere bi ton laf yiyoruz.Eleman fazlalığı var ofiste,istiyorlarki biri sinirlensin alsın basını gitsin.3.senelik tazminatımı+issizlik maaşımı yakamayacağım.Bütün hesaplar kayar,cok istiyorlarsa kendileri çıkarırlar..Ameliyatım var bayram dönüsü,o geçsin yaza yeni bi is bakcam bu gidişle..
Dün aksm arkadaşımla yemek yedik.Tavuk dünyasında.Avm içindeydik,haftasonu yogunlugumudur nedir,hep yanık geldi yemekler.Etrafta herkes geri gönderdi tabaklarını.Benimde tavuklar yanıktı yenilebilinir olanları yedim.Ama kasa da söyledim.Geri yollasaydınız keşke dediler.İyi güzelde 2 yine beklicem sipariş dedim.21 tl yemek+14 tl kahveyle günü kapadım..

Bursada cok guzel ama
Biraz gezdik.
Bursa cumalıkızık dersen akan sular durulur
Yeğenim orada yaşıyor ondanmıdır , gezilecek yeri çok ondan mı. Çok seviyorum . Kapalı çarşı, Koza han, metiş,Uludağ, çarşılar, köyler:)

Bu arada günaydın :)
Oğluş ile sessiz sessiz uyumuşuz, şimdi yeni uyandım. Eşim işe gitti.
Dün biraz yorucu oldu. Akşam dışarda yemek , sohbet derken 12 oldu. Eve gelirken oğlumun öksürük azdı. Gece doktora götürdük. İçimiz rahat etti. Uyumak iyi geldi.

Üşenmezsem kuaför işimi halledeceğim. Dün 70 tl gaz aldım
4 kişi için 95 tl yemek
70 tl doktora harcadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…