Bizim bitmese de azalıyor ama oğlumun yarıya inmiyor. Belli saatlerde çıkarıyorum dr u da sürekli sürme bir kere sür kısa dur demişti öyle yapıyoruz. Sabahtan da hiç sürmeden çıkarıyorum d vitamini güzel alsın diye.bu yıl yeni bakayımBen her yıl aliyorum.
Ama bitiyor bizde..
Ben normalde de kullaniyorum.
O sebepden yazında onu kullanıyoruz tatilde bitiyor
Her yıl alıyoruz aynisindan.
Senin kuzu kucuk yani ona ayri kullanıyorsun tabi.Bizim bitmese de azalıyor ama oğlumun yarıya inmiyor. Belli saatlerde çıkarıyorum dr u da sürekli sürme bir kere sür kısa dur demişti öyle yapıyoruz. Sabahtan da hiç sürmeden çıkarıyorum d vitamini güzel alsın diye.bu yıl yeni bakayım
Ben şok markette görmüştüm ama geçti mi süresi ondan haberm yok canımKızlar fair bulaşık deterjanı indirimi gören var mı? Evde eksiklerden acil olan o sadece
Ben de geçen yıl aldım bu senede kullanırım sanırım bitmiyor ki hemen birde pahalı ufacık şeyLelli gönlünüze göre versin Rabbim.
Viking yumuşatıcı kullanfım kokuları güzel ama diğer yumuşatıcılara göre uzun süre kalıcımı dersen pek kullanmadığıma bilmiyorum. Birkaç defa almıştım artık hiç yumuşatıcı kullanmıyorum 2 yıl oldu almadığım.
Ben ayrı ayrı ürünler kullanmıyorum..
Çiçeğim bulaşık detsrjanı ve sıvı el sabunu ile toz alıyorum yer siliyorum cam siliyorum çiçeğim yağ çöz bimin kendi markası krem deterjan cif gibi olan harici çeşitli ürün almıyorum. Eşim çok hassas o evdeyken çamaşır suyu bile dökmem.
Bazen duyuyorum arkadaşlardan200 tl 300 tl deterjan aldım diyorlar ben mi çok pisim diyorum bakıyorum heryerim de temiz kuşku düşüyor ama içime.
Kızlar güneş kremini her yıl değiştiriyormusunuz.
Oğluma saba med almıştım 2 yıl üst üste yarıya bile inmiyor ki. Yine alsam ziyanlık değiştireyim mi yine.
Allah daim etsin canım.aileyi sevmek çok önemli. Ne kadar uzak olsan da sevemedin mi huzurun kaçıyor
Aile desteği çok önemli gerçekten. Hele çocuktan sonra.Hoşgeldiniz :) maşallah ben de nişanlıyım kayınvalide ve kayınbabam iyi insanlar inş biz de hep iyi oluruz.Aile desteği çok önemli ne güzel yardımcı olmuşlar
Didimde önerebileceğim otel var mi?
2 tane buldum biri denize biraz uzak ama yorumların hepsi cok guzel
Eşim denize yakın olsun dedi.
Diğerine bakiyorum ama onda da bir kac tane olumsuz yorum okudum.
Lelli gönlünüze göre versin Rabbim.
Viking yumuşatıcı kullanfım kokuları güzel ama diğer yumuşatıcılara göre uzun süre kalıcımı dersen pek kullanmadığıma bilmiyorum. Birkaç defa almıştım artık hiç yumuşatıcı kullanmıyorum 2 yıl oldu almadığım.
Ben ayrı ayrı ürünler kullanmıyorum..
Çiçeğim bulaşık detsrjanı ve sıvı el sabunu ile toz alıyorum yer siliyorum cam siliyorum çiçeğim yağ çöz bimin kendi markası krem deterjan cif gibi olan harici çeşitli ürün almıyorum. Eşim çok hassas o evdeyken çamaşır suyu bile dökmem.
Bazen duyuyorum arkadaşlardan200 tl 300 tl deterjan aldım diyorlar ben mi çok pisim diyorum bakıyorum heryerim de temiz kuşku düşüyor ama içime.
Kızlar güneş kremini her yıl değiştiriyormusunuz.
Oğluma saba med almıştım 2 yıl üst üste yarıya bile inmiyor ki. Yine alsam ziyanlık değiştireyim mi yine.
Günaydın aynı biz gözüm ağrıyor uykusuzluktanGünaydın gençler
Oğlum sağolsun mesai gittikçe daha erken başlıyor :)
Günaydın cok tesekkurler.selam...
Didim'e gidecekseniz ;
oranın bir yokuşu var...sahile plaja inerken....o yokuş yüzünden gittiğinize pişman olabilirisiniz...naçizane tavsiyem plaja yakın otobüs yazıhanelerine yakın yerlerden bakının otel,motel, pansiyon....biz gezinirken öğrendik...bizim için iş işten geçmişti..
geceleri süper ama...o türkü barlardan sizi aşk hasret biraz da siyaset fısıldayan azıcık ta şahlandıran türküler...denizi temiz,insanları görgülü,ilgili,esnaf centilmen...tekrar gidilir..
günaydın bu arada........
Aynn bende otel tatiline de gitsm,illa bi gezerim.1 günü ona ayırırım.Kalesini,dağını tepesini gezerim:)Biz Bursada bile her pazar dag tepe ,köy köy geziyoruz:)Köy mahsullerine bayılıyorz..:)Canım ben turlarla gezmeyi seviyorum oyle detaylı gezeceksek.
Boyle rehbersiz bir yer bilmeden bir oraya bir buraya esim tek şoför yoruluyor istemiyorum.
Zevk alamıyoruz yol bilmiyoruz esim sıkılıyor sür sür.
Ama mesela köydeyken sinop u inceledik yakın diye gidip şelaleleri , sinop ince burunu, sarıkum u, sinop eski cezaevini, eski yikik kaleleri gezmistik.
Öyle günü birlik yakın yerleri gezeriz.
Biz hazirciyiz.
Aksam yemekden sonra arabamızla çıkıp merkezi ya da onemli yerleri geziyoruz.
Mesela bodrumda barlar sokağını gezmistik.
Bodrum kalesini.
Çeşmede çeşme kalesi kordon boyu
alacatiyi gezdik
Bana kâfi okadari.
Insan yoruluyor zaten..
Ben kalkicam hazır yemek havuz deniz aksam müzik animasyon.
Esimde tatildeysek bisey yapmamı istemiyorm
Köyde bile hep disarda yiyoruz yatmaya geliyoruz eve.
Bursada cok guzel amaAynn bende otel tatiline de gitsm,illa bi gezerim.1 günü ona ayırırım.Kalesini,dağını tepesini gezerim:)Biz Bursada bile her pazar dag tepe ,köy köy geziyoruz:)Köy mahsullerine bayılıyorz..:)
Kahvaltısı güzel ama cumalıkızıgı sevmiyorm ben,hep kalabalık,hem pahalı,hem de köylüsü isi ticarete dökmüş..Yollarda saldırıyorlar bisyler satmak için resmen.Bi bardak su istesen parayla vercek.Misal diğer köylerde öyle değil,Karacabey köyleri var insanları sıcak kanlı,Tirilyenin içi cok güzeldir.Yabancı sokmuyorlar pek,Bursa sanayi sehri olduğundan Suriyeli cokBursada cok guzel ama
Biraz gezdik.
Hele o cumalikizikdaki kahvaltilar on numara.
Bursa cumalıkızık dersen akan sular durulurBursada cok guzel ama
Biraz gezdik.
Hele o cumalikizikdaki kahvaltilar on numara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?