Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yarın tüm gün süren bir eğitimimiz var. Sonrasında çalışarak bazı sınavlara girmemiz gerekecek. Eğer sınavları geçebilirsem ilerisi için kariyerimde güzel bir sıçrama yapabilir. Şimdilik eğitim parasını şirketin karşılaması benim için günün karı :) Sonrasında sınav ücretini de (kendisi dolar kuru üzerinden belirleniyor) şirket aracılığı ile ödemek benim için güzel olacak :)
Yarın hıdırellez :) herkesin duaları, dilekleri kabul olsun.

Amin İnşAllah

Kızlar Makromarkette 4 - 10 mayıs tarihleri arasında Solo 32li tuvalet kağıdı 23.90
Omo matik 6 kg 27.45 miş

kampanya falan yapsalar da pro olsak :)
2010 yilindan beri uyeyim 2 sene sonra 10.yil şerefine falan bekliyorum.

Canım kendi yazlığın / evim olsa misal memleketde ben hic sıkılmam.
Arada turlara kacarim.
Civar yerleri keşfederim.
Nerelerde ne var yakın yerleri gezerim.
Mesela 15 tatilde de giderim.
Ist yakın olursa hafta sonuda gideriz diyoruz.
Bakalim hayirlisi.

Hoşgeldiniz nasil guzelsiniz ya boyle cikip cikip gelin.
Senin gönlün zengin , beceriklisin, azimlisin hepimizi hizaya sokarsın
Oyhss.
Ahh bi durulsak toparlanabilsek.
Arabanın kredisi bitse diye bekliyorum.

bende ne zaman kk ne girsem,burayı okumadan geçemiyorum..gizli takipçinizim
Yaa hoşgeldin ama
bugün eşimin katılığı bi mülakatın sonuçları açıklanacak diye bekliyorum ama bu saat oldu hala açıklamadılar... inşallah bebişimizin kısmetine olumlu olur:)
Canim hakkınızda hayırlısı olur insallah.
Bende bekliyorum bir iş değişikliği. Umarım hayırlı olur. 2 yıl daha çalışmaya direniyorum. Snr sı için evde dinlenmek istiyorum çok yoruldum .
Fazlasiyla hak etmissin bile bence yillarin yorgunlugu.
Ne guzel kafa dinlenir gezilir ama tatlı olur sonrası
Aminnn kocaman aminn.

Marketde 100tl harcadim.

Peynir, tel Peynir, karpuz, Patlıcan, kabak, soda, patates, soğan, erik, pişirme kağıdı, süt, el sabunu falan aldim.
Kirtasiyeden cıktı aldim 10tl de çıktılara gitti.

Oğlumla dergi tasarliyoruz yıl sonu ödevi haftaya teslim edilecek.

Eşim 5 saatde gitmiş.

Bergamadaymis düğün evi burası cok sıcak sıkıcı köy yeri kimsede yok kalabalık falan yok düğün evi gibi degil sıkıldım dedi.

Esimlerin kimsesi yok.

Yani küsler olanlarda birbiriyle.

Burdan sadece esim gitti kizin akrabası olarak.
Sanırım çocuğunda kimsesi yok.

Öğretmen evinde yer ayırmış erkek tarafı esim abimi kandirirsam Biz döneriz ben kalmam diyordu.
Kal dedim gitmişken okadar yol gittin dinlenmeden geri gelinmez.

Sonra dolapçılar geldi üst modülü ve alt kapakları sokturler
Mutfak kaldi oyle.
Dökülenleri temizledim supurdum sildim.

Aksamda esim yokken alt modülün içini boşaltıp temizlicem.
Karman çorman her yer her yerde
Yarın takacaklar sanirim.

Hoşgeldiniz :) maşallah ben de nişanlıyım kayınvalide ve kayınbabam iyi insanlar inş biz de hep iyi oluruz.Aile desteği çok önemli ne güzel yardımcı olmuşlar

Lelli gönlünüze göre versin Rabbim.
Viking yumuşatıcı kullanfım kokuları güzel ama diğer yumuşatıcılara göre uzun süre kalıcımı dersen pek kullanmadığıma bilmiyorum. Birkaç defa almıştım artık hiç yumuşatıcı kullanmıyorum 2 yıl oldu almadığım.
Ben ayrı ayrı ürünler kullanmıyorum..
Çiçeğim bulaşık detsrjanı ve sıvı el sabunu ile toz alıyorum yer siliyorum cam siliyorum çiçeğim yağ çöz bimin kendi markası krem deterjan cif gibi olan harici çeşitli ürün almıyorum. Eşim çok hassas o evdeyken çamaşır suyu bile dökmem.
Bazen duyuyorum arkadaşlardan200 tl 300 tl deterjan aldım diyorlar ben mi çok pisim diyorum bakıyorum heryerim de temiz kuşku düşüyor ama içime.

Kızlar güneş kremini her yıl değiştiriyormusunuz.
Oğluma saba med almıştım 2 yıl üst üste yarıya bile inmiyor ki. Yine alsam ziyanlık değiştireyim mi yine.

Hoşgeldiniz.

Ben her yıl aliyorum.
Ama bitiyor bizde..
Ben normalde de kullaniyorum.
O sebepden yazında onu kullanıyoruz tatilde bitiyor
Her yıl alıyoruz aynisindan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…