- 21 Mart 2018
- 1.881
- 6.747
- 158
inşallah yaaa.iş değişikliği bize çok iyi gelecek.. Allah hayırlısını nasip etsin ...
Hakkınızda hayırlısı olsun İnşAllah.Bende bekliyorum bir iş değişikliği. Umarım hayırlı olur. 2 yıl daha çalışmaya direniyorum. Snr sı için evde dinlenmek istiyorum çok yoruldum .
Amin İnşAllahYarın tüm gün süren bir eğitimimiz var. Sonrasında çalışarak bazı sınavlara girmemiz gerekecek. Eğer sınavları geçebilirsem ilerisi için kariyerimde güzel bir sıçrama yapabilir. Şimdilik eğitim parasını şirketin karşılaması benim için günün karı :) Sonrasında sınav ücretini de (kendisi dolar kuru üzerinden belirleniyor) şirket aracılığı ile ödemek benim için güzel olacak :)
Yarın hıdırellez :) herkesin duaları, dilekleri kabul olsun.
2010 yilindan beri uyeyim 2 sene sonra 10.yil şerefine falan bekliyorum.kampanya falan yapsalar da pro olsak :)
Canım kendi yazlığın / evim olsa misal memleketde ben hic sıkılmam.Yazlıkta neyin ne olduğunu biliyorsun o güzel. Kendi evin isrediğini yapıyorsun. Ama hep aynı yerlere gidiyorsun. Küçük çocukla turlarda olmuyor yolda perişan oluyor diye uzak yerlere gidemiyoruz 2 3 sene daha böyle takılıcaz ama en güzeli yaz kış farketmez kafa dinlemeye yer var.
Para var yok her daim tatil hizmeti sunuyor
Hoşgeldiniz nasil guzelsiniz ya boyle cikip cikip gelin.Merhaba Arkadaşlar..Ben de üye olduğumdan beri ilk defa yazıyorum. Anlayacağınız gizli takipcinizim :)
34 yaşındayım.9 aylık evliyim. Çalışıyorum.Evlenmeden önce başladım burayı okumaya.Bu sayede hem daha ekonomik bir evliliğe hazırlık süreci geçirdim, hem de şu anda daha kısa sürede evlilik borçlarımızdan kurtulduk. Bu süreçte bana habersiz de olsa çok destek oldunuz :)
Evlendiğimizden beri toplam gelirimizin yaklaşık 1/3 ünü birikime ayırıyoruz. Ayrıca kumbara yöntemiyle ek birikim yapıp aramıza katılacak bebeğimiz için euro alıyorum.
Hamilelik ve doğum sonrası dönemde haklarımı kullandıktan sonra ücretsiz izin almayı, sonrasında da bakıcı masrafları ile birlikte birikim yapmayı düşlüyorum :) Şimdilik hesabı denkleştiremedim ama sizi okudukça olabileceğine inancım artıyor :) Hedefim herkes gibi bir ev ve araba sahibi olabilmek.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Aranızda olduğumu bilmek güzel :)
Oyhss.Senin gönlün zengin , beceriklisin, azimlisin hepimizi hizaya sokarsın
Yaa hoşgeldin amabende ne zaman kk ne girsem,burayı okumadan geçemiyorum..gizli takipçinizim
Canim hakkınızda hayırlısı olur insallah.bugün eşimin katılığı bi mülakatın sonuçları açıklanacak diye bekliyorum ama bu saat oldu hala açıklamadılar... inşallah bebişimizin kısmetine olumlu olur:)
Fazlasiyla hak etmissin bile bence yillarin yorgunlugu.Bende bekliyorum bir iş değişikliği. Umarım hayırlı olur. 2 yıl daha çalışmaya direniyorum. Snr sı için evde dinlenmek istiyorum çok yoruldum .
Aminnn kocaman aminn.Yarın tüm gün süren bir eğitimimiz var. Sonrasında çalışarak bazı sınavlara girmemiz gerekecek. Eğer sınavları geçebilirsem ilerisi için kariyerimde güzel bir sıçrama yapabilir. Şimdilik eğitim parasını şirketin karşılaması benim için günün karı :) Sonrasında sınav ücretini de (kendisi dolar kuru üzerinden belirleniyor) şirket aracılığı ile ödemek benim için güzel olacak :)
Yarın hıdırellez :) herkesin duaları, dilekleri kabul olsun.
Hakmarda 33lü 18,95Kızlar fair bulaşık deterjanı indirimi gören var mı? Evde eksiklerden acil olan o sadece
Ankara’da YokHakmarda 33lü 18,95
5-6-7mayis yazıyordu katalogda.
Nette gormustum.
Aaa enteresan oysa o da cok satan market gözüme ilişirse yazarim yineAnkara’da Yok
1 mayıs tarihli 100lü 44.90 a bim koymuşAnkara’da Yok
Hemen bakıyım :)1 mayıs tarihli 100lü 44.90 a bim koymuş
Hâlâ var mi bilemedim
Şuan oğluş 4,5 yaşında kreşe gidiyor.
ama 2 yıl sonra bizde okullu olacağız. dersler ödevler başlayıncabizde birlikte çalışacağız...
bugün hasta olduğu için babaannemize bıraktım..
akşam babamların bahçeden gelen ıspanağı kavurup yanına bir salata planım var.
eşim eskiden çok yemek seçerdi. onuda alıştırdım
artık ne pişerse o yeniyor.
ramazan ayında kayınvaldem de iftar yapıyoruz. sağ olsun iyi niyetli bir insan. biz gittiğimizde herşey hazır oluyor..
zaman zaman anlaşmazlıklarımız oldu. özellikle benim yeni doğum yaptığım günlerde. ben çok gergindim ... ilk dogum da insan ne ile karşılaşacağını bilmiyor. sıkıntılar çok oluyor. sinir sistemim çökmüştü...
ama yine de hep idare eden taraf oldu. 40 gün bana baktı. evimi temizledi, yemeklerimi yaptı, misafirimi ağırladı. en ufak ses çıkarmadı. 36 ay olana kadar da baktı. 36 aydan sonra kreşe gitmeye başladı saat 4 den sonra kayınpederim alıyor. ben işten gelene kadar babaannesi yemeğini yediriyor. kayınvalde ve ve kayınpederin hep eli üstümüzde. allah eksiklerini göstermesin.
bende onları kırmamaya anlaşmaya özen gösteriyorum. tek gelini onunda mürveti nihayetinde..
tek hayali çocukları mutlu olsun . ben çok çektim onlar çekmesin der. hiç bir işimize karışmaz.
üzerine düşen bir görev var ise yapar fikir bile yürütmez ki sizin istediğiniz olsun der.
çok kendimden bahsettim sıkmayım :):)
zaman ile daha çok anlatırım.
Allah daim etsin canım.aileyi sevmek çok önemli. Ne kadar uzak olsan da sevemedin mi huzurun kaçıyorHoşgeldiniz :) maşallah ben de nişanlıyım kayınvalide ve kayınbabam iyi insanlar inş biz de hep iyi oluruz.Aile desteği çok önemli ne güzel yardımcı olmuşlar
Hoşgeldiniz.Merhaba Arkadaşlar..Ben de üye olduğumdan beri ilk defa yazıyorum. Anlayacağınız gizli takipcinizim :)
34 yaşındayım.9 aylık evliyim. Çalışıyorum.Evlenmeden önce başladım burayı okumaya.Bu sayede hem daha ekonomik bir evliliğe hazırlık süreci geçirdim, hem de şu anda daha kısa sürede evlilik borçlarımızdan kurtulduk. Bu süreçte bana habersiz de olsa çok destek oldunuz :)
Evlendiğimizden beri toplam gelirimizin yaklaşık 1/3 ünü birikime ayırıyoruz. Ayrıca kumbara yöntemiyle ek birikim yapıp aramıza katılacak bebeğimiz için euro alıyorum.
Hamilelik ve doğum sonrası dönemde haklarımı kullandıktan sonra ücretsiz izin almayı, sonrasında da bakıcı masrafları ile birlikte birikim yapmayı düşlüyorum :) Şimdilik hesabı denkleştiremedim ama sizi okudukça olabileceğine inancım artıyor :) Hedefim herkes gibi bir ev ve araba sahibi olabilmek.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Aranızda olduğumu bilmek güzel :)
Ben her yıl aliyorum.Lelli gönlünüze göre versin Rabbim.
Viking yumuşatıcı kullanfım kokuları güzel ama diğer yumuşatıcılara göre uzun süre kalıcımı dersen pek kullanmadığıma bilmiyorum. Birkaç defa almıştım artık hiç yumuşatıcı kullanmıyorum 2 yıl oldu almadığım.
Ben ayrı ayrı ürünler kullanmıyorum..
Çiçeğim bulaşık detsrjanı ve sıvı el sabunu ile toz alıyorum yer siliyorum cam siliyorum çiçeğim yağ çöz bimin kendi markası krem deterjan cif gibi olan harici çeşitli ürün almıyorum. Eşim çok hassas o evdeyken çamaşır suyu bile dökmem.
Bazen duyuyorum arkadaşlardan200 tl 300 tl deterjan aldım diyorlar ben mi çok pisim diyorum bakıyorum heryerim de temiz kuşku düşüyor ama içime.
Kızlar güneş kremini her yıl değiştiriyormusunuz.
Oğluma saba med almıştım 2 yıl üst üste yarıya bile inmiyor ki. Yine alsam ziyanlık değiştireyim mi yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?