Çamaşırın kökünü alamıyorum . Nasıl hızla birikiyor anlamıyorum.Pazara cikmadim bugun ancak eve gel ortalık topla
Giderken pastaneden bisiler aldik oradada bisiler atistirdik babam ödedi.
Halamlarda da sofra kuruldu.
Evi supurdum
Vileda yaptim.
Töz aldim.
Gerçi yarin boya yapılacak mutfak yine batacak ama napim.
Böyle gördükçe icime sinmiyor.
2 mak camasir astım sabah.
Şimdi 1 mak. Daha asicam.
Bitmiyorrr bitmiyorr
Günaydın hanımlarr
İyi haftalar olsun
Gratis indriimi için gittim ama ben bisey bulamadım.Halbuki evin yanında avm var,dün sabah gittim 10.30 da.
2 tane şampuan aldım organikmiş,5.90 tanesi. ufak boy
aseton 2 tane,1 el kremi,makyaj temizleme mendili ,bir de poşet maske 26 tl ödedim.
Ama bana biraz sisirme geldi indirim.Gecen seferki gerçekten cok iyidi,kuyruk olmuştu millet kapıda.Bu sanki etiketler yükseltilmiş,%50yle normal fiyata getiririlmis gibiydi.
Cmrts 180 tl pastaya verdim.
Dün 50 tl markete
Kumbaraya 70 tl attım.
Gram alcam bir de bugün.Vee anneler günüüü:)Arçelik telveci alalım ortak diyorz kardeşimle.Suyunu kendi alabilenler 550 falan olmuşBakalım napcaz:)
Öyle bi sıkıntı var evet,bende kullanıyorm esimle ikimize fincanlar büyükse 3 e basıyorm.Onun dışında memnunum.Karaca da 299 tl.Ondan alcaz galiba suyu kendi almıyomus ama olsn:)Ben geçen yıl suyu kendi alabilen modelden almıştım ama pişman olduk, çünkü kendi belirlediği su miktarı her fincana olmuyor az geliyor. Boşa para vermiş oldum, üstelik istediğim rengi yoktu
Öyle bi sıkıntı var evet,bende kullanıyorm esimle ikimize fincanlar büyükse 3 e basıyorm.Onun dışında memnunum.Karaca da 299 tl.Ondan alcaz galiba suyu kendi almıyomus ama olsn:)
2 gündür üzerimde halsizlik, yorgunluk var. Geçmiyor. Sürekli uyumak istiyorum.
Troit mi yapıyor, iş mi? Bilmiyorum .
Bıraksalar günlerce uyurum ...
İşe gitmek yoruyor, şımarıklık yapmak istemiyorum. Gittiği yere kadar çalışmak istemiyorum.
Belki bir dönemdir.
Toplu alışveriş yapmam gerekiyor. İndimlerden haberi olan arkadaşlar yazabilir mi?
Cuma günü seviyorum, pazar günü sıkıcı
Cnmm ins temiz çıkar sonuç,takdri ilahi derizz..Kizlar bebeğin patoloji sonucu henüz cikmamis.
Benden parca alınmış kürtaj esnasında
Haberim yoktu
Biyopsi yapilmis.
Bisi çıkmamış cok sukur.
Şuan neden oldu net bisi yok takdir ilahi.
4 ay sonra tekrar gebelik düşünebilirsin fakat öncesinde görüşürz sana kan sulandırıcı ilaçlar vs vericem gebelikten once dedi doktor.
Tekrar bebeğe karar verirse once mutlaka goruselim dedi.
Şuan hic ama hic düşünmüyorum cok korktum korkuyorumda dedim.
Haklisin yasadigin kolay bisi degil korun bir süre dedi.
Ben hap kullanamiyorum.
Adet düzensizliği yapiyor iğne kullansam dedim.
O da hapın iğne versiyonu hormon bozukluğu yapar ben önermiyorum spiral takarız dedi.
Bilmiyorum spiral taktirırsam eğer ben daha cocuk yapmam.
Onu taktir çıkart falan rahatıma gelir hic de cikarttirmam cocuk icin.
Şuan cocuk falan zaten hic aklımda yok henüz daha o yaşadığım aciyı gerginliği atamadim.
Ama korunma konusunda dusunuyorum.
Spiral taktirsammi die.
O korunuyordu hepCnmm ins temiz çıkar sonuç,takdri ilahi derizz..
Esin korunsa?O daha kolay oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?