Siz Bursa’damı yaşıyorsunuz?Kahvaltısı güzel ama cumalıkızıgı sevmiyorm ben,hep kalabalık,hem pahalı,hem de köylüsü isi ticarete dökmüş..Yollarda saldırıyorlar bisyler satmak için resmen.Bi bardak su istesen parayla vercek.Misal diğer köylerde öyle değil,Karacabey köyleri var insanları sıcak kanlı,Tirilyenin içi cok güzeldir.Yabancı sokmuyorlar pek,Bursa sanayi sehri olduğundan Suriyeli cokTirilye tarafına kacıyorz bizde daralınca:)
Ben de geçen yıl aldım bu senede kullanırım sanırım bitmiyor ki hemen birde pahalı ufacık şey
Benimde nivea ama oğluma seba med +50 almıştım. Hiç kullanılmadı gibi birşey.selam.... Nivea 50 +rengi yeşil olan. bitene kadar kullandım..birkaç yıl sürdü...çok ta güzel korudu kızımı ve beni....hiç sorun yaşamadık...
teşekkürler canım.. gerçi ben hindistan cevizi yağı aldım ama başka ihtiyaçlarım da var.. törpü alacam, bi kaç oje alırım oje sürmeyi çok özledim :) rimel alıcam bi de..
Gratisin mesajı şu şekilde
Aynen zaten 11 gibi uyuyor tam 7 kez kalktık geceGünaydın aynı biz gözüm ağrıyor uykusuzluktan
Benim oğluş hasta teyzesi astım teşhisi var öksürük başladı mı zor halimiz ateşi oluo birde benim çocuklar ağladı mı kusuyor bide onla uğraşıyorumAynen zaten 11 gibi uyuyor tam 7 kez kalktık gece
Ayakta uyuyacağım :)
Evet Bursadayım:)Siz Bursa’damı yaşıyorsunuz?
Genel olarak ticarete dökülmüş
Kalabalık
Ama yeğenim ve kuzenler olduğu için bana iyi geliyor. Ama çok kalabalık
Ayy kuzum kıyamamBenim oğluş hasta teyzesi astım teşhisi var öksürük başladı mı zor halimiz ateşi oluo birde benim çocuklar ağladı mı kusuyor bide onla uğraşıyorum
Teşekkür ederim kızım kolikti Allahım düşmanıma vermesin ne çığlık atardı akşam 5ten gece 1 e kadar tabi geçti şükür. Oğlumda inek sütü ve süt ürünleri alerjisi var alerjik bünye astıma yatkın olurmuş bir de o var. Allahım A çok şükür dermansız dert vermesin kurban olduğumAyy kuzum kıyamam
Allah yardımcın olsun canım
Benimkide kolik
Teşekkür ediyorum canım sana da lelliHasta kuxulara geçmiş olsun.
Annemin başka şehirden bir arkadaşı geldi bende gittim. Hediyeler getirmiş sağolsun.
Biraz oturfum geldim.eşim işte evde sıkıcı bir gün.
zeynep penye ipten sepet ören sendin değil miHasta kuxulara geçmiş olsun.
Annemin başka şehirden bir arkadaşı geldi bende gittim. Hediyeler getirmiş sağolsun.
Biraz oturfum geldim.eşim işte evde sıkıcı bir gün.
Evet canım örmüştüm kışınzeynep penye ipten sepet ören sendin değil mi
Sen keyfinden gitmemezlik yapmadin ya. Senin o zaman ne yaşadığını Allah biliyor.Kuzenin düşüncesizlik etmiş.Bisey dicem.
Bu anlayissiz insanlar niye var acaba.
Halamın torunu kolunu kirdi.
15 yaşlarında cocuk.
Konuştuk mesajlastik kuzenimle(baska semtteler)
Cocuk ameliyata alindi. Ben ertesi gun kurtaj oldum.
Biliyosunuz 1 gün içinde oldu ne olduysa
Sonrasında durumunu sormak icin msj attim kendi durumumdan bahsetmedim hic hani kendileri zaten hastanede iyi çıkıyoruz bu akşam yazdi sadece.
Ama tavirli.
Hani gitmedik ya hastaneye.
Ben toparlaninca telefon ettim telf. Acmadi.
Hayırda benden once senin dayin var (babam)
Babam bile gitmemis aramamis ben ki kac defa aradım ameliyata girmeden msj attim.
Kürtaj olmasaydım gidecektimde.
Telf açsaydı durumumdan bahsedecektim.
Bende bir daha ne aradım be msj attim.
Babam hic duyarlı değildir bu konularda sonuçta onun ablasının torunu.
Daha aradığı yok.
Yarın gidip görelim diyende benim.
Yinede yarın akşam bi uğrayıp görelim dedim.
Ama insanlar neden ön yargılı hic anlamam.
Hastaneye gitmedim diye telf. Açmadı.
Yani Bende o kâle almayıp bakmıyorsa bende açıklama yapmıyorum dedim.
Dayisina once trip yapması lazım benden once dayısı var.
Benim kocam yollamasa gidemem neticede.
Canım sıkıldı.
Yarın gidicez ama ortaya attığıma pişman oldum.
Telf. Görmemiş olabilirsin misal ama dönüş yaparsın dimi.
Bu demek oluyor ki sen kâle alınacak insan değilsin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?