- 21 Ağustos 2015
- 32.137
- 97.530
- 798
- 38
kız daha 33 değil misin sen:)Hemen 40 yaptın kendiiini..O korunuyordu hep
Ben sadece 8 ay bi zaman hap kullandım o da kanamami durdurdu.
Biraktim.
Korkuyorum ya önlem alim diyorum.
Ama biliyorum spiral taktirirsam ben daha çocuk yapmam.
Çünkü yaşım iyice ilerleyecek aman çıkartırım aman su zaman su zaman derken ben 40 olurum.
Spiralde çok sıkıntılı birşey herkese yaramıyor ben taktirmistim hiç kanamam kesilmedi yarım vileda kovası bile kaldıramıyorum hemen kanamam çoğalıyordu bir ay bile durmadan tekrar çıkardılar o kadarcık sürede içerde oksitlenmisti içerde kalbine kötü düşürme eğer bir evlat daha istiyorsan 3 4 ay esin korunur yaz sonuda sende biraz rahatlamış olursun daha çok yeni Allah ta nasip eder inşallahO korunuyordu hep
Biraktim.
Çünkü yaşım iyice ilerleyecek aman çıkartırım aman su zaman su zaman derken ben 40 olurum.
Aslinda ondanda korkuyorum.Spiralde çok sıkıntılı birşey herkese yaramıyor ben taktirmistim hiç kanamam kesilmedi yarım vileda kovası bile kaldıramıyorum hemen kanamam çoğalıyordu bir ay bile durmadan tekrar çıkardılar o kadarcık sürede içerde oksitlenmisti içerde kalbine kötü düşürme eğer bir evlat daha istiyorsan 3 4 ay esin korunur yaz sonuda sende biraz rahatlamış olursun daha çok yeni Allah ta nasip eder inşallah
Olmadı cocuk olmadan durum gibi devam edin bir süre demişsin Allahın işareti kendine süre ver dinlen gez tatilini yap esin çok istiyorsa yaz sonu kararınızı verirsinizAslinda ondanda korkuyorum.
Ben kadindogumla ilgili herşeyden korkuyorum.
Eşim zaten taktirmami istemiyor.
Biliyor başka cocuk yapmam yoksa
O cok istiyor kıyamıyorum ya.Olmadı cocuk olmadan durum gibi devam edin bir süre demişsin Allahın işareti kendine süre ver dinlen gez tatilini yap esin çok istiyorsa yaz sonu kararınızı verirsiniz
eşinize üzüldüm yaO cok istiyor kıyamıyorum ya.
Hani deli gibi illede 2. Cocuk diyen bir tip değilim ben acikcasi.
Rabbim nasip ederse tabiki isterim.
Ama illede olacak olsun diyede defalarca düşük kürtaj vs(Allah korusun) göze alamam.
Ama esime kiyamiyorum.
Adam gebeligimde hep 1 tanecik daha diye hayaller kuruyordu.
Mesela arkadasim da dusuk yapmis bizim bebeğimiz kadarmış diye anlattım gecen sonra olmuşmu yine bebekleri diyor.
Saglikliymis dimi diyor.
Şuan bebek falan bisey diyemiyor tabi ama ağzımı yokluyor
Tekrar olur mu diye.
canım doğrumu duydum bebeğinimi kaybettinKizlar bebeğin patoloji sonucu henüz cikmamis.
Benden parca alınmış kürtaj esnasında
Haberim yoktu
Biyopsi yapilmis.
Bisi çıkmamış cok sukur.
Şuan neden oldu net bisi yok takdir ilahi.
4 ay sonra tekrar gebelik düşünebilirsin fakat öncesinde görüşürz sana kan sulandırıcı ilaçlar vs vericem gebelikten once dedi doktor.
Tekrar bebeğe karar verirse once mutlaka goruselim dedi.
Şuan hic ama hic düşünmüyorum cok korktum korkuyorumda dedim.
Haklisin yasadigin kolay bisi degil korun bir süre dedi.
Ben hap kullanamiyorum.
Adet düzensizliği yapiyor iğne kullansam dedim.
O da hapın iğne versiyonu hormon bozukluğu yapar ben önermiyorum spiral takarız dedi.
Bilmiyorum spiral taktirırsam eğer ben daha cocuk yapmam.
Onu taktir çıkart falan rahatıma gelir hic de cikarttirmam cocuk icin.
Şuan cocuk falan zaten hic aklımda yok henüz daha o yaşadığım aciyı gerginliği atamadim.
Ama korunma konusunda dusunuyorum.
Spiral taktirsammi die.
Olur inşallah daha öncede söylemiştim benim ilk bebeğimdi karnımda ölmüştü bir ay durduk ikinci ay hamile kaldım öyle çokta beklemedik şimdi o kızım 10 yaşında sen biraz kafanı dağıt düşünmemeye çalış Allah hayırlısını verir inanO cok istiyor kıyamıyorum ya.
Hani deli gibi illede 2. Cocuk diyen bir tip değilim ben acikcasi.
Rabbim nasip ederse tabiki isterim.
Ama illede olacak olsun diyede defalarca düşük kürtaj vs(Allah korusun) göze alamam.
Ama esime kiyamiyorum.
Adam gebeligimde hep 1 tanecik daha diye hayaller kuruyordu.
Mesela arkadasim da dusuk yapmis bizim bebeğimiz kadarmış diye anlattım gecen sonra olmuşmu yine bebekleri diyor.
Saglikliymis dimi diyor.
Şuan bebek falan bisey diyemiyor tabi ama ağzımı yokluyor
Tekrar olur mu diye.
Spiral kanamayı artırıp tüm dengeyi değiştirebiliyormuş. İlacı da hangi marka kullandın benim doktorum bi marka verdi kullanmaya başla bakalım sana nasıl bir etki verecek dedi olmazsa değiştiririz dedi. Sende öyle yapabilirsin aslında . İğne olayını benim doktorum asla kabul etmedi mesela yapmam yaptırmam dedi.O korunuyordu hep
Biraktim.
Evet bebegimi kaybettim gecen hafta kürtaj oldumcanım doğrumu duydum bebeğinimi kaybettin
uzun süredir giremedim izinliydim
Sagol cnm insAllah.Lelliciğim Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Bir süre dinlen. Toparla kendini
Şimdi daha çok yeni acın. Yazın gez toz Sonbahar da karar verirsiniz.
Aslinda cok yogun bir baba.eşinize üzüldüm yaçok istiyor belli ki rabbim gönlünüze göre versin inşallah :) eviniz çocuk kahkahasıyla şenlensin inşallah
eşler ne kadar yardımcı olsa da büyük sorumlukluk hep anne de değil mi zaten. buradan okuduğum kadarıyla çok tertipli düzenli bir insansınız.bebiş sizi zorlamaz gibi geldi.diğer arkadaşlarında dediği gibi yazın biraz kafa dağıtıp kışa tekrar deneye bilirsiniz.acınız çok taze şuan.oğlunuzu kardeşsiz bırakmayın bence.hepinize iyi gelecek bir bebiş :)Aslinda cok yogun bir baba.
Isı sebebiyle yoğun.
Sorumluluk cogunlukla bende olacak yine ama bir tanede evladı olsun istiyor..
Ben korkuyorum artık ayni seyleri yasamak bana cok cok cok agir gelir.
Göze alabilirmiyim tekrar hic bilmiyorum
Çok şükür eğer nasip olsaydi zaten o sorumluluğu göze almistim.eşler ne kadar yardımcı olsa da büyük sorumlukluk hep anne de değil mi zaten. buradan okuduğum kadarıyla çok tertipli düzenli bir insansınız.bebiş sizi zorlamaz gibi geldi.diğer arkadaşlarında dediği gibi yazın biraz kafa dağıtıp kışa tekrar deneye bilirsiniz.acınız çok taze şuan.oğlunuzu kardeşsiz bırakmayın bence.hepinize iyi gelecek bir bebiş :)
rabbim gönlünüze göre versin inşallah :)Çok şükür eğer nasip olsaydi zaten o sorumluluğu göze almistim.
Esimde bakar aslinda cok sabırlıdır fakat işı sebebiyle yoğunluğu
Eve geliyor şirket hatta hic susmuyor günün notlarını alması gerekiyor vs vs.
Ama vakti olsa yedirir uyutur sallar oynatir hakkini yemim.
Zaten okul döneminde vs ben esime bırakmam ilgilenmezsem surekli takip etmezsem rahat edemem.
Hayırlısı inşallah.
Şuan oglumla yıl sonu ödevinin kontrollerini yaptik mesela.
Kapak tasarlama içerik vs.
Son yazililara çalışıyoruz bir tarafdanda.
Rabbim saglik versin gerideki evlatlarımıza uzun ömür versin insallah.
3 litre mutlaka içiyorum. Ama bu ara yürüş az.troit yapabilir kuzum
onun dışında bahar geçişi bende de öyle durumlar vardı ancak beslenmemi düzenledim ..
sağlıklı dengeli beslenme ve diyatle aştım bu durumu ..
çok mutluyum :)
sana da tavsiyem en az 3lt su iç ve haftada 4 gün en az 40dk yürü ..
bedenine ve ruhuna yapabileceiin güzel bir hediye...
canım çok üzüldüm sana şefatçi olsun inşallah umudunu ümidini kesme yaşın daha gençEvet bebegimi kaybettim gecen hafta kürtaj oldum
Lellicim ben ilaç ile korundum. Normal de 3 ayda bir ara vermek gerekiyor ilaca. Bence iğne yaptırma. Kısa süreli bir ilaç sana iyi gelir. Benim doktorum çok iyi ve ünlü birisi. O tavsiye etti en az zarar vereni o diye. Düşürsen özelden paylaşırım.Çok şükür eğer nasip olsaydi zaten o sorumluluğu göze almistim.
Esimde bakar aslinda cok sabırlıdır fakat işı sebebiyle yoğunluğu
Eve geliyor şirket hatta hic susmuyor günün notlarını alması gerekiyor vs vs.
Ama vakti olsa yedirir uyutur sallar oynatir hakkini yemim.
Zaten okul döneminde vs ben esime bırakmam ilgilenmezsem surekli takip etmezsem rahat edemem.
Hayırlısı inşallah.
Şuan oglumla yıl sonu ödevinin kontrollerini yaptik mesela.
Kapak tasarlama içerik vs.
Son yazililara çalışıyoruz bir tarafdanda.
Rabbim saglik versin gerideki evlatlarımıza uzun ömür versin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?