Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın,

Mayıs ayı içerisinde kafamda dönüp duran alınacaklar listesini sonlandırmaya ve sonrasında da sadece aylık yiyecek, kitap vs. rutin aylık alışverişleri yapmayı istiyorum.
Eksiklerim şu şekilde:

- Duvar saati
- 2 adet abajur
- Balkon mobilyası
- Balkona yatay saksılar ve kaktüs saksısı
- Eve misafir terliği

Aslında bu ay bunların tamamı için para kalmadı ancak kenardaki birikimden alıp, sonraki aylarda yerine koymayı planlıyorum.

güle güle kullan lellicim :)

olur öyle ben çalıştığım halde çoğu zaman kafamda ki şeyleri yapamıyorumçhep birşeyler çıkıyor.rabbim düze çıkarsın inşallah
Aminn.
Herşey üst üste geldi
Olsun ya paramiz yok ama sağlığımız yerinde..
Krediden başka borcumuz yok diye avunuyorum.
Huzur saglik olsunda ben evden cikmim para harcanmasin raziyim.

Bence gayet güzel ve kullanışlı olmuş. İyi günler de kullanman dileğiyle

Bence gayet güzel ve kullanışlı olmuş. İyi günler de kullanman dileğiyle
Sagolasin canim.

Bukadarı oluyor ya mesela batarya icin benim tesisatı kırdırmak gerekiyor.
Sonra tezgahi degismem vs vs.

Müteahhide vermicek olsaydık tezgah, arka fayans va değişmek isterdim ama az bütçeyle halledelim dedik.

Bence gayet güzel olmuş. Dediğin gibi müteahhite verilecek nasıl olsa, çok detaya girmeye gerek yok bence de.

Valla değilmiş harika olmuş
İçim açıldı

Bence gayet güzel olmuş.Peteğin yanındaki dolap ta kullanışlı olur.Ayrıca dolapların rengi de güzelmiş.İyi günlerde kullan.

Güle güle kullan tr_lelli
Gayet güzel olmuş
Eşya önemli evet ama huzur ve sağlık olmayınca da onların bile anlamı olmuyor

Güzel kahvaltılar, açmalar, yemekler hazırlayacağın günler olsun

çok güzel ve ferah olmuş.. güle güle kullan lelli:)

kızlar dün maaşım yattı.. 3000 tl.. bunun 1000 tl sini aracımızın bakımları için ayıracağız ( uyguna almıştık arabamızı bi kaç bakımı yapılacak diye onlara yavaştan başlamalıyız) kalan 2000 tl ye de altın almayı planlıyorum..eşimin maaşına kadar harçlıklarımız idare etmeli bizi. inşallah olur..
altın çok yükseldi bi kaç gün beklicem herhalde.. bu sefer kumbaramı da açıp ekleyeceğim. o eski sıkışık günlerimiz geride kalıyor inşallah.. bu altınları da babama olan borçlar için alıyorum.. amacım elime geçeni harcamadan altına bağlamak..

huzur olsun mutluluk olsun sağlık olsun evlerimizin içinde hepsi zamanla olacak şeyler çok güzel ve ferah olmuş canım
Saol cnm Allah razi olsun.
Amin.
Aman ölümlü dünya almanın sonu yok.
Nefs iste insan neler istiyor.
Ama Rabbim ne yazdıysa o.
Okadar sey yaşadım ki son yıllarda artik cok cok uzun vadede planlar yapmiyorum.
Ki cok planlı programlı yaşamayı severim.
Ama şu kaza ve bebek kayiplari bana imtihan oldu.
Çok uzun vade de planlar yapmamaliymisim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…