Ben geldim bile afiyet olsun ozaman.Günaydın hanımlar bugün dükkanı ben açayım
çayı koydum kek de var hadi bakalım
Battaniye altında uyumalik hava.Günaydın kızçeler
Hava o kadar kapalıki içim daraldı daha şimdiden
Sağol ekürimHerkese günaydın.. Selamlar..
tr_lelli canım mutfağın çok güzel olmuş.. Ferah ferah iyi günlerde kullan..
Canım ürun bu, tüm yüzeyler icin olan bi sprey galiba.Günaydın
tr_lelli mutfak dolapları için olan sprey hangisi
Benim için çok sıkıntılı mutfak dolabı işleri
Aynen kuzuBattaniye altında uyumalik hava.
Hiç is falan yapmicam bende.
En sevmediğim şey benim yaptığımı birinin gidip yapması ya da alması. Beğenmiş olsanda aynısını gidip alma başka model mi yok.Ben de rujsuz durmam.Evde bile ruj sürerim :) işe giderken de rimel ruj göz kalemi.Bu aralar da azıcık pudra ve allık sürmeye başladım.Makyajı severim.Baya değiştiriyor insanı.Saçımı da bakıra boyattım çoğu kişi çok yakıştırdı.Nişanlım siyahtan yana olsa da.İş yerimde bir kadın var konuşmuyoruz 6 aydır.Sorunlu bir tip 52 yaşlarında.Kadın saçını yeni kzııla boyatmıştı.Ben bakır yaptım haftasında gidip saçını bakıra boyatmış ya :) Ben hiç sevmem birisinde bişey varsa aynısından almam.Aynı renk yapmam.Bir de konuşmadığın kişiyle ne diye aynı renk yapıyorsun. Çok beğendi galiba :))
Canım ürun bu, tüm yüzeyler icin olan bi sprey galiba.
Ben kokusunuda parlak yapmasinida pek sevdim.
Aynalarda camlarda da cok guzel
Eki Görüntüle 2144603
Sacında beyaz yok mu?Benim var önlerde,2-3 ayda boyatmayınca gözüme batıyr:)Bir de esin diyosa boyat bacım.Okadar da salma kendini derim.Tabi senin kararın ama.Ben de makyajı sevmem.Ama kocam avm ye bile gitsek,düzlestir su saclarını diyoKızlar bugün annemden yedim fırçayı saçlarım boyasızmış git boyat dedi. Krem kullandığın yok ellerine en son ne zaman jrem sürdün yüzüne ne zaman krem sürdün dedi. Tamam makyaj yapmayı sevmiyorsun bir göz kalemi sür niye böyle isteksizsin gel gidelim alalım boyatalım saçını dedi. Eşimde ne zamandır söylüyor ne istiyorsan al git boyat diye.
İhtiyaç duymuyorum ki kapatıcı ihtiyacı duymuyorum yüzümü sabunla yıkıyorum zeytinyağ sürüyorum.
Arkadaşımda kalem al dedi bak kendine falan. Ne olcak benim bu halim.
Süpürge gibi saçlarla geziyorum
Migrosta indirim vardı ne zamana kadar alayım ordan krem ne var bilmiyorum ne alacağımıda bilmiyorum.
Temizleme toniği gibi birşey mi almam lazım. Bir de göz kalemi alıp saç boyası ile annemi memnun edebilirim. Ombre sordum 150 dedi eşim israr ediyor olsada boyatmıcam
Bi benimki degisik galiba.Sacında beyaz yok mu?Benim var önlerde,2-3 ayda boyatmayınca gözüme batıyr:)Bir de esin diyosa boyat bacım.Okadar da salma kendini derim.Tabi senin kararın ama.Ben de makyajı sevmem.Ama kocam avm ye bile gitsek,düzlestir su saclarını diyoMakyaj yaptım diyince bi kalem sürmüşün diyo:)Adam bakımlı seviyor
Aynı modelden bende de varEsimin cok yemek seçtiğinden bahsetmistim.
Ofise birini aldılar yeni temizlik çay ve yemek işine bakiyor.
Öğlen hep dışardan yiyorlardı ev yemeği yeriz demişler.
Eşim her gun ac kaliyormus yemek sectigi icin.
Herkes siliyo süpürüyor ben salata ekmek yiyorum diyor.
Kadın güzelde yapıyormuş ama benimki cins.
Hatta esimin bukadar yemek seçtiğini bilmiyorlardı ofistekiler 6 senedir birlikteler surekli et ve türevleri yediklerinden dışarıdan ev yemeği olunca ofiste sen evde ne yiyorsun? x'e yazık demisler.
:)
Hatta patronu bi kerede şunun yediği yemeği yapin ac kaliyor diyormuş
Beni tanıyor hepsi.
Herkesler aciyo bana bak herkes nasil yiyor ben neler cekiyorum anla dedim
Aslında menülerde guzel anlatiyo bana her gun
Misal
Yayla corbasi- ıspanak
Bezelye- pilav
Ezogelin corbasi- manti
Türlü- bulgur pilavı gibi seyler yapıyormuş kadin.
2 cesit+ salata ya da cacık falan yapıyormus.
Her yerde ac kaliyor.
Geçen hafta düğün evinde hic bisi yememiş gitmis dışarda yemis.
Düğün üstü eltimde sofra kurmuşlar pilav kokuyordu yemedim diyor.
Hep böyleyiz.
Birine yemeğe falan gitmek mümkün değil.
Allah hayrını kabul eylesin canim.Günaydın kızlaar
Bu sabah elimde bi koli erzakla ise geldim.Dün ig da gördiğim sayfya yollucam.Kollarım koptu ama taşıdım:)
Sonra kardeşime söyledim.Onlar erzak kolisi dağıtıyor çalışanlarına,abla dedi biz de yollayalım.Ay nasıl sevindim anlatamam..İçime bi huzur oturdu..
Evde açılmamış erzaklar vardı paketinde onları koydum.Bir de dün marketten çocuklar için bebe bisküvisi flan aldım .Aksm onlara 26 tl verdim.Baska harcamam yok.
Aksama kıyma çıkardım.Köfte pattes yapcam.Yemek derdim de yok bugun yuppi:)
AHah kıskanıyor demek adam karısını:)Genc karısı var napsın:)Ay benimki dekolte sevmez.Ama sac bas yapılı ister.Yazlık yerde karışmıyor da sehir içinde etek kısa der,eğilme der.Var öyle huyları:)Bi benimki degisik galiba.
Ben makyaj yapsam ruj falan cok rekliyse sildiriyor.
Ya da evde yapsam nerden geldin diyor.
Zayiflicam ya yemiyorum zorla yediriyor.
Ya da sevdiğim seyleri aliyor
Bi ara buzd. Üzerne notlar almistim yag yakici vs hepsini topla sen at cope.
Kilo al diyor.
Sari olunca saclarim cok dikkat çekiyo diyor.
Yani kıskanç ama ben böyle bakımlı falan oldukça övünsün isterdim.
Bizde yaş farkı falan var kıskançlık ondan birazda galiba.
Mesela esimin saçları epey beyaz.
Irsi onlarda cabuk beyazliyor bende hiç beyaz yok.
Boyamiyorumda.
Istiyorki giyim esofman spor ayakkabıyı gidim her yere.
Amin yavrum..SaolasnAllah hayrını kabul eylesin canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?