- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.389
- 448
Sagol canim.tr_lelli Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin cnm. Çok güzel olmuş
Hiç tecrubem yok süt konusunda fakat hani iftardan sonra cok su tükendiğinde sütün mutlaka olur onu sağıp gündüz bu şekilde idare edilebilir sanirim.Selam kızlar, konu dışı bir şey sormak istiyorum, oğluş 15 aylık, sabah işe gitmeden önce,akşam yatarken ve gece uyandığında emiyor. Gündüzde iş yerinde 1 kere süt sağıyorum, o sağdığım sütü ertesi gün gün içerisinde içiyor. Önümüz ramazan, oruç tutayım diye niyetim var, tek kaygım süt azalır mı, inşallah 2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum. Tutarsam da gündüz sağamam sanırım çok susuyorum çünkü sağınca. Tecrübe etmiş birileri vardır diye sormak istedim.
Selam kızlar, konu dışı bir şey sormak istiyorum, oğluş 15 aylık, sabah işe gitmeden önce,akşam yatarken ve gece uyandığında emiyor. Gündüzde iş yerinde 1 kere süt sağıyorum, o sağdığım sütü ertesi gün gün içerisinde içiyor. Önümüz ramazan, oruç tutayım diye niyetim var, tek kaygım süt azalır mı, inşallah 2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum. Tutarsam da gündüz sağamam sanırım çok susuyorum çünkü sağınca. Tecrübe etmiş birileri vardır diye sormak istedim.
Ben geçen sene sağdım canım niyetliyken işyerindeyken gündüz 2 kez .Farkedilir bir azalma olmamıştı .Bazı günlerde 20 cc az çıkmış olabilir . Akşamdan bol sıvı almalısın .Halsizlik oluyor gece de kalkıp emdiği için zorlanmıştım .Selam kızlar, konu dışı bir şey sormak istiyorum, oğluş 15 aylık, sabah işe gitmeden önce,akşam yatarken ve gece uyandığında emiyor. Gündüzde iş yerinde 1 kere süt sağıyorum, o sağdığım sütü ertesi gün gün içerisinde içiyor. Önümüz ramazan, oruç tutayım diye niyetim var, tek kaygım süt azalır mı, inşallah 2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum. Tutarsam da gündüz sağamam sanırım çok susuyorum çünkü sağınca. Tecrübe etmiş birileri vardır diye sormak istedim.
Saol cnm Allah razi olsun.
Amin.
Aman ölümlü dünya almanın sonu yok.
Nefs iste insan neler istiyor.
Ama Rabbim ne yazdıysa o.
Okadar sey yaşadım ki son yıllarda artik cok cok uzun vadede planlar yapmiyorum.
Ki cok planlı programlı yaşamayı severim.
Ama şu kaza ve bebek kayiplari bana imtihan oldu.
Çok uzun vade de planlar yapmamaliymisim.
Selam kızlar, konu dışı bir şey sormak istiyorum, oğluş 15 aylık, sabah işe gitmeden önce,akşam yatarken ve gece uyandığında emiyor. Gündüzde iş yerinde 1 kere süt sağıyorum, o sağdığım sütü ertesi gün gün içerisinde içiyor. Önümüz ramazan, oruç tutayım diye niyetim var, tek kaygım süt azalır mı, inşallah 2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum. Tutarsam da gündüz sağamam sanırım çok susuyorum çünkü sağınca. Tecrübe etmiş birileri vardır diye sormak istedim.
Hiç tecrubem yok süt konusunda fakat hani iftardan sonra cok su tükendiğinde sütün mutlaka olur onu sağıp gündüz bu şekilde idare edilebilir sanirim.
Tecrübeli annelerimiz yardımcı olur tabiki ama ben öyle dusundum.
Merhaba canım
Bende oğlumu 2 yaşına kadar emzirdim ve işe başlamıştım
Süt sağıyordum
Ben tutamadım
Çok susuyordum emzirirken günler de uzun olunca dayanamadım
Evde olsaydım belki daha kolay olurdu bebek uyurken uyurdum falan
Ama hem gece uykusuz kal hem işe git vs ben yapamadım
Ben geçen sene sağdım canım niyetliyken işyerindeyken gündüz 2 kez .Farkedilir bir azalma olmamıştı .Bazı günlerde 20 cc az çıkmış olabilir . Akşamdan bol sıvı almalısın .Halsizlik oluyor gece de kalkıp emdiği için zorlanmıştım .
Kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim, denemeye karar verdim çok sıkıntı yaşarsam Allah ömür verirse telafisi var daha sonrA tutarım inşallah.canım, ben oğlum 5 aylıkken ve de kızım 12 aylıkken emzirirken ramazan orucumu tutmuştum ve sıkıntı yaşamamıştım, tam gün çalıştığım ve bütün gece doğru dürüst uyumayan bebeklere sahip olduğum halde... :)
sen de, iftar ve sahurunu güzel yapar, sıvı alımına da dikkat edersen bir sorun yaşamazsın inşallah...
ki senin paşa maşallah, 15 aylık kocaman delikanlı olmuş, ek gıdayla takviye alacak durumda...
Saol cnm Allah razi olsun.
Amin.
Aman ölümlü dünya almanın sonu yok.
Nefs iste insan neler istiyor.
Ama Rabbim ne yazdıysa o.
Okadar sey yaşadım ki son yıllarda artik cok cok uzun vadede planlar yapmiyorum.
Ki cok planlı programlı yaşamayı severim.
Ama şu kaza ve bebek kayiplari bana imtihan oldu.
Çok uzun vade de planlar yapmamaliymisim.
Bende artii magza magza gezmekden zevk almıyorum.ne güzel dedin canım, ölümlü dünya ve almanın sonu yok.....
sanma ki her istediğini, sınırsızca alabileceğin paran olsa ve de alsan mutlu olacaksın....
mutluluk, sağlıkta, güzel bir aileye, evlada sahip olmakta, iyi bir eş, iyi bir anne, iyi bir evlat olabilmekte, başkaları için bir şeyler yapıp onların mutluluğuyla mutlu olmakta ki sen bunun farkında bilinçli bir insansın, tanıdığım kadarıyla... :)
sizler böyle ev, eşya, yazlık, giysi, mutfak gereçleri falan almaktan bahsedince bi hevesleniyorum, ama ben alış -verişten hiç hoşlanmayan, zorunlu olan şeyleri bile oflaya puflaya alan tuhaf bir kişiliğe sahibim... klasik bayan tarifine hiç uymuyorum...
Bende artii magza magza gezmekden zevk almıyorum.
Hep aynı seyler.
Bir semte isim düşünce şöyle bi bakiyorum.
Ben idare edebilirim.
Idare etmeyide severim ama ihtiyaç olunca mecbur harcanıyor bir yerden sonra idare edemiyorsun.
Canımmm cok güzel olmusss..Güle güle oturuunn insallahhhBi oncesi sonrası yapalım dimi bitmesede
Biliyorsunuz ki bu ev 40 senelik bukadar adam oluyo naparsan yap :/
Açık olan yere cam kapak gelecek yanlis kapak gelmis.
Arka fayansları değişmek 500-600tl onuda boyucam 30tl seramik boyası alicam beyaz.
Aspiratör ve cam setüstü alınacak.
Başkada bisi almam.
Biz müteahit verene kadar götürür beni
Öncesi
Eki Görüntüle 2144299
Sonrası
Allah razı olsun canim.Canımmm cok güzel olmusss..Güle güle oturuunn insallahhh
O bile nekadar değiştiriyor bakk..Alt kapak modelin cok güzel ama ben cok begeniyrum o rengi:)Kendi evim olsa bende değistiriim ya:))Allah razı olsun canim.
Çok sevindim begenmenize cok uyduruk oldu diyordum.
Hani komple değişim yapamadım cunku.
Fayans olsun tezgah vs.
Alt modülün bile sadece kapakları değişti.
Idareten bukadar oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?