Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar, konu dışı bir şey sormak istiyorum, oğluş 15 aylık, sabah işe gitmeden önce,akşam yatarken ve gece uyandığında emiyor. Gündüzde iş yerinde 1 kere süt sağıyorum, o sağdığım sütü ertesi gün gün içerisinde içiyor. Önümüz ramazan, oruç tutayım diye niyetim var, tek kaygım süt azalır mı, inşallah 2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum. Tutarsam da gündüz sağamam sanırım çok susuyorum çünkü sağınca. Tecrübe etmiş birileri vardır diye sormak istedim.

Hiç tecrubem yok süt konusunda fakat hani iftardan sonra cok su tükendiğinde sütün mutlaka olur onu sağıp gündüz bu şekilde idare edilebilir sanirim.
Tecrübeli annelerimiz yardımcı olur tabiki ama ben öyle dusundum.

Merhaba canım
Bende oğlumu 2 yaşına kadar emzirdim ve işe başlamıştım
Süt sağıyordum
Ben tutamadım
Çok susuyordum emzirirken günler de uzun olunca dayanamadım
Evde olsaydım belki daha kolay olurdu bebek uyurken uyurdum falan
Ama hem gece uykusuz kal hem işe git vs ben yapamadım

kızlar slm
İg da iyilik perileri diye bir sayfa gördüm.(Yasak mı bilmiyorm isim vermem)elden erzak,bebek bezi falan gönderiyorlarmış.Adreslerini istedim.Özelden yazdılar.Bu aksam bende göndermek istiyorm biseyler.Erzak tabi ilk öncelik.Ramazan geliyor.Onu bi posta yolluyım.Arkadan kıyafet yollucam.2.elde temiz olanları alıyorlamıs..Hic duyan var mı diye sorcaktım?

Ben geçen sene sağdım canım niyetliyken işyerindeyken gündüz 2 kez .Farkedilir bir azalma olmamıştı .Bazı günlerde 20 cc az çıkmış olabilir . Akşamdan bol sıvı almalısın .Halsizlik oluyor gece de kalkıp emdiği için zorlanmıştım .

haklısın canım hayatta bir saat sonra ne olacağımızın garantisi yok ne getireceğini bilemiyoruz

canım, ben oğlum 5 aylıkken ve de kızım 12 aylıkken emzirirken ramazan orucumu tutmuştum ve sıkıntı yaşamamıştım, tam gün çalıştığım ve bütün gece doğru dürüst uyumayan bebeklere sahip olduğum halde... :)

sen de, iftar ve sahurunu güzel yapar, sıvı alımına da dikkat edersen bir sorun yaşamazsın inşallah...
ki senin paşa maşallah, 15 aylık kocaman delikanlı olmuş, ek gıdayla takviye alacak durumda...

Kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim, denemeye karar verdim çok sıkıntı yaşarsam Allah ömür verirse telafisi var daha sonrA tutarım inşallah.

ben oğlum 6 aylıkken çalışmaya başladım öğlen yemeğinden sonra saymaya başlıyordum.gün geçtikçe azaldı süt miktarı ramazanda tuttum orucumu sıkıntı olmadı pek fazla.22 aylıkken kendim kestim sütten.çok zorluycaksa tutmazsanız.ama benimki ek gıdaya geçtiği için sütün azalmasını sorun etmemiştim.gene de sizin bileceğiniz iş

ne güzel dedin canım, ölümlü dünya ve almanın sonu yok.....

sanma ki her istediğini, sınırsızca alabileceğin paran olsa ve de alsan mutlu olacaksın....
mutluluk, sağlıkta, güzel bir aileye, evlada sahip olmakta, iyi bir eş, iyi bir anne, iyi bir evlat olabilmekte, başkaları için bir şeyler yapıp onların mutluluğuyla mutlu olmakta ki sen bunun farkında bilinçli bir insansın, tanıdığım kadarıyla... :)

sizler böyle ev, eşya, yazlık, giysi, mutfak gereçleri falan almaktan bahsedince bi hevesleniyorum, ama ben alış -verişten hiç hoşlanmayan, zorunlu olan şeyleri bile oflaya puflaya alan tuhaf bir kişiliğe sahibim... klasik bayan tarifine hiç uymuyorum...

Bende artii magza magza gezmekden zevk almıyorum.
Hep aynı seyler.
Bir semte isim düşünce şöyle bi bakiyorum.
Ben idare edebilirim.
Idare etmeyide severim ama ihtiyaç olunca mecbur harcanıyor bir yerden sonra idare edemiyorsun.

Ogluma lcw sezon sonu indiriminden 35.90dan 15.90 a düşmüş uzun kollu penye swet aldim.
Seneye giyer büyük aldim.
Mutfaktaki kiler dolabı icin 2 tane sepet aldim 15tl.
Kumpir yedim 12.5tl.
Bugunlukte bukadar gitti.

Hala yemek yapicam.

Dün esim kiraz almisti.
Mutfağı toplarken okadar yoruldum ki ona kiraz koymayı unuttum.
O da istemedi gerçi alıpta yememisde.
Şimdi oglum isteyince vicdan yaptim ya.
Yıkayıp verseydim yerdi yorgunum diye istemedi.
Kendide almadı demek.
Poset öylece duruyor

Ahh bu vicdanımı köpekler yesin diyorum bazen.
Böyle sonradan aklima bile gelince dert ediyorum ben.

Hep de aklima geliyor keske gelmese.

durumuna göre idare edebilen, başkasına muhtaç olmadan yaşayan , sağlıklı, mutlu, huzurlu insan benim gözümde en zengin insandır....

değişik dekorasyon fikirleri olan, cicili bicili mutfak eşyalarını uydurup yakıştıran, takısıyla ayakkabısıyla kıyafette uyum yakalayan, özetle alış-verişi seven insanlara gıptayla bakıyorum.... sizlerden biraz bana da bulaşır zamanla inşallah... :)

Canımmm cok güzel olmusss..Güle güle oturuunn insallahhh

Canımmm cok güzel olmusss..Güle güle oturuunn insallahhh
Allah razı olsun canim.
Çok sevindim begenmenize cok uyduruk oldu diyordum.
Hani komple değişim yapamadım cunku.
Fayans olsun tezgah vs.
Alt modülün bile sadece kapakları değişti.
Idareten bukadar oldu.

Allah razı olsun canim.
Çok sevindim begenmenize cok uyduruk oldu diyordum.
Hani komple değişim yapamadım cunku.
Fayans olsun tezgah vs.
Alt modülün bile sadece kapakları değişti.
Idareten bukadar oldu.
O bile nekadar değiştiriyor bakk..Alt kapak modelin cok güzel ama ben cok begeniyrum o rengi:)Kendi evim olsa bende değistiriim ya:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…