Ben alt kapakta hep koyu renk seviyorum.O bile nekadar değiştiriyor bakk..Alt kapak modelin cok güzel ama ben cok begeniyrum o rengi:)Kendi evim olsa bende değistiriim ya:))
Sen kullancan sonuçta bosver:)Hee bimde var ismini biliyorm mavi bi su:)Aynen cilalı o güzel parlatıyor:=)Ben alt kapakta hep koyu renk seviyorum.
Hani yeni evde olsa boyle isterim.
Sadece alt kapağı değişirim dahi.
Açıkların renk skalasina hic bakmadim bile
Babam beğenmedi :)
Açık renk olsaydı dedi.
Birde böyle parlak lakeyi bi ablam hic tavsiye etmedi cok leke kaliyo falan dedi
Ama şu mavi fisfisli bisi var ya adini unuttum onunla silince son olarak cok guzel parlıyor.
Aynen.Ben geçen ay 279 'dan almıştım bugün 294 ten aldım.Bir ayda aradaki fark 15 lira.Böyle nereye kadar gidecek bilmiyorum.Ya ceyrek bugun kuyumcu vitrininde 300tl olarak gozume ilisti.
Nolmus öyle yahu.
Altına artik uzakdan bakabildigimden fiyatı gorunce 2 defa daha baktim donup.
Oyyy secimden sonrada uçar gider artik.
Ya ben 6 senedir sacimi boyatmiyorum.Kızlar bugün annemden yedim fırçayı saçlarım boyasızmış git boyat dedi. Krem kullandığın yok ellerine en son ne zaman jrem sürdün yüzüne ne zaman krem sürdün dedi. Tamam makyaj yapmayı sevmiyorsun bir göz kalemi sür niye böyle isteksizsin gel gidelim alalım boyatalım saçını dedi. Eşimde ne zamandır söylüyor ne istiyorsan al git boyat diye.
İhtiyaç duymuyorum ki kapatıcı ihtiyacı duymuyorum yüzümü sabunla yıkıyorum zeytinyağ sürüyorum.
Arkadaşımda kalem al dedi bak kendine falan. Ne olcak benim bu halim.
Süpürge gibi saçlarla geziyorum
Migrosta indirim vardı ne zamana kadar alayım ordan krem ne var bilmiyorum ne alacağımıda bilmiyorum.
Temizleme toniği gibi birşey mi almam lazım. Bir de göz kalemi alıp saç boyası ile annemi memnun edebilirim. Ombre sordum 150 dedi eşim israr ediyor olsada boyatmıcam
Bende dusunuyorum.Ombre istiyorum bende ama daha önce yaptırdım. İlk boyattım çok iyidi 2. Dip boyayı batırdı renk farkı oldu.
Şimdi korkuyorum tek sefer boya için değer mi o kadar kimyasal almaya. Kaç işlemden geçiyor saç yıpranıyor.
Parfüm bende severim kokumu ihmal etmem.ojede arada sürerim nadirZ zynpzeynep123 Canim ben ayrıca saç bakımı icin yağlar kullaniyorum.
Saçım ne cok seyrek ne gür.
Sarımsaklı şampuan kullaniyorum 2 yildir
Cildim icinde güneş kremsiz çıkmıyorum.
Garnier peeling kullaniyorum.
Ruj severim.
Dışarı çıkarken mutlaka surerim.
Rimel unutmazsam surerim.
Parfüm vücut spreyi severim.
Evde de sıkarım.
Oje cok severim şuanda pembe renk oje var tırnaklarımda.
Giyim konusunda da renk uyumu ve rahat seyleri severim.
Hiçte uyduruk olmamış canım için rahat olsun çok guzel görünüyorSagol canim.
Yaa hep uyduruk oldu diye bi karamsardim.
Moral oldunuz.
Sağol cnmbenden bugün sıfır harcama
lelli çok güzel olmuş mutfağın ferah ferah
seni yeni eve kadar götürür rahatlıkla
tr_lelli
Ya aynen öyletr_lelli iyi günlerde kullan canım mutfağını.sen sanırım ben gibisin,bişey olacaksa tam olsunculardan..
o yüzden gözün bataryada falan..
ama çok samimi söylüyorum burdan bakınca çok güzel gözüküyo.
Parlak dolap iyidir ya..yağ lekeside is lekeside hemen çıkıveriyo. Akşamları şöyle üsstten bahsettiğin suyu sıkıverirsin, bitti gitti..her daim pırıl pırıl..
Temizlik hic bitmiyor ki
Benimde aspiratör yeri ve ocak gozume batiyor hos durmadi orasi ama bu ay asla alamam.
Kartı uçurduk zaten halimiz harap
Z zynpzeynep123 Canim ben ayrıca saç bakımı icin yağlar kullaniyorum.
Saçım ne cok seyrek ne gür.
Sarımsaklı şampuan kullaniyorum 2 yildir
Cildim icinde güneş kremsiz çıkmıyorum.
Garnier peeling kullaniyorum.
Ruj severim.
Dışarı çıkarken mutlaka surerim.
Rimel unutmazsam surerim.
Parfüm vücut spreyi severim.
Evde de sıkarım.
Oje cok severim şuanda pembe renk oje var tırnaklarımda.
Giyim konusunda da renk uyumu ve rahat seyleri severim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?