beş lirayıda duymuştum bütün beş liraları biriktirmek:)
ben bir lira biriktirmiştim 185 tl olmuştu açmak zorunda kalmıştım
bencede birde verdiğin gün aralığı önemlibu tutarı 20 tl yaparsam daha anlamlı olacak gibi.
1.hafta 20bu tutarı 20 tl yaparsam daha anlamlı olacak gibi.
Evet cnm hint tatlısı :) ama çok basit bir tarifi varHint tatlısı değil mi o?ZOr değil mi onu yapmak:)
Sağol cnmElinize sağlık canim
Doya doya gez canim.günaydın kızlar
bugün çok yogun olacak akşam sanırım yazarım.
bugün USD çok yüksek 4,40
biraz beklemek gerekir alım için.
bende evdeki herşeyi tüketmek istiyorum.
bu hafta sonu mutfak dolap içlerini abla ile halletsem çok iyi olacak :)
tatil içinde kafamda deli planlar var.
karadeniz turu için ön rezervasyon yaptırmayı düşünüyorum.
sinop samsun ,uzungöl,ayder,
Olur yaBugın seytana uydum morhipodan limonlu tabak takımı aldım.
6 tane yemek tabağı,4 çorba kasesi:)98 tl verdimmm aay olur dimi okadarOlur diyin nolur
Ben siyahtan kumrala dondum evde uzun surdu ama sonuç iyi ... her boyamada iki rengi karistip surdum kumralla bal kopugu gibi ama tekrar siyaha donucem galiba beyazım cok kahve tonunda daha fazla belli oluyor dip boyasi da pek olmuyor... kendi sac rengim bal karamel ama beyazdan kullanamıyorumSac acıciyla saçımın rengini açtım.
Karamel gibi oldu.
1 kutu daha alsam sari olur ama yapmicam
Benim yazın deniz havuz derken epey aciliyor.
Güneşe cikmadan ve sac k. Mak. Kullanmadan evde bukadar acildiysa ooo
Yazin sarıya döner baya.
Sevdim ama bu rengi.
Ben saç acıcı spreyle açtım rengi.Ben siyahtan kumrala dondum evde uzun surdu ama sonuç iyi ... her boyamada iki rengi karistip surdum kumralla bal kopugu gibi ama tekrar siyaha donucem galiba beyazım cok kahve tonunda daha fazla belli oluyor dip boyasi da pek olmuyor... kendi sac rengim bal karamel ama beyazdan kullanamıyorum
Ben hiç saçımı boyatmadim ama artık değişiklik istiyorum.Saç açıcıyla açmak iyiymiş ama benim saçlarım ince telli bide az.Bi yapiyim diyorum bide olan saçından da olma diyorum kendime.Sac acıciyla saçımın rengini açtım.
Karamel gibi oldu.
1 kutu daha alsam sari olur ama yapmicam
Benim yazın deniz havuz derken epey aciliyor.
Güneşe cikmadan ve sac k. Mak. Kullanmadan evde bukadar acildiysa ooo
Yazin sarıya döner baya.
Sevdim ama bu rengi.
Zarar vermedi sacimaBen hiç saçımı boyatmadim ama artık değişiklik istiyorum.Saç açıcıyla açmak iyiymiş ama benim saçlarım ince telli bide az.Bi yapiyim diyorum bide olan saçından da olma diyorum kendime.
5 senelik günlük yemek takımım sadece servis ve yemek tabakları kullanıldı.Pasta ve çorba kaselerini kutuladım anneme köye götürcem:)Evimi doldurmadan getirebilirsin dedi:)Hediye gelen tabak caanakları da aksm koydum.Bi ferahladım valla dolaplarım açıldı:)Olur ya
Ben bi ara epey aldim sonra daha alası gelmiyo insanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?