Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bizde dort kumbara var
Kucuk kagit para 50 100 dahil
Bir lt
Birlikten kucuk olanlar
Ve oğlumun kurban kumbarasi
Birlikleri tumletip kurbana atıyoruz 300 500 arasi oluyor genelde ..
Küçükleri tumletip kucuk kâğıt kum. Atıyoruz kucukleri 200 tl olacak sekilde tumluyoruz kurbana atıyoruz... kurban zamani tum para olsun diye 200 den asagi atmayız oda 2 bine yakin olmustur zaten.hissemiz 2 2300 arasi oluyor ...
Ama kumbara cok guzel sabir kupu kirilmasi gerek hic icimden gelmiyor..esimde kurbana.niyetlendik niyeti bozma dedi ürgüp e gideriz daha guzelini yaptiriz dedi

Simdi de kendime kumbara yaptim :)
1600 tl var ..200.de kumbaraya attim. Oğlumun da 900 tl si kaldi bu ay maasi yatınca altin alirim .. ( maas derken esimin amcasi her ay 250.tl gönderiyor ... yanina gidince de harclik veriyor

Çıkamadım çarşıya esime kaldi kahvaltiliklar.
Ancak ogluma yetiştim tekrarda üşendim sicak.

Arkadasim cok iyi geldi bana ozlemisim.
Ne guzel oldu.
Sohbet muhabbet.
10tl dondurma kondurdum kaba.
20tl annemler sipariş vermişti onlara aldim.

Annem karışık kızartma yapmis.
Köfte patates biber patlican.
1 tabakda bana verdi.
Dünden de yemegim var.

Bu hafta pazardan aldiklarimi tuketip pazar günü yine pazara cikicam.
Böyle böyle olanı pişirip idare edicem.

Bereketiyle gelsin insAllah.
Evimize huzur bereket bolluk dolsun.
Yendikçe coğalsın.

Içim kıpır kıpır ya.
Tutamicam bir süre ama gece hazırlıkları yarin aksam icin hazirliklar falan
Esimi beklemek pide beklemek hepsi nasil güzel.

Doya doya gez canim.
Bende bekliyorum tur olur diye.
Şuan bi netlik yok.
Talebe gore belirlenecek.
Tekrar oraları görmek gezmek cok istiyorum nasip.

Sac acıciyla saçımın rengini açtım.
Karamel gibi oldu.
1 kutu daha alsam sari olur ama yapmicam
Benim yazın deniz havuz derken epey aciliyor.
Güneşe cikmadan ve sac k. Mak. Kullanmadan evde bukadar acildiysa ooo
Yazin sarıya döner baya.
Sevdim ama bu rengi.

Ben siyahtan kumrala dondum evde uzun surdu ama sonuç iyi ... her boyamada iki rengi karistip surdum kumralla bal kopugu gibi ama tekrar siyaha donucem galiba beyazım cok kahve tonunda daha fazla belli oluyor dip boyasi da pek olmuyor... kendi sac rengim bal karamel ama beyazdan kullanamıyorum

Ben saç acıcı spreyle açtım rengi.
Boyasizdi saclarim.
Beyazım yok ama saçım koyu kahveydi yaz geldi ya daha açık renk olsun dedim.
Bakalim 2 ton daha acilir gibi duruyor

Ben hiç saçımı boyatmadim ama artık değişiklik istiyorum.Saç açıcıyla açmak iyiymiş ama benim saçlarım ince telli bide az.Bi yapiyim diyorum bide olan saçından da olma diyorum kendime.

Ben hiç saçımı boyatmadim ama artık değişiklik istiyorum.Saç açıcıyla açmak iyiymiş ama benim saçlarım ince telli bide az.Bi yapiyim diyorum bide olan saçından da olma diyorum kendime.
Zarar vermedi sacima
Benimkide ince telli yumuşacık oldu hatta
Ama daha acmicam cunku kaslarım siyah.
Tekrar kaşlarımı açmakla uğraşmak istemiyorum

Hayırlı sahurlar..

Zeytin , peynir, kasar, domates, salatalık, reçel, karpuz ve gözleme vardi. Başladık bakalım bismillah.
Erbaşlar doyuruldu .

Annemin doğum günüydü dün akşam pastada tuttu bizi.

Herkese bereketli sahurlar olsun.

Hayırlı sahurlar
Oğlum sağolsun alışmışım gece uyanmalarına bi enerji var üstümde
Sabahı sabah ederim artık

Olur ya
Ben bi ara epey aldim sonra daha alası gelmiyo insanin
5 senelik günlük yemek takımım sadece servis ve yemek tabakları kullanıldı.Pasta ve çorba kaselerini kutuladım anneme köye götürcem:)Evimi doldurmadan getirebilirsin dedi:)Hediye gelen tabak caanakları da aksm koydum.Bi ferahladım valla dolaplarım açıldı:)

GÜnaydın hanımlar
Hayırlı ramazanlar
Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin inşallah
Aksm cok is yaptım.Bütün eski tek kalmış bardakları topladım.Çizikleri falan vardı artık hos durmuyordu günlük de kullansak.Sabah çöpe bıraktım.Yakınlarda cam dönüşüm yok maalesef
Günlük yemek takımımı da ayıkladım köye götürcem.Hediye gelen pasta takımları vardı onları da anneme vercem kutuladım.Bi ferah girdim ramazana:)
Anam yeni gelinlikte ıvır zıvır ne paralar vermisiizYeni evlenecekler almayın her gördüğünüzzüü.Hediye de gelecek.Dolaplar üzerinize yıkılıyor sonra
Aksam için koci ilk gün tas kebabı istedi.Aksam dan etini pişirdim.Gidince bi patatesini kızartcam.Yanına pilav + cacık Allah kabul etsinn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…