herşey çok pahalı lelli .Valla bu ara ne olduysa oldu cüzdanda para kalmiyor.
Eşimden de istemek istemiyorum.
Nakit olmayınca zula olmuyor.
Alisveriside kartla idare ediyoruz.
Daha cok sıkıntılı borc olduğu zamanlar daha iyi biriktiriyordum ben yeaa! Diye söylendim gecen.
her sey gönlünce ve hayırlı bı sekılde olsn canım yurekten soyluyorum orda esınle bırlıkte ne ıste calısıcaksınız? dukkansa orda calısıyor gosterılırsın buyuk ıhtımalKayseri... benim toplam 18 yillik is hayatim var hic ara vermedim çalışmaya sana yetismisim :) zaman nasil geçiyor anlamıyor insan .. benim icin donum noktası oldu bu karar .. prim de 6 yil falan var .. çocuk borçlanması yaparsam iki yil düşünüyor.. issizlik maasim bitince sgk baslicak sart koştum esimin ailesi kalabalik her ay biri yatirsa primim dolar :)
Bizim eşlerin bol kepçe bizi olması grubun fakiri haline getirdi :))Valla bu ara ne olduysa oldu cüzdanda para kalmiyor.
Eşimden de istemek istemiyorum.
Nakit olmayınca zula olmuyor.
Alisveriside kartla idare ediyoruz.
Daha cok sıkıntılı borc olduğu zamanlar daha iyi biriktiriyordum ben yeaa! Diye söylendim gecen.
bu birikim nasıl oluyor bana da fikir verebilirmisin
Hanımlar kola gelsin
Gecmis anneler gününüzz kutlu oılsnnn güzel annelerr
Haftasonu 50 tl harcadım sadece:)
Sabah ta 7,95.
Kumbaraya atamıyorm ama 2 gram 1 yarım gram 1 tane de 100 tl gördüm sabah.Ufaklıkları sayamadım..Su 52 hafta da birikim olayı ben de merak etttimn:)Nedir:)
eşinizin memleketi neresi.
çok güzel bir adım olmuş
bende iş hayatındna çok sıkıldım
20 yıl bitti max 5 yıl daha direnmek istiyorum.
ama olmazsada noktayı koymak istiyorum
Yaa sormaBizim eşlerin bol kepçe bizi olması grubun fakiri haline getirdi :))
Bi toparlanalım yine yaparız birkim şu ara borca girmeyelimde :)
Hint tatlısı değil mi o?ZOr değil mi onu yapmak:)Günaydın kızlar
Kapıların boyası hala bitmedi. Bugün bir kat daha boya yaptıktan sonra tüm evi süpürüp, silip halıları serecegim.
Boyanın kalan kısımları ve detaylı temizlik haftaya kalacak
Cünkü yarın iftara tüm aile bize gelecek 7 -10 kişi arasında bir misafir grubu ağırlayacağım. Sayı bugün netleşecek
Menüyü birlikte belirledik.
Ramazanda dışarı çıkmamak adına bugün kahvaltılık vs. kalan son eksikleride alacağım
- Yeşil mercimekli yarma çorbası
- Karnıyarık
- Bulgur pilavi
- Salata
- Cacık / turşu
- Tatlı olarakta jalebi yapacağız
Günaydın kızlar
Kapıların boyası hala bitmedi. Bugün bir kat daha boya yaptıktan sonra tüm evi süpürüp, silip halıları serecegim.
Boyanın kalan kısımları ve detaylı temizlik haftaya kalacak
Cünkü yarın iftara tüm aile bize gelecek 7 -10 kişi arasında bir misafir grubu ağırlayacağım. Sayı bugün netleşecek
Menüyü birlikte belirledik.
Ramazanda dışarı çıkmamak adına bugün kahvaltılık vs. kalan son eksikleride alacağım
- Yeşil mercimekli yarma çorbası
- Karnıyarık
- Bulgur pilavi
- Salata
- Cacık / turşu
- Tatlı olarakta jalebi yapacağız
ben yapmayı düşünüyorum exelden çıktısını aldım hafta hafta nekadar atacağımı baştan gidersem sonlarda sıkışabilirim param çok olduğunda çok atmayı planlıyorum dengelensin diye bir baş bir sondanPara birikiminde zorlananlar için bir uygulama
1. hafta 1 tl
2. hafta 2 tl
.
.
.
52.hafta 52 tl diye giden biriktirme yöntemi
yıl sonunda 1378 tl toplam birikmiş para oluyor.
listesi de var her hafta yazıp işaretliyoruz.
http://paranya.com/1-yilda-1378-lira-para-biriktirmek/ daha detaylı burda yazıyor
beş lirayıda duymuştum bütün beş liraları biriktirmek:)bende sizin bu yazıdan sonra 5 tl düzenli ödeme verdim . onu unutursam ufak ufak birikir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?