- 2 Mart 2017
- 332
- 496
- 33
- 31
selamlar :) bu biriktirme işi nasıl oluyor biraz bahsedebilir misiniz?Bu aralar harcamalarımız biraz fazla oldu
Birikim pek olamıyor
Kredi kartımda taksitlerim azaldı
Sadece koltuk takımının taksidi kalacak şekilde harcamamaya dikkat etmek istiyorum
52 haftada 1378 lira biriktirme planı duymuştumMia- 'dan onu uygulayacağım
En azından 1 yıl sonra anlamadan bişeyler biriktirmiş olurum
Bu aralar harcamalarımız biraz fazla oldu
Birikim pek olamıyor
Sadece koltuk takımının taksidi kalacak şekilde harcamamaya dikkat etmek istiyorum
14 yillik isyerimden bugun ayrıldım 25 dk işsizim .. ilk 3 kati aglamadan atlattim ama son kata gelince dayanamadim is arkadaşlarim çoğu erkek hepsi de nerde olursan ol biz burdayiz bir telefon yeter enisteye soyle sahipsiz değilsin dediler :))))
Ama en cok is arkadaşım oğluma ceyrek almis ona agladim ...
Tatli aldırdım gidişim seferine
Simdi yeni bir hayat benu bekliyor hayırlısı
Bakıcım sağlık sorunlaridan dolayı devam edemiyor bende oğlumu kimseye guvenemedim ozel bakim gereken bir cocuk ... ayrılma kararını ocak ayında aldim ..elaman bulup yetistirdum .. zaten esimin memleketine yerlesme karari da aldik ..kismetse secimden sonra gideriz .. istanbul cekilmez oldu artik inan cok yorulduk biraz daha sakin doğal hayat istiyoruz oğlum icin .orda da kendi işimizi yapacağız bende biraz dinlenmek oğlumla zaman gecirmek istiyorumhakkında hayırlısı olsun yaşayacağın yeni dönem eski dönemden kat be kat mutlu sağlıklı başarılı olsun...
peki ayrılma sebebin nedir?
Bakıcım sağlık sorunlaridan dolayı devam edemiyor bende oğlumu kimseye guvenemedim ozel bakim gereken bir cocuk ... ayrılma kararını ocak ayında aldim ..elaman bulup yetistirdum .. zaten esimin memleketine yerlesme karari da aldik ..kismetse secimden sonra gideriz .. istanbul cekilmez oldu artik inan cok yorulduk biraz daha sakin doğal hayat istiyoruz oğlum icin .orda da kendi işimizi yapacağız bende biraz dinlenmek oğlumla zaman gecirmek istiyorum
Bakıcım sağlık sorunlaridan dolayı devam edemiyor bende oğlumu kimseye guvenemedim ozel bakim gereken bir cocuk ... ayrılma kararını ocak ayında aldim ..elaman bulup yetistirdum .. zaten esimin memleketine yerlesme karari da aldik ..kismetse secimden sonra gideriz .. istanbul cekilmez oldu artik inan cok yorulduk biraz daha sakin doğal hayat istiyoruz oğlum icin .orda da kendi işimizi yapacağız bende biraz dinlenmek oğlumla zaman gecirmek istiyorum
bu birikim nasıl oluyor bana da fikir verebilirmisinBu aralar harcamalarımız biraz fazla oldu
Birikim pek olamıyor
Kayseri... benim toplam 18 yillik is hayatim var hic ara vermedim çalışmaya sana yetismisim :) zaman nasil geçiyor anlamıyor insan .. benim icin donum noktası oldu bu karar .. prim de 6 yil falan var .. çocuk borçlanması yaparsam iki yil düşünüyor.. issizlik maasim bitince sgk baslicak sart koştum esimin ailesi kalabalik her ay biri yatirsa primim dolar :)eşinizin memleketi neresi.
çok güzel bir adım olmuş
bende iş hayatındna çok sıkıldım
20 yıl bitti max 5 yıl daha direnmek istiyorum.
ama olmazsada noktayı koymak istiyorum
Valla bu ara ne olduysa oldu cüzdanda para kalmiyor.Birikmediği gibi hızla tükeniyordu:/
Anneler günü hediyeleri 370 tl
Market alışverişi 620 tl
Kasap 150 tl
Oğluma oyuncak 89 tl
Biriktiremeyengillerden mavi bildirdi :))
Hanımlar kola gelsin
Gecmis anneler gününüzz kutlu oılsnnn güzel annelerr
Haftasonu 50 tl harcadım sadece:)
Sabah ta 7,95.
Kumbaraya atamıyorm ama 2 gram 1 yarım gram 1 tane de 100 tl gördüm sabah.Ufaklıkları sayamadım..Su 52 hafta da birikim olayı ben de merak etttimn:)Nedir:)
çok harika :)Kayseri... benim toplam 18 yillik is hayatim var hic ara vermedim çalışmaya sana yetismisim :) zaman nasil geçiyor anlamıyor insan .. benim icin donum noktası oldu bu karar .. prim de 6 yil falan var .. çocuk borçlanması yaparsam iki yil düşünüyor.. issizlik maasim bitince sgk baslicak sart koştum esimin ailesi kalabalik her ay biri yatirsa primim dolar :)
Saolasın cnm bakayim nasıl biseymiss:)Para birikiminde zorlananlar için bir uygulama
1. hafta 1 tl
2. hafta 2 tl
.
.
.
52.hafta 52 tl diye giden biriktirme yöntemi
yıl sonunda 1378 tl toplam birikmiş para oluyor.
listesi de var her hafta yazıp işaretliyoruz.
http://paranya.com/1-yilda-1378-lira-para-biriktirmek/ daha detaylı burda yazıyor
bende sizin bu yazıdan sonra 5 tl düzenli ödeme verdim . onu unutursam ufak ufak birikir :)Para birikiminde zorlananlar için bir uygulama
1. hafta 1 tl
2. hafta 2 tl
.
.
.
52.hafta 52 tl diye giden biriktirme yöntemi
yıl sonunda 1378 tl toplam birikmiş para oluyor.
listesi de var her hafta yazıp işaretliyoruz.
http://paranya.com/1-yilda-1378-lira-para-biriktirmek/ daha detaylı burda yazıyor
Ahh canım ya Çiçek gibi çocuklar hasta oldular mı kolumuz kanadımız kırılıyor
Bu aralar harcamalarımız biraz fazla oldu
Birikim pek olamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?