Küçük Düşün Büyük Olsun!

Esimden para istemiyorum pazar günleri haric.
Kartimida mecbur kalmadıkça kullanmiyorum.
Pazar günü pazara çıkarım yine kahvaltılık falanda derken 2 hafta daha yeter bana.
İdare edim.

Annemler eti ve tavuğu cok alıyorlar ve surekli aldıkları yer uyguna veriyor piyasaya göre
Ben zaten kasaba para vermiyorum desem yeri
Buzlugu falan boşaltmaya çalışıyor o da 3 parca biftek 2 tavuk but verdi.
Kus basida varmis kavurup verim kolaylık olur dedi.
Ayy nasil iyi olur ramazan ramazan elimin altinda.

Bu ara altın alamıyorum, kenara para atamiyorum.
Tek yapabildiğim evdekilerle idare etmek.
Eylüle kadarda boyle olacak.

Temmuzda gün parası gececek sadece elime 2000tl o birikime gider.
Yılın tek kârı.
Bir an önce sene bitsin diyorum arabanın kredisi bitsin.
Biraz rahatlayalım.

Lelli ben de 2 ay evvel göz doktoruna gittim.Gözüm kaymış gibi dedim fotolarda da bi tuhaf çıkıyordu farklı yere bakmalar vs.Şaş gibi.Kadın bi baktı göz kapağının biri daha fazla kapanmış dedi.Eski fotoğrafın var mı dedi.Gösterdim.Evet dedi hep böyleymiş.Meğersem 33 yıldır göz kapağımın biri düşükmüş diğerine göre yeni öğrendim.Dikkatli bakınca gözlerim farklı duruyor azıcık

Canım ben gecen yıl gittim dr. Sadece sağ gözümde 0.50astigmat dendi.
Önce bilg. Bakıldı.
Sonra gozume damla damlatıp bekletildim tekrar bakildi.
Harfler falan.
Detaylı bakıldı yani özele gitmistim.

Canım ben gecen yıl gittim dr. Sadece sağ gözümde 0.50astigmat dendi.
Önce bilg. Bakıldı.
Sonra gozume damla damlatıp bekletildim tekrar bakildi.
Harfler falan.
Detaylı bakıldı yani özele gitmistim.

İhmal etme canım gene git baktır.Ben de özele gittim gözlük verdi arada kullanıyorum

tr_lelli , gecmis olsun Canim.

zelalke , bebek bezi yenidogan cok alma cünkü bebis hemen büyüyor ve hemencik bir numaraya gecmis oluyorsun bile :) Ben yanlis olmasin iki ya da üc paket kullanmistim. Bittikce market yakin gidip almistik. Bebek bezinfe ise birsürü marka var ve her bebek ve Anne o bezden mennun kalmayabiliyor, Biz cok marka denedik ve bize uyani bulduk. Tavsiye de aldim tabi. Uyan da oldu uymayan da. Arkadasima pempars hediye etmistim, en iyi en önerilen marka bebegine iyi gelmedi pisik oldu mesala. Islak mendil olayim da ayri bi mevzu, burda tek kullanimlik kendin islatip bebegin poposunu silmelik mendiller var, türkiye ‚ de rossman da bulursun kesin. Ilk zamanlar , bebek icin kullandigim kücük bi legene Ilk su koyup, bezi islatip siler kurulardim. Islak mendile göre biraz mesakketli ama icin rahat ve daha hijyenik bana göre.
Anca disardaysam islak mendil kullanixorfum. Sonra islak mendil cezbetti ama evdeysem illaki popoyu yikardim,
Bebek bakimina dair, birsürü fikir alet edavat var ve bana göre cogu gereksiz. Insan zamanla bebegine ve bebegin ihtiysclsrina göre alip, kullanip kullanmamayi düsünüyor. Mesela komsum bana biberonlari sterilize etmek icin bi makina vermisti, hic kullanmadim, kullanmasi zshmetli geldi bana. Ben Klassik alip kaynattim hep :) daha pratik :) bana göre.

Birikim olayi Bu aralar gidim gidim ilerliyor insallah damlaya damlaya iyi birikir.idareli gitmeye calissamda Hersey cok pahali oldu sanki, havalar iyi gidiyor meyve bittikce aliniyor her markete gidiste illaki baska seylerde aliniyor.
Bozuklara hic dokunmadan hemen kumbaraya atiyorum ve biliyorum ki o bozukluklar cok büyük miktarlar oluyor...

Tasarruf da bir birikim . Bende lellicim eylül ü bekliyorum. Birlikte kolları sıvarız şuan bende idare ediyorum

Bende salı günü için kadın Doğum, tiroid, meme için kontrol aldım .yıl da bir yaptırıyorum

Ben de meme kontrolü yaptırıyorum.Annem göğüs kanseri ben de riskliyim.Kistlerim var.Doktor bir an evvel evlen anne ol dedi Bebek emince kistler gidiyormuş sağlıklıymış

Tasarruf da bir birikim . Bende lellicim eylül ü bekliyorum. Birlikte kolları sıvarız şuan bende idare ediyorum
InsAllah canim motive edelim.
Ben biriktiremedikce yazlik olayi iyice yalan oluyor.
Nakit cikarmam gerek
Bende salı günü için kadın Doğum, tiroid, meme için kontrol aldım .yıl da bir yaptırıyorum
Rutin kontroller cok iyi ya
Bende bu sene epey kardiyolojisiydi, testleriydi falan baya muayine oldum.

Ben de meme kontrolü yaptırıyorum.Annem göğüs kanseri ben de riskliyim.Kistlerim var.Doktor bir an evvel evlen anne ol dedi Bebek emince kistler gidiyormuş sağlıklıymış
Allah korusun canım
Anneciginede şifa versin umarım iyidir.
Olursun tabiki anne Allahın izniyle

bende rahum kanseri taramasi yaptirdim ama meme yaptirmadim yaz mevsiminde ihmal etmemeliyim
gözler bozuluyor
sanki akilli telefon vs derken.numaram ilerledi

Günaydın
Çok gelemiyorum bu aralar
Kızım hasta boğaz enfeksiyonu oldu. Bir doktor akciğer enfeksiyonu dedi. Antibiyotik verdi. Sonra ürtiker oldu, her yeri kabardı kızardı. Sonra ünlü bir çocuk enfeksiyon hocasına götürdük. Akciğer enfeksiyonu değil deyip antibiyotiği kesti. Alerji şurubu verdik dün. Bakalım bugün nasıl geçecek.

Birikim adına ne yapıyorum?
1000 tl lik altın aldım geçenlerde henüz fırlamamışken altın fiyatı.
Arkadaşlarla güne girdik. 1 çeyrek altın alıp verdim.

Bes i kapattım, 3900 gelecek onunla altın alacağım.

Bu ara harcamamız da çok, tatil için uçak biletleri alacağız. Dün eşime 2 bana 1 ayakkabı aldık. 740 tl verdik çıktık

Çok geçmiş olsun
Birikiminde bereketli olsun
Besi kapatma amacın ne merak ettim
Ben cok detaylı bilmiyorum ödüyoruz.
Eşim 58 yaşına geldiginde emekli olma yaşı yani (suan 43yasinda) parayi aldigimizda 100.000 den falan bahsetmisti.
Çok mantıklı gelmişti bana.

bende rahum kanseri taramasi yaptirdim ama meme yaptirmadim yaz mevsiminde ihmal etmemeliyim
gözler bozuluyor
sanki akilli telefon vs derken.numaram ilerledi
Bende eskisi kadar telf elime almıyorum
Bakalım ne cikacak

Amin canım sağolasın Allah raZı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…