Sağol canim.
Ya insanı huzursuz ediyor
Odaklanamiyorum, puslu görüyorum.
Eşim orucdandir diyor ama sanmam.
Ya astigmat ilerledi
Ya da miyopum.
Bakalım ayın 6sinda belli olur.
Tansiyondan falan olsa geçerdi sanki.
Bu geçmiyor
Canım ben gecen yıl gittim dr. Sadece sağ gözümde 0.50astigmat dendi.Lelli ben de 2 ay evvel göz doktoruna gittim.Gözüm kaymış gibi dedim fotolarda da bi tuhaf çıkıyordu farklı yere bakmalar vs.Şaş gibi.Kadın bi baktı göz kapağının biri daha fazla kapanmış dedi.Eski fotoğrafın var mı dedi.Gösterdim.Evet dedi hep böyleymiş.Meğersem 33 yıldır göz kapağımın biri düşükmüş diğerine göre yeni öğrendim.Dikkatli bakınca gözlerim farklı duruyor azıcık
Canım ben gecen yıl gittim dr. Sadece sağ gözümde 0.50astigmat dendi.
Önce bilg. Bakıldı.
Sonra gozume damla damlatıp bekletildim tekrar bakildi.
Harfler falan.
Detaylı bakıldı yani özele gitmistim.
İhmal etme canım gene git baktır.Ben de özele gittim gözlük verdi arada kullanıyorum
Aklımdan geçmedi değilBu göz muayenesinde belli olur mu?
Ben olsa. Makarna salatası yapardım yoğurtlu garniturlu
Ay çok sevdiğimden mi bilemedim :)
Göz tansiyonu muayene de ölçülüyor ama biraz zormuş daha önce teyzem yatırdıBu göz muayenesinde belli olur mu?
Ben olsa. Makarna salatası yapardım yoğurtlu garniturlu
Ay çok sevdiğimden mi bilemedim :)
Tasarruf da bir birikim . Bende lellicim eylül ü bekliyorum. Birlikte kolları sıvarız şuan bende idare ediyorumEsimden para istemiyorum pazar günleri haric.
Kartimida mecbur kalmadıkça kullanmiyorum.
Pazar günü pazara çıkarım yine kahvaltılık falanda derken 2 hafta daha yeter bana.
İdare edim.
Annemler eti ve tavuğu cok alıyorlar ve surekli aldıkları yer uyguna veriyor piyasaya göre
Ben zaten kasaba para vermiyorum desem yeri
Buzlugu falan boşaltmaya çalışıyor o da 3 parca biftek 2 tavuk but verdi.
Kus basida varmis kavurup verim kolaylık olur dedi.
Ayy nasil iyi olur ramazan ramazan elimin altinda.
Bu ara altın alamıyorum, kenara para atamiyorum.
Tek yapabildiğim evdekilerle idare etmek.
Eylüle kadarda boyle olacak.
Temmuzda gün parası gececek sadece elime 2000tl o birikime gider.
Yılın tek kârı.
Bir an önce sene bitsin diyorum arabanın kredisi bitsin.
Biraz rahatlayalım.
Bende salı günü için kadın Doğum, tiroid, meme için kontrol aldım .yıl da bir yaptırıyorumBu sefer dev. Randevu aldim.
Bakalım ne dicekler.
Aiy hep bisi cıkıyor birden çıkması canimi sıkti
Bende salı günü için kadın Doğum, tiroid, meme için kontrol aldım .yıl da bir yaptırıyorum
InsAllah canim motive edelim.Tasarruf da bir birikim . Bende lellicim eylül ü bekliyorum. Birlikte kolları sıvarız şuan bende idare ediyorum
Rutin kontroller cok iyi yaBende salı günü için kadın Doğum, tiroid, meme için kontrol aldım .yıl da bir yaptırıyorum
Allah korusun canımBen de meme kontrolü yaptırıyorum.Annem göğüs kanseri ben de riskliyim.Kistlerim var.Doktor bir an evvel evlen anne ol dedi Bebek emince kistler gidiyormuş sağlıklıymış
Çok geçmiş olsunGünaydın
Çok gelemiyorum bu aralar
Kızım hasta boğaz enfeksiyonu oldu. Bir doktor akciğer enfeksiyonu dedi. Antibiyotik verdi. Sonra ürtiker oldu, her yeri kabardı kızardı. Sonra ünlü bir çocuk enfeksiyon hocasına götürdük. Akciğer enfeksiyonu değil deyip antibiyotiği kesti. Alerji şurubu verdik dün. Bakalım bugün nasıl geçecek.
Birikim adına ne yapıyorum?
1000 tl lik altın aldım geçenlerde henüz fırlamamışken altın fiyatı.
Arkadaşlarla güne girdik. 1 çeyrek altın alıp verdim.
Bes i kapattım, 3900 gelecek onunla altın alacağım.
Bu ara harcamamız da çok, tatil için uçak biletleri alacağız. Dün eşime 2 bana 1 ayakkabı aldık. 740 tl verdik çıktık
Bende eskisi kadar telf elime almıyorumbende rahum kanseri taramasi yaptirdim ama meme yaptirmadim yaz mevsiminde ihmal etmemeliyim
gözler bozuluyor
sanki akilli telefon vs derken.numaram ilerledi
InsAllah canim motive edelim.
Ben biriktiremedikce yazlik olayi iyice yalan oluyor.
Nakit cikarmam gerek
Rutin kontroller cok iyi ya
Bende bu sene epey kardiyolojisiydi, testleriydi falan baya muayine oldum.
Allah korusun canım
Anneciginede şifa versin umarım iyidir.
Olursun tabiki anne Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?