Ben hep göz karari yapiyorum tarif versem cok saglikli olmaz belkiKızlar bana bir poğaça tarifi verir misiniz. Yıllardır evet budur dediğim Bi tarif bulamadım. Bugün biraz poğaça yapıp buzluğa atasım var.
Aa öylemiSlmlar bayanlar bende sessiz takip edenlerdenim . Sırf birikim için sizin desteğinizi almak için yazıyorum . Devamlı da yazarım artık.
Öğretmenim bi oğlum var
Özel ders veriyorum. Burda n okuyunca bende zula yapayım diyorum. Özel ders paraları birikir en azından .tr_lelli sanırım senle komsuyuz . Diğer arkadaşlar sizleri de tebrik ediyorum. Dışarda insanları yarın kıtlık olacakmış gibi harcadığı bi dünyada evini,ailesini düşünüp tutumlu olanlara şapka cikartip selamlıyorum
Ve bol bereketli kazançlı günler diliyorum.
Amin canımHerkese günaydın..Hayırlı bol bereketli cumalar..
Rabbim hayalini kurduğumuz tüüümm isteklerimize dualarımıza kavuştursun bizleri inşş:)AMİNNN..
Hosbulduk komşumBen hep göz karari yapiyorum tarif versem cok saglikli olmaz belki
Aa öylemi
Komsuyuz demek hoşgeldiniz.
Amin canım
Merak ettim bi özelden yazim yakinmiyiz baya :)Hosbulduk komşum
Seni ilgiyle takip ediyorum
Bn çok gezemiyorum semtimizin indirim haberlerini sennden alırım artık:)))
bulaşık makinesi için eve gelen servis bana evde küçük çocuğum için parlatıcı kullanmamı söyledi.bende aylardır parlatıcı gözüne hiç bir şey koymuyorumRica ederim
Bulaşık makinesine parlatıcı yerine sirke , deterjan yerine limon tuzu+karbonat
Çam. Mak. Yumuşatıcı yerine sirke , beyazlarda deterjana ilave karbonat
Şampuan yerine zeytinyağlı defneli vb gibi sabun , duş jeli yerine sirke
Vileda suyunu ılık koyup içine sirke , az limon tuzu , karbonat ve zeytinyağ .. Bazen sadece sirke .. Cam suyu aynı şekilde .. Mobilyaların tozunu da sirke ile temizliyorum ..
Banada tuz koymayin gerek yok denmistibulaşık makinesi için eve gelen servis bana evde küçük çocuğum için parlatıcı kullanmamı söyledi.bende aylardır parlatıcı gözüne hiç bir şey koymuyorum
kızlar bu para harcama konusu çok acayip gerçekten..özellikle son 2 yıldır kendime ünlü bir markanın çantasını almak istiyordum ama fiyatı maaşımın üçte biri.özellikle o marka çanta kullanan arkadaşlarımın yanında olunca insan daha bir hevesle istiyor.neyse o ara paraya kıyamadım almadım.gel zaman git zaman dün akşam aynı arkadaşım o markanın başka bir modelini almış birden içimi bir kıskançlık kapladı.benim niye yok gibi.yani ne biliyim o markanın çantası olduğunda arkadaş ortamında kendimi daha iyi mi hissedicem.her şey marka,para,kıyafet olmuş..eşime söyledim ki şimdiye kadar böyle bir şey asla söylememiştim ya da eşimde bana hiç bir zaman alma etme demez.boş ver bir çanta dedi.sonra kendime verdiğim sözleri hatırladım.ocak ayına kadar ihtiyaç harici alış veriş yok diye.ama ne biliyim beni biraz teselli edin kızlar.kendimi ezik,fakir hissediyorum o marka çantam yok diye(
yapamam,yapmamalıyım..sonuçta ben bir devlet memuruyum.maaşımın 3 te birini bunun için biriktirip sadece o arkadaşlarımın yanında hava atmak için o çantayı almamalıyım. diyorum tüm bunları kendime ama işte bir de alma isteği var..işin tuhaf tarafı inan çantayı alsam da mutlu olmıycam çünkü bana göre pahalı.Kendinize ödül olarak o çantayı alsanız?
Mesela ocak ayına kadar hedefinizi gerçekleştirirseniz o çanta sizin olsun.
Biraz kendinizi de şımartmanız gerekiyor bence.
Bence o çanta parasına git bir cumhuriyet altini al ve şöyle düşün çok zor durumda kaldığında o çantayı satarsan seni zor durumdan kurtarmaz ama altının kurtarabilir .. sonuçta turkiyede bir çok kadın çantasını pazardan aliyo ve bişeyleri eksilmiyo .. asıl onlar ev araba sahibi oluyo .. b3nde zamanında çok pahalı çantalar ayakkabılar aldım ama hiç biri huzur vermedi .. şimdi 20 tllik ayakkabı giyiyorum ve kimse 20 tl ye ayakkabı giyiyo demiyo .. 20 tllik ayakkabı giyiyorum ama bi araba alacak para biriktirdimyapamam,yapmamalıyım..sonuçta ben bir devlet memuruyum.maaşımın 3 te birini bunun için biriktirip sadece o arkadaşlarımın yanında hava atmak için o çantayı almamalıyım. diyorum tüm bunları kendime ama işte bir de alma isteği var..işin tuhaf tarafı inan çantayı alsam da mutlu olmıycam çünkü bana göre pahalı.
yapamam,yapmamalıyım..sonuçta ben bir devlet memuruyum.maaşımın 3 te birini bunun için biriktirip sadece o arkadaşlarımın yanında hava atmak için o çantayı almamalıyım. diyorum tüm bunları kendime ama işte bir de alma isteği var..işin tuhaf tarafı inan çantayı alsam da mutlu olmıycam çünkü bana göre pahalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?