Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam Hanımlar,
Sabah kahvaltıdan sonra kızımı kreşe bıraktım ve pilatese gittim. 69 kilo ile 2 hafta önce başladığım karatay+spor sürecinde bugün 66,8'i gördümHedefim yıl sonunda 58'i görmek. Bakalım başarabilecek miyim...
Parasal hedeflerimi de kafamda düzenledim. Buraya da yazayım da kendime söz vermiş gibi olayım. Ne demişler söz uçar yazı kalır.

Kısa Vadeli Hedefler (0-2 yıl)
1) Acil Durum Parası Biriktirmek (3 Aylık Gider Kadar)
2) Kızıma olan altın borcumu ödemek.

Orta Vadeli Hedefler (2-5 yıl)
1) 500 m2 bir arsa alıp, prefabrik bir ev yapmak ve o evi haftasonu evi olarak kullanmak. İçine bir keçi, bir kedi, bir de tavşan koyup kızımı bahçeye salmak. Toprağı tanısın, birşeyler yetiştirmeyi ve hayvan bakmayı öğrensin istiyorum. Haftasonları 2 yeşil alan bulacağız da çocuk eyleyeceğiz diye daha fazla dolaşmak istemiyorum.

Uzun Vadeli Hedef (5-10 yıl)
1) Emeklliğime yatırım yapmak (Eşimin de benim de BES'imiz var. Oraya yatırdığımız miktarı yükselterek 56 yaşından sonra çalışmamayı istiyorum.)
2) Çocuklarımla ülkemizi ve dünyayı gezmek

Bu süreçte de mümkün mertebe sağlığıma yatırım yapmak niyetindeyim. Önemli olan hastalanma riskini azaltmak bence, hastalandıktan sonrası kötü çünkü. İstediğim kiloya indikten sonra da spora devam etmek niyetindeyim. Evde sağlıklı beslenme süreci oturdu zaten. Eve hiç abur cubur alınmıyor. Evde olmayınca da gidip almaya üşenildiğinden yenmiyor. Bir de akşam yemeğinden sonra hiçbirşey yemiyoruz artık. Sadece kızıma yatarken bir bardak süt içiriyorum.

Ben cok merak ettim markayı
Bende marka severim ama maaşın 3te 1ine Bişi almam galiba

bence o çantayı almalısın. almadığında hep içinde kalacak. yaşlandığında bile gençliğimde takamadım koluma güzel bir çanta diyeceksin.
alırsan senin hayatında bir değişikliğe sebep olmadığını, sana bir şey katmadığını göreceksin. ama bunu deneyimlemem gerekiyor.

.......

aöf 212
telefon faturası 49
balık 10
eşime kıyafet 70
eczane 53
yol+kahvaltı en az 10
zorunlu ihtiyaç bide hepsi siz düşünün artık.
bu hafta ki harcama.
daha mutfak alışverişi yapmadık.aslında yapsam yaparım ama ben dosdoğru eve gideyim en iyisimi

benim de kuaför, pazar, market ve aktar alışverişim var. daha kışlık kıyafet eksiğimiz de cabası.. korkuyorum.

Kızlar almakdan korkmayın.
İhtiyaçsa alıcaz.
Ama fazlasını,gereksizini almak yok!
Hiç almadanda malesef olmuyo.
Aklımız gözümüz kalıyo böylede.
Çalışanlara giysi ihtiyaclari icin bisey diyemicem.
Ama ben alamasamda idare edebilirim.
Suan acil ihtiyac diyebilecegim br sey yok.
Şu renkden de olsun
Şu modelden de olsun diye istiyorum.
Kışın oglumu okula getir götur arada sinema,avm dısında pek bisey yaptigim yok evdeyim.

Bugün yemegim var cok sukur nasıl hafif hissediyorum kendimi.

Bi kac yer gözüme batiyo sadece camlar,avize tozu,dolaparin üstlerinin tozlari alincak.
Hafta sonu bunlara halledebilsem rahat etcem.

Bugun yatip tv izlicem kendime izin veriyorum :)

canım bugün daha iyisin inşallah.
atlattın mı hastalığı

100 küçük altın biriktirme hedefi koydum kendime.... şu an sıfırla başlıyorum inşallah.... zamansız....100 olana kadar bozdurmak yok....
Oo masAllah hedef cok iyi
Bende istemek ve kararli olmak cok önemli.
Neden olmasin ki imkansiz degil.

aktar işlerine bende pek bi meraklıyım
sen ne alıyorsun canım aktardan
kuruyemiş alıyorum canım aldğım yer baya büyük herşey var. zencefil, zerdeçal, yeşil çay gibi şifalı bitkiler bide baharatlar.

bende ılk atandıgım sene her ıstedıgımı aldım pahalı cantalar tranckotlar kot pantolonlar kumas pantolanlar daha aklına gelebılecek bır cok sey ancak bır sure sonra alıp alıp dolaba sıgdıramamaya başlayınca ve aldıklarımın ısraf oldugunu düşünerek almıyorum yazın en fazla 60 lıralık tişort kot şort falan aldım sandaletım 5 senelık düşün bır yerı kopmuş onu tamır ettırdım 10 lıraya kımse bana ucuz bısey gıyıyosun demıyo derlerse desınler ablam mesela en yakınım eskıyene kadar gıyme dıyo alışverıs delısıdır kendısı ama benım hoşuma gıtmıyor. benım fıkrım cok ıstıyorsan al ama en fazla bır ay mutlu olacakasın hevesını de almış olacaksın ama sonra yenılerı cıkacak başka ısteklerın olacak arkası gelmeyecek... bu arada hangı marka ve fıyatı nedır ogrenebılır mıyım cok merak ettım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…