Ben gizli biriktirdim çünkü her sıkıştığında bu paraya güvenmesin diye .. ama zor bir durumda kaldığımızda da çıkarıp verdim ilaç gibi geldi d3di çok mutlu oldu .. şimdi tahmin ediyo bi zulam olduğunu ama miktarını bilmiyoBu arada merhabasız girmişim pardon... Herkese bol birikimler güzel günler dilerim.. Çok şey öğreniyorum sayenizde.. Her gece muhakkak girip okuyorum
Mihlamayi nasıl yapıyor sunuz tarif alabilir miyim rica etsem.
Kızlar tarifi verimde ölcusuz yapiyorum ben
Hosgeldiniz ne iyi ettiniz hep gelin birlikte biriktirelim.Bu arada merhabasız girmişim pardon... Herkese bol birikimler güzel günler dilerim.. Çok şey öğreniyorum sayenizde.. Her gece muhakkak girip okuyorum
Canim ayni dusuncedeyiz ki yetkili olan kiside dogrulamis.Limon tuzu bulaşık makinene zarar verebilir cnm.
Evet cnm haklısın. Bende bir ara duymuştum bunu. Bir arkadaşım Arçelik servisinde çalışıyor. Denemeden önce ona sordum. Hatta çamaşır makinesinin içi temizleniyormuş güya pis sular akıyormuş vs bende yapıcam yapayımmı dedim . Sakın ha makinenin kazanı bile deler o garanti kapsamına da girmez dedi. Deterjan gözüne koyayım dedim. Ben sana kazan delinir diyorum sen bana ne diyorsun dedi.
Bende denemedim hiç
teşekkürler mutlaka deneyeceğim.Kızlar tarifi verimde ölcusuz yapiyorum ben
Yillardir el aliskanligi
Ölcuyle deneyip tarifte paylasirim ama
Kabataslak anlatim
1corba kasigi dolusu tereyagı eritiyorum.
Eriyince icine misir ununu ekliyorum
Misal 3corba kasigi diyelim.
1-2dakika kisik ateste tereyagla kavurur gibi bi yediriyorum yaga misirununu.
Sonra azar azar su ekliyorum bir tarafdanda karstiriyorum kasikla (muhallebi kivami olacak)
Sudan sonra hemen tuz ve telli peynir katiyorum karistiriyorum iyice peyniri yediriyorum.
Sonra 3-4dk kadar pisiyo orta ateste tereyag boyle uste cikiyo tamamen.
Olmustur ozaman.
Bakir tavada super oluyo.
Kime yaptiysam begendi ve bir daha istediteşekkürler mutlaka deneyeceğim.
bnde prilin likit olanı kullanıyorum çok memnunum dediğin gibi likit olanlar daha bereketliCanim ayni dusuncedeyiz ki yetkili olan kiside dogrulamis.
Okadar cok duyuyorum ki
Camasir mak. Bulasik mak. Bunlari koyanlari
Hatta bi yetkili kisi oldu olacak tursu yap demis birine :)
Hani sirke limon falan.
Ben cesaret edemem hic de kullanmadim.
Bulasik mak likit jel kullaniyorum nasil bereketli anlatamam.
Kac aydir 1kutuyu bitiremedim
2.kutu zulamda hazir hatta.
Ben kasar la yapiyorum oda guzel oluyor ama dogru tarif sendedir karadenizlisin yanlis hatirlamiyorsam.Kızlar tarifi verimde ölcusuz yapiyorum ben
Yillardir el aliskanligi
Ölcuyle deneyip tarifte paylasirim ama
Kabataslak anlatim
1corba kasigi dolusu tereyagı eritiyorum.
Eriyince icine misir ununu ekliyorum
Misal 3corba kasigi diyelim.
1-2dakika kisik ateste tereyagla kavurur gibi bi yediriyorum yaga misirununu.
Sonra azar azar su ekliyorum bir tarafdanda karstiriyorum kasikla (muhallebi kivami olacak)
Sudan sonra hemen tuz ve telli peynir katiyorum karistiriyorum iyice peyniri yediriyorum.
Sonra 3-4dk kadar pisiyo orta ateste tereyag boyle uste cikiyo tamamen.
Olmustur ozaman.
Bakir tavada super oluyo.
Guzel biriktirmissiniz.Eşim benden hiç bir şeyini gizlemez.. Gereksiz harcama yapmaz benden bir şey esirgemez de... Neden yaptım bilmiyorum ama eşimden gizli üç beş attım.. Bir cumhuriyet altını 100 dolar 100 de Euro :) daha fazlası vardı ama harcadım... Neyse şimdi borçları eritmek niyeti en büyük hedef ama bir yandan da kumbaramıza atabildiğim kadar atıyorum birikiyor da... Sizce o gizli birikimi buna dahil mi edeyim yoksa bir şey olmamış gibi bir yandan üzerine eklemeye devam mı edeyim yoksa aslında en çok istediğim seçenek :)) şu ki : kendime alışveriş saç baş cilt bakım vs ye mi harcayayımüzerine eklesem çok eklesem sonra elle tutulur birikim olsa bile eşimden gizli olduktan sonra ne anlamı var ki neye kullanacağım diyorum.. Ya da sürpriz mi yapsam biriktirip sonra çıkarıp
Sonra bize dagittin dimi tek tek. :)
Topic arkilerinle paylastın.
Helalinden bi tomar para gelse keske.
Hani kapi calsa postaci falan bisi gelse dubaideki hic taninadiginiz akrabanizdan miras falan kalsa.
100bin tl olsa yazligimida alirin esyamida alirim.
Elimdekileride biriktirmeye devam ederim hic dokunmadan.
karadenizli bir arkadaşda yemiştim yıllar evvel çok beğenmiştim. o üç peynirden yapmıştı ve ağır ağır karıştırmıştı bir tek onu hatırlıyorum.Ben kasar la yapiyorum oda guzel oluyor ama dogru tarif sendedir karadenizlisin yanlis hatirlamiyorsam.
Bende samsunda yemistim ve cok hosuma gitmisti
Aslında kuymaklik peynir var dilpeynirine benziyo ama tel tel aciliyoBen kasar la yapiyorum oda guzel oluyor ama dogru tarif sendedir karadenizlisin yanlis hatirlamiyorsam.
Bende samsunda yemistim ve cok hosuma gitmisti
Karasuda 60bine buldum yeni 2+1 ev.100 bine nerede yazlık var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?