- 25 Ağustos 2015
- 1.088
- 1.806
- 133
Çok teşekkür ediyorum canım sağolasınAllah yardımcınız olsun
Canım benim çok geçmiş olsun sana da inşallah. Ya şuan evde biz ellemesine engel oluyoruz ama ya sonra bu çocuk kreşe gidecek nasıl yapsın birde görseniz maşallah herşeyi yemek istiyor. Dondurma yapıyorum ben ona vegan dondurma :) onu yiyor badem sütü bile yaptım sütlaç yaptım ondan herşey onlar için yeterki iyi olsunlarCok gecmis olsun
Instagramda alerjik anne ve badenin sekeri hesaplarini incelemenizi tavsiye ederim
Bende alerjik bunyeye sahibim tolere edebiliyorum ama bunyemi yormamak icin uzak duruyorum
Patates bi insana ne kdr dokunabilir?
Midesi bozulunca yer
Ama benim midemi bozuyor.
Sut yerine hindistan cevizi sutu ve badem sutu kullanilarak yapilan tarifler var.
Ozellikle sutsuz yumurtasiz tarifler var
Insallah sifa bulur ama boyle kacamaklar ile moralini duzeltebilirsiniz
Yok aldığım ürünün içindekiler kısmına mutlaka bakıyorum ilk defa aldığım bişeyse fabrikasını arayıp bilgi alıyorumEtiket okuma dediniz ya...bu dokümanlara mi bakıyoruz.. yada aradığınız madde var mi
Çok geçmiş olsun, ben bu yaşımdayım hala yumurtanın beyazini yiyemem.Sabah 8ten itibaren küçükten büyüğe doğru olan parçaları belli aralıklarla yediriyoruz Dr kontrolünde. Benim oğlum şu şekilde zehirleniyor yiyor gayet güzel 1veya 2saat sonra kusmaya başlıyor bu aşamada hastanede damardan ilaç verdiler evde veya başka yerde olsa bu olay adrenalin iğnesi var onu baldırdan vurmamız gerek yani Allahım korusun geç kalsan ve zehirlense ölüme yol açıyor.balık denemesinde zehirlendi el üstüne kola ayaklarında hep damar yolu aradılar kan içinde kaldı kuzum.bunu detaylı anlattım ki çevrenizde böyle bir şey olursa dikkat edin örneğin bebeğiniz huzursuz huysuz ve kakasında kan varsa veya bizim gibi bişey yiyince şişiyor veya kusuyorsa yardımcı olun.benim kuzuma peynir süt peynir altısuyu süt tozu yoğurt balık çikolata yani anlıcağınız herşey yasak çok zor bir durum ablası dondurma yiyor ama ona yok.etiket okuma gibi bir alışkanlığım var artık. Herkese teşekkür ediyorum kusura bakmayın kafanızı şişirdim
masAllah canımAyy canim ne mutlu bana
Birbirimize moral destek tebessüm olabiliyorsak ne mutlu.
Bazen insan ihtiyaç duyuyor paylaşmaya, bilmeye, cesaret etmeye.
Bu eltim ve gorumcemlede istemesem yine görüşmemeye devam ederdim tıpkı kucuk eltimle gorusmedigim gibi.
Ama cok adım attilar.
Davet ettiler.
Hastanelere kadar geldiler.
Eşim yine zorlamadı beni.
Ben kendi insiyatifimi kullandim.
Yine bana laf sokma yanlış hareket görsem yine setleri örerim.
Aslinda boyle yaptıkça daha çok kovalanan oluyorsun denemelisin.
Daha huzurlu oluyorsun.
Daha az laf duyuyorsun daha çok vaktin oluyor.
Evime esime çocuğuma daha çok vakit ayırıyorum.
Bak aksam üzeri bi boş kaldım boyle bi boşluk oldu bi sessizlik bi sıkıldım sanki açtım müziği kek yaptim.
Ee fırın ısınmışken bir de kurabiye yapım dedim.
Kucuk erbaş kokulara kalktı geldi mutfağa anne cok guzel bisi koktu derken esim aradı zaten geliyorum diye.
Zaman nasil gecti anlamadim bile.
Ben mah. Kimseyle gorusmuyorum çiçeklerim var balkonda hergun onları temizlerim sularim.
Balkonumu siler kahvemi alır biraz otururum.
Sonra işlerimi yapar anneme bi cikar yoklarim ne var yok.
Aksam zaten erbaşlarla vakit nasıl geçiyor anlamıyorum bile.
Enerjimizi düşüren herkesi bi itmemiz lazim öteye..
Bi dur! Bakalım demek gerek.
Umarım seninde istediğin gibi olur herşey
4-5 gün kalcaz gibi duruyor cnm.Aksam gittik cadır baktık,koci dedi ne yıkıcaz bulaşık falan alırız birer paket karton tabak canak:)A101 e bakcam bakalım.Orda uygun oluyor.Canim birde ne kadar süre kalcaksınız bunlarda önemli.
Ona göre yanına araç gereç alırsın
Aynen öyle düşündük,kocamm ben sana ameliyatlı halinle bulaşık yıkatır mıyım dedi haha:)Hep bunlar temiz havadan ,çarpıyor adamı:)köpük tabak kullan at çatal bıçak kaşık ve karton bardak :):):):)
hem maliyeti az hem zamandan kaçarsın
4-5 gün kalcaz gibi duruyor cnm.Aksam gittik cadır baktık,koci dedi ne yıkıcaz bulaşık falan alırız birer paket karton tabak canak:)A101 e bakcam bakalım.Orda uygun oluyor.
Aynen değişik değişik giyilir.Görümcem bi pantolon almış bayramda adl den 259 tl keten.Burus buruş oluyor ama oturup kalktıkça.Dedi valla acıdım giymesem geri verirdim.Kocam diyor 259 tl pantalıon mu olur ev kirası gibi:)Dedim gör iste ,kıymetimi anlaAynen canim.
Pantolon altı üstü diyorum aliyorum.
Hevesim geçiyor zaten belli bir süre giyince.
Gözüm yenilere kayıyor.
Yine böyle 2 tane 40tl bulsam baya bir giyerim.
Hafta sonları falan geziyoruz rahat oluyor spor ayakkabıyla falan kombinliyorum.
Çok gezmek lazim cok :)
Useniyorum
Kısın bi piknik set aldım 14 tl falan dı a 101 de.6 lıı tabak bardak var onu götürcem.AMa öyle tahta flan tasımıcam.Kahvaltıyı zzaten cay bahçeleri var etrafta bayramda gittik sabah 2 tost 2 çay 16 tl tuttu.Doyduk.Kahvaltılık zaten bozulur.Etrafta sok,a101 flaanda var en kötü ac bitir alırıız.Canım doğru ama ıllaki eti harmanlamak için falan gerekir leğen tarzı kaplar
Salata yapılır tahta gerekir
Bicak gerekir...
Senin adına çok sevindim.
Bende keşke gidebilsem
Hamileyim diye bir yere gidemiyorum
Kısın bi piknik set aldım 14 tl falan dı a 101 de.6 lıı tabak bardak var onu götürcem.AMa öyle tahta flan tasımıcam.Kahvaltıyı zzaten cay bahçeleri var etrafta bayramda gittik sabah 2 tost 2 çay 16 tl tuttu.Doyduk.Kahvaltılık zaten bozulur.Etrafta sok,a101 flaanda var en kötü ac bitir alırıız.
Ay ins seneye bebisle gidersiniz kuxummm.Ben de inss seneye hamiş olurumda otururum evde:)
Bende acırım ya.Aynen değişik değişik giyilir.Görümcem bi pantolon almış bayramda adl den 259 tl keten.Burus buruş oluyor ama oturup kalktıkça.Dedi valla acıdım giymesem geri verirdim.Kocam diyor 259 tl pantalıon mu olur ev kirası gibi:)Dedim gör iste ,kıymetimi anla
Ben tarz2.com sitesinden buay sattım elimde giyilmeyenleri.Busabahta eşimin küçülen gömlekleri var hep marka Kıgılı falan almış annem hep bayramlarda.Onları makinaya attım.Ütüleyim kargolucam.Ordan gelenle de yazlık alırım bikac parça bisey:)
Ay esin gercekden cok tuhafmis.Kızlar günaydın.
Dün annem şehir disindan gelmişti.
Sabah erkenden bana haber vermeden eve geldi 10 gibi.
Kahvaltı temizlik faslı oldu.
Torununa biberon ve bir takım giysi getirmiş.
Evi temizlerken lavobonun borusu tikaliymis onu bosaltim derken koparmis .
Halim kucuk tuvalet büyük banyo maf oldu.
Ben banyoları temizledim o da halıyı yıkadı balkonda.
Sonra çarşıya bebeğe bişey almaya gidicektik geç oldu diye ben gitmedim yarın gidelim dedim.
Eşime de telefonda anlattım.. O da saglik olsun dedi. Aksam geldiginde kendi annesi yapmış sanmis. Temizlik icin durduk yere niye geldi diye düşünmüyormuş hatta .
Eşim anneme karşı çok on yargılı.
Bir daha habersiz gelirse eve almam. Alirsanda günahım boynuna tarzı konuştu.
Bende habersiz gelmesine sinirlendiğimi ama gece geç geldiği için haber veremedigiini söyledim.
O lavobonun duvara bağlantı kısmı açıkta. Ve sabaha kadar koku olmuş. Eşimi uyandirdim hadi yapalım diye.
Kim bozduysa o yapsin moduna getirdi. Baya yalvartti.
Neyse evden çıkarken de 5 dk soyledim gitmwsine izin vermedim.
Yok bunun parasını annenden işte dedi.
Bende isteyemem o kadın bir sürü şey aldı. Almasaymis dedi.O zaman çocuğun ihtiyacını sen al dedim. Neyse ben arar isterim dedi.
Böyle bir insan değil normalde ama anneme karşı böyle bir tutum sergiliyor.
Annem dün evime kaç paralık masraf yaptı.
Bu günde bebeğe biseyler alacaktı.
Ama almasını istemiyorum
Çünkü nankörlük görüyor.
Ben şimdi annemle çarşıya gitmeyeyim mi sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?