- 25 Ağustos 2015
- 1.088
- 1.806
- 133
Geçmiş olsun inşallah kuzuyaEvet agir bir salgın var ortalıkta cocuklar hasta olmasin yeter ki
Nasıl bir deneme..Kızlar ben de dua istiyorum sizden oğlum ayarın alerji için yumurta akı denemesi yapacaz inşallah zehirlenmez ve yumurta akı serbest olur.
Inş canım sonuç güzel gelirKızlar ben de dua istiyorum sizden oğlum ayarın alerji için yumurta akı denemesi yapacaz inşallah zehirlenmez ve yumurta akı serbest olur.
Teşekkür ederim ignemizi vurulduk simdi iyi kuzum konuşamadıgu icin derdini de anlatamıyor mizmizdi hep ...acilde ki dk ile de ters dustum ... ates düşürücü verip igne yapip gönderecekti ozel sağlık sorununu anlattım test tahlil damar yolu istedim bastan savma is yapıyorlarGeçmiş olsun inşallah kuzuya
Sabah 8ten itibaren küçükten büyüğe doğru olan parçaları belli aralıklarla yediriyoruz Dr kontrolünde. Benim oğlum şu şekilde zehirleniyor yiyor gayet güzel 1veya 2saat sonra kusmaya başlıyor bu aşamada hastanede damardan ilaç verdiler evde veya başka yerde olsa bu olay adrenalin iğnesi var onu baldırdan vurmamız gerek yani Allahım korusun geç kalsan ve zehirlense ölüme yol açıyor.balık denemesinde zehirlendi el üstüne kola ayaklarında hep damar yolu aradılar kan içinde kaldı kuzum.bunu detaylı anlattım ki çevrenizde böyle bir şey olursa dikkat edin örneğin bebeğiniz huzursuz huysuz ve kakasında kan varsa veya bizim gibi bişey yiyince şişiyor veya kusuyorsa yardımcı olun.benim kuzuma peynir süt peynir altısuyu süt tozu yoğurt balık çikolata yani anlıcağınız herşey yasak çok zor bir durum ablası dondurma yiyor ama ona yok.etiket okuma gibi bir alışkanlığım var artık. Herkese teşekkür ediyorum kusura bakmayın kafanızı şişirdimNasıl bir deneme..
İnşallah inşallah canımInş canım sonuç güzel gelir
Allah yardımcınız olsunSabah 8ten itibaren küçükten büyüğe doğru olan parçaları belli aralıklarla yediriyoruz Dr kontrolünde. Benim oğlum şu şekilde zehirleniyor yiyor gayet güzel 1veya 2saat sonra kusmaya başlıyor bu aşamada hastanede damardan ilaç verdiler evde veya başka yerde olsa bu olay adrenalin iğnesi var onu baldırdan vurmamız gerek yani Allahım korusun geç kalsan ve zehirlense ölüme yol açıyor.balık denemesinde zehirlendi el üstüne kola ayaklarında hep damar yolu aradılar kan içinde kaldı kuzum.bunu detaylı anlattım ki çevrenizde böyle bir şey olursa dikkat edin örneğin bebeğiniz huzursuz huysuz ve kakasında kan varsa veya bizim gibi bişey yiyince şişiyor veya kusuyorsa yardımcı olun.benim kuzuma peynir süt peynir altısuyu süt tozu yoğurt balık çikolata yani anlıcağınız herşey yasak çok zor bir durum ablası dondurma yiyor ama ona yok.etiket okuma gibi bir alışkanlığım var artık. Herkese teşekkür ediyorum kusura bakmayın kafanızı şişirdim
Sabah 8ten itibaren küçükten büyüğe doğru olan parçaları belli aralıklarla yediriyoruz Dr kontrolünde. Benim oğlum şu şekilde zehirleniyor yiyor gayet güzel 1veya 2saat sonra kusmaya başlıyor bu aşamada hastanede damardan ilaç verdiler evde veya başka yerde olsa bu olay adrenalin iğnesi var onu baldırdan vurmamız gerek yani Allahım korusun geç kalsan ve zehirlense ölüme yol açıyor.balık denemesinde zehirlendi el üstüne kola ayaklarında hep damar yolu aradılar kan içinde kaldı kuzum.bunu detaylı anlattım ki çevrenizde böyle bir şey olursa dikkat edin örneğin bebeğiniz huzursuz huysuz ve kakasında kan varsa veya bizim gibi bişey yiyince şişiyor veya kusuyorsa yardımcı olun.benim kuzuma peynir süt peynir altısuyu süt tozu yoğurt balık çikolata yani anlıcağınız herşey yasak çok zor bir durum ablası dondurma yiyor ama ona yok.etiket okuma gibi bir alışkanlığım var artık. Herkese teşekkür ediyorum kusura bakmayın kafanızı şişirdim
Etiket okuma dediniz ya...bu dokümanlara mi bakıyoruz.. yada aradığınız madde var miSabah 8ten itibaren küçükten büyüğe doğru olan parçaları belli aralıklarla yediriyoruz Dr kontrolünde. Benim oğlum şu şekilde zehirleniyor yiyor gayet güzel 1veya 2saat sonra kusmaya başlıyor bu aşamada hastanede damardan ilaç verdiler evde veya başka yerde olsa bu olay adrenalin iğnesi var onu baldırdan vurmamız gerek yani Allahım korusun geç kalsan ve zehirlense ölüme yol açıyor.balık denemesinde zehirlendi el üstüne kola ayaklarında hep damar yolu aradılar kan içinde kaldı kuzum.bunu detaylı anlattım ki çevrenizde böyle bir şey olursa dikkat edin örneğin bebeğiniz huzursuz huysuz ve kakasında kan varsa veya bizim gibi bişey yiyince şişiyor veya kusuyorsa yardımcı olun.benim kuzuma peynir süt peynir altısuyu süt tozu yoğurt balık çikolata yani anlıcağınız herşey yasak çok zor bir durum ablası dondurma yiyor ama ona yok.etiket okuma gibi bir alışkanlığım var artık. Herkese teşekkür ediyorum kusura bakmayın kafanızı şişirdim
ne güzel yazmıssın canım ben de senin gıbı dusunuyorum en hayırlısı için Rabbim bekletıyor dıyorum 1yıldır bebıs ıstıyoruz olmadı henuz cok sukur bi problemımız yokmus ama nasıp olmadı daha.cok ıstıyorum stres yapıyorum ondan dedı dr.Özlemişim yorumunu.
Saol canim hosgeldin.
Ya olacak biliyorum bir yerde bekliyor beni.
Ve en iyisi olacağı icin zamanı var.
O sebepden beni bekletiyor.
Hep buna inaniyorum.
Çünkü onceden yani hic kenarda paramız yokken neyse 1+1 bir daire de olsa olur diyorduk.
Şimdi arsa alalim ev yapalım hayalleri kuruyoruz.
Buna bile cok sukur.
Hayalini kurduran Rabbim nasil güzellikler saklamıştır kimbilir.
Çok inanıyorum bu ara bence yaklaştım :)
"Her şer'de bir hayır vardır". sözünü cok severim.ne güzel yazmıssın canım ben de senin gıbı dusunuyorum en hayırlısı için Rabbim bekletıyor dıyorum 1yıldır bebıs ıstıyoruz olmadı henuz cok sukur bi problemımız yokmus ama nasıp olmadı daha.cok ıstıyorum stres yapıyorum ondan dedı dr.
dün nette bı cocuk gordum sınır nobetı gecırıyormus 5er dk lık.ve kendını o anlarda duvarlara cısımlere vuruyomus her yanı mosmor annesi cok uzgun. dedim ne sıkıntıları var herkesin o kdar uzuldumki Allahım bekletıyorsa eminim bizim için en ıyısını ıstıyordur
annenın evladına merhametı Allahın bıze duydugu merhametin cok cok kucuk bi parcasıymıs hıc bızım uzulmemızı ıstermı
ınsAllah ıyı dusundukce stresımızı azalttıkca guzel gunlerımız daha cabuk gelecek
aminn Allah razı olsn canım"Her şer'de bir hayır vardır". sözünü cok severim.
Düşününce icinde neler saklıkır bu söz.
Ahh vahh dediğimiz bir cok sey belki hayrımıza olandır kim bilir..
Ben bebeğimi kaybettim uzulduk ama ya Rabbim esirgesin bir sorunu olsaydi daha çok üzülecektik.
InsAllah olur ve en hayırlısı olan hakkinizda canim.
Ayy canim ne mutlu banaaminn Allah razı olsn canım
senden etkılendıgım cok sey oluyor mesela görusmek ıstemedıgım kısıler için lelli görusmuyo ne guzel sende zorunlu kalmadıkca ıstemıyosan gorusme dıyorum
henuz basarabılmıs degılım ama en azından kendı ısteklerimi de ön plana almaya baslıcam bu ıstemedıgım kısılere karsı
sabah mesela erbaslar uyandı ıs yaptm vs vakıtlerınde ben de ıs yerımde oluyorum tebessüm edıyorum
kendıme yakın buluyorum seni ıyıkı varsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?