Küçük Düşün Büyük Olsun!

Geçmiş olsun inşallah kuzuya
Teşekkür ederim ignemizi vurulduk simdi iyi kuzum konuşamadıgu icin derdini de anlatamıyor mizmizdi hep ...acilde ki dk ile de ters dustum ... ates düşürücü verip igne yapip gönderecekti ozel sağlık sorununu anlattım test tahlil damar yolu istedim bastan savma is yapıyorlar

Nasıl bir deneme..
Sabah 8ten itibaren küçükten büyüğe doğru olan parçaları belli aralıklarla yediriyoruz Dr kontrolünde. Benim oğlum şu şekilde zehirleniyor yiyor gayet güzel 1veya 2saat sonra kusmaya başlıyor bu aşamada hastanede damardan ilaç verdiler evde veya başka yerde olsa bu olay adrenalin iğnesi var onu baldırdan vurmamız gerek yani Allahım korusun geç kalsan ve zehirlense ölüme yol açıyor.balık denemesinde zehirlendi el üstüne kola ayaklarında hep damar yolu aradılar kan içinde kaldı kuzum.bunu detaylı anlattım ki çevrenizde böyle bir şey olursa dikkat edin örneğin bebeğiniz huzursuz huysuz ve kakasında kan varsa veya bizim gibi bişey yiyince şişiyor veya kusuyorsa yardımcı olun.benim kuzuma peynir süt peynir altısuyu süt tozu yoğurt balık çikolata yani anlıcağınız herşey yasak çok zor bir durum ablası dondurma yiyor ama ona yok.etiket okuma gibi bir alışkanlığım var artık. Herkese teşekkür ediyorum kusura bakmayın kafanızı şişirdim

Allah yardımcınız olsun

Cok gecmis olsun
Instagramda alerjik anne ve badenin sekeri hesaplarini incelemenizi tavsiye ederim
Bende alerjik bunyeye sahibim tolere edebiliyorum ama bunyemi yormamak icin uzak duruyorum
Patates bi insana ne kdr dokunabilir?
Midesi bozulunca yer
Ama benim midemi bozuyor.
Sut yerine hindistan cevizi sutu ve badem sutu kullanilarak yapilan tarifler var.
Ozellikle sutsuz yumurtasiz tarifler var
Insallah sifa bulur ama boyle kacamaklar ile moralini duzeltebilirsiniz

Etiket okuma dediniz ya...bu dokümanlara mi bakıyoruz.. yada aradığınız madde var mi

ne güzel yazmıssın canım ben de senin gıbı dusunuyorum en hayırlısı için Rabbim bekletıyor dıyorum 1yıldır bebıs ıstıyoruz olmadı henuz cok sukur bi problemımız yokmus ama nasıp olmadı daha.cok ıstıyorum stres yapıyorum ondan dedı dr.
dün nette bı cocuk gordum sınır nobetı gecırıyormus 5er dk lık.ve kendını o anlarda duvarlara cısımlere vuruyomus her yanı mosmor annesi cok uzgun. dedim ne sıkıntıları var herkesin o kdar uzuldumki Allahım bekletıyorsa eminim bizim için en ıyısını ıstıyordur
annenın evladına merhametı Allahın bıze duydugu merhametin cok cok kucuk bi parcasıymıs hıc bızım uzulmemızı ıstermı
ınsAllah ıyı dusundukce stresımızı azalttıkca guzel gunlerımız daha cabuk gelecek

"Her şer'de bir hayır vardır". sözünü cok severim.
Düşününce icinde neler saklı bir söz.
Ahh vahh dediğimiz bir cok sey belki hayrımıza olandır kim bilir..

Ben bebeğimi kaybettim uzulduk ama ya Rabbim esirgesin bir sorunu olsaydi daha çok üzülecektik.

InsAllah olur ve en hayırlısı olur hakkinizda canim.

aminn Allah razı olsn canım
senden etkılendıgım cok sey oluyor mesela görusmek ıstemedıgım kısıler için lelli görusmuyo ne guzel sende zorunlu kalmadıkca ıstemıyosan gorusme dıyorum
henuz basarabılmıs degılım ama en azından kendı ısteklerimi de ön plana almaya baslıcam bu ıstemedıgım kısılere karsı
sabah mesela erbaslar uyandı ıs yaptm vs vakıtlerınde ben de ıs yerımde oluyorum tebessüm edıyorum
kendıme yakın buluyorum seni ıyıkı varsın

Bende bayramda eltimin kiz kardeşini gordum yani cok önceden görmüştüm ama tam animsayamadim.
1 oğlu 1 kızı var.
Kızında bir engel var ama anlayamadım.
Eşim hasta öyle doğmuş dedi.
Kiz nasil guzel mavi gozlu.
Ama surekli tekrarliyor ve bilincsiz konusuyor.
Sanirim beyinle ilgili bir sorunu var.
Allah şifa versin.

Surekli saçımı sevdi
Yüzüğünü sevdi
Şeker yermisin diyip surekli şeker uzatti.
Şarki dinletti.
Yani sürekli bisiler yaptı ama tekrarliyor.
Aklima geldi şimdi bebek falan diyince.

Yani o cocuk bir melek anneye emanet ama ya anne ölünce ne olacak
Kim bakar.
Rabbim vermiş yaratmış sual olmaz.
Ama insan üzülüyor

Ayy canim ne mutlu bana

Birbirimize moral destek tebessüm olabiliyorsak ne mutlu.
Bazen insan ihtiyaç duyuyor paylaşmaya, bilmeye, cesaret etmeye.

Bu eltim ve gorumcemlede istemesem yine görüşmemeye devam ederdim tıpkı kucuk eltimle gorusmedigim gibi.
Ama cok adım attilar.
Davet ettiler.
Hastanelere kadar geldiler.
Eşim yine zorlamadı beni.
Ben kendi insiyatifimi kullandim.
Yine bana laf sokma yanlış hareket görsem yine setleri örerim.

Aslinda boyle yaptıkça daha çok kovalanan oluyorsun denemelisin.

Daha huzurlu oluyorsun.
Daha az laf duyuyorsun daha çok vaktin oluyor.
Evime esime çocuğuma daha çok vakit ayırıyorum.

Bak aksam üzeri bi boş kaldım boyle bi boşluk oldu bi sessizlik bi sıkıldım sanki açtım müziği kek yaptim.
Ee fırın ısınmışken bir de kurabiye yapım dedim.
Kucuk erbaş kokulara kalktı geldi mutfağa anne cok guzel bisi koktu derken esim aradı zaten geliyorum diye.
Zaman nasil gecti anlamadim bile.

Ben mah. Kimseyle gorusmuyorum çiçeklerim var balkonda hergun onları temizlerim sularim.
Balkonumu siler kahvemi alır biraz otururum.
Sonra işlerimi yapar anneme bi cikar yoklarim ne var yok.
Aksam zaten erbaşlarla vakit nasıl geçiyor anlamıyorum bile.

Enerjimizi düşüren herkesi bi itmemiz lazim öteye..
Bi dur! Bakalım demek gerek.

Umarım seninde istediğin gibi olur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…