Küçük Düşün Büyük Olsun!

çadır keyiflidir lelli
biz daha önce ailem ile karadenizde yaptı.
bir çadır, bir yorgan(çadır zemini için)
sadece uyumak için kullanıyorsun çadırı
önüne 3 sandalye, ufak bir masa.
kes karpuzunu ye, atla denize :)
soguk olmuyor çünkü çadır kumaşı güneşi çektiği için sıcak bile oluyor.
biz kısa yapmıştık, komşularımız 2 aylığına gelmiş ama bayağı bir düzenek getirmişlerdi.
çünkü kendi gidiyor , kardeşi geliyor, o gidiyor oğlu geliyor şeklinde.
eşyalar duruyor kişiler değişiyor.
orman bakanlığına ait olduğu için kirası çok ucuzdu.

ayrıca 12 yıl izcilik yaptım orada da çok kaldım çadırda.
ama onlar için gençlik kampı merkezinden tüm malzemeyi temin ediyorduk.

Ağzının ortasına çakmak gerekir
Yani sen çalışsan ararsın tesisatçıyı gelir
Ne demek haberim olmadan alma
Onunla adam akıllı konuş anneme böyle davranamazsın diye

Esimin arkadaşı 2 cocuıkla gitmiş,o tavsiye etti bize zaten.Hersene gidiyıorlarmıs.Cocuıklardan bir 7 biri 4 yasında.Yatak da annemlerde sisme yatak var onu alcaz ama benim plates yaparken kullandığım matlarım var.Onları denicez ilk basta.Cadırlar sineklikli oluyır önden.Gündüz koku yapmasın diye sinekliği çekeriz dedim sadece.Karadeniz de serin olur tabi.Balıkesir de cok sanmıyorm ama yine ince birer hırka alırım ben cnm yanımıza.

kolay degıl canım evlılık hele de dengesiz ve takıntılıysa. benım esımde ıkızler burcu ruh degısımleri cok kolay oluyo ama sakın bı ınsan oldugundan cok sukur cok etkılenmıyoruz.
ınsAllah feraha cıkarsınız canım bana da hep onerıyolar babam ıcın psıkologu ama asla gıtmez belkı esın kabul eder dıye soyluyorum arkadasımın kardesı bosanmanın esıgınden donduler aıle terapıstıne gıtmısler cok faydalı olmus
burda mesela sosyal hızmet merkezı var beledıyenın orda psıkologlar ucretsız aıle terapıstlıgi hizmeti verıyor esın kabul ederse dusunebılırsınız canım

hep kadınlar suçlu oluyor, erkeklerin yaptıkalrı yanına kar kalıyor.
benimde ablam eşinden ayrıldı iyi bililrim bu durumları,
ama ablamın çektiğini bir biz bir allah bilir.
şimdi yaşadıkları da onların birikimi patlaması.

benim ablamda çok neşeli keyifli etrafını güldüren birisi.
kızı evlendi 2016 yılında , bu tip konuları birebir yaşamasa da karşı tarafından ilk zamanlar hep neden ayrıldıkları konusu merakları içindeydi.
KV,KP oldukça eğitimli insanlar olamsınarağmen. (birisi mühendis gideri öğretmen )
ama eşi annesine lafları beş beş söyledi hep , şimdi soramıyorlar bile.
yani insna oğlu böyle.

biz kız istemede tüm aile bir araya geldik ve ablamın eski eşinin evine gitik.
onların karşında hep birlikte omuz omuza dik durduk
eski eniştem ablamın şimdiki eşi rahatsız olmasın diye nişanı dışarıda organize etti ve yüzükleri benim babam taktı (büyükbabası olduğu için )

hoşgörü çok önemli bir erdem. hepimiz istedik ki kızımız güzel bir başlangıç yaspın , kimse bir laf uzatamasın onun kocaman bir ailesi var herkes bunu bilsin.

şimdi doğum yapacak ilk hafta ablam gidecek, ikinci hafta ben ve benim kayınvalde 3. hafta ablam, sonra kayınvaldeye emanbet edeceğiz.
ablam yine kaçar giderim diyor.
ben küçük bebek bakma konusunda çok bilgili değilim dadımızı da götüreceğiz :) kayınvaldem sağolsun giderim bakarım dedi.
kayınvaldesi de orda biz bzie düşeni yapalım, sonrası önce allaha sonra kayınvaldeye emanet

Benim oğlum ikizler burcu korkuyorum bazen cok ayrangonullu.
Yani şey anlamında hevesi geçiyor herşeyden hemen.
Bir kursa gidiyor sonra cayiyor.
Bir yere gitmeye plan yapıyoruz cayiyor.
Gittiği zamanda mutis keyif alıyor aslinda.
Kime ikizler burcu desem herkes bi eyvah eyvah diyor :)

Babalar malesef psikolog diyince hic yanasmiyorlar.

Benim babamda gitmedi.
Biz şey yaptık bir doktor tandıgımizın yardımıyla ilaç kullandık babama
Onun haberi olmadan.
Yemeklerine, kahvesine vs kattık sulandirip. (Antidepresan)
Bir dönem epey ise yaramıştı.
En azindan daha sakin biri olmustu.
Uyuyordu kafamız dinleniyordu.
Son 1.5 senedirde duruldu.
Daha şakacı, daha anlayışlı, daha bizi dusunen biri oldu cikti.

Kesinlikle kişilik bozukluğu var ciddi tedavi olması lazımdı ama hep red etti.
Suanki halinden herkes memnun.

canım ınan senin ıcın uzuluyorum yanlıs anlama yani senin uzulmene uzuluyorum esine karsı daha dık durmalısın seni anlıyorum uzaktan akıl vermek kolay dıyorsun benzer olmasa da tartsma vs benım baba evımde her gun vardı ama senin annen için gelmesin vs demek cok cok ayıp hele de bi boru için vs kendı annesının sana yapmadıgı kalmıyor esıne kesınlıkle ne kadar uzuldugunu ve kızdıgını bellı et bence boyle olmaz ya daha gencecıksın her gün uzulcek bıse yasıyosun

Canım sanada geçmiş olsun inşallah. Ya yumurta süt herşeyde var glutensiz gıda seçeneği çok fazla ama bunda öyle alternatif yok.teşekkür ediyorum ayrıca hayat bize herşeyi öğretiyor bazen başrol biziz bazen figüran ama öğreniyoruz Rabbim ölümle sınamasın

Abi,dayı,amca falan yok mu söyle bi temiz dövsün kocanı!Suan tek önerim bu olabilir.Siddete karsıyımdır hep ama bence bu adamdan olmaz bacım.İnsan bırak kvde olmasını evine gelen misafr,7 kat el yapsa ver borunun parasını diyemez.Bence seni sahipsiz görüyor.Vurdukca vuruyorlar ailecekAllah ıslah etsin.Ama ben olsam atanır atanmaz alırım cocugumu giderim.Bu adamla bu sekilde devam ederse gelecek yok bacım..Ömrünü versen daha yok mu der gibi bi karakteri var burdan bakınca

Malesef bu algı asla degismiyor.
Kadın bir yerde hep suclaniyor.
En basiti "dul" kelimesi.
Boşanmış bir kadın dul ise herseyi yapar potansiyeli var gözüyle bakiliyor.

Kadın olmak gercekden zor.
Her anlamda..
Annelik, ev hanımlığı, çalışma hayatı, giyim, dedikodu, akraba ilişkileri, kıskanilma vs vs..

Bir de muhitden şikayetçiyim.
Bize elit kişilikler lazim cahiller artik ciddi eğitimden gecmeli.

En basit örneği biz akşamları yürüyoruz her yaz esimle.
Baska bir semtin yurume parkuru var oraya gidiyoruz semt elit insanlar elit kimse kimseye bakmıyor
Dün bizim muhite yürüyelim dedik esimle hem bakkala falan gidecektik arabalardan bakiyo insanlar yürüyen birileri ya da bir kadın ne ifade ediyor onlar icin anlamsiz..

Umarım tamamen gelişecek buralarda bu tiplerden kurtulacagiz.

aynen ıkızler burcu cok zor canım mesela bi yeri soyledi yok ya napcaz dedim sonra vazgectım gıdelm ddim mumkun degıl gıtmez
gayet mutlu mesut bıse yapıyoruz mesela gezıyorz 5dk sonra morali bozulabılır tekrar 10dk sonra hıc bıse olmamıs gbı olur ama işte normalde cok sakın ve anlayıslı oldugundn sınırlı oldugu zmaanlrda da bi tık daha ustu oluyo hanı cekılmez bi hal almıyo cok sukur
ben eşimden razıyım Allahta Ondan razı olsn
ama ikizler burcumu no no no
en guzel ozellıkleri becerıkli,pratik zeka ve ailesine duskun olmaları
anlattıgın kadarıyla senin oglunda da var bu ozellıkler

Var canim evet.
Yani şuan bana düşkün
Sakin
Pratik zekalı
Düşünerek konusur az konusur.
Doğa falan sever kalabalığı sevmez.
Ama bu inatçılık, fikir değişmesi falan yoruyor bizi bazen.
Herşeyden cabuk sıkılıyor.

ikizler ile terazi çok iyi anlaşır, evlenirken ona özen gösterirse mutlu olur :):)

Orman Bakanlığı na mı ait ne kadar ücret ve nerde kamp alanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…