- 25 Ağustos 2015
- 1.088
- 1.806
- 133
Başka birinde daha duydum fasulye alerjisini o topuk kanından belli olan kalıtsal bir alerji. Ailenden birinde var mı.geçmiş olsunBana da fasulye içindeki bir madde dokunuyo..Kaisiyurti gibi ...yalnış yazmış olabilirim
Abowww...eşinle annen sorun yaşamış geçmişte galiba. Allah yardımcın olsun..bi taraf eşin..diğer taraf annen
babyloading87 çadır güzel fikir..öğrencilikte toplu kampta kalmıştım
259 tl mi
En güzeli...
Amin..cok sevindim
Pufff...175 topik okuyup geldim..nasılsınız hatunlar
Başka birinde daha duydum fasulye alerjisini o topuk kanından belli olan kalıtsal bir alerji. Ailenden birinde var mı.geçmiş olsun
Bizde kalabalık bir aile hic olmadik.en kötü huyum belkide bu yaa eve mısafır gelıyo caktırmıyorum ama cocuk gurultu yaptıkca yaramzlık yaptıkca basıma agrı gırıyo valla ama hıc bıse demıyorum yuzumu de asmıyorm ama kendım rahatsz oluyorum
esım mesela hep mustakılde oturmuslar kapıyı dandun orter gıcık oluyorum
Geçmiş olsun canım dediğim gibi bebek daha 5günlükken topuk kanı alınır ve bu orda belli oluyor geçmiş olsun tedavi gördün mü peki oto enjektör diye adrenalin iğnesi var onu bulundur her ihtimale karşı evdeSadece bende...eğer fasulye nin o etken maddesi varsa...bilmeden yediysem...acillikim
32 sene önce evde doğmuşumGeçmiş olsun canım dediğim gibi bebek daha 5günlükken topuk kanı alınır ve bu orda belli oluyor geçmiş olsun tedavi gördün mü peki oto enjektör diye adrenalin iğnesi var onu bulundur her ihtimale karşı evde
Değişik bir durum buKızlar günaydın.
Dün annem şehir disindan gelmişti.
Sabah erkenden bana haber vermeden eve geldi 10 gibi.
Kahvaltı temizlik faslı oldu.
Torununa biberon ve bir takım giysi getirmiş.
Evi temizlerken lavobonun borusu tikaliymis onu bosaltim derken koparmis .
Halim kucuk tuvalet büyük banyo maf oldu.
Ben banyoları temizledim o da halıyı yıkadı balkonda.
Sonra çarşıya bebeğe bişey almaya gidicektik geç oldu diye ben gitmedim yarın gidelim dedim.
Eşime de telefonda anlattım.. O da saglik olsun dedi. Aksam geldiginde kendi annesi yapmış sanmis. Temizlik icin durduk yere niye geldi diye düşünmüyormuş hatta .
Eşim anneme karşı çok on yargılı.
Bir daha habersiz gelirse eve almam. Alirsanda günahım boynuna tarzı konuştu.
Bende habersiz gelmesine sinirlendiğimi ama gece geç geldiği için haber veremedigiini söyledim.
O lavobonun duvara bağlantı kısmı açıkta. Ve sabaha kadar koku olmuş. Eşimi uyandirdim hadi yapalım diye.
Kim bozduysa o yapsin moduna getirdi. Baya yalvartti.
Neyse evden çıkarken de 5 dk soyledim gitmwsine izin vermedim.
Yok bunun parasını annenden işte dedi.
Bende isteyemem o kadın bir sürü şey aldı. Almasaymis dedi.O zaman çocuğun ihtiyacını sen al dedim. Neyse ben arar isterim dedi.
Böyle bir insan değil normalde ama anneme karşı böyle bir tutum sergiliyor.
Annem dün evime kaç paralık masraf yaptı.
Bu günde bebeğe biseyler alacaktı.
Ama almasını istemiyorum
Çünkü nankörlük görüyor.
Ben şimdi annemle çarşıya gitmeyeyim mi sizce.
esim bazi seylerin farkında kendisi icin psikiyatriste ve psikologa gidiyordu psikologu yeni birakti ama konustuk evlilik terapistini de o farkinda kendinden oldugunun ama cok kırıcı oluyorkolay degıl canım evlılık hele de dengesiz ve takıntılıysa. benım esımde ıkızler burcu ruh degısımleri cok kolay oluyo ama sakın bı ınsan oldugundan cok sukur cok etkılenmıyoruz.
ınsAllah feraha cıkarsınız canım bana da hep onerıyolar babam ıcın psıkologu ama asla gıtmez belkı esın kabul eder dıye soyluyorum arkadasımın kardesı bosanmanın esıgınden donduler aıle terapıstıne gıtmısler cok faydalı olmus
burda mesela sosyal hızmet merkezı var beledıyenın orda psıkologlar ucretsız aıle terapıstlıgi hizmeti verıyor esın kabul ederse dusunebılırsınız canım
B Bugunneselibirgun cnm senin hayatin da zormus anne es vs..
sen okuly bitirip bir an evvel çalışmaya bak sakin ideallerinden vazgecme
yükseleninemi uyuyor acabaBen de ikizlerim ama hiç bi özelliğini taşımıyorum. Gezmeyi sevmem tam bi ev kusuyum . Hareketli kıpır kıpır bi insan olamadım hiç. Duygusalım kolay ağlarım . Kendi burcum yüzünden burclara inanmıyorum
Kız ne çektin beKızlar bnim annemde hem dengesiz hem patavatsız...
Seviyeli konusmaz
Hemen hakarete bağlar.
Her şeyi yanlış anlar.
Söz verir yapmaz yalan söyler.
Bir iyi bir kötü ikizler burcu oda.
Isı düşünce konuşur arar..
Ben ondan bişey istemedigim halde şunu alcam böyle yapcam der. Ertesi gün benim param yok der.
Bugünde öyle odu
Tamam yoksa madem cimlerde oturalim dedim dolaşmayalım alışveriş icin dedim.
Beni çarşının ortasında birakip gitti.
Sonra beni arama sen serefsizsin kv. Sana iyi yapıyor bilmem ne.
Beni hem çarşıya çağırıyor hem öyle diyor hemde bırakıp gidiyor
Anlamadım.
Herkes bütçesini bilir
Yapmayacağı şeyi havaya söylemez. Ki söyledin neyse dedim bari oturup vakit gecirelim ona da yok..
Elinde eşyalar var diye dolaşmayalım dedim. O gidince bende kendime elbise bakicaktim neyse o beni bırakınca bende elbise bakmaya gittim aradı tekrar buluştuk.
Sonra çiğdem aldım oturduk çime. Yine başladı hakaret kavga bağırış çağırış birakip gitti..
Küçükken bise şiddet uygulardı şimdi yine öyle bi densizlik yapar mı diye de korktum ya.
Kız ne çektin beValla bacım Allah sana sabır versin.(Kocan demek ondan istemiyor anneni Ne demek evlada serefsz demek..Onun burçla falan alakası yok.Karakter meselesi..Anne iste napcan.Atsan atılmaz satsan satılmaz..
Stresten bebek de geriliyor tabi,aa hazırla artık 38 e girmişsin..Sen bebeğini düşün bosver köy yansın isterse.Eşim annemin bu yüzünü görmedi ki canım.
Görse hayatta beni gorusturmez.
Telefonla konuşmama bile izin vermez.
Off off gece çok sancim oldu doğuyor sandım resmen..
Eşimde gece üçe kadar uyuyamadı
Bende uyu bişey olursa kaldırırım dedim
Bir yandan da doğmasın diye dua ediyorum daha hastane çantasını hazırlamadım...
Amin inşallah canımmStresten bebek de geriliyor tabi,aa hazırla artık 38 e girmişsin..Sen bebeğini düşün bosver köy yansın isterse.
Saglıcakla al kucaguna ins bebisini kuzum
Üzme hic benimde kardeşim 2.ye doğum yaptı Martta,kutu kutu aldık herseylerden valla kaldı,hastane cıkısı önemli onu 2 takım istiyor hastane.Hediye de geliyıor bi dünya.Ceyrek olmuş 310 tl:)Bol bol bebe kıyafeti gelir zaten :)Saglıcakla gelsin ins kuzu.Hersey hallolur canım..Amin inşallah canımm
Dogsunda şu çekimi
Kıyafetleri hediyelikleri kapı susunu ayarlayayım öyle doğsun diyorum
Eşimde senin keyfini mi beklicek diyor.
Beye bak ben onun keyfini beklediğimden bir türlü alamadım gerekenleri.
Annesiyle gidicektik sözde alışverişe.
Kadın kılını kipirdatmiyor.
Çocuğa bir battaniye bir polar battaniye
Dörd yelek almış.
Iki tane halasının kuzusu circitlisi .
Uç tane normal citcitli
Iki eldiven
Iki ayakkkabı almış. Birine eşim kız ayakkabısı gibi bu dedi.
Bi tane tırnak makası almış küçük ama
Çocuğa uygun değil sanirim
Bebekler için daha farklı oluyor demi...
Sözde ilk torun. Yok ona herşeyimiz feda. Yok bilmem ne konusyolardi. Akşam özellikle koydum sen hepsini görmemiştin dedim. Sırf ne var ne yok görsün diye. Zaten dun verdi hepsini kv. Eşimin üzülmesini de istemiyorum. Kendisi de diyor şuan elimden bu kadar geliyor ki doğru. Cebinde 10 lira varsa onu da bana veriyor. Bosuna basinin etini yemek istemiyorum. O da baba olcak. Insan evladi icin herseyin iyisini ister sonuçta.
Birikime 2yıldır merak saran biri olarak bildiklerimizi yada eksiklerimizi burdan anlatarak,ögrenerek,paylasarak güzel birikimler yapıcaz insAllah.
Daha önce 1yılda 10.000tl lik altın yatirimi yaptim
Daha sonra 1sene icinde kumbara yöntemiyle 16.000tl biriktirdik.
Bu yıl yine devasa bi kumbarayla birikime devam ediyoruz.
Bakalım bu birikimde 3.senemiz
Kumbara dolana kadar acmıcaz yine.
Ama 6aydami dolar ama 10aydami bilmiyorum
Amacimiz cabuk doldurmak degil
Yavas yavas kendimizden cok da kısıtlamadan ilerlemek.
Acelemiz yok çok şükür
Yavaş ama emin adımlarla hayale doğru gidiyoruz
Bu da 2aylık kumbaramız
Eki Görüntüle 1786116
Üzme hic benimde kardeşim 2.ye doğum yaptı Martta,kutu kutu aldık herseylerden valla kaldı,hastane cıkısı önemli onu 2 takım istiyor hastane.Hediye de geliyıor bi dünya.Ceyrek olmuş 310 tl:)Bol bol bebe kıyafeti gelir zaten :)Saglıcakla gelsin ins kuzu.Hersey hallolur canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?