Küçük Düşün Büyük Olsun!

Başka birinde daha duydum fasulye alerjisini o topuk kanından belli olan kalıtsal bir alerji. Ailenden birinde var mı.geçmiş olsun

Bizde kalabalık bir aile hic olmadik.
Babamlar 2 kardes.
Biz 2 kardesiz.
Hep azinlik.
Bu sebepden cok kalabalık aileler bana hic çekici gelmiyor.
Hatta mutlaka anlaşmazlıklar oluyor duyuyor görüyorum iyiki azınlık kalmışız diyorum.
Kalabalık misafir gelse sıkılırım ben.
Elim ayağıma dolanir.
Bi gerilirim.

Kalabalıktan eve dönünce esim agrikesici içer mesela.
Kendileride kalabalık aileymis fakat ee evlendik kopukluklar oldu tek cocuklada adamda sessizlige alisti..

Sadece bende...eğer fasulye nin o etken maddesi varsa...bilmeden yediysem...acillikim
Geçmiş olsun canım dediğim gibi bebek daha 5günlükken topuk kanı alınır ve bu orda belli oluyor geçmiş olsun tedavi gördün mü peki oto enjektör diye adrenalin iğnesi var onu bulundur her ihtimale karşı evde

32 sene önce evde doğmuşum o zamanlar bebek sağlıklı mi ...emiyo mu..1-3 aşı... şimdi topuk kanı her şeyi gösteriyo

Değişik bir durum bu
Benimkinden beter kinciymis eşin

esim bazi seylerin farkında kendisi icin psikiyatriste ve psikologa gidiyordu psikologu yeni birakti ama konustuk evlilik terapistini de o farkinda kendinden oldugunun ama cok kırıcı oluyor

oncekine gore iyi sayilir zaten ya tedavi ya da evlilik son bulacak farkinda

aman herkesin derdi var işte bekarken zor sanardik hicbir seymis o zamanki dertler

bende kalabaligi sevmiyorum cok yatili misafir de sevmem ozel alana onem veririm esim bu konuda benim zittim

ama kesinlikle gorusecegiz yakinlarimla demez kendi gorusur..

çünkü yakınlarının samimi olmadigini bilir. Benim icin soğuk demişler cok gosuma gitti mesafe biliyorlar bir de ailesi bilseee

Kız ne çektin beValla bacım Allah sana sabır versin.(Kocan demek ondan istemiyor anneniNe demek evlada serefsz demek..Onun burçla falan alakası yok.Karakter meselesi..Anne iste napcan.Atsan atılmaz satsan satılmaz..

Kız ne çektin beValla bacım Allah sana sabır versin.(Kocan demek ondan istemiyor anneniNe demek evlada serefsz demek..Onun burçla falan alakası yok.Karakter meselesi..Anne iste napcan.Atsan atılmaz satsan satılmaz..

Eşim annemin bu yüzünü görmedi ki canım.
Görse hayatta beni gorusturmez.
Telefonla konuşmama bile izin vermez.

Off off gece çok sancim oldu doğuyor sandım resmen..
Eşimde gece üçe kadar uyuyamadı
Bende uyu bişey olursa kaldırırım dedim
Bir yandan da doğmasın diye dua ediyorum daha hastane çantasını hazırlamadım...

Stresten bebek de geriliyor tabi,aa hazırla artık 38 e girmişsin..Sen bebeğini düşün bosver köy yansın isterse.
Saglıcakla al kucaguna ins bebisini kuzum

Stresten bebek de geriliyor tabi,aa hazırla artık 38 e girmişsin..Sen bebeğini düşün bosver köy yansın isterse.
Saglıcakla al kucaguna ins bebisini kuzum
Amin inşallah canımm
Dogsunda şu çekimi
Kıyafetleri hediyelikleri kapı susunu ayarlayayım öyle doğsun diyorum

Eşimde senin keyfini mi beklicek diyor.
Beye bak ben onun keyfini beklediğimden bir türlü alamadım gerekenleri.

Annesiyle gidicektik sözde alışverişe.
Kadın kılını kipirdatmiyor.
Çocuğa bir battaniye bir polar battaniye
Dörd yelek almış.
Iki tane halasının kuzusu circitlisi .
Uç tane normal citcitli
Iki eldiven
Iki ayakkkabı almış. Birine eşim kız ayakkabısı gibi bu dedi.
Bi tane tırnak makası almış küçük ama

Çocuğa uygun değil sanirim
Bebekler için daha farklı oluyor demi...

Sözde ilk torun. Yok ona herşeyimiz feda. Yok bilmem ne konusyolardi. Akşam özellikle koydum sen hepsini görmemiştin dedim. Sırf ne var ne yok görsün diye. Zaten dun verdi hepsini kv. Eşimin üzülmesini de istemiyorum. Kendisi de diyor şuan elimden bu kadar geliyor ki doğru. Cebinde 10 lira varsa onu da bana veriyor. Bosuna basinin etini yemek istemiyorum. O da baba olcak. Insan evladi icin herseyin iyisini ister sonuçta.

Son düzenleme:
Günaydın.
3 gecedir sivrilerle verdiğim amansız bir mücadele var uyutmuyorlar.
Tablet almam gerek en acil tarafından.
Ilaç sıksamda cok sıkamıyorum oda da uyudugumuzdan.
Bezdum.

Dün akşam yürüyüşümuzu yaptık arkadasim aradı kahvaltıya gelicem diye.
Evde doğru düzgün kahvaltılıkda kalmamış.
Allah ne verdiyse artik.

Alışverişe çıkmam gerek.
Dün kartin kesim tarihiydi.
Aksam üzeri bi markete çıkarım.
Biraz biseyler alirim.

Dün annem ve oglumda bizimleydi 6.turda pert oldular :)
Ben 10 tur esim 12 tur attik.
Temmuz boyunca devam edicez bakalim.

Üzme hic benimde kardeşim 2.ye doğum yaptı Martta,kutu kutu aldık herseylerden valla kaldı,hastane cıkısı önemli onu 2 takım istiyor hastane.Hediye de geliyıor bi dünya.Ceyrek olmuş 310 tl:)Bol bol bebe kıyafeti gelir zaten :)Saglıcakla gelsin ins kuzu.Hersey hallolur canım..

Konuyu yeni görüyorum nazar değmesin ne güzel para biriktirmişsiniz öyle.
Beni de heveslendirdiniz. Ne yapmak nasıl yapmak gerek acaba

Üzülüyorum canım ister istemez
Çoğu şey istediğim gibi olmadi ya da yapılmadı. Kv ile işleri bir. Benim evliliğinde de bebegim için hazirlikta da en uygununa kaçtı ya da almayalım gerek yok dedi. Kendi evine kac liralık masraflar yaptı. Hani işimiz birse ben niye zorluk çekiyorum. Onlar keyif sürüyor.
Sonra gelip evime torunum diye karışma hakkını kendinde bulacaklarını sancaklar.
Elaleme gösteriş için şunu bunu ben yaptım diye dolaşacaklar.

Bunlar benim sinirimi bozuyor.

Kendi ihtiyaçlarımin hepsini ailem aldı. Bebeğe de aldılar.
Sırf kv alışverişe gideriz dedi diye üvey annem bebek için kıyafet alalım dediğinde yok demistim. Keşke demeseymisim.

Sağlıcakla gelsin inşallah.

Benim bu yüzden bunlara karşı dik durmam gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…