Küçük Düşün Büyük Olsun!

Geçen markette adam poşet fırlatyı 4.25 oan domates bir gece de 6.5 olmuş. Bune kardeşim bir gecede ne olfu dedi
Biz makarna pek tüketmryiz bugün aldık en son aldığımda 80 kuruştu 1.25 olmuş
Makarna bile zamlanmış.
Kavun tane 10 tl.
Karpuz 20 tl
Meyveler 5 tl den aşağı yok
2 parça şeye 70 tl verdik bugün.
Ne olcak böyle nasıl yetişcez.

Lelli bizim o kadar etmez tabiki ist.orası ama burada da şuan evin değeri aldığımızın çok çok üstünde.
İskanla iyice uçacak.bimde primler var onlara dokunmayız yeter herhalde yetmezse kenardan 3 4 altın bozarız.
Birikim yapabilirsek bozmaya bile gerek kalmaz.

Valla Bizim burasıda öyle yolun karşısına gidip mahalle değiştiriyorum 13 tl

Esimle yûşa hz türbesine gittik.
Allah razı olsun götürür gelir benimle.
Dua türbe bana en iyi gelen..
Bu ara daha sık gitmek istiyorum Allahım izniyle
Surekli cami türbe gezip namaz kılıp dua etmek istiyorum.
Gelmiskende azicik yürüyüş yapalım dedik hidiv kasrina gectik.
Rabbim nasil gönlüme verdiyse düğün vardi ama kuranlı duali.
Ya esime dedim ki bugün ayrıca bir mutluyum
Huzur beni çağırıyor.
Oturup biraz dinledik.
Sonrada yuruduk geldik.
Çok şükür bugünümuze.

Arkadaşın düğününe gittim nişanlımla.Altın takacaktım karar veremedim 100 tl mi taksam diye.Sonra da dedim Beren tak altını.Çeyrek altın taktım iki de oynadım mutluluklar diledim kalktık.Benim de düğünüm olacak ben herkese gidiyorum inşallah onlarda benim düğünüme gelirler :)

Günaydın kızlar.. nasılsınız bakimm.. iki.gündür universite sinavina girecek gençleri agirliyorum. İlceden, ve bizin köyden gelen kızlar.. cuma iş çıkışı onlari otogardan aldik. Evde fırın posetine but, patates sogan koyup firina attim, yanina pilav cacık tursu koyduk yedik, dün de bi tencere sarma, biber dolması karışık yaptin, bi de fırına kofte patates baharatlayip koydum. İki aksam bu sekil ağırladım. Simdi de kahvalti yapıyoruz bi saate eşim sınav yerlerine götürür, rabbim sinava girecek bütün öğrencilere yardımcı olsun :)
İşin harcama kismina gelirsek de, geçen gün yaptigim alisveris sayesinde sıfır harcamayla geçti :) misafirlerin bereketini yine gördüm.. bu aksam da abimlere geçeceğim orda geçer.. evi biraz toparlamam lazım..

Maşallah sana. Ne kadar büyük yürekliymişsin

Kızlar benim bebiş artık cok hareketli. İlk gebelik saskinliklari benimki belki ama cok ddeğişik bi durum. Bi bakiyorum bi yanıma toplanmış baskı yapiyor, bi bakıyorum karnım aşağı yukarı hareket ediyor :) hem cok güzel bi duygu hem de ne bilim ilginç.. rabbim bebek isteyen herkese yasatsin bu durumları..

Sen anlatınca hamileliğim geldi aklıma güzel duygular bunlar :)

Ben elimi topuğumu ne dışardan yakalayıp tutmuştum vyrunca canım acımıştı isteyerek yapmadım sonrada zarar verdim mi acaba diye kendimi yemiştim
Çok güzel duygular Rabbim isteyene yaşatsın.
Ne güzel sevaba girmişsin gençleri ağırlayıp.
Okuyup iyi yerlere gelsinlet inş.

Amin inşallah ayakları üstünde duracak sekilde bir yerlere gelirler..

Ay ben geldim herkese merhaba kızlar kendimle gurur duyuyorum resmen Perşembe sabah evimize geldim biraz uyudum sonra komşuma kahvaltıya gidecektim kapıda belediyeden adamlar . Apartmanda su aboneliği ile ilgili bir sorun vardır onunla ilgili gelmişler . Eğer ev sahibi abonmanlık almazsa 2 bin tl ceza keseceklermiş . Eşim ev sahibi ile görüştü biz alacağız eğer bir borç çıkarsa ekstra kiradan keseceğiz diye anlaştık 224 tl su borcu varmış bir kısmı bizim bir kısmı ev sahibinin hesaplayıp keseceğiz anlaştık 3 gün bol bol temizlik yaptım tüm evi baştan aşağı temizledim gardırop boşaldı yerleşti mutfak dolapları boşaldı ciflendi yerleşti . Ki ben evi kapatırken çok düzenli temiz bırakmıştım tamamen toz olmuş 6 ayda. Tüm camlar silindi perdeler yıkandı koltuklar silindi halılar silindi . 1.5 saat balkon yıkadım ayyynevresim değişti ayakkabı depomuz boşaldı kutular silindi gruptanıp yerleşti ay sayarken bile yoruldum İnan’ın . Eşim dün akşam geldi çok şükür kavuştuk aşırı mutluyuz .hesabımızda 700 tl gibi bir rakam var bununla ayın 15 ine kadar idare edeceğiz ay sonunda kuzenimin düğünü var bir çeyrek takacağız ve eşim gelmese bile benim Ankara’ya gitmem gerekecek Buda bize 700 tl gibi bir rakama maaal olacak . Balkona en acilinden masa sandalye alıyoruz tüm yazımızı orada değerlendireceğiz önümüzeki ay ki hedefim 1 tam bir yarım altın almak acaba olur mu Suriye parasını şimdiye kadar pek dokunmadık 14 bin tl lik bilezik almıştım bunu da eklerim üzerine inş ya

Çok sevindim canım.

Mutluluğunuz daim olsun inşallah

Sağlıkla gelsin insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…