Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar hiçbir gelirim yok benim bursum da kesildi. Birikimim var sadece o da döviz.
1 haftadır ailemin dershane için verdiği harçlıkları biriktiriyorum çok az var henüz Ücretli öğretmenlik çıkarsa da öğrenim kredisini ödemeye başlayacağım. Dua edin olur mu bari ücretli öğretmenlik çıksın..

Bende başvurdum ücretli öğretmenliğe.Kendim için hiç umudum yok çünkü geçen senede başvurdum çıkmadı.
İnşAllah size çıkar.Borcunuzu biran evvel ödersiniz.

Kızlar sağolsun komşum vişne toplamış bana da verdi 10 kilo var nerdeyse Allah razı olsun Allah bereket versin inşallah
gercı sen bılıyorsundur ama fıkır olsun dıye soyleyım dedım canım annem bu sene vısnelerin cekırdegını pıpetle ıttırerek cıkardı cok kolay oldu aklında bulunsun pasta ıcın dondurucuya koyduk bızde

Canım teşekkür ediyorum bi daha alırsam öyle yapalım bilmiyordum eşim temizledi bu sene çöp şiş ile. Ayy geçen komşunun verdiği vişne çok güzeldi.5kilo alacağım dediğiminde içi kurt kaynıyordu huylandım valla

Pastayı süslemek için mi koydunuz bende komposto alışkanlığı yok hiç. Nasıl tüketiyorsunuz yani pasta arasında mı yoksa püresini mi yapıyorsunuz. Afiyet ile yemeyi nasip etsin İnşallah Allahım sizlere de

gercten kas bıyık 35tl mi ay o ne yaa 13tl ye aldırıyorm ben 15normalde 2de ıkram yapıyor bazılarının 10gunde kası cıkıyor 100tl mi aylık yani aa ck pahalıymıs

amin ınsAllah canım chesscake yaparken ozellikle kullanıyorum bögürtlen vs de kullanıyorum bu sene ondan da koyacam ınsAllah normalde hep mıgrostan alıyordum dondurulmus, chesscake de blendardan gecırım ustune nısastayla sos yaparak kullanıyorum dger pastalardada arasına tane işi yada sos olarak kullanabılırsın

Chesscake hiç denemedim mutlaka güzeldir emek veriliyor sonuçta. Ben de koyayım 2poşet bari denerim inşallah

Bugün nişanlımın arkadaşının kayınpederinin hobi bahçesi varmış.Bahçe değil saraydı.Bizi mangala davet etmişlerdi.3 dönümlük araziye prefabrik kondurmuşlar.Bahçeyi ikiye bölüp bir kısmına mutfak yapmışlar Çeşme var 250 ağaç dikmişler.Domates, salatalık semizotu, soğan kayısı kümes yapmışlar tavuklar vardı.Gün de 7 yumurta veriyormuş.Bank koymuş adam ağaç dikince yorulunca oturmak için.Bahçeye tezgah koymuşlar bulaşıklar yıkansın diye tahtadan masa yaptırmışlar.Üstü kapalı.Bahçenin bir kısmına voleybol oynamak için alan yapmışlar.Çocuklar için kaydırak, salıngaç, tahterevalli vardı.Büyükler için parklarda olan spor aletlerinden koymuşlar.Barfiks çekmek için bile yer yapmışlar.Büyükler için iki taraflı salıngaçlardan koymuşlar.Harika bir yerdi anlatmakla bitmez.Sırf bahçenin duvarlarını 40000 tl ye ördürmüş adam.Arsayı 200 ya da 250 000 gibi bir rakama almış.450000 tl ye mal olmuş.880000 tl veriyorlarmış da satmıyormuş adam.Giderken biz de 92 tl et aldık gittik.Mangal yaptık.Havuzda vardı süs havuzu fiskiyeli.Çocuklar için de şişme havuz vardı.Çocuklar girdi içine eğlendi.Zenginlik böyle birşey demek.Çok güzel bir gün geçirdik.Anlatılmaz yaşanırdı bahçe suladım bahçeden semizotu, soğan topladık nişanlım için.

Ne güzel ..
Ben bu bahcenin daha mütevazı olam hal8ine özeniyorum ..
Hayalimde var yani...
Ufak bir bahçe.
Mevsime uygun meyve sebzeler...
Ufak bir ev..
Bahçesinde cardak. .
Bu kadar minik bir hayal işte...

Şuan da hastanedeyim.
Yarın sezaryana alınacağım.
12 den önce yiyip içmeyi kesmem gerekiyor.
Tedirginim.
Moralim düzgün değil.
Ekstra olarak kendimi yalnız hissediyorum...
Eşim aramadı her gece geliyordu
Bu gece beni sınır ettiğini söyledim gelme dedim
Gelir gelmez bilmiyorum artık.

Bu saatten sonra gelmez sanirim..

Çardakta vardı.Bildiğin ev gibi dışarıda tuvalet depo da vardı.Prefabrikte 1 oda mutfak mutfakta kanepe vardı.İçeride de tuvalet varmış.Görmedim onu.Su da kuyu suyuymuş adam kuyu açtırmış.Bahçeye de keçi eşşek biblolarından koymuşlar çok hoştu.

Canım sıkma canını hayırlısı ile doğurursun inşallah.Bebeğini düşün ona kavuşacaksın o anları düşün moral bozma.Gelir eşin seni yalnız bırakmaz herhalde.

Inşallah canım
Beni yalnız bırakırsa zaten onu asla affetmem

Bebeğime de hemen kavuşamicam ki kuvoze gircek

Sağlıkla kavuş ins. Düşünme bebeğini dusun.

Teheccüd vakti uyandım.
100 tane nasr süresi cektim.
InsAllah 1000 e tamamlicam.
Bu ara cok bakamıyorum topige huzur beni çağırıyor.
Içim dolu dolu.
Rabbim hayırlara vesile etsin..

Pazara çıkmadım annem patates, patlıcan,biber,un almis.
Alicam diyordum aklında kalmis demek almis.

Sabah oglumu bi saglik ocağına goturecegim.
Kollarında isilik mi desem alerjik mi desem birşeyler cikiyor epeydir ona baktiricam kaldı öyle.

Bir de sağ ayağı ve dizden aşağısı azicik şişmiş kafama taktim.
Onuda bi sorim neden olur.
Allah versin devlt. Hast randevuyu ayın 13une ancak alabildim.
Bir de sabaha almaya çalıştım cunku tahlilde isticem.

InsAllah önemli birşey değildir.
Zaten evhamlıyım.

Zaten bugu n doğum olcak canim.gece 4 e kadar uyumamış.
Insan bir yazar arar hal hatır sorar.
Gece kendimi çok duygusal ve yalnız hissettim
Okuldan arkadaşım geleyim yazdı ama gerek yok işte

Nefessiz kaldım resmen ağladm baya
Bebegimde inşallah iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…