Küçük Düşün Büyük Olsun!

sağlıklı bir doğum olsun inşallah. daha fazla geciktirme bence.

ahh ben var yaa aliseris yerlerine gitmeyeyim duramiyorum
kendime 2 bluz 1 badi ve mayo aldim 180 tl kk odedim disarda yemeyeyim dedim 5 tl de yufka aldim borek ve corba yaptim menum tamam. 5 tl de yol parasi 10 tl saat pili 200 tl harcadim

yok ben cikmayayim disariya dayanamiyorum hakikaten

Canım biz alırken bilmiyorduk iskan falan 26 yaşında aldık bankada verdi kredi aradan zaman geçti öprendik. Ne bileyim iskan falan.
Müteahhit alsın dediler adamın varmış 600 bin vergi borvu kaçmış ülkefen ulaşamazsın kabak patladı bize
Hadi o vakte üç beş ayırırız ama dedikleti gibi 6 bin 9 bin gibi rakamlar çok fazla.
Bakalım evin değerini ne kadar biçeveklet
Pzt sezaryana alcaklar canm
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etdin canım.

Kızlar bisi sorcam aranızda ya da cevrenizde bu biolog gibi leke kremi vs kullanıp memnun olan var mi?

Ihtiyacsa almak lazım canım
Güle güle kullan

Günaydın.
Tapu icin iskan çizim proje vs vs 6 bin tl tutuyormuş.
Birde tapuyu almak icin ayrıca 4 bin tl bir yere ödeyecekmişiz ben şok.
10bin tl oha ya.
Tapulu olan kendi malimiza bile bukadar masraf çıkarıyorlar pes valla

Çok fazla.sizin ist. Da o kadar çıkmışsa bizim. Burda daha düşük çıkar ama yere göre de yaşam şartları farklı.

Günaydın kızlar
Evet 400-450bin ederi olacak ama evlerin demisler.
Hatta esim dediki bisey gelecekmiş biseymi yapılacağını o çevreye tam anlamadim diyor 600bine kadar cikar evler artik burada demisler.
Herkes kabul etmis.
Eylülde 6bini odicez.
4binide tapuyu alırken odicez.
Nezaman alırsak artik

Eşim 200tl var suan hesapta diyor.
Bu ayda maaşına dokunmicakmis primler yeter bize dedi.
Agustosdada dokunmazsa masina öderiz insallah

Slm
Hersye zam herseye zammm ay delircem.Mart ayında aldığımız operasyon fiyatına 500 tl zam gelmiş.Hayır laparoskopi alt tarafı kamerayla gircen bakcan.İğne ipliğe mi zam geldi nedir yani?Kuaför kas bıyık 25 tl den 35 tl ye cıkarmıs.Sana ne zammı geldi dedim?Cımbız fiyatları mı ucmusKrizi fırsata çeviriyor millet ya,bizim maaslara zam yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…