kuzum mutfak halın yıkanabiliyor ne güzel : nerden aldın boyutu vs nasıl bir de makinan kaç kg alıyor ..ben de mutfağa yıkanabilen bir halı istiyorum.Oğlumun ayak ve bacağı sabaha indi.
Ama aksam ciddi şişti ayakkabı ayağına olmadi.
O da bizimle yürüyüşe gelicekti sağ ayağı ayakkabıya girmedi.
Ben dikkat etmedim ama esim bacağını altına almış öyle uzun süre oturdu ondan kan gitmedi şişti dedi.
Ben zaten panikli.
Doktorda şişlik yok suan ödem olmuştur herşeyine bakalim dedi 4 tüp kan verdik..
Kollari icinde alerji dedi.
Hap ve losyon verdi.
Peşinden bende sıra almistim benimde dvi t düşüktü ona falan hepsine baktırmak icin bende 4 tüp kan verdim.
İlacları 10tl tuttu.
10tl likde peynirli börek aldim istedi.
Çarşamba sonucları alicam.
Dünden musakka ve pilavim var.
Oğluma yayla çorbası yapicam sıvı alsin biraz.
Evi supurcem.
3 mak. Camasir var yikancak.
Sabah mutfak halısına cay doktum.
Hemen mak. Attim yıkanmış tertemiz.
Onu attim balkona.
Nereden başlasam bakalim
Allah razi olsun canim.gecmıs olsun lellıcım ah annelerimiz olmasa naparız bizi bizden cok dusunursunuz
Canim ben bütün halıları oyle aldim.kuzum mutfak halın yıkanabiliyor ne güzel : nerden aldın boyutu vs nasıl bir de makinan kaç kg alıyor ..ben de mutfağa yıkanabilen bir halı istiyorum.
ayy canım bebiş olmasın halsızlık bulantıSelam kızlar sabah 9 da aile hekime tahlile gittim arkadaşımda geldi oda tahlil verdi. Geçen ay 2 kere çok ağır idrar yolu enfeksiyonu geçirdim doktor onu kontrol edecek . Dün yemek masasından kalkınca yediklerimi çıkarttım sebebini anlamadım bakalım inşallah geçmiştir artıkdoktoradan sonra biraz yürüyüş yaptım geri dönüşte arkadaşım aradı kapıdaymış hemen yetiştim markete uğradım domates ekmek salatalık 5 tl ödedim. Kahvaltıdan sonra maydonoz fesleğen biber soğan diktik benim balkonum için . Arkadaşım gitti bende 2 makina çamaşır yıkadım çok halsizim biraz uzandım . Saat 4 te sonuç almaya gideceğim akşama yemeği dışarıda yiyeceğiz 1. Evlilik yıl dönümü kutlaması
Ay yok canım öyle birşey olamazayy canım bebiş olmasın halsızlık bulantı
olabılır yorgunluktanAy yok canım öyle birşey olamazev aşırı sıcak bende 3 gün çok temizlik yaptım galiba ondan oldu
Ayaklarım filan şişiyor sıcaktan zatenolabılır yorgunluktan
Ne kadar iyisinGünaydın kızlar.. nasılsınız bakimm.. iki.gündür universite sinavina girecek gençleri agirliyorum. İlceden, ve bizin köyden gelen kızlar.. cuma iş çıkışı onlari otogardan aldik. Evde fırın posetine but, patates sogan koyup firina attim, yanina pilav cacık tursu koyduk yedik, dün de bi tencere sarma, biber dolması karışık yaptin, bi de fırına kofte patates baharatlayip koydum. İki aksam bu sekil ağırladım. Simdi de kahvalti yapıyoruz bi saate eşim sınav yerlerine götürür, rabbim sinava girecek bütün öğrencilere yardımcı olsun :)
İşin harcama kismina gelirsek de, geçen gün yaptigim alisveris sayesinde sıfır harcamayla geçti :) misafirlerin bereketini yine gördüm.. bu aksam da abimlere geçeceğim orda geçer.. evi biraz toparlamam lazım..
Ben de çıkmayı düşünüyorum besten. Altın iyidirkızlar bes ten eşimde bende çıktık ortalama 1800 küsür para olacak elimizde altın hesabına yatırcaktım ama koluma bi bileklikmi alsam azmı parası sizce
benim de besim var ne bileyim 10 yil olmadan dusunmuyorum acikcasiBes'i terk eden edene
Bir bana mantıklı geliyor sanki :)
Şuan orada 10bine yakın paramizin olduğunu bilmek içimi rahatlatıyor sanirim ne bilim.
Bes'i terk eden edene
Bir bana mantıklı geliyor sanki :)
Şuan orada 10bine yakın paramizin olduğunu bilmek içimi rahatlatıyor sanirim ne bilim.
Emeklilik yaşını doldurmak istiyoruz biz.benim de besim var ne bileyim 10 yil olmadan dusunmuyorum acikcasi
Yaa bereketli olsun.merhaba kızlar
bende BES den çıkmayanlardanım 23.200-tl olmuş
çıkmaka pek istemiyorum
zor gün parası
bu arada eskisi gibi değil işler çok yogun, ondan giremiyorum
tasarrufa devam...
birikime henüz kumbara ile devam ediyorum. hadta sonu 85- tl attım.
onu da oğlanın kreşi için biriktiriyorum...
canım tatil istiyor ama öncesinde Bursaya gideceğim yeğenim doğum yapacak
hediye olarak eşim ve ben birer küçük altın takacağız oğlumda altın çatal iğne takacak :):)
bir arkadaşım dogum yaptı ona da gram düşünüyorum.
allahın izni ile uamrım birkimli zamanlara gireriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?