Küçük Düşün Büyük Olsun!

kuzum mutfak halın yıkanabiliyor ne güzel : nerden aldın boyutu vs nasıl bir de makinan kaç kg alıyor ..ben de mutfağa yıkanabilen bir halı istiyorum.

gecmıs olsun lellıcım ah annelerimiz olmasa naparız bizi bizden cok dusunursunuz
Allah razi olsun canim.
Hastalık olmasında ben biraz panigim.
Incelensin istiyorum herseyi birşey varsa çıksın.
Önceden önlem almak en dogrusu.
Göz kontrolümüz olduk bir daha eylülde olcaz(6ay da bir)
Dis kontrolümüz kaldi.
InsAllah onuda ağustos ayında baktırcaz.

kuzum mutfak halın yıkanabiliyor ne güzel : nerden aldın boyutu vs nasıl bir de makinan kaç kg alıyor ..ben de mutfağa yıkanabilen bir halı istiyorum.
Canim ben bütün halıları oyle aldim.
Yazın boyle kullaniyorum.
Halısız sevmiyorum evi.
Böyle en azindan kilim gibi yıka kaldır kurut iyi oluyor resim atarım canim ozelden bakarsin

Selam kızlar. Dün ben de evi guzelce bi temizledim. Ara ara dinlenerek tabi :) toz aldim, sürürdüm, sildim, wc_ banyo yıkadım. Dolaplari düzenledim. Çamaşırları yikadim katladım, yatarken kullandığımız yastiklari yıkadım. Ev çok güzel koktu. Detaylı temizlik yapamıyorum. Yani camlar, perdeler, mutfak.dolap icleri falan. Onları.doğuma yakın kv ve gorumcelerim halledecekler sagolsunlar.
Eşimin maaşı.yatmıştı ama bize kalan 250 tl.ordan, digerlerinin hepsi ödemelere gittj. Benim maaşı bekliyoruz. Bakalım allah Büyük :)

Yeni
kizlar pazara gittim
4 kilo barbunya
1 kilo boncuk fasulye
1 kilo parlican
yarim kilo kapya biber
yarim kilo semizotu
1 kilo visne
1 kilo seftali
2 parca tohum dereotu ve maydanoz
1 kilo patates
1 yufka
50 tl odedim pazar gercekten daha uygun markete gore

barbunya ve visneyi ve fasulyenin yarisini dondurucuya koyacagim

Selam kızlar sabah 9 da aile hekime tahlile gittim arkadaşımda geldi oda tahlil verdi. Geçen ay 2 kere çok ağır idrar yolu enfeksiyonu geçirdim doktor onu kontrol edecek . Dün yemek masasından kalkınca yediklerimi çıkarttım sebebini anlamadım bakalım inşallah geçmiştir artık doktoradan sonra biraz yürüyüş yaptım geri dönüşte arkadaşım aradı kapıdaymış hemen yetiştim markete uğradım domates ekmek salatalık 5 tl ödedim. Kahvaltıdan sonra maydonoz fesleğen biber soğan diktik benim balkonum için . Arkadaşım gitti bende 2 makina çamaşır yıkadım çok halsizim biraz uzandım . Saat 4 te sonuç almaya gideceğim akşama yemeği dışarıda yiyeceğiz 1. Evlilik yıl dönümü kutlaması

ayy canım bebiş olmasın halsızlık bulantı

Ne kadar iyisin inşallah hepsi istedikleri yerlere girerler

kızlar bes ten eşimde bende çıktık ortalama 1800 küsür para olacak elimizde altın hesabına yatırcaktım ama koluma bi bileklikmi alsam azmı parası sizce

Bes'i terk eden edene
Bir bana mantıklı geliyor sanki :)
Şuan orada 10bine yakın paramizin olduğunu bilmek içimi rahatlatıyor sanirim ne bilim.

merhaba kızlar
bende BES den çıkmayanlardanım 23.200-tl olmuş
çıkmaka pek istemiyorum
zor gün parası

bu arada eskisi gibi değil işler çok yogun, ondan giremiyorum
tasarrufa devam...
birikime henüz kumbara ile devam ediyorum. hadta sonu 85- tl attım.
onu da oğlanın kreşi için biriktiriyorum...

canım tatil istiyor ama öncesinde Bursaya gideceğim yeğenim doğum yapacak
hediye olarak eşim ve ben birer küçük altın takacağız oğlumda altın çatal iğne takacak :):)

bir arkadaşım dogum yaptı ona da gram düşünüyorum.

allahın izni ile uamrım birkimli zamanlara gireriz.

benim de besim var ne bileyim 10 yil olmadan dusunmuyorum acikcasi
Emeklilik yaşını doldurmak istiyoruz biz.
Ozaman tüm haklarimizla birlikde çekme planımız var.
Rabbim nasip eylerse.

Yaa bereketli olsun.
Bizimde biriksin insallah.
Bana iyi geliyor O para
Şuan para biriktiremiyorum ya.
Ama orada her ay 300tl birikiyor o güven veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…