Sorma benim iki BESim var bir deBes'i terk eden edene
Bir bana mantıklı geliyor sanki :)
Şuan orada 10bine yakın paramizin olduğunu bilmek içimi rahatlatıyor sanirim ne bilim.
Saol canim aminAllah kabul etsin canım.
Allah bereket versin canım.Sorma benim iki BESim var bir deben o para ile prim ödeyerek erken emekli olmayı planlıyorum yeri var yani Benimki de 20bin olmuştur herhalde.
Allah kahretsin bunları yapanları taş kesilsinler inşallahGünaydın .
Içim acıyor minicik çocuklar nasil ölür.
Nasıl öldürülür evladıma bakiyorum burnumun direği sızlıyor.
Ben canı yanar diye severken bile dikkat ederken nasil kiyabiliyorlar bu caniler bu can'lara.
Nasıl bir zamandayız.
Neyin bedeli bunlar..
Nasıl ölür bukadarcık kuzular.
Nasıl el deger.
Aklım beynim hic bir uvuzum almıyor.
Çok üzgünüm çok..
hoşbuldum:) çalışıyorum evet, ancak bekarım ve ailemle kalıyorum bankada paramın miktarına bakmıyorum şu sıra öyle bir rahtlık çöktü halbuki en güzel birikim yapacağım zamanlar olması lazım...Hoşgeldiniz
insallah sizde hemen kendini sacurganlik konusunda toparlarsiniz
çalışıyor musunuz
hoşbuldum:)Hoşgeldiniz
Günaydın .
Ben canı yanar diye severken bile dikkat ederken nasil kiyabiliyorlar bu caniler bu can'lara.
Nasıl bir zamandayız.
Neyin bedeli bunlar..
Nasıl el deger.
Çok üzgünüm çok..
Ya okudum sapık olduğu tescilliymiş zaten.hoşbuldum:) çalışıyorum evet, ancak bekarım ve ailemle kalıyorum bankada paramın miktarına bakmıyorum şu sıra öyle bir rahtlık çöktü halbuki en güzel birikim yapacağım zamanlar olması lazım...
hoşbuldum:)
aynen öyle çok üzücü çok
ben gerçekten idam istiyorum, bu suçlara idam gelmeli
buna kalkışmaya bile korkmalılar cezalarından korkup !
bu Eylül'ün katili daha önce de 2 köpeğe tecavüz edip öldürmüş biliyor musunuz? O zamandan ceza verilmeliydi
hayvanlara yapılanlar da cezasız kalmamalı artık 200 tl gibi komik raakamları ceza olarak veriyorlar bu tür suçlarda en fazla biliyor musunuz....çok üzücü çok...
hadım değil idam olmalıYa okudum sapık olduğu tescilliymiş zaten.
Suan konuşulan hadım da çözüm değil ki bunlarin zihniyeti sapik.
Bi tarafini hadim etsen eliyle ayagiyla yapar bunlar yine yapacaklarini
Sapkınlık sapıklık bu.
Vahset.
Kesinlikle..hadım değil idam olmalı
idam olsun ki bi daha cesaret edemesin diğer yapacak olanlar da
Amin canım sağolasın.Saol canim amin
Allah bereket versin canım.
Hem de nasıl üzülüyorum ben deGünaydın .
Nasıl bir zamandayız.
Neyin bedeli bunlar..
Nasıl el deger.
Çok üzgünüm çok..
Acil şifalar dilerim. İnşallah hemen toparlar kendini.Günaydın gece hastanedeydik oglumun atesi 3 gundur düşmedi simdi baska ilaclara basladik bir hastaliktan suphe ettiler insallah iyilesir
insallah cnm yazik kuzucuk mahvolduAcil şifalar dilerim. İnşallah hemen toparlar kendini.
Allah şifa versin çok geçmiş olsunGünaydın gece hastanedeydik oglumun atesi 3 gundur düşmedi simdi baska ilaclara basladik bir hastaliktan suphe ettiler insallah iyilesir
canim bozmadan olmuyor muMarkete uğradım 53 tl harcadım sebze tavuk süt nar ekşisi filan aldım . Su abonmalığı masraflı olacak kiradan kesilecek ama of kenara koyduğumuz Altınlardan bozdurmam lazım galiba tam hesap çıkmadı daha canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?