Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bes'i terk eden edene
Bir bana mantıklı geliyor sanki :)
Şuan orada 10bine yakın paramizin olduğunu bilmek içimi rahatlatıyor sanirim ne bilim.
Sorma benim iki BESim var bir de ben o para ile prim ödeyerek erken emekli olmayı planlıyorum yeri var yani Benimki de 20bin olmuştur herhalde.

Günaydın dün çok güzeldi eşimle sohbet yemek kahve pasta tebrik telefonları kabul falan filan . 60 tl harcama yaptık bu arada ama gayet güzel zaman geçirdik. Bugün hemen belediyeye gitmem lazım ev sahibi evin su abonmalığını almamış biz hiç fatura ödemiyorduk. Belediyeden geldiler 10 gün içinde almamız lazımmış ev sahibiyle konuştuk siz üzerinize alın dedi off şimdi abonmanlık için ne kadar ücret çıkacak acaba paramız 15 ine kadar 600 tl . 224 tl su borcu var 92 tl si bizim geri kalanı ev sahibinin . Ödeyip kiradan keseceğim ama şu birkaç günde bizi sıkıntıya sokacak emin oldum canım sıkıldı . Bu işler için kenara koyduğum Altınlardan bozmak istemiyorum ya belediye dönüşü market alışverişi sonra eve gel ütü artına arkadaşa çaya gidicem geri dönüşte yemek . Bu günkü akşam yemeğimle kk daki yemek yarışmasına katılıcam ayy heyecanlandım

Bu arada biliyorsunuz kızlar bizim ev 6 aydır kapalıydı o yüzden kirlenmişti . Eşimin görevlendirmesi yazıldı ben bileti aldım eve dönecektim. Otobüse binmeme 2 saat var kv lerde görümcem ben kv kp yemek yiyorduk. Kp dedi ki annende seninle gelsin istersen yardım eder dedi. Görümcem de annem yardım etmez yatar uyur dedi . Kv ise o an evet ne temizlik yapıcam yatarım dedi . Öyle bozuldum ki o kadar sancılı kanamalı idrar yolu enfeksiyonu geçirdim doktora gitmeden onun evini sildim süpürdüm ütü yaptım Yapma dedi ama inandırıcı değildi. Emeklerime yazık olmuş dedim içimden . Ben ondan bir yardım talep etseydim bileti alırken sana da bilet alıyorum benimle gel derdim bilet almadım böyle birşey demedim ne gerek öyle söyleyip insanın kalbini kırmaya acaba .Sonra otobüse binerken sizi bekliyorum gelin diye davet ettim . Telefonda misafir kabul edersiniz dediler bizde tabi dedik. Dün eşime sordurdum ne zaman geleceksiniz diye biz birbirimize doyuncaymış lafa bakın ya . Bende dedim ki eşime o zaman hiç gelemeyecekler. Tabi şimdi ev temizlendi düzen kuruldu herşey yoluna koşa koşa gelinir ama Ramazan günü 3 gün üstt üste aynı yemeği yedirdiği günleri unutmadım bana gelince nasıl yemek yapılır düzenli temiz olunur misafir ağırlanır görecek

Günaydın .
Içim acıyor minicik çocuklar nasil ölür.
Nasıl öldürülür evladıma bakiyorum burnumun direği sızlıyor.
Ben canı yanar diye severken bile dikkat ederken nasil kiyabiliyorlar bu caniler bu can'lara.

Nasıl bir zamandayız.
Neyin bedeli bunlar..

Nasıl ölür bukadarcık kuzular.
Nasıl el deger.

Aklım beynim hic bir uvuzum almıyor.
Çok üzgünüm çok..

Allah kahretsin bunları yapanları taş kesilsinler inşallah

Hoşgeldiniz
insallah sizde hemen kendini sacurganlik konusunda toparlarsiniz
çalışıyor musunuz
hoşbuldum:) çalışıyorum evet, ancak bekarım ve ailemle kalıyorum bankada paramın miktarına bakmıyorum şu sıra öyle bir rahtlık çöktü halbuki en güzel birikim yapacağım zamanlar olması lazım...
hoşbuldum:)

aynen öyle çok üzücü çok
ben gerçekten idam istiyorum, bu suçlara idam gelmeli
buna kalkışmaya bile korkmalılar cezalarından korkup !
bu Eylül'ün katili daha önce de 2 köpeğe tecavüz edip öldürmüş biliyor musunuz? O zamandan ceza verilmeliydi
hayvanlara yapılanlar da cezasız kalmamalı artık 200 tl gibi komik raakamları ceza olarak veriyorlar bu tür suçlarda en fazla biliyor musunuz....çok üzücü çok...

Ya okudum sapık olduğu tescilliymiş zaten.
Suan konuşulan hadım da çözüm değil ki bunlarin zihniyeti sapik.

Bi tarafini hadim etsen eliyle ayagiyla yapar bunlar yine yapacaklarini

Sapkınlık sapıklık bu.
Vahset.

hadım değil idam olmalı
idam olsun ki bi daha cesaret edemesin diğer yapacak olanlar da

hadım değil idam olmalı
idam olsun ki bi daha cesaret edemesin diğer yapacak olanlar da
Kesinlikle..
Korkmuyorlar.
Tamam herkes duysun önlem alsim diyede haber yapılıyor üzülüyoruz ama bu sapıklarda daha çok merak uyandırıyor bu tarz haberlerde.

Bakıyorlar oh tek başlarına hucrede sonra saliniyorlar cesaret edebiliyorlar.

Hem de nasıl üzülüyorum ben de bunları çeke çeke asmalı.

buradan da yazayım

02/07/2018 maaşım 3500 tl olarak yatırıldı.

500 tl sini birikim amacı ile başka bir hesabıma transfer ettim.

kredi kartım ödendi 1013tl: annemin babamın telefon faturasını 125tl ve kendi su faturamı 25 tl ödedim vs.
eşimde nakit 250 tl çekmiş kullanalım diye ..
100 tl sini harçlık olarak aldım..

şu an hesabımda 1600 tl kaldı ..

bu ayda giyim eşyası ve ev eşyası almadan geçirmek hedefim..
3.günümde şimdilik bir şey harcamadım şükür..

günlük 12 tl yemek paramı daha az harcayıp kalanını birikim yapacağım : iş yerinde bir kumbaram var.. burada olması evde olduğunda harcadığımdan daha mantıklı ...

onun dışında oğluma cumartesi kumbara aldık : şu dolana kadar kullanıp sonrasında kırılarak açılanlardan ..
sürekli para attırıyor bize dedesine anneannesine vs :) şimdiden 30 tl olmuştur :)

harcamayarak birikir : farklı kalemlere yatırım yapılarak artar anladım :)

yarın cilt bakımına gideceğim inş : 150 tl gidecek..
zaten 15 gün erteledim maaşım gelmediği için ..

aylık 150 tl ye diyetisyen masrafım var : ancak artık ondan da vazgeçecek gibi duruyorum..aslında dikkat edince çok güzel kilo veriyorum ancak diyetisyenimin muayanesinde ki teknik aksaklık sebebiyle gidemedim ..maalesef..
bu konu da düşüneceğim...

Markete uğradım 53 tl harcadım sebze tavuk süt nar ekşisi filan aldım . Su abonmalığı masraflı olacak kiradan kesilecek ama of kenara koyduğumuz Altınlardan bozdurmam lazım galiba tam hesap çıkmadı daha canım sıkıldı

canim bozmadan olmuyor mu
bende gece 1 gr bozdum hastaneye giderken mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…