Küçük Düşün Büyük Olsun!

kizlar benim bi komsum var kadina. bayiliyorum ya mesela yesillikleri legende yikiyor yikadigi suyu indiri apartmanin dibindeki agaclara dokuyor asla ve asla bir seyi ziyan ettigini gormedim bayat ekmekler tost makinasinda kizartip tereyag surup yiyor ya ne bikiyim bi cok seyi yapiyor. evi arabalari vardi simdi bide yazlik almislar karasuda denize yakin bir yerden 90'milyara sifir borcsuz aldi ne guzel ya cokta inanan bi insan kadin durmadan igne oyasi yapiyor cocuk bakiyor her seyi kendi aldi kocasi alkolik biri aldatiyor falan oda diyo umrumda deil ben kendime guveniyorum diyor

helal olsun kadına valla bravo. kocasına rağmen geleceği güvencede. boşuna değil işten değil dişten artar diye bi laf var. doğru yazdım dimi:) yani dişten artıyordu.

personel menüsüne göre pahalıymış ama daha sağlıklı en azından.
Dedigim gibi biraz pahali. Ama şu var misal benim yediğim bu menu de normal de sadece yemek 15.90 3 ya da 4 tl içecek 5 tl çorba. Müşteriler yediği zaman yani aynı şeyleri doğal olarak daha pahali oluyor. Ama dedigim gibi fast food yemek istemiyorum artık çünkü insan kilo alıyor ve zaten kilo problemi olan bir insanım. Ama bundan sonra daha fazla dikkat etmeye çalışacağım

helal olsun kadına valla bravo. kocasına rağmen geleceği güvencede. boşuna değil işten değil dişten artar diye bi laf var. doğru yazdım dimi:) yani dişten artıyordu.
aynen oyle her seyini disinden tirnagindan artirarak aldi kocasi eve cop dahi almiyor herseyi kendi basina hallediyor. cocuklarina altin bile biriktirmis dugunleri icin falan. cok imreniyorum rabbim herkese oyle istikrarli olmayi nasip eysin basarili insanlara bayiliyorum cok zeki birisi

benim görümcelerim de öyle. herbir şeyi değerlendirirler. hiçbişey çöpe gitmez kolay kolay. bazen aşırıya kaçıyorlar hatta bence:)
tabiki yeme icmeden sagliktan fazla kisilmasi taraftari deilim birikim yapmak hedefim ama bu yasima birdaha gelmiycem birikim yapicam diyede hayati ellerimden kacirmak istemem her sey dozunda olmali

tabiki yeme icmeden sagliktan fazla kisilmasi taraftari deilim birikim yapmak hedefim ama bu yasima birdaha gelmiycem birikim yapicam diyede hayati ellerimden kacirmak istemem her sey dozunda olmali
çok haklısın herşey dozunda olmalı. abartmaya gerek yok. cimrilik ayrı tasarruflu olmak ayrı şeyler.

Evde 2 kasa elma var. Oradan buradan geldi. Yemekle bitecek gibi değil. Kurabiye için pişirip koysam buzluk ağzına kadar dolu. İğne koyacak yer yok. BaZlama vardı. Onu çıkardım şimdi. Yerine yarın sabah taze fasülyeyi koyacağım. Ne yapsam ki bu elmaları

Bu haftaki yemek menümü yazayım
Yarın akşam arkadaşın doğum günü dılarıda
Pazar kuşbaşı kavurma ve pilav
Pazartesi-salı köfteli patates yemeği
Çarşamba- perşembe kuru fasülye
Cuma akşamı Allah Kerim. Karışık kızartma olur, kısır olur, etli ekmek olur. Bakalım
Bu yemeklerin yanına pilav makarna mantı olur.

reçel yap elmaları?

canim kurut diyecegim ama istanbuldaysan kurumaz nemden dolayi en iyi senin yaptigin sey

Komposto seklinde konserve yapsan

Helal olsun kadina.evde kendi emegi ile yapmis mal.mulku.boyle insanlardan hep ne ogrenebilirim diye bakarim

Helal olsun kadina.evde kendi emegi ile yapmis mal.mulku.boyle insanlardan hep ne ogrenebilirim diye bakarim
aynen canim bende oyle yapiyorum elimden geldigi kadar inu ornek aliyorum igne oyasini ogretti bana musteri bile buldu inun sayesinde bi cok yazma sattim

kızlar zaman o kadar çabuk geçiyor ki.. ne zaman 32 oldum.. yani 10 yıl sonrası çok uzak değil allah ömür verirse. şimdiden ne yapsak yanımıza kar. allah kimseye muhtaç etmesin kimseyi.
zaman dedigin neki gelip geciyor onun bile rasarrufunu yapmak lazim aslinda iyi degerlendirmek lazim dolu dolu yasamak lazim

Yas aldikca hayattan alinan zevkte azaliyor cunku an i yasamiyoruz ya gecmisi ya gelecegin kaygisini yasiyoruz.
Birikim konusunda rizkim kadari cebimde kaliyor diye dusunuyorum yoktan masraf cikiyor neye harcadimki kalakaliyorum para eriyip gitmis.
Ya hersey cok pahali yada harcamayi gercekten bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…