Küçük Düşün Büyük Olsun!

Iyi akşamlar kızlar
Bende bugun kaş biyik icin 9 tl verdim
1 tl de kumbaraya
Her aksam dokuzdan sonra muhabbet koyulasiyor
Bende kizimla ilgileniyorum(10 aylik) diye katilamiyorum
Aklim burada kaliyor ya
Kuzunun uykusu duzene girince sende gelirsin.
Aksam cekirdek citliyos burda balkonteyzeler gibi :)

Bende dizi izliyorum esim dolayisiyla yanisi mecburen.
Adam dizikolik her aksam bir dizisi var
Yetisemezse netten izliyo.
Ihlamurda kayniyo latiyya

tr_lelli ne güzel nerdeyse hergün ıhlamur içiyorsunuz yarasın:) ciddi misin dizi hemde hergün:) benim eşim de kovboy filmlerine bayılır. bide kemal sunal filmlerine. o kadar ki replikleri oyuncularla beraber söylüyor ezberlemiş. gına geldi ama seslenmiyorum yazık:)

Iyi akşamlar kızlar.
Ben de hasta hasta yatıyorum. Bugün çok fazla buroda duramadım. İşlerimi halledip çıktım. Pazartesi kredi kartı ödemem var onu ayarladim. Küçük oglusumun alınacak kitabı varmış yine. onu aldım 22 tl. Marketten eksikleri aldım birkaç parca. 25 tl de o tuttu. Ekmek aldık bir de. Başka para harcamadik. Eve gelince yatıp dinlensem ya onu da yapamıyorum. Evi topladım supurdum yemek yaptim çamaşır yıkadim astım. Tarhana çorbası yaptım sıcak sıcak iyi geldi. Buzluktan da yavaş yavaş kullanmaya başladım ki yer açılsın. Bezelye pisirdim. Annemler gelir bu aksam. Onlar gelesiye kadar biraz yatıp sizleri okuyayim.

M maviduvar1 öyle zap yapıyorum işte. canım sıkılıyor napim. eşim yanımda olsaydı şu an kahve içip sohbet ediyor olurduk

iyi aksamlar kizlar bu gun. misafirlerim vardi bebek icin gelmisler 50 lira biri 20 lira biri getirmis dierleride kiyafet getirmis bi 2 sene hic bisi almam ogluma her seyi var cok sukur

misafirlerede borek yaptim tatli almisti esim poaca yaptim kisir yaptim cay yaptim guzelde oldu
bi laf vardirya misafir bereketiyle gelir 1 ni yer 9 zunu birakir diye tamda oyle oldu

Ben de bugun 15 tl yemek 3 tl yol parası bir de 3 tl ye kahve içtim. Valla ilk önce kendimi tuttum ama canım çok istemişti ya. Normal de kahvemi yanımda götürüyorum. Ama bitmişti ben de aldım. Kendimi çok sıkarsam birden çok para harcarim diye düşünüyorum. Toplam 21 tl gitti.

kahve değil de yemeğe çok para vermişsin sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…